Warning: Illegal string offset 'enabled' in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/inc/template-functions.php on line 167

TEST: De Bedste Bose Bluetooth Headset i test 2024

Se alle Bose Bluetooth Headsets i testen
0 Anmeldelser
0 Produkter
75 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
Bedst i test bliver kåret snart
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Score
Pris

Vores test af
Bose Bluetooth Headsets giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste Bose Bluetooth Headsets på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Bluetooth Headset
  • Fordele og ulemper

Få en god lydoplevelse med Bose Bluetooth Headset

Med Bose Bluetooth Headsets bliver du budt på en solid og levende lydoplevelse. Bose har i årevis budt på en lang række banebrydende teknologier inden for audio – i form af højtalere og headsets.

Bose startede ud i 1964, og blev grundlagt af Amar Gopal Bose, der gik under navnet Dr. Bose. Han var uddannet elektrisk ingeniør og lydingeniør, og har blandt andet undervist på MIT i 45 år, foruden at have stiftet Bose Corporation. Han var træt af den dårlige lyd i datidens højtalere og høretelefoner i fly, så han begyndte at forske i akustik på MIT, og fik dermed mulighed for at udvikle teknologien til det, vi ser i dag – netop Boses solide udvalg af høretelefoner, højtalere, gaming-headsets og meget mere.

Bose har i dag ikke bare stort fokus på lyd – men også på fraværet af lyd. Du finder derfor også Bose produkter særligt fokus på at skabe stille og rolige omgivelser i form af deres banebrydende støjreduceringsteknologier. Senest i 2022 er Bose også begyndt at fokusere på hjælpemidler i form af høreforbedringsteknologier. For en god lydoplevelse er vigtig for alle.

Bose Bluetooth headset – stor frihed og suveræn lyd

Uanset om du er til earbuds eller headphones, finder du et godt udvalg af headset med bluetooth fra amerikanske Bose.

Er du på udkig efter Bose bluetooth højtalere? Så hop over og læs mere om dem her.

Men det var Bose bluetooth headset, vi kom fra. Med Bose bluetooth headset kan du gå trådløst gennem din dag. Du kan høre musik, klare dagens møder og telefonopkald nemt og simpelt – også når du er på farten.

Bose byder ikke bare på god lyd, men en helt unik forståelse for teknologi og lyd i dag – og med det resultat, at de har fået priser for flere af deres teknologier, og Dr. Bose er den dag i dag optaget i National Inventors Hall of Fame i Ohio. Bose påvirker ikke bare lydkvalitet – men også livskvalitet. Læs mere om Boses udvalg af bluetooth headsets herunder.

Bose Bluetooth in-ears – CustomTune og meget mere

Med Bose trådlåse in-ears kan du forvente en uovertruffen lydoplevelse med en af verdens bedste støjreduktionsteknologier. Tager vi for eksempel et kig på Bose QuietComfort Earbuds II, bliver du budt på en aktiv støjreduktion, der i kombination med Boses CustomTune-lyd giver en fantastisk oplevelse.

Den smarte CustomTune-teknologi fra Bose justerer automatisk lyden efter dine øres form og fornemmelser. Det gør den ved hjælp af en ringelyd, der registrerer dine øregangs form og dermed sender signal tilbage om, hvordan lyden skal optimeres i forhold til støjreduktion og lydkvalitet. På den måde får du din egen unikke lydoplevelse.

Foruden CustomTune, kan du også nyde godt af de bløde ørepropper – og der medfølger tre størrelser i flere af Boses modeller, samt en uovertruffen støjreduktion.

Alt afhængigt af hvilke Bose Bluetooth in-ears du vælger, kan du også få glæde af Aware-tilstanden med ActiveSense, som sørger for at dæmpe høje lyde, men stadig lader dig høre dine omgivelser – smart når du er på farten. Desuden er der også mulighed for at vælge musik, besvare opkald og justere lydstyrken direkte fra dine earbuds.

Med sportsudgaven er du desuden garanteret ekstra holdbare earbuds, der kan klare sved og våde vejrforhold, så du kan tage dem med på løbeturen i det fri.

Batteritiden på Bose bluetooth in-ears er desuden også på op til 6 timer, afhængigt af modellen. Desuden kan etuiet på nogle modeller give tre eekstra opladninger, så du har samlet 24 timers lyttetid. Og med en hurtig opladning på blot 20 minutter får du to timers lyttetid.

Bose Bluetooth over-ears

Lyder QuietComfort som noget for dig, men er du ikke til de små earbuds, kan du selvfølgelig også finde den fantastiske teknologi i Bose Bluetooth headphones, som findes i flere forskellige modeller med QuietComfort, Noise Cancellation, Aware-tilstand og meget mere.

Her bliver du ligeledes budt på støjreduktion i verdensklasse, solid lyd og masser af komfort. I QuietComfort-modellerne er der desuden en indbygget støjafvisning i mikrofonerne, så udefrakommende støj filtreres fra, og du kan få glæde af mere klare samtaler, uanset vind og vejr og omgivelser.

Bose trådløse headphones er alt og mere til. Du får Hi-Fi-lyd med justerbar EQ, skøn lyd og meget mere. Og så findes de i flotte og stilrene designs med stor fokus på komfort.

Batteritiden på flere af Bose Bluetooth hovedtelefoner – den er lang. Du kan nemlig nyde op til 20 timers lyd. Løber du tør for batteri, kan du få 2,5 timers ekstra lyd med en hurtigopladning på 15 minutter. Og skulle du løbe helt tør for batteri, kan du altid tilslutte det medfølgendee kabel og lytte videre.

Tilføj Produkt
Pris
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.