TEST: De Bedste Huawei Tablet i test 2024

Se alle Huawei Tablets i testen
0 Anmeldelser
0 Produkter
63 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
Bedst i test bliver kåret snart
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Score
Pris

Vores test af
Huawei Tablets giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste Huawei Tablets på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Tablets
  • Fordele og ulemper

Huawei tablet

At vælge den rigtige tablet i dag er ikke den nemmeste opgave. Der findes et hav af brands og modeller på markedet, forskellige størrelser, generationer og prisklasser. Så hvilken tablet skal du nu lige vælge?

Her har vi kigget nærmere på Huawei og deres tablets. Og selvom Huawei de seneste år måske har fået et lidt plettet ry, er Huawei tablets alligevel et godt bud på en god tablet, der kan det hele. Du kan finde tablets i forskellige størrelser, med gode skærme, apps og meget mere – og så til en ganske fornuftig pris.

Mere om Huawei

Du kender sikkert allerede lidt til Huawei, som de seneste år har været et populært brand inden for smartphones og tablets. Vi har også hørt meget om, hvordan virksomheden har stormet frem på markedet på blot få år, og hvordan det gik den anden vej igen på det vestlige marked efter et brud med Google.

Ikke desto mindre er Huawei et navn, der er værd at huske – og det er imponerende, hvor langt de er kommet frem i både Kina og på verdensbasis.

Huawei blev grundlagt i 1987 af Ren Zhengfei – først med henblik på at udvikle produkter til telefoner. Men som telekommunikationsteknologierne udviklede sig, gjorde Huawei også. De begyndte dermed at stå for udviklingen af forskellige telekommunikationsnetværker, services og produkter til både Kina og udenfor Kina.

Skulle du være nysgerrig på, hvad Huawei betyder, så stammer navnet fra et slogan, Ren Zhengfei så på en mur engang – et slogan der lød Zhonghua youwei som betød ”Kina har potentiale”. Zhonghua betyder Kina, mens youwei betyder ”potentiale”. Derfor besluttede han sig for at sætte ordene sammen – hua og wei blev derfor til Huawei, og det kan dermed oversættes til ”Kina kan”. Og det må man sige, at de kan.

I 2012 overtog Huawei nemlig Ericssons plads som den største producent af telekommunikation i verden, og faktisk overtog de også Apples plads som smartphone producent i 2018. Tiderne har dog ændret sig, og selvom Huawei er et af de største brands inden for Kina, har det ændret sig på verdensbasis, efter Google brød deres samarbejde.

Det har også resulteret i, at hvor Huawei før havde Android i deres smartphones og tablets, har de nu udviklet deres eget styresystem – men det skal vi bestemt heller ikke kimse ad. Og både styresystem og deres elektronikprodukter i sig selv bærer præg af høj kvalitet, lækre designs og masser af gode funktioner. De ældre tablets fra Huawei bruger stadig Android som styresystem, mens de nyere brugere Huaweis eget. Det er derfor en overvejelse, der er værd at tage med.

Vælg en Huawei tablet 

Med en Huawei tablet er du godt kørende. Huawei er et populært brand, når det gælder tablets og smartphones – og de har uden tvivl kunnet give konkurrenterne baghjul på det danske marked. Der findes mange gode modeller af tablets fra Huawei, og de findes i forskellige prisklasser.

Med en Huawei tablet får du en tablet, der kan det hele – alle modeller er lavet i lækre designs og har brugervenlige features, som gør den nem at betjene for alle aldre. Og alle aldre – ja, du kan selvfølgelig også vælge en Huawei tablet til ungerne. De er nemlig også gode til at spille og se film på, så ungerne kan bare hygge sig med deres yndlingsspil og tegnefilm. Du kan ydermere sætte Kids Corner til, hvor du kan låse bestemte apps, samt sætte tidsbegrænsninger på – så er det nemmere at overholde skærmetiden.

Du kan både vælge tablets fra Huawei, som understøtter 4G, så ønsker du en tablet med SIM-kort, er det selvfølgelig også en mulighed. Ellers kan alle tablets fra Huawei tilgå internettet via Wi-Fi, og det er jo efterhånden at finde de fleste steder.

Ikke nok med det er Huawei tablets nogle af de billigste tablets på markedet – mange af deres modeller ligger lige omkring 1.000 kroner, og vælger du en ældre model, kan det gøres endnu billigere. Alt i alt står Huawei tablets til ret fornuftige priser.

I dag bruger Huawei deres eget styresystem på deres tablets, og det er også ganske fint. Du får en tablet, der kan det hele – et flot design, en god skærm og kraftig processor. Så er du på udkig efter en billig tablet, der kan det, den skal, så er Huawei bestemt et godt bud.

Tilføj Produkt
Pris

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Tablets

Det kommer an på, hvad du er på udkig efter – du kan vælge deres MediaPad eller MatePad, samt forskellige størrelser. Alt i alt afhænger det af dit behov.

Ja, du kan stadig købe Huawei tablets i Danmark. Det gælder også deres smartwatches, samt andre produkter.

Huawei er et kinesisk brand, der har taget verden med storm. I dag er de et af de førende smartphone og elektronik brands i Kina.

Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.