TEST: De Bedste Lenovo Tablet i test 2024

Se alle Lenovo Tablets i testen
2334 Anmeldelser
1 Produkter
76 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Lenovo Tablets giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Lenovo Tablets på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Tablets
 • Fordele og ulemper

Lenovo tablet

Hvilken tablet skal jeg vælge? Er du på udkig efter en tablet – måske din første, eller børnenes første, eller også skal den opgraderes? Så er det altid et godt spørgsmål, hvilken tablet du skal vælge. Der findes et hav af tablets på markedet i dag, så hvilken tablet er nu lige den bedste?

I denne artikel har vi taget et nærmere kig på Lenovo tablets. Lenovo er et populært brand, særligt når det gælder laptops – men også deres tablets er utroligt populære. Vi har derfor taget et nærmere kig på, hvem Lenovo er, og hvorfor lige præcis deres tablets vil være et godt valg – både til dig selv og til dine børn.

Mere om Lenovo

Vi kan nærmest ikke nævne tablets eller laptops i dag uden at tænke på Lenovo. Lenovo er nemlig et af de mest foretrukne brands inden for laptops og tablets i dag. Men hvor kommer Lenovo egentlig fra?

Lenovo blev grundlagt den 1. november i 1984 i Beijing i Kina. Virksomheden bestod her af Liu Chuanzhi og hans ti ingeniører, der sammen med Danny Lui oprettede brandet. Her startede de med at udvikle computerteknologier – først under andre brands, men i 1990 begyndte de at producere computere under eget brandnavn, nemlig Lenovo. 

Navnet Lenovo kommer af en kombination af Le fra ’legende’ og det latinske ’novo’, som betyder ny. Faktisk gik virksomheden også under navnet Legend på det engelsksprogede marked de første 20 år .

I 1996 var Lenovo den førende computerproducent på det kinesiske marked, og her begyndte de også at producere deres egen laptop, hvorefter de blot to år senere stod med 43 % af markedsandelen på det kinesiske marked inden for computersalg.

Efterfølgende er de trådt ind på det globale marked, og i 2005 opkøbte Lenovo IBM – herunder også deres ThinkPad, som i dag er et ikonisk Lenovo produkt. Med IBM’s serie og særligt ThinkPad tog det virkelig fart, og herefter har Lenovo også kastet sig over andre produkter på det elektroniske marked – først og fremmest smartphones og tablets, om end de i 2008 solgte denne afdeling for at fokusere på computere.

Det var måske ikke den bedste beslutning, og Lenovo er efterfølgende trådt ind på smartphone og laptop markedet igen. Lenovo er måske ikke kendte for deres smartphones i denne del af verden, men vi kender helt bestemt til Lenovo tablets. Lenovo er den dag i dag et af verdens førende brands inden for laptops og tablets.

Lenovo tablet til ethvert behov

Tablets er yderst populære, og vi ser mere og mere, at tablets bliver valgt frem for laptops, når vi køber nyt udstyr. Både børn og voksne kan bruge tablets, så de er ideelle til både underholdning og arbejde.

Med en Lenovo tablet har du truffet et godt valg, når det gælder tablets. Der er nemlig mange gode fordele ved at vælge en tablet fra Lenovo:

 • Lenovo tablets har en god batterilevetid
 • De er meget tynde og nemme at transportere
 • Nogle modeller har et tastatur, som kan foldes ud, og dermed bruges som laptop
 • Lenovo tablets bruger det smarte Android-styresystem

Ikke nok med det får du også en tablet med god lyd og flotte billeder – helt ideelle til spil og film, og dermed et godt valg til ungerne, der ønsker sig en tablet. Du kan oven i købet indstille udvalgte modeller fra Lenovo til at hvert familiemedlem får sin egen profil, og du kan dermed sætte Kids’ Mode til, som sørger for ekstra beskyttelse. Her kan det også være en fordel at vælge en af de mere robuste modeller i P-serien fra Lenovo.

Er det mere til arbejde, kan du snildt vælge en anden Lenovo model – for eksempel en af de smarte slanke modeller, eller en Lenovo tablet med tastatur, så du kan bruge den som bærbar. Og med Android styresystemet har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige apps og programmer, der passer til dit behov. Perfekt til både underholdning og arbejde.

Der er altså god mulighed for at finde den helt rette Lenovo tablet, der passer til dit eller ungernes behov. Bare husk at vælge et godt og beskyttende cover til, når det skal være en tablet til børnene.

Andre produkter fra Lenovo? Tag et kig på Lenovo laptops.

90
Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 128GB
Tilføj Produkt
Pris1799 kr

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Tablets

Ja, tablets fra Lenovo er utroligt populære og gode. Der findes forskellige modeller, alt efter behov, og om de skal bruges til arbejde eller underholdning.

Lenovo er et kinesisk brand som blev grundlagt i 1984.

Det kommer an på dit behov og dit budget. Skal det være en tablet til arbejde, er det godt at vælge en model med tastatur eller mulighed for at tilslutte tastatur. Skal den bruges til underholdning, er det godt at vælge en tablet med god lyd og en god skærm.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 128GB
90
Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 128GB
1799 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.