TEST: De Bedste Bose Bluetooth Højtaler i test 2024

Se alle Bose Bluetooth Højtalere i testen
44302 Anmeldelser
1 Produkter
62 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
95
Bose SoundLink Micro Bose SoundLink Micro Læs mere om produktet
 • Bedst i test
984 kr. 1002.50 kr.
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Bose Bluetooth Højtalere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Bose Bluetooth Højtalere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Bluetooth Højtaler
 • Fordele og ulemper

Alt om Bose Bluetooth højtaler

Bose er uden tvivl en af USA’s førende producenter af højtalere og lydsystemer, og de har en lang historie bag sig. Bose så dagens lys i 1964, da dr. Amar G. Bose etablerede virksomheden. Dr. Bose var ansat som professor hos MIT, hvor han forskede og underviste i elektroteknik og akustik. Det var her han fik idéen til at udvikle højtalere og høretelefoner, da han var træt af den dårlige lyd i især højtalere og høretelefoner i fly. I dag betegnes Dr. Bose som guruen af lyddesign, og det er med god grund.

Det har udviklet sig til de velkendte teknologier vi kender i dag – og de solide produkter fra Bose, der byder på et bredt udvalg af højtalere, høretelefoner og meget mere til både private og erhverv – herunder især flyindustrien og f.eks. NASA og deres rumfærger.

Bose er desuden også kendte for deres banebrydende teknologier med fokus på støjreduktion – såvel som noget helt nyt, nemlig hjælpemidler som høreforbedringsteknologier. Lyd handler nemlig ikke kun om at skabe et godt lydbillede, men også om fraværet af lyd, om det er ønsket eller ej. Bose er dermed fortalere for at skabe en god lydoplevelse for alle, og det afspejler sig i deres udvalg af produkter.

Vælg den bedste Bose Bluetooth højtaler

Når det gælder bluetooth højtalere fra Bose, kan du forvente et bredt udvalg. Bose byder nemlig på flere forskellige bærbare bluetooth højtalere, der passer perfekt ind i den travle hverdag. Du kan have Bose bluetooth højtaleren med på farten og lytte til din favoritmusik, når som helst og hvor som helst – husk bare at tage hensyn til andre, ellers skal du nok tage et kig på Bose Bluetooth Headset i stedet.

Du kan for eksempel tage et kig på Bose SoundLink bluetooth højtalerne, som findes i flere forskellige udgaver og prisklasser. I den endnu højere ende af prisskalaen kan du også finde Bose Portable Smart Speaker eller S1 Pro-system.

Uanset hvilken Bose Bluetooth højtaler, du vælger, kan du forvente en sprød og solid lydoplevelse.

Tag din Bose Bluetooth højtaler med på farten

En bluetooth højtaler fra Bose er perfekt til at have med i det fri. De bærbare bluetooth højtalere fylder ikke meget, de er ikke tunge, og de er nemme at have med i tasken eller hånden. Du kan vælge den smarte højtaler, der er udstyret med stemmestyring – perfekt til grillfesten i baghaven. Eller du kan vælge den lille bærbare løsning – lige til at have med under armen på jeres skønne picnictur – måske en romantisk en af slagsen, eller skovtur med familien.

Skal der fart på kan du også vælge en smart lille Bose Bluetooth højtaler som Soundlink Micro Bluetooth højtaler, som kan monteres på cyklen eller rygsækken – så kan du nyde skøn musik, mens du drøner afsted i det fri. Og bare rolig – højtaleren er selvfølgelig vandtæt.

Med Bose Bluetooth højtaler får du det hele med – du kan nyde de skønne toner af din favoritmusik til gadefesten, grillfesten eller ungernes favoritter til børnefødselsdagen i haven eller parken. Fyr den af til dine yndlingsfestnumre, eller opdag ny musik, når som helst og hvor som helst. Du skal bare slutte højtaleren til din smartphone – eller tablet eller laptop, og så er du klar til at nyde musikken, eller måske er du mere til radio eller podcast?

Mulighederne er mange med en Bose Bluetooth Højtaler, hvor du ikke bare får et kraftfulgt batteri, men også god lyd – på allerbedst Bose vis. Nogle af højtalerne er vandafvisende, mens andre er helt vandtætte – så du kan fint have dem med ved poolen eller i køkkenet eller badeværelset og nyde den bedste lyd.

Med flere Bose bluetooth højtalere har du også mulighed for at koble højtalerne sammen og nyde endnu bedre lyd. Så kan du skabe den perfekte stereooplevelse i hjemmet eller i haven eller på terrassen og få oplevelsen og fornemmelsen af en ren live-koncert.

95
Bose SoundLink Micro
Tilføj Produkt
Pris984 kr
KategoriStreaminghøjttaler
AktivJa
BærbarJa
Knapper & kontrolVolume
Forstærkertype-
Følsomhed (dB)-
StemmestyringJa
Stemmestyringtype Google Assistant, Siri
MultirumNej
Egenskaber Stænksikker
Atmos/DTS:X Højtaler-
Tilslutningsindgange-
Certificering-
Udgange-
USB-type (ikke strømforsyning)-
Frekvensgang (Hz) Min-
Frekvensgang (Hz) Max-
Watt RMS-
Musik Styrke (Watt) Max/Peak-
Farve Blå, Orange, Sort
Strømforsyning USB
Batteritid i drift 6.0 timer
BatteritypeLi-Ion
Spotify ForbindelseNej
AirPlayNej
AirPlay 2Nej
ChromecastNej
BluetoothJa
Wi-FiNej
App-kompatibilitet Bose Soundtouch
Bluetooth Profil-
Trådløs teknologi-
Bluetooth Version-
Wi-Fi Dual Band-
Højde 9.8 cm
Dybde3.5 cm
Bredde 9.8 cm
Vægt 0.29 kg
Radio-
Trådløs rækkevidde9.0 m
Signalseparation-
Højttalerkonstruktion-
USB Version (ikke strømforsyning)-
Hukommelseskort-
Impedans (Ohm) Min-
Batteritid i standby-

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Bluetooth Højtaler

Nej, men vælger du en af de bærbare højtalere fra Bose, kan du forvente Bluetooth som mulig tilslutning.

Ja, Bose er et populært valg, når det gælder højtalere og headset – også deres Bluetooth højtalere er af utroligt høj kvalitet og byder på en god og solid lydoplevelse.

Både og. Nogle af Boses bluetooth højtalere er vandtætte, mens andre blot er vandafvisende. Sørg derfor for at læse op på dette, inden du vælger en bluetooth højtaler fra Bose. For eksempel er SoundLink Micro og SoundLink Flex vandtætte, mens SoundLink Revolve+ II er vandafvisende.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Bose SoundLink Micro
95
Bose SoundLink Micro
984 kr 1002.50 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.