Black Friday Soundbar

Black Friday falder i år den 25. november, men allerede nu kan du begynde at holde øje med de mange gode Black Friday tilbud og rabatter. Der er mange penge at spare, når du skal købe nyt elektronikudstyr eller ting til hjemmet. Måske vil du også gerne have julegaveindkøbene overstået – og stadig med lidt penge tilbage på kontoen.

Drømmer du om ordentlig lyd til hjemmebiografen, kan det være du skal investere i en soundbar. Her får du nemlig en diskret højtaler, der kan give en god lyd, når du ser film på fjernsynet derhjemme. En god soundbar koster dog også, men du kan være heldig at finde nogle gode tilbud på soundbars til Black Friday i år. Vi har her samlet en række af de forhandlere, der sælger soundbars – så hold øje på deres hjemmeside, når Black Friday-tilbuddene sparkes i gang.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er efterhånden ikke et ukendt fænomen herhjemme I Danmark, da flere og flere butikker se seneste år har fyret op for Black Friday med masser af rabatter og tilbud.

Oprindeligt stammer Black Friday fra USA, hvor det i mange år har været årets største handelsdag. Black Friday ses også som dagen, hvor julehandlen sparkes i gang, da dagen altid finder sted dagen efter den store amerikanske tradition, Thanksgiving. Både i USA og i Danmark er Black Friday gået hen og blevet den største handelsdag, og særlig i USA er det blevet en tradition, at detailhandlen åbner tidligt op – nogle steder allerede fra midnat – med masser af vilde tilbud og rabatter. Her står de amerikanske kunder ofte allerede i kø uden for butikkerne for at få ordnet julegaveindkøbene til gode priser.

I Danmark ser vi især også webshops, der starter op for tilbud, når torsdag bliver til fredag, og de fysiske butikker følger med fra morgenstunden eller vanlig åbningstid. Kan du slet ikke følge med til Black Friday, er der selvfølgelig også mulighed for at købe varer hjem til en god pris den efterfølgende mandag – her er det nemlig Cyber Monday, hvor et væld af webshops fortsætter prisfesten med gode rabatter.

Hvordan finder jeg den bedste soundbar til Black Friday?

Inden du kaster dig over det første og bedste Black Friday tilbud på soundbar, er det en god idé at overveje et par ting først. Ellers risikerer du at komme hjem med en soundbar, der enten ikke passer til dit fjernsyn, eller måske er for stor eller for lille.

Derfor bør du være opmærksom på:

 • Tilslutningsmulighederne
 • Størrelsen
 • Antal kanaler
 • Om soundbaren er aktiv eller passiv

De fleste soundbars i dag kan tilsluttes via Wi-Fi eller Bluetooth, hvilket gør det nemt at tilkoble dem dit fjernsyn eller din computer eller smartphone, så du kan få den gode lyd fra dine favoritfilm eller yndlingsmusik direkte gennem soundbaren. Du kan også få soundbars med direkte tilslutning gennem kabel, eksempelvis HDMI – det er dog langt fra alle, så husk at tjekke op på det, inden du køber en soundbar til Black Friday.

Du skal også overveje, om soundbaren skal være ophængt eller på en sokkel – det afhænger selvfølgelig også af, om dit fjernsyn står på et TV-møbel, eller om det er monteret på væggen.

Størrelsen på soundbaren har selvfølgelig også noget at sige, da der skal være plads til den – det gælder især, hvis det skal være en soundbar, der skal stå på et TV-møbel sammen med fjernsynet.

Antallet af kanaler, du har behov for, er også værd at overveje, samt om soundbaren skal være en såkaldt ”aktiv” eller ”passiv” soundbar – det vil sige om den har en indbygget forstærker eller ej. Du skal også beslutte, om soundbaren skal have subwoofer eller ej.

Der er altså mange overvejelser, så det er en god idé at læse lidt om de forskellige soundbars, inden du kaster dig over et Black Friday tilbud. Læs eventuelt vores anmeldelse af soundbarer her. 

FAQ

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en stor shopping tradition fra USA, hvor butikkerne fredagen efter Thanksgiving åbner tidligt op for julehandlen med en masse tilbud og rabatter.

Holder vi Black Friday i Danmark?

Ja, efterhånden er Black Friday også blevet et anerkendt fænomen herhjemme, så du kan finde masser af rabatter og tilbud i danske webshops og fysiske butikker til Black Friday.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday holdes hvert år dagen efter den amerikanske tradition Thanksgiving. I år er det fredag den 25. november.

Black Friday Smart TV

Er det på tide at den gamle flimrekasse skal skiftes ud med et nyt og moderne fjernsyn, eller er du måske på udkig efter et nyere og større TV, så vil et Smart TV være et godt bud.

Markedet for Smart TV er eksploderet de seneste år, og derfor er det ofte muligt at finde store og gode Smart TV’er på tilbud. Er du på udkig efter et virkeligt godt tilbud, skal du selvfølgelig holde øje med Black Friday tilbud på Smart TV i år. Til Black Friday kan du uden tvivl finde masser af knaldgode tilbud på Smart TV, så du kan spare en masse penge.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en amerikansk tradition, som stammer helt tilbage fra 1960’erne i USA. Black Friday er fredagen efter Thanksgiving, og dagen betragtes som starten på julehandlen. Efterhånden begyndte detailbutikkerne i USA derfor at åbne meget tidligt op og sætte store tilbud i gang til julehandlen.

Black Friday har sidenhen bredt sig til store dele af verden, og de seneste par år er det nu også kommet til Danmark. Og det er med god grund, at Black Friday er blevet populær i Danmark. butikkerne kæmper nærmest om de bedste og skarpeste tilbud på især elektronikvarer. Der er altså altid en god chance for at få fat i et lækkert Smart TV, eller en ny fiks printer, eller den bedste espressomaskine hjem til en god pris. Og så kan du være heldig at få klaret julegaveindkøbene i samme omgang. 

Hvad er et Smart TV?

Et smart TV er, som navnet lyder, smart. Det er smart, fordi det har flere funktioner og features end et normalt fjernsyn. Et Smart TV kan nemlig kobles til internettet, enten via et netkabel eller Wi-Fi. Og så kan du faktisk bruge fjernsynet til blandt andet at surfe på nettet, og du har mulighed for at streame direkte. Er der en harddisk i dit Smart TV, kan du også optage og gemme programmer, så du kan se dem senere. Og så kan du faktisk også downloade apps, der kan køre på fjernsynet.

På mange Smart TV kan du således streame Netflix, HBO og meget mere direkte, uden du behøver at bruge et Apple TV eller en Chromecast til at smide dine favoritserier over på TV’et.

Er du i tvivl om, hvilket Smart TV du skal holde øje med, så kan du læse vores anmeldelse af Smart TV her.

Hvordan vælger jeg et Smart TV?

Når du skal ud at købe nyt fjernsyn, og du går med tanken om, at det skal være et Smart TV, skal du først og fremmest gøre dig lidt tanker om, hvad et Smart TV egentlig er, og om det er det rette for dig.

Smart TV er super smart, men de er også noget dyrere end almindelige fjernsyn. Desuden er et smart TV mere teknisk og avanceret, da det fungerer lidt ligesom en computer, og derfor virker det måske ikke helt så brugervenligt som et almindeligt TV, hvor du blot kan zappe rundt mellem kanalerne.

Er det ikke noget problem, og ønsker du et TV, der giver dig mulighed for at surfe på nettet, downloade apps og streame masser af film og serier, så er et smart TV en fantastisk løsning.

Når du skal vælge et smart TV, skal du selvfølgelig først og fremmest overveje størrelsen, og derpå kan du tænke over hvilken type skærm, du foretrækker, samt lyd og en del andre funktioner og specifikationer. Det kan du selvfølgelig læse meget mere om i vores artikel om Smart TV.

Black Friday i Danmark

I Danmark er Black Friday selvfølgelig også gået hen og blevet den største handelsdag nogensinde. Et væld af forretninger og webshops har fulgt med på bølgen og sætter gang i helt store tilbud på Black Friday. Du kan også være heldig at finde gode tilbud på et væld af varer i ugen op til, samt den følgende mandag. Mandagen efter Black Friday er nemlig Cyber Monday, og her fyrer masser af webshops op for tilbud, hvor du kan gøre et kup online.

Der er altså ingen tvivl om, at vi elsker Black Friday i Danmark, og det er kommet for at blive.

FAQ

Hvornår er det Black Friday?

I 2022 er det den 25. november, du skal være klar til de mange gode Black Friday tilbud.

Hvor kan jeg finde Black Friday tilbud?

Du kan finde Black Friday tilbud hos masser af forhandlere, både webshops og fysiske butikker. Er du på udkig efter bestemte produkter, kan du tjekke vores Black Friday artikler og finde de bedste forhandlere med Black Friday tilbud.

Hvordan finder jeg det bedste Smart TV til Black Friday?

Overvej hvad du er på udkig efter og tjek derpå de mange forskellige Black Friday tilbud hos forhandlerne. Så finder du sikkert lige præcis det smart TV, der lever op til dine ønsker – og måske til en god pris.

Black Friday Printer 2022

Black Friday nærmer sig, og vi venter med spænding på de mange gode priser og tilbud. Vi er klar med de forhandlere, der sælger printere, så du kan finde de bedste Black Friday tilbud den 25. november.

Der findes mange gode printere på det danske marked til gode priser, men ind imellem vil vi bare gerne have lidt ekstra for pengene. Og det bedste tidspunkt for det er selvfølgelig Black Friday. Her kan du finde masser af gode tilbud på printere og andet elektronikudstyr til hjemmet.

Black Friday i Danmark

I Danmark er den amerikanske tradition Black Friday stadig forholdsvis ny. De seneste år har vi dog i den grad taget traditionen til os, og det er der god grund til. Der er masser af gode tilbud på Black Friday, og det er efterhånden inden for de fleste kategorier, der er penge at spare. Der er masser af tøj og sko med Black Friday tilbud, men især også inden for elektronik og køkkenudstyr er der fyret op for tilbuddene. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde lige præcis det, du er på udkig efter til en god pris.

Black Friday stammer oprindeligt fra USA og finder altid sted dagen efter Thanksgiving, som er den sidste torsdag i november. Fredagen efter Thanksgiving bliver derfor set som en åbningsdag for julehandlen, og derfor begyndte detailhandlen at sætte gang i store tilbud, og de åbnede op helt fra morgenstunden. Du har sikkert set billeder eller videoer af amerikanerne, der står i kø udenfor butikkerne tidligt denne fredag morgen.

Selvom det ikke går helt så vildt for sig i Danmark, er der alligevel fyret op for en ordentlig tilbudsfest. Nogle butikker starter allerede om mandagen og holder simpelthen Black Week, hvor de slutter af med et brag af en tilbudsfest om fredagen.

Og kan du slet ikke få nok af gode tilbud, kan du selvfølgelig også holde øje med de danske webshops mandagen efter Black Friday – her er det nemlig Cyber Monday, hvor et væld af danske og udenlandske webshops har tilbud.

Der er altså rig mulighed for at købe lige den ting, du mangler til en god pris, eller få styr på julegaverne inden december.

Sådan vælger du den bedste printer til Black Friday

Har du besluttet dig for at kigge efter gode printer tilbud til Black Friday, skal du selvfølgelig først og fremmest tænke over, hvilken printer du skal gå efter. Det afhænger selvfølgelig af dit behov og dine præferencer.

Skal printeren primært printe tekst, eller vil du gerne printe flotte billeder, skal du gå efter en printer, der går til netop de formål. Vil du printe billeder, er det nemlig godt at gå efter en fotoprinter, så farver og kvalitet står helt skarpt. Det kan også være, du bare vil have en printer, der kan lidt af det hele, og så kan du selvfølgelig sagtens gå efter en helt almindelig standard printer.

Andre overvejelser er printhastigheden – hvor hurtigt printeren skal printe, samt lydniveauet – hvor meget larmer printeren. Er du på udkig efter at printe større formater som A3, skal du selvfølgelig også have en printer, der kan klare dette format. De fleste printere kan nemlig kun printe i A4.

En anden overvejelse er selvfølgelig, hvordan du vil printe. Hvilken enhed vil du kunne printe fra. En del printere i dag kører over Wi-Fi, og dermed er det nemt at printe fra computeren uden at skulle have gang i kabler og den slags. Nogle printere kan også kobles til en smartphone eller tablet via Wi-Fi, så du dermed kan printe direkte fra din telefon. Her er det dog vigtigt, at du tjekker hvilke styresystemer, der kan gå sammen med printeren.

Prisen er selvfølgelig også en vigtig overvejelse, men det er heldigvis muligt at finde masser af gode tilbud på printere til Black Friday.

Er du på udkig efter andre gode Black Friday tilbud til dit hjemmekontor? Læs med her: Black Friday bluetooth headset, Black Friday Router

FAQ

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en amerikansk tradition, hvor butikkerne åbner tidligt op og sætter gang i en masse gode tilbud. Det har i årevis været den største shoppingdag i USA, og nu også i Danmark.

Hvornår er det Black Friday?

I år er Black Friday den 25. november. Black Friday falder hvert år på fredagen efter Thanksgiving.

Hvor kan jeg finde Black Friday tilbud?

Du kan finde Black Friday tilbud i et hav af danske webshops og fysiske butikker.

Black Friday Elcykel

Drømmer du om at drøne afsted på en elcykel til en god pris? Så hold øje med de knaldgode Black Friday tilbud på elcykler. Så vær parat fredag den 25. november til dette års Black Friday.

Elcykler er blevet mere og mere populære de seneste år, og der findes et væld af modeller inden for enhver prisklasse. Ofte hænger pris og kvalitet dog sammen, så derfor vil vi selvfølgelig gerne gå efter de lidt dyrere – når økonomien tillader det. Oftest må vi dog nøjes med at drømme, men inden længe kan drømmen om lige præcis din drømmeelcykel gå i opfyldelse, når der kommer masser af gode Black Friday tilbud på elcykler.

Når uret slår midnat natten mellem torsdag og fredag, slår et væld af webshops nemlig dørene op for masser af fede tilbud til Black Friday. Så kan du spare en masse penge på dine favoritprodukter – og måske kan du finde lige netop den elcykel, du drømmer om på tilbud.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et kæmpestort tilbudsfænomen, der finder sted hvert år i USA. Black Friday finder altid sted dagen efter Thanksgiving, og det ses som startskuddet til julehandlen. De amerikanske detailbutikker åbner tidligt denne dag og starter julehandlen ud med gode tilbud og rabatter, som får de amerikanske kunder til at samles og stå i lange køer fra morgenstunden.

Fænomenet har sidenhen spredt sig til mange lande i verden, og i 2013 begyndte de danske butikker at følge med på trenden, der sidenhen er blevet den største handelsdag i ikke bare USA, men også i Danmark.

Du kan derfor finde masser af varer, hvor prisen er skruet helt i bund på Black Friday i Danmark. Der er masser af gode tilbud på alt fra tøj og sko til elektronik og meget mere. Du kan selvfølgelig også finde fede elcykler på tilbud til Black Friday.

Hvilken elcykel skal jeg vælge?

Hvis du ligesom os er enig i, at en elcykel er et genialt transportmiddel, så er det selvfølgelig godt at gøre dig nogle overvejelser, inden du køber en elcykel. Der findes nemlig mange forskellige typer elcykler med forskellige typer motorer, og der er stor forskel på, hvor langt de kan køre på en opladning.

Derfor er det godt at tænke lidt over, hvad dit behov er. Skal du bruge elcyklen dagligt til og fra arbejde, og er det en længere tur, skal du selvfølgelig have en god elcykel, der kan køre langt på en opladning. Her gælder det om at se på batteriets kapacitet, samt motoren. Du skal dog være opmærksom på, at det producenten skriver, ikke altid stemmer overens med virkeligheden, da elcyklernes rækkevidde ofte vil være lidt kortere. Når producenten har testet rækkevidden, har de nemlig oftest testet ud fra optimale forhold, og i virkeligheden kan vind og vejr, samt terræn selvfølgelig spille ind.

Der findes generelt tre typer motorer til elcykler: en forhjulsmotor, en centermotor og en baghjulsmotor. Den mest populære motor er centermotoren, og det er med god grund. Den er nemlig god til det meste, og den sikrer en mere stabil vægtfordeling, der gør cyklen nemmere at gøre på. Desuden er denne motor bedre til at hjælpe til. Centermotoren er dog ofte også lidt dyrere end eksempelvis forhjulsmotoren, og den har tendens til at veje mere, så cyklen kan være tungere.

Som med almindelige cykler skal du også beslutte dig for, hvor mange gear du ønsker, samt hvilken type bremser elcyklen skal have.

Selvfølgelig kommer vi heller ikke uden om prisen – for elcykler af god kvalitet er noget dyrere end almindelige cykler. Til gengæld får du en skøn cykel, der kan hjælpe dig godt afsted i hverdagen – og uden du behøver møde op på arbejde med sved på panden. Prisen er der heldigvis råd for, når vi nærmer os Black Friday, da mange forhandlere sætter gang i en masse gode tilbud på elcykler. Så hold godt øje med cykelforhandlerne og se, om du ikke kan finde en god elcykel til en fordelagtig pris.

FAQ

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday holdes hvert år dagen efter det amerikanske Thanksgiving. I år er det fredag den 25. november.

Hvor finder jeg en elcykel til Black Friday?

Der er masser af butikker og webshops, der kommer til at deltage i Black Friday. Er du på udkig efter en elcykel specifikt, kan du holde øje med Fri BikeShop, Cykelexperten, Cykelshoppen og Cykelpartner.

Hvorfor holder vi Black Friday?

Traditionen Black Friday stammer fra USA, men som med Valentines Day og Halloween, er det en af de begivenheder, der har bredt sig til resten af verden.

Black Friday Espressomaskine

Der er intet som en lækker, friskbrygget espresso. Eller en skøn caffe latte lavet på en espressomaskine. Mulighederne er mange med en espressomaskine, men vi ved også godt, at de kan være ret pebrede i prisen.

Heldigvis nærmer Black Friday sig, så du kan inden længe finde Black Friday tilbud på espressomaskiner. Følg med her og se, hvilke forhandlere, der disker op med gode Espressomaskiner på tilbud.

Black Friday i Danmark og i USA

Vi kan efterhånden ikke snige os uden om Black Friday i Danmark, da de danske butikker i den grad har taget den amerikanske tradition til sig. Vi kender allerede til flere traditioner fra USA, som har vundet indpas i Danmark, såsom Valentines Day og Halloween. Efterhånden har Black Friday dog overhalet – i hvertfald på den økonomiske front, da det er blevet årets største handelsdag hjemme i Danmark.

Black Friday stammer som bekendt fra USA. Navnet stammer fra 1960’erne, hvor dagen efter Thanksgiving var en stor rejsedag, så gaderne var sorte af mennesker og biler. Navnet har hængt ved, og med tiden begyndte detailhandlen at sætte gang i store tilbud og rabatter, mens de åbnede dørene op helt fra morgenstunden. Det har fået de amerikanske kunder til at samles i store køer udenfor butikkerne for at være klar til at ordne julegaveindkøbene til billige priser.

Hvilken espressomaskine skal jeg vælge?

Det er skønt at lave sin egen kaffe på en espressomaskine, men det er også vigtigt at finde en kassemaskine, der passer til dine præferencer og behov. Derfor bør du ikke bare kaste dig over det første og bedste tilbud på espressomaskiner til Black Friday. Det er en god idé først at overveje, hvad du har behov for.

Først og fremmest skal du overveje, hvor meget du vil klare selv i processen. Der findes nemlig både automatiske espressomaskiner, semi-automatiske og manuelle espressomaskiner, som klarer det hele for dig, når blot du trykker på en knap. Den sørger altså for at kværne bønnerne og brygge kaffen.

Med den semi-automatiske espressomaskine skal du selv sørge for at kværne kaffebønnerne, men det er også en oplevelse i sig selv. Her kan du enten kværne dem på en elektrisk kaffemaskine eller en håndkværn, der dog tager lidt længere tid – men så kan du virkelig nyde den skønne duft, mens du også får trænet mullerne lidt.

Vil du gå all in på espresso, kan du også vælge den manuelle espressomaskine – her skal du dog selv have styr på vandtemperatur, kaffemængde og blandingsforhold. Men elsker du at nørde kaffe, er det altså en fantastisk oplevelse.

Den såkaldte nespressomaskine eller lignende kaffemaskiner med kapsler hører på sin vis også under espressomaskiner. Her bruger du en lille kapsel eller taps, der indeholder kaffe, som maskinen presser igennem. Denne maskine fungerer fint til dagligdagsbrug, men det er altså på sådan en maskine, man kan bruge fine espressobønner fra det lokale mikroristeri.

Ikke nok med det kan du også overveje, hvilke funktioner din nye espressomaskine skal have. Nogle espressomaskiner har indbygget kaffekværn eller mælkeskummer, der gør opgaven nemmere for dig.

Ved du lidt om kaffe og espressomaskiner i forvejen, ved du også, at du skal tjekke op på maskinens tryk. Det måles i bar, og fortæller lidt om, hvor stort et tryk kaffebønnerne udsættes for, når vandet og dampen løber igennem maskinen. Her bør du gå efter en maskine der har minimum 15 bar.

Vandbeholderens kapacitet har selvfølgelig også noget at sige, i forhold til hvor meget espresso du ønsker at lave på én gang. De fleste espressomaskiner har dog plads til 1-2 liter vand, hvilket er meget passende for de fleste. Dertil kan du også overveje, hvad du ønsker i forhold til rengøring og vedligeholdelse. Der er nemlig forskel på, hvordan de forskellige espressomaskiner rengøres – for nogle modeller gælder det, at de har et dampsystem, der kan rense maskinen, mens andre har dele, der skal afmonteres og vaskes i hånden eller opvaskemaskine.

Har du fundet ud af, hvilken espressomaskine du skal gå efter, kan du tjekke de forskellige forhandlere, når Black Friday nærmer sig og finde de gode tilbud.

Er du på udkig efter andre gode Black Friday tilbud kan du også tage et kig på: Black Friday Smart TV, Black Friday Elcykel, Black Friday Printer

FAQ

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en stor handelsdag, der stammer fra USA. Dagen efter Thanksgiving sætter butikkerne gang i store tilbud og rabatter som en start på julehandlen.

Hvilken dato er det Black Friday?

I år er det Black Friday fredag den 25. november.

Hvad kan man købe til Black Friday?

Der er et hav af gode tilbud til Black Friday, og du kan købe alt fra tøj og legetøj til elektronik- og køkkenudstyr.

Black Friday El løbehjul

Efteråret er over os, bladene falder fra træerne, men inden vi ved af det, er det december, og så skal vi fiske julepynten frem og have ordnet julegaveindkøbene. Vil du gerne være på forkant med julegaverne og samtidig spare penge, så kan du holde godt øje, når det bliver Black Friday den 25. november. For vi slipper næppe uden om det i år – Black Friday er kommet for at blive.

Black Friday er på bare få år blevet årets største handelsdag i Danmark, og igen i år gør vi os klar til at vente på de fede rabatter og gode tilbud fra et væld af webshops og fysiske butikker. Ved du allerede nu, hvad du er på udkig efter, kan du inden længe holde øje hos forhandlerne, hvilke tilbud de får.

I denne artikel kan du se, hvilke forhandlere, der sælger el-løbehjul, og her kan du gøre en god handel til Black Friday.

Hvad er Black Friday?

Black Friday – sort fredag? Hvad er det nu lige for noget? Hvis du slet ikke ved det, har du måske boet under en sten de seneste par år, for Black Friday er i den grad kommet for at blive her i Danmark.

Men hvad er Black Friday helt præcist, og hvor stammer det fra? Hvis det ikke er gået din næse helt forbi, er Black Friday en amerikansk tradition, der falder hvert år på fredagen efter Thanksgiving. Oprindeligt blev dagen kaldt Black Friday – eller sort fredag, på grund af den store rejsetrafik dagen efter Thanksgiving, hvor gaderne var sorte af mennesker og biler. Sidenhen begyndte detailhandlen at sætte gang i julesalget med en kæmpe tilbudsdag, som er det vi i dag kender som Black Friday.

Ikke nok med at Black Friday er den største handelsdag i USA, har denne tradition også spredt sig til andre lande i verden – heriblandt Danmark, hvor vi selvfølgelig også har taget traditionen til os.

Overvejelser omkring el løbehjul

Mens du venter på de gode Black Friday tilbud på el løbehjul, er det en god idé, at du lige sætter dig lidt ind i, hvad du har behov for i et el løbehjul.

Først og fremmest bør du selvfølgelig overveje, hvem der skal bruge løbehjulet. Er el løbehjulet til et barn, skal du være opmærksom på barnets alder. Ifølge loven skal man være fyldt 15 år for at køre på el løbehjul i den offentlige trafik, ellers skal barnet køre sammen med en voksen over 18, der har kontrollen.

Andre gode overvejelser er løbehjulets vægtkapacitet, samt rækkevidde og batteri. Hvor høj en vægt kan el løbehjulet bære, og måske endnu vigtigere – hvor lang en rækkevidde skal løbehjulet have, og hvor holdbart skal batteriet være. Disse to går gerne hånd i hånd, for det har betydning for hvor stor en afstand du kan køre på en opladning.

I forhold batteriet kan du også kigge på el løbecyklens opladningstid, da den kan variere fra tre til syv timer.

Når det gælder selve løbehjulets vægt, er det også værd at overveje. Et tungt løbehjul er måske ikke så nemt at have med rundt, men på den anden side kan det virke mere stabilt på vejen. Et let el løbehjul er nemt at have med rundt, og gør du lidt ekstra ud af det, kan du få et foldbart el løbehjul, der giver dig mulighed for at have det med i metroen eller toget, uden det fylder synderligt meget.

Dertil er det også værd at kigge på el løbehjulets dæk – stødabsorberende dæk eller hjul giver en bedre komfort, men da de ofte er med luft, ligesom cykeldæk, kan du også risikere, at de punkterer og skal udskiftes. Spørgsmålet er derfor, om du foretrækker komfort og stabilitet, særligt hvis du skal køre rundt på mere ujævnt terræn, eller om du går mere op i nemheden.

Prisen er selvfølgelig også vigtig at overveje, når det gælder el løbehjul. El løbehjul er nemlig dyre, og særligt hvis de er af god kvalitet. Men holder du godt øje med markedet for løbehjul til Black Friday, kan du helt sikkert gøre dig en rigtig god handel og få et godt el løbehjul til en god pris.

FAQ

Hvornår er det Black Friday?

I år falder Black Friday på den 25. november.

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er endnu en stor tilbudsdag, hvor webshops i både Danmark og udlandet har rabat på et væld af varer online. Cyber Monday er altid mandagen efter Black Friday.

Kan jeg købe el løbehjul på tilbud til Black Friday?

Holder du godt øje med forhandlerne kan du sagtens finde el løbehjul på tilbud til Black Friday.

Black Friday Bluetooth Headset

Efteråret er over os, og inden længe sættes der gang i julehandlen. Igen i år fyrer butikkerne ekstra godt op for julehandlen med Black Friday, som i år er den 25. november. Er du på udkig efter masser af gode Black Friday tilbud, skal du holde øje her på siden og hos de mange forhandlere.

I denne artikel kan du finde de forhandlere, der har Bluetooth Headset. Så er du på udkig efter et godt tilbud på Bluetooth Headset, skal du holde øje her til Black Friday.

Hvad er Black Friday?

I Danmark er Black Friday stadig et forholdsvis nyt fænomen, men det er alligevel blevet til den største handelsdag, der finder sted.

Black Friday er en tradition, der stammer fra USA. Black Friday finder sted fredagen efter Thanksgiving, og her begynder butikkerne meget tidligt om morgenen (og i nogle tilfælde allerede fra midnat) at sætte gang i helt store tilbud. Oprindeligt har Black Friday sit navn fra 1960’erne, hvor navnet betegnede den tunge trafik, der forekom dagen efter Thanksgiving, ligesom vi kender juletrafikken herhjemme. Med tiden begyndte detailhandlen dog at åbne tidligt på dagen med en masse rabatter og gode priser som et startskud til julehandlen.

Det er altså dét Black Friday vi kender i dag, som har spredt sig til store dele af verden, og heriblandt også Danmark.

Derfor kan du finde masser af gode Black Friday tilbud i de danske butikker – både i webshops og fysiske butikker. Så går du og drømmer om at få købt et godt Bluetooth Headset, kan det være, du skal slå til nu.

Bluetooth Headset til Black Friday

Bluetooth Headset, eller trådløse hovedtelefoner, som de også kaldes, er blevet mere og mere populære de seneste år. Ledninger er besværlige, og det er rart at kunne slippe for dem, når vi laver mad, er på løbetur eller i træningscentret. Med et bluetooth headset slipper du for ledninger, der slår knuder, så du skal bruge tid på at vikle dem fri, inden du kan lytte til din favoritpodcast eller yndlingsnumre.

Der findes mange forskellige typer trådløse hovedtelefoner på markedet, men der er ingen tvivl om, at de mest populære er bluetooth headset. Inden for bluetooth headsets findes fire forskellige typer, så inden du kaster dig over det første og bedste tilbud, er det en god idé at tænke over, hvilken type der er den foretrukne.

De fire typer er:

 • In-ear headset
 • In-ear heatset med krog
 • On-ear headset
 • Over-ear headset

In-ear headset er de helt klassiske headset, vi kender, som hidtil har fulgt med smartphones, men som efterhånden er blevet trådløse. Et af de mest populære her er selvfølgelig Airpods. De er diskrete at have på, og der er ingen fare for, at de spolerer din frisure. Dog er de ikke det oplagte valg, hvis du går op i en god lyd.

In-ear headset med krog fungerer ligesom almindelige in-ears, men der er derimod monteret en lille krog, der sættes bag øret, så de sidder bedre fast. De er især gode til træning og løbeture, da de stadig er forholdsvis diskrete, men ikke falder så nemt ud.

On-ear og over-ear headset kan let forveksles med hinanden, da de begge sidder ovenpå ørerne – og altså ikke i ørerne, som in-ears. Forskellen er dog, at over-ears headsæt er større og i højere grad dækker hele øret. De giver dermed den bedste lyd af alle typer bluetooth headset, og de er gode til at lukke baggrundsstøj og andre lyde ude. Ulempen ved både on-ear og over-ear bluetooth headset er dog, at de er store og fylder meget. De er derfor ikke gode til eksempelvis træning eller løbeture. Til gengæld er de optimale, hvis du vil nyde en god lyd.

Er du på udkig efter Black Friday tilbud til eksempelvis gaming headset eller andet gaming udstyr, kan du hoppe over og tjekke vores artikler her: Black Friday Gaming Headset, Black Friday Gaming Tastatur

FAQ

Hvorfor holder vi Black Friday?

Flere amerikanske traditioner har vundet ind i Danmark, og Black Friday er bare én af dem. De danske forretninger, såvel som kunderne, har taget traditionen til sig.

Hvornår er det Black Friday?

I år er Black Friday den 25. november.

Hvor finder jeg Black Friday tilbud?

Du finder Black Friday tilbud hos et hav af danske og udenlandske webshops. Mange fysiske butikker i Danmark holder også Black Friday, så også her kan du finde gode tilbud.

Black Friday Gaming Tastatur

Skal gamerudstyret være fuldendt, er det selvfølgelig vigtigt med et lækkert og godt gaming tastatur. Men gode gaming tastaturer koster også, så derfor kan det være noget af en investering – især hvis du er ny i gaming. Det er der heldigvis råd for, da Black Friday nærmer sig. Og med Black Friday tilbud kan du få et gaming tastatur til en god pris.

Så hold øje med forhandlerne af gaming tastaturer her, for der kommer helt sikkert noget godt på tilbud til Black Friday.

Black Friday – sort af mennesker

Al den snak om Black Friday kan godt være lidt forvirrende, for hvorfor holder vi nu lige Black Friday, og hvor stammer det fra?

Black Friday stammer oprindeligt fra USA, hvor dagen kommer efter Thanksgiving, for at sætte gang i den store julehandel med masser af tilbud. Og som det er med amerikanske traditioner, har de det med at snige sig ud i verden og blive en del af andre landes kulturer. Så selvom Black Friday er et forholdsvis nyt fænomen i Danmark, er dagen i den grad kommet for at blive. Det ser vi især, da det er allerede i løbet af få år, er blevet den største handelsdag i Danmark.

For butikkerne betyder det, at det er en god mulighed for dem at få de røde tal gjort sorte inden afslutningen på året. Og for kunderne betyder det masser af gode tilbud og en mulighed for at få overstået julegaveræset til gode priser.

Sådan finder du et gaming tastatur til Black Friday

Er du på udkig efter et gaming tastatur til Black Friday, skal du først og fremmest tænke lidt over, hvilken type tastatur, det skal være.

Helt overordnet set findes der to typer gaming tastaturer – det mekaniske tastatur og det almindelige tastatur med membran. Inden for gaming verdenen er det mekaniske tastatur at foretrække, da det uden tvivl er det bedste og mest holdbare. Det kan også give den bedste oplevelse, da mekaniske taster har en særlig følelse og lyd. Dog er de mekaniske tastaturer også noget dyrere.

Mekaniske tastaturer giver til gengæld et væld af muligheder, da der ofte er mulighed for at lave sit eget custom tastatur med mulighed for at udskifte tasterne. Det er dog primært noget vi finder på det udenlandske marked, og sjældent noget der er på tilbud til Black Friday.

I bund og grund er det dog en smagssag, om man er til de mekaniske tastaturer, og det kan også sagtens lade sig gøre at finde gode almindelige membran tastaturer.

Andre ting du bør overveje, når du køber gaming tastatur, er om det skal være et trådløst tastatur eller om det skal være med ledning. Tastaturets materiale har også betydning for holdbarheden og kvaliteten, og her er det godt at gå efter et tastatur, hvor tasterne er i PBT-plast, da de er mere holdbare.

En anden overvejelse er belysningen. De fleste gaming tastaturer har belysning i et eller andet format, enten LED, OLED eller ægte RGB-belysning, hvor sidstnævnte er det bedste. Her kan du styre lysets styrke, bevægelser, mønstre og farver gennem softwaren, hvilket giver en fed spildoplevelse. Det har dog også en højere pris.

Tastaturets størrelse er selvfølgelig også vigtig, og her er det meget forskelligt, hvad man har behov for. Du kan vælge et Full size tastatur, et TKL (Tenkeyless) eller et 60% tastatur, og herimellem findes også størrelsesafvigelser. Her afhænger det i bund og grund af dine præferencer, og om du skal bruge tastaturet udelukkende til gaming, eller også bruge det til eksempelvis kontorarbejde.

Vil du gerne have et godt og holdbart gaming tastatur i et flot design og med RGB-belysning er der ingen tvivl om, at det koster. Det er sjældent noget vi alle har råd til, så derfor er det godt at holde ekstra øje til Black Friday, for du kan helt sikkert finde et fedt tastatur til en god pris.

FAQ

Hvorfor holder vi Black Friday?

I Danmark har de danske butikker taget Black Friday til sig, så de kan fyre op for en masse gode tilbud og rabatter for at sætte gang i julehandlen.

Hvordan finder jeg Black Friday tilbud?

Du finder masser af gode Black Friday tilbud på nettet og i de fysiske butikker, og ellers skal Black Friday tilbuddene nok finde dig. Ellers kan du tjekke forhandlerne i artiklen her.

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er netbutikkernes svar på Black Friday, hvor webshops verdenen over sætter gang i gode tilbud online.

Black Friday Gaming Headset

Drømmer børnene om et fedt gaming headset, eller er du selv på udkig til at fuldende dit gamerudstyr, skal du holde godt øje med tilbud til Black Friday. Uanset om det er til julegave eller nu og her, kan du gøre dig en god handel, når Black Friday løber af stablen den 26. november i år.

Mange forhandlere smider deres tilbud op allerede fra midnat, altså kl 00.01 den 25. november, så det er med at sidde klar til at holde øje med de mange gode tilbud.

Hvad er Black Friday?

Hvorfor er det nu lige, at butikkerne går amok med tilbud til Black Friday? Black Friday er ikke bare en særlig tilbudsfest de danske butikker har fundet på.

Oprindeligt stammer Black Friday fra USA, hvor det er en tradition, der i årevis har markeret starten på julehandlen. Black Friday finder sted fredagen efter Thanksgiving, og egentlig fik dagen sit navn på grund af den store menneskemængde i gaderne, der skulle rejse hjem igen dagen efter Thanksgiving. Gaderne var simpelthen sorte af mennesker.

Efterhånden begyndte detailhandlen dog at sætte gang i store tilbud, når nu de fleste amerikanere alligevel havde fri fra deres arbejde denne dag, og dermed er Black Friday blevet et symbol på gadebilledet, som er helt sort af mennesker, der jagter gode tilbud i butikkerne. Ofte står folk i kø allerede fra midnat eller helt tidligt om morgenen, hvor butikkerne åbner ekstra tidligt for at sparke de gode tilbud i gang.

Danmark og mange andre lande har taget traditionen til sig, måske først med en smule skepsis, men nu med åbne arme, og det er gået hen og blevet årets største handelsdag i mange lande – også her i Danmark. Vi kan heller ikke komme uden om, at det er fedt at spare en masse penge, og særligt i forbindelse med julegaveræset.

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber gaming headset?

Et ordentligt gaming headset koster penge, og så er det selvfølgelig rart at spare lidt til Black Friday. Men det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke bare kaster dig over det første tilbud på gaming headset. Det er altså en god idé, at du først lige sætter dig ind i, hvad du eller måske dit barn har brug for, når det gælder gaming headset.

Udover selvfølgelig prisen er noget af det første, du bør overveje, om gaming headsettet skal være trådløst eller med ledning. Er du på udkig efter andre bluetooth headset, kan du tjekke Black Friday tilbud på bluetooth headset her.

Der er fordele og ulemper ved begge typer headset, så derfor er det godt at sætte sig lidt mere ind i, hvad disse er. Du kan læse mere om gaming headset her.

Hvor meget du går op i gaming, har også betydning for, hvilket gaming headset du bør gå efter. Headsettets lyd samt mikrofon er nemlig vigtig, hvis du spiller på et seriøst plan. Er det mere for hyggens skyld sammen med vennerne, så behøver du ikke kaste så mange penge efter et dyrt headset. Derfor er det måske også bedst at vælge et lidt mere simpelt headset, hvis det er til dit barn.

Hvilken platform eller konsol du spiller på, har også betydning i forhold til gaming headsettet. Hvis du spiller computerspil, er det vigtigt med god lyd og en ordentlig mikrofon, især hvis du spiller multiplayer spil online og skal kunne tale med vennerne. Spiller du derimod på Playstation eller Xbox, er det fint med en god lyd, men i princippet er det visuelle og gameplay’et i fokus her.

Foruden en god lyd, er headsettets design og komfort selvfølgelig også vigtigt. Og så skal du beslutte, om dit gaming headset skal være in-ear, on-ear eller over-ear. For tiden er det særligt hørebøfferne, det vil sige on-ear eller over-ear, som er populære, da de har en bedre lyd.

Der er altså en del overvejelser omkring gaming headset, og derfor er det en god idé at undersøge markedet og sammenligne forskellige modeller, inden du køber et gaming headset til Black Friday.

FAQ

Kan jeg købe gaming headset til Black Friday?

Ja, der vil helt sikkert være forhandlere der sætter gang i gode tilbud på gaming headset til Black Friday.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en tradition fra USA, hvor butikkerne har mange store tilbud og rabatter.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday er hvert år fredagen efter den amerikanske højtid, Thanksgiving. I år falder Black Friday på den 25. november.

Black Friday Router

Hvordan vælger jeg den bedste router til Black Friday?

Er du på udkig efter en ny router til Black Friday, er det selvfølgelig vigtigt, at du har lidt styr på, hvad du har brug for i en router. Det første tilbud du finder, er jo ikke nødvendigvis det bedste. Routeren skal passe til dit behov.

Ikke nok med at du selvfølgelig skal overveje prisen på routeren – og her hjælper Black Friday selvfølgelig godt på vej med gode tilbud, så du måske kan gå efter en endnu bedre model, end du ellers havde gjort. Men der er også mange andre gode overvejelser, når det gælder køb af router.

Routerens udseende og design har for eksempel betydning, hvis det er en der skal stå fremme. Routere har ikke just ry for at pryde hjemmet, så skal routeren stå fremme, kan det være rart at vælge en i et stilrent og diskret design, hvis du går op i den slags.

Vigtig er også routerens hastighed og rækkevidde. Hastigheden skal selvfølgelig hænge sammen med din forbindelse, og rækkevidden er relevant i forhold til størrelsen på dit hjem. Har routeren ikke god rækkevidde, risikerer du områder i hjemmet, hvor der ingen forbindelse er. Dertil har placeringen af routeren også betydning.

Dertil bør du overveje routerens frekvenser – om den kører på single-band eller dual-band, det vil sige 2,4 GHz eller 5 GHz. En router med dual-band har både 2,4 GHz og 5 GHz, mens en router med single-band blot har 2,4 GH. Og du bør overveje antallet af USB-porte i routeren, hvis der skal tilkobles ting fysisk til den. Routerens sikkerhed er selvfølgelig også vigtig, så derfor anbefales det at gå efter en router med brugernavn og kodeord, og hvis muligt 5 GHz, da det er mere sikkert.

Det er bare nogle af de vigtigste ting, du bør overveje, når du skal købe en router til Black Friday. Mangler du andet udstyr til dit kontor setup, kan du tjekke vores artikel om: Black Friday Printer eller Black Friday Bluetooth Headset

FAQ

Hvilken dato er det Black Friday?

I år falder Black Friday på fredag den 25. november.

Hvad går Black Friday ud på?

Black Friday er dagen hvor detailhandlen har masser af gode tilbud og rabatter på et hav af varer for at sætte ordentligt gang i julehandlen.

Hvor kan jeg finde tilbud til Black Friday?

Masser af fysiske butikker og webshops har Black Friday tilbud, så det er med at holde vågent øje.

Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.