TEST: De Bedste Garmin Smartwatch i test 2023

I denne artikel har vi samlet 44 af de bedste Garmin Smartwatch, du kan finde på markedet lige nu. Garmin Smartwatch her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 156471 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Garmin Smartwatch. Så er du på udkig efter den helt rigtige Garmin Smartwatch til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Garmin Smartwatch her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Markus Kristensen
156471 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
44 Produkter
Sidst opdateret: jan 23, 2023
63 timer Tid brugt
Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Garmin Smartwatch i test 2023 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores test af Garmin Smartwatch giver overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • 1De bedste Garmin Smartwatch på markedet i 2023
  • 2Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • 3Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • 4Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • 5Tips til vedligeholdelse af Smart Watches
  • 6Fordele og ulemper

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Garmin Tactix Delta Sapphire Edition 96
PREMIUM VALG
Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium 94
BEDST TIL PRISEN
Garmin Fenix 6S 94
Tilføj Produkt
Pris5199 kr4971 kr89.95 kr
Serie Garmin Tactix Garmin Fēnix 6 Garmin Fēnix 6
Sport Cykling, Fitness, Golf, Løb, Multisport, Svømning Cykling, Fitness, Golf, Løb, Multisport, Svømning, Triathlon Cykling, Fitness, Golf, Løb, Multisport, Svømning, Triathlon
Batteritype Li-Ion Li-Ion Li-Ion
Batteritid- 72.0 timer 50.0 timer
Batteristørrelse 450 mAh--
Egenskaber Accelerometer, Barometer, Blodsyreniveau (SpO2), Gyroskop, Kompas, Skridttæller, Søvnmåler Accelerometer, Barometer, Kompas, Søvnmåler Accelerometer, Barometer, Blodsyreniveau (SpO2), Kompas, Skridttæller, Søvnmåler
USB--Ja
Pulsmåler Indbyggede Indbyggede Indbyggede
Displaytype MIP MIP MIP
FarveskærmJaJaJa
Skærmopløsning 280x280 260x260 260x260
Hukommelse 32 GB 32 GB 64 MB
Processor---
Processorkerner---
RAM---
Operativsystem Garmin OS--
Kompatibel med smartphone- Android, iPhoneAndroid, iPhone
Operativsystem---
Farve (urkasse) Blå, Sort Blå, Grå Hvid, Sølv
Farve (urrem) Sort Orange Hvid, Sort
Materiale (urkasse) Fiberforstærkede polymer Titanium Fiberforstærkede polymer
Materiale (urrem) Silikone Gummi Silikone
Glastype Safir- Gorillaglas
VandafvisendeJaJaJa
Vandafvisende (klassificering) 10 ATM (100m) 10 ATM (100m) 1 ATM (10m)
Trådløs kommunikation ANT+, Bluetooth, Wi-Fi ANT+, Bluetooth, NFC, Wi-Fi ANT+, Bluetooth, Wi-Fi
Navigationssystem GLONASS, GPS, Galileo GLONASS, GPS, Galileo GLONASS, GPS
Bluetooth---
Wi-Fi---
Vægt 97 g 72 g 58 g
Højde 51.0 mm 47.0 mm-
Tykkelse 14.9 mm 14.7 mm 13.8 mm
Bredde 51.0 mm 33.0 mm 42.0 mm
Bredde (urrem)- 33.0 mm-

Lær alt om Garmin Smartwatch

Når det gælder smartwatches og fitnessure, kan vi ikke slippe uden om urene fra Garmin. Garmin er særligt populære for deres fitnessure, men du kan også finde Garmin smartwatch med GPS- og kommunikationsfunktioner, hvis du ønsker et smart og mere moderne ur.

Men er det et sportsur eller fitnessur, du er på udkig efter, er et Garmin smartwatch uden tvivl et godt valg. Men hvem er Garmin, og hvad har de at byde på?

I denne artikel kan du læse mere om Garmin og om deres smarture. Hvor kommer Garmin fra, og hvordan er de nået til hvor de er i dag?

Hvem er Garmin?

Garmin er ikke en af de elektronikvirksomheder, der har en lang historie med masser af krumspring og spøjse retninger som uldproduktion eller elpærer. Faktisk er Garmin en relativt ny virksomhed – med blot 33 år på bagen.

Garmin Ltd. så dagens lys i 1989 i Kansas i USA. Og faktisk hed det slet ikke Garmin dengang men ProNav. Faktisk skal vi lige lidt længere tilbage, hvor Gary Burell, som arbejdede for King Radio rekrutterede Min H. Kao, der arbejede hos Magnavox. Sammen startede de ProNav i 1989, hvor de udviklede deres første GPS-enhed, som blev solgt for 2.500$.

Efterfølgende skiftede de navn til Garmin – som en kombination af deres to fornavne, Gary og Min. Der er således ikke nogen dybere mening bag navnet, men ikke desto mindre et navn, der er velkendt verden over i dag.

Garmins første reelle kunde var den amerikanske hær, og det satte godt skub i produktionen af GPS-udstyr og GPS-enheder. I 2000 havde Garmin solgt hele tre millioner GPS-enheder, og deres produkter sælges i mere end 100 lande verden over. I dag har de afdelinger flere steder i verden, og de producerer et væld af produkter inden for navigationsteknologi til både private og virksomheder.

Frem til nu har Garmin opkøbt flere forskellige virksomheder, og det har givet dem mulighed for yderligere at udvide deres brand. I dag kan du dermed finde Garmins populære aktivitetstrackere og sportsure, som særligt egner sig godt til vandsport, cykling og golf. De er dermed utroligt populære inden for sportsverdenen og hos andre, der går op i træning og udendørslivet.

Hvad er et Garmin Smartwatch?

Vælger du et Garmin smartwatch, skal du ikke bare forvente et smartwatch i den klassiske forstand – for det er ikke bare et smart ur. Det er så meget mere end det – og særligt hvis du er på udkig efter et aktivitetsur eller fitnessur, kan du trygt vælge Garmin.

Garmins ure er nemlig i den grad lavet med fokus på aktivitet, træning og bevægelse. Garmins smarture er nemlig specifikt lavet med henblik på at måle aktivitet og bevægelse, og flere modeller har ligeledes indbygget hjertemåler, søvnmåler og GPS, så du virkelig kan tracke ned til mindste detalje.

Med et Garmin smartwatch kan du holde dig i god form, og det kan give dig mange fordele i dagligdagen. At kunne følge med i din aktivitet er med til at få dig til at gøre mere og bevæge dig mere – og så får du en hel masse gulerødder i form af bedre søvn, bedre produktivitetsniveau og en sundere krop med mindre risiko for sygdomme.

Smartwatch eller fitnessur?

Er du i tvivl om du skal vælge et smartwatch eller et fitnessur? Det kan selvfølgelig være svært at vide, om du skal gå efter det ene eller det andet – og i det hele taget hvilket mærke, du skal vælge.

Med et Garmin smartwatch kan du forvente, at du uanset modellen vil få dig et solidt fitnessur – for det er nemlig her Garmins fokus er. Med det sagt betyder det dog ikke, at du ikke også får et smartwatch med de muligheder, der nu kan være her. Du kan nemlig også vælge en Garmin model, som giver dig mulighed for kommunikation, musik og meget mere.

Og så kan du selvfølgelig også vælge et Garmin ur, som du kan bruge som et almindeligt ur.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Smart Watches

Hvilket Garmin smartwatch skal jeg vælge?

Hvilket Garmin Smartwatch du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvilke funktioner du ønsker i et smartwatch. Skal det bruges til fitness og aktivitet, eller ønsker du også et smartwatch, der kan bruges til opkald, beskeder og lignende?

Bruger Garmin smartwatch Android?

Nej, Garmin bruger deres eget system, Garmin Connect, som dog fint kan arbejde sammen med Android.

Kan jeg ringe fra et smartwatch?

Det kommer an på, hvilket smartwatch du vælger. Nogle smartwatches kan også bruges til kommunikation som opkald og beskeder. Andre er primært lavet som aktivitetsure, og kan således ikke foretage opkald.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Garmin Tactix Delta Sapphire Edition
96
Garmin Tactix Delta Sapphire Edition
7321.00 kr 5199 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.