TEST: De Bedste Trådløse Høretelefoner i test 2022

I denne artikel har vi samlet 91 af de bedste Trådløse Høretelefoner, du kan finde på markedet lige nu. Trådløse Høretelefoner her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 1724136 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Trådløs Høretelefon. Så er du på udkig efter den helt rigtige Trådløs Høretelefon til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Trådløse Høretelefoner her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Mikkel Christensen
1724136 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
91 Produkter
Sidst opdateret: jun 27, 2022
83 timer Tid brugt
Mikkel Christensen

Mikkel elsker at gaming og underholdning, så han ved alt om elektronik og gamingudstyr. Han er dog heller ikke bleg for at hoppe et smut i haven og fyre op for gasgrillen eller sætte gang i robotplæneklipperen.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Trådløse Høretelefoner i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores test af Trådløse Høretelefoner giver overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Apple AirPods (2nd Generation) 96
PREMIUM VALG
Beats by Dr. Dre Studio3 Wireless 92
BEDST TIL PRISEN
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 83
Tilføj Produkt
Pris1299 kr2095 kr126 kr
ModelIn-Ear, True WirelessOver-EarIn-Ear, True Wireless
Gaming headsetNejNejNej
Højttalerkonfiguration 2.0 (stereo)2.0 (stereo)2.0 (stereo)
Ørepuder---
Signal /støj- forhold (SNR)---
Følsomhed---
Effekthåndtering---
Frekvensgang min.--20.0 Hz
Frekvensgang maks.--20000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon)---
Elementstørrelse---
Baggrundslyd aktiveringNejNejJa
MikrofonJaJaJa
Støjreducerende-Aktiv støjreduceringPassiv støjreducering
Knapper & KontrolPlay/Pause, Spring sang over, Svar/læg påLydstyrke kontrol, Play/Pause, Svar/læg påPlay/Pause, Svar/læg på
TrådløsJaJaJa
Foldbar-JaNej
Aftageligt kabel-JaNej
Vandafvisende--Nej
Konsol---
Voice assistantJaNejJa
Voice assistant type Siri (iPhone)--
Velegnet til træning-Nej-
Simuleret surround-lyd---
Kabelstik Lightning Contact--
Kabellængde---
Udformning---
Lydisolering-LukketLukket
Velegnet til---
Farve HvidBeige, Blå, Grå, Hvid, Rød, SortSort
Konstruktion & Elementer---
Batteritid ved standby---
Batteritid i brug5.0 timer40.0 timer12.0 timer
Batteritid støjreducerende-22.0 timer-
BluetoothJaJaJa
Bluetooth version-4.05.0
Bluetooth codec---
Trådløs teknologi---
Trådløs rækkevidde--10.0 m
Multipoint---
Vægt 8.0 g260.0 g39.5 g

Bedste Trådløse høretelefoner under 500 kr. Top 3

JBL Jr310BT JBL Jr310BT248 kr
92
Bedste pris hos: Milo Lyd & Billede
Baseus W04 Pro Baseus W04 Pro214 kr
92
Bedste pris hos: CompuMail
JBL Tune 500BT JBL Tune 500BT222 kr
91
Bedste pris hos: føtex

Hvilket Trådløs Høretelefon mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor trådløse høretelefoner.

#1
Audio-Technica
92
#2
Razer
92
#3
Baseus
92
#4
AfterShokz
91
#5
Shure
91

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Trådløse høretelefoner er i dag en selvfølge på langt de fleste kontorer, især hvis en medarbejder snakker meget i telefon i løbet af sin arbejdsdag. Med det rette sæt trådløse høretelefoner kan det nemlig blive både nemmere, hurtigere og mere behageligt at snakke i telefon. I denne artikel gennemgår vi nogle af de ting, man bør være opmærksom på, når man køber trådløse høretelefoner til erhverv.

Hvad er trådløse høretelefoner?

Trådløse høretelefoner er som navnet antyder høretelefoner uden ledning modsat traditionelle høretelefoner, som har en ledning der er koblet til en computer eller telefon.

Der findes både trådløse høretelefoner til at sætte over øret, på selve øret og inde i øret (in-ears, der minder om ørepropper). Det vil ofte være en smagssag, hvad man foretrækker, men er man flere medarbejdere, som skal dele trådløse høretelefoner, bør man gå udenom de såkaldte in-ears af hygiejniske årsager.

Langt de fleste trådløse høretelefoner vil i dag være koblet op via bluetooth, som netop gør en ledning overflødig.

Typer af trådløse høretelefoner

Der findes som nævnt overordnet set tre typer af trådløse høretelefoner på markedet i dag. Over-ear høretelefoner, som sider udenpå øret, on-ears, som sidder på øret samt in-ears, der sidder indeni øret.

Trådløse over-ear høretelefoner
Trådløse høretelefoner, som sidder udenpå øret er det oplagte valg, hvis man især er på udkig efter et par meget behagelige høretelefoner og samtidig ikke har noget imod, at høretelefonerne er relativt store. Over-ear høretelefoner har en naturlig, passiv støjreduktion i og med, de dækker for hele øret. Modsat vil der dog også sive meget lyd ud af denne type høretelefoner, hvilket så kan forstyrre folk omkring dig.

Over-ears er (sammen med on-ears) desuden det mest oplagte valg, hvis I er flere som skal dele høretelefoner, da man nemt kan skifte ørepuderne, hvis man ønsker dette for eksempel af hygiejniske årsager.

Trådløse on-ear høretelefoner
On-ear høretelefonerne minder umiddelbart meget om over-ear høretelefoner – on-ear modellen er blot lidt mindre og sidder på selve øret. De har en god komfort, men er ikke specielt gode, når det kommer til passiv støjreduktion, og lader også megen lyd slippe ud til omgivelserne.

In-ear høretelefoner
In-ears sidder inde i øret og minder mest af alt om store ørepropper. De har en betydelig passiv støjreduktion og lækker heller ikke særlig meget lyd til dine omgivelser. In-ears er desuden utrolig kompakte og meget nemme at putte i lommen, hvis du er på farten.

Alle typer af trådløse høretelefoner findes i alle prisklasser og kvaliteter, det er derfor værd at overveje, hvilke funktioner, som er særligt vigtige for jeres medarbejdere, inden I køber stort ind.

Trådløse høretelefoners mange fordele og funktioner

Trådløse høretelefoner har en lang række fordele og smarte funktioner. Her nævner vi blot nogle af dem.

Trådløse
Den første og mest åbenlyse er, at de er trådløse. Med trådløse høretelefoner kan du altså bevæge dig frit rundt på dit kontor, mens du snakker i telefon eller over computeren. Det eneste, som begrænser dig, er hvor lang rækkevidden på din bluetooth-forbindelse er. Et par standard trådløse høretelefoner vil ofte have en rækkevidde på omkring 10 meter, mens de allerbedste trådløse høretelefoner kan præstere helt om til 60 meter i rækkevidde.

Bevægelsesfrihed
Med trådløse høretelefoner undgår du også et potentielt kaos af ledninger ved din kontorplads, når du sidder og arbejder og samtidig har høretelefonerne i ørerne. Den trådløse funktion vil for mange også føles mere behagelig, da den manglende ledning giver en større og mere behagelig bevægelsesfrihed.

Praktiske funktioner
Mange trådløse høretelefoner har en række standard funktioner, som gør, at du nemt kan styre lyden i dine høretelefoner med få klik på selve høretelefonerne. Det kan for eksempel være funktionen at tage og afslutte opkald, skrue op og ned for lydniveauet samt tænde og slukke for mikrofonen.

Støjreduktion
Trådløse høretelefoner med støjreduktion kan være en fordel, hvis man sidder i et kontorlandskab med mange kollegaer og risiko for larm omkring sig. Der findes i den forbindelse både aktiv og passiv støjreduktion. Den passive støjreduktion er den umiddelbare reduktion, som høretelefonerne skaber ved blot at sidde på eller i øret. Her er in-ears de mest effektive. Den aktive støjreduktion er forskellig fra producent til producent.

Brugstid
Trådløse høretelefoner får strøm via et opladerkabel, et opladeretui eller en opladerstation. Når de trådløse høretelefoner er fuldt opladte, er det meget forskelligt, hvor længe der går, før høretelefonerne skal lades op igen. Taler en medarbejder meget og længe i telefonen kan det derfor være en fordel at vælge trådløse høretelefoner, der har en lang brugstid, før de skal lades op igen.

Trådløse høretelefoner er oplagte til callcentre

Trådløse høretelefoner er især oplagte til callcentre, hvor den enkelte medarbejder sidder i røret hele dagen. Her er det vigtigt at høretelefonerne har høj komfort og en god støjreduktion, så man kan lukke kollegaerne ude. Lydkvaliteten er mindst lige så vigtig, da man i et callcenter kan komme ud for at tage opkald, hvor lydkvaliteten i den anden ende af røret også kan være meget svingende.

I et callcenter, såvel som på mange andre arbejdspladser, er mikrofonen i det trådløse headset også et vigtigt arbejdsredskab at have for øje. For nogle vil det derfor være en fordel at vælge et sæt trådløse høretelefoner med en fysisk mikrofon, der vender ned mod munden frem for en indbygget mikrofon, der sidder helt oppe ved ørene.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Trådløse høretelefoner

Hvad er trådløse høretelefoner?

Trådløse høretelefoner er høretelefoner uden en ledning. Der findes både modeller, som skal sidde udenpå øret, på øret og inde i selve øret. Der findes gode trådløse høretelefoner indenfor alle tre typer.

Hvorfor vælge trådløse høretelefoner til erhverv?

Trådløse høretelefoner gør det nemt, enkelt og praktisk at snakke i telefon på arbejdspladsen. Trådløse høretelefoner giver en stor bevægelsesfrihed, og man slipper for endnu en ledning på skrivebordet.

Trådløse høretelefoner med støjreduktion eller ej?

Alle trådløse høretelefoner har en vis grad af passiv støjreduktion idet de lukker af for øret, når du tager dem på. De fleste producenter laver i dag dog også aktiv støjreduktion, som er værd at overveje, hvis I sidder i et støjende kontorlandskab. I samme omgang er det værd at være opmærksom på, hvor meget lyd høretelefonerne lækker til omgivelserne, når de er i brug.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Apple AirPods (2nd Generation)
96
Apple AirPods (2nd Generation)
1616.00 kr 1299 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.