Det er altid en stor glæde at skulle til barnedåb, og fejre at der er kommet en lille ny dreng til verden. Det kan dog være en stor en svær disciplin, at få udvalgt en dåbsgave til forældrene og barnet. Man vil som gavegiver nemlig gerne give en dåbsgave, der er meget personlig, samtidigt med at gaven også er brugbar. Dette kan godt være utrolig svært at ramme.

Det er nemlig stor forskel på fra forældre til forældre, hvad en god dåbsgave er. Og hvad en dåbsgave skal indeholder når det er en drengebarn, der er modtager. En god ide er altid at tænke på om forældrene går meget op i nogle bestemte mærker, designs eller farver. Kan du formå at ramme dette, kan du ikke gå helt galt i byen. Derudover er det også en god tanke, at have styr på om familien går op i nogle bestemte materialer, dette kun være ting som økonomi eller 100% bomuld. Slutligt kan du heller aldrig ramme helt forbi, hvis gaven besidder en grad af brugbarhed, da du dermed ikke risikerer at købe en dåbsgave, der bare står at samler støv. Vil du være på den sikre side, i forhold til dåbsgave er neutral farver og gode materialer alle dage  en sikker vinder. 

Gaveideer

Til dåbsgave inspiration til drenge, er der nedenunder samlet en masse bud på dåbsgaver. Dåbsgaverne variere meget i pris, og kan kost alt fra 300 kroner eller helt op til 1000 kroner. Hvis du synes at en af de dyre gaver passer perfekt, vil det derfor være en god ide at gå flere sammen og købe dette.

Det er vigtigt at understrege at dette kun skal ses, som en inspiration og det kan derfor godt være at efter du har kigget de forskellige dåbsgaver igennem, stadig ikke synes de passer. Derfor kan du godt stadig godt købe noget andet, uden at ramme helt uden for skiven i forhold til dåbsgaver til drenge.Da dåbsgaver meget ofte er perfekte, hvis de har et personligt islæt bag sig. Noget som du kun selv ved.

Dåbsrør fra Nordahl Andersen

Køb gaven her

Super yndigt dåbsrør fortinnet med stork og blomster. Til dåbrøret medfølger fod, og på dåbsrøret er en lille hvid sløjfe bundet rundt. Der er mulighed for at få graveret dato og navn på dåbsrøret. Prisen på dåbsrøret er i alt 365 kroner.

Nusseklud i blå

Køb gaven her

Nusseklud i My Newborn Star kollektionen fra mærket My Teddys 10 års jubilæum. Nussekluden er lavet i en blå farve og er meget praktisk til barnet i de første år af opvæksten. Nussekluden holdes af en lille siddende kanin, der krammer et af hjørnerne. Prisen er 169 kroner.

Barnets bog

Køb gaven her

En klassisk barnets bog med spiralryg. Barnets bog er lavet for at forældre, kan huske på de vigtigste stunder for barnet. Dette kan være ting som fødselsdage, første tid hjemme eller første ord. Bogen indeholder i alt 60 sider og koster 199 kroner.

H.C. Andersens bog

Køb gaven her

En super flot gave bog der indeholder alle HC Andersens nostalgiske eventyr. Bogen indeholder følgende eventyr: Snedronningen / Nissen hos Spækhøkeren / Lille Claus og Store Claus / Tommelise / Fyrtøjet / Prinsessen på ærten / Snemanden / Den grimme Ælling / Klods-Hans / Kejserens nye klæder / De vilde svaner / Hvad fatter gør, er altid det rigtige / Svinedrengen / Grantræet / Den standhaftige tinsoldat / Hyrdinden og skorstensfejeren.

Fødselsdagstog fra Kids by Friis

Køb gaven her

Håndlavet fødselsdagstog med inspiration fra H.C. Andersens eventyr. Forrest går nemlig selv H.C. Andersen og efter ham går blandt andet en tinsoldat. Der medfølger tallene nul til ni med et ekstra et tal – altså 11 tal i alt. Der er plads til to tal ad gangen og to lys. Lysene medfølger ikke, men kan tilkøbes. Prisen 429 kroner.

Sangbog fra Gyldendal

Køb gaven her

De Små Synger sangbog fra Gyldendal. Sangbogen er super sød og indeholder alle de klassiske børnesange som “Se den lille kattekilling”. Prisen på bogen er 139 kroner.

Oplevelsesbog fra Lamaze

Køb gaven her

Farverig bog fra den velkendte mærke Lamaze. Bogen er blød og indeholder i alt otte sider, med flotte figurer. Når der bladres mellem siderne rasler og knitre siderne, hvilket er meget sjovt. Udover at kunne læses i, kan bogen også hænges op. Bogen koster 118 kroner.

Badeslag fra Lasarito

Køb gaven her

Blåt badeslag fra mærket Lasarito. Beslaget er dejligt blødt og har ænder broderet på det. Beslaget er desuden lavet af 100% bomuld, der kan vaskes ved 40 grader. Badeslaget koster i alt 149.

Bamse og kylling spisesæt fra Nordahl Andersen

Køb gaven her

Servicesæt med de klassiske figurer Bamse og Kylling. Servicesættet er lavet i melamin og rustfrit stål. Sættet indeholder i alt syv dele og der er mulighed for barnets navn indgraveret i bestikket. Prisen på servicesættet er i alt 645.

Babygynge fra KBT

Køb gaven her

Babygynge i rødt træ og hvid kanvas. Gyngen er super sød og kan både benyttes inde eller ude. Gyngen er CE godkendt til brug fra nul til tre år. Man anbefaler at man først bruger en babygynge når barnet er i stand til at sidde selv. Til gyngen medfølger ikke krog til ophæng, og det skal derfor købes ved siden af. Prisen er 399 kroner.

Bordflag fra Georg Jensen 

Køb gaven her

Den klassiske bordflag fra Georg Jensen, er en super god dåbsgave. Bordflaget kan hives frem til en hver festilig lejlighed. Bordflaget har et meget stilrent og elegant look. Højden på bordflaget er 39 centimeter. Prisen er 549 kroner, med en mulighed for indgravering for 250 kroner mere.

Togbanen fra BRIO

Køb gaven her

Komplet og detaljeret togbane med godstog, havnemiljø, metro univers, komplet med stationer, kraner, broer og figurer. Går familien meget op i tog, er dette en super gave. Togbanen er CE-mærket. Togbanen koster hele 1779 kroner, og er derfor meget dyr i forhold til en dåbsgave. Det vil derfor være en god ide, at gå flere sammen om at give denne togbane som dåbsgave.

Sparebøsse fra Nordahl Andersen 

Køb gaven her

Flot fortinnet sparebøsse der skal forestille figuren Kaj fra Kaj og Andrea. Det er muligt at få indgraveret navn på sparebøssen, der i alt koster 310 kroner. 

Godnatbog skrevet af Carl-Johan Forssen Ehrlin

Køb gaven her

Godnatbog om Kaninen Der Så Gerne Ville Sove. Bogen er en bestseller og skrevet for at kunne få børn til at falde i søvn. Carl-Johan er adfærdspsykolog og sprogforsker, og bogen er skrevet med tekniker herfra, sådan at har en beroligende effekt. I alt er bogen på 32 sider og prisen på denne bestseller er 89 kroner.

Legegulv fra That’s Mine

Køb gaven her

Lysebrunt legegulv fra mærket That’s Mine. Gulvet har form som en cirkel, med i alt 20 brikker der kan sættes sammen, som det lyster. Gulvet er til for at beskytte barnet knæer eller hvis barnet skulle falde. Prisen er 249 kroner.

Natbog af Emilie Melgaard Jacobsen

Køb gaven her

Godnat historie om natbjørnen Tjugga. Historien indeholder forskellige teknikker, der hjælper med at få dit barn til at slappe af. Prisen på bogen er 209 kroner.

Rangle fra Sophie la Girafe

Køb gaven her

Multifarvet rangle fra Sophie la Girafe, der besidder en giraf, som hoved og tre ringe der kan bides i samt rasles med. Ranglen er lavet af plantebaseret materialer og er alt i alt en super nyttig gave til alle børnefamilier. Prisen på ranglen er 129 kroner.

Bamse fra Smallstuff

Køb gaven her

Super fed slange bamse fra det velkendte mærke Smallstuff. Bamsen er lavet i stribet mønster med blå og grønne farver. Bamsen er lavet strikket kvalitet der er 100 % bomuld. Bamsen koster 499 kroner.

Bilbane fra Kids Concept

Køb gaven her

Super fed bilbane i i grå og naturfarver, hvor der medfølger tre biler. Bilbanen koster 279 kroner.

Pynt til værelset

Køb gaven her

Balloner som pynt til værelset fra Flensted Mobile. Der er i alt fem farverige balloner, der kan pynte et hvert værelse op. Prisen er 299 kroner.

Sort klaver fra Vilac

Køb gaven her

Fødes barnet ind i en meget musikalsk familie, er dette en super dåbsgave ide. Klaveret har 18 tangenter og er lavet i kvalitets træ. Klaveret fylder ikke meget på børneværelset og koster 549 kroner.

Bog om Emil fra Lønneberg

Køb gaven her

Bog om alle de klassiske Astrid Lindgren historier om Emil fra Lønneberg. Prisen på bogen er 189 kroner.

Aktivitetsstativ fra Haba

Køb gaven her

Sødt aktivitetsstativ i træ, med hvide prikker i enderne. Aktivitetsstativet består af en halvcirkel, der står på brede fødder. I begge sider er der huller med en lille krog, så det kan sættes op. Prisen er 499 kroner. 

Babyalarm fra Philips

Køb gaven her

Meget praktisk dåbsgave, til når der barnet sover og der stadig skal holdes øje med barnet. Babyalarmen har en rækkevidde på op til 330 meter og en batteritid på 18 timer. Prisen på babyalarmen er 944 kroner. 

To hjulet løbecykel fra Trybike

Køb gaven her

Løbecyklen er en klassisk dåbsgave til barnet, da den er god til træning af balance. Denne løbecykel er designet med et lækkert retro look, i en flot rød farve, med brune håndtag, brun sadel og beige hjul. Løbecyklen kan også laves om til en trehjulet cykel, der dog kræver køb af et ekstra hjul. Prisen er 949 kroner.

Børnekomfur fra BRIO

Køb gaven her

Børnekomfur i en flot rød farv, til når dit barn skal lege kok.Komfuret har tre kogeplader og fire drejeknapper, som siger klik-lyde, når der skrues på dem. Prisen er 399 kroner.

Bold fra bObles

Køb gaven her

Blåstribet bold med en diameter på 19 centimeter, der er lavet af fastpresset skum med en blød og lækker overflade. Bolden er god til at udvikle barnets sanser og motoriske evner. Prisen på bolden er 299 kroner.

Lege tipi fra Kids Concept

Køb gaven her

Flot lege tip fra Kids Concept. Tipien er nem at sætte op, samt pakke sammen, det er derfor kun fantasien der sætter grænser, hvordan tipien kan benyttes i de forskellige lege. Tipien er i flot grå farve, og selve stellet er i træ, med en teltdug i 100% bomuld, der kan vaskes ved 30º C i maskinen. Prisen på tipien er 1019, hvilket er i den dyre ende. Derfor vil det være en god ide at i er flere der går sammen, hvis i tænker denne tipi er den perfekte dåbsgave.