Bærbare massagebrikse: Bekvemmelighed og fleksibilitet for terapeuter på farten

I en travl og hektisk verden er mobilitet og fleksibilitetblevet afgørende for mange professionelle massører, fysioterapeuter og mennesker i skønhedsindustrien. Klienterne efterspørger convenienceog forsøger at spare tid, hvor de kan, og derfor er en bærbar massagebriks et populært valg blandt professionelle.

En bærbar massagebriks eller behandlerbriks, som den også kaldes, tilbyder bekvemmelighed og er nem at transportere, hvilket gør det muligt for dig som professionel at udføre dine behandlinger, hvor dine klienter befinder sig.

Læs med her og få et indblik i de forskellige typer massagebrikse og de fordele og ulemper, der kan være ved enbærbar behandler-briks.

Hvad kendetegner en bærbar massagebriks?

Massagebænk, massagebriks eller massage-bord. Kært barn har mange navne og trods betegnelsen massage, så er en massagebænk ikke begrænset til massører, men bruges i vid udstrækning af både fysioterapeuter, wellnessklinikker og andre professionelle, som har brug for et sted, hvor klienten eller kunden kan ligge eller sidde behageligt.

Bærbare eller transportable massagebrikseer således mobile brikse, som du nemt kan tage under armen og med på farten. De findes i mange forskellige materialer, som træ og metal, i flere farver og med forskellige smarte features.Hvad siger du for eksempel til en elektrisk briks, som kan laves om til en transportabel stol?

Hos https://www.expondo.dk/massagebrikse/ finder du et stort udvalg af forskellige bærbare brikse til behandling.Du kan blandt andet investere i en elektrisk massagebriks eller hvad med en særlig letvægts massagebriks, som er lige til at pakke sammen og tage under armen.

Hvad er forskellen på en stationær og en transportabel massagebriks?

En stationær og bærbar massagebriks, elektrisk eller ej, kan stort set det samme, men en stationær briks er normalt mere robust og tung og er designet til at blive brugt på ét sted. For eksempel i en klinik eller en spa. Den har ofte flere justeringsmuligheder og kan være mere holdbare i længden.

En bærbar briks til behandling vejer mindre og er sammenfoldelig og nem at transportere. Den er ideel til dig, der er på farten og har behov for at udføre behandlinger på forskellige steder eller ikke har egen klinik. Den bærbare variation har typisk færre justeringsmuligheder end de stationære brikser.

Hvilke særlige features har de bærbare massagebrikse?

Der er flere features, der kendetegner de bærbare brikse:

·  Let vægt og sammenfoldeligt design:
Bærbare massagebrikse er designet til nem transport og opbevaring. De er ofte lavet af letvægtsmaterialer som aluminium eller letvægtsstål og kan foldes sammen.

·  Justerbare funktioner:
Selvom bærbare massagebrikse generelt har færre justeringsmuligheder end stationære brikse, har de fleste stadig funktioner som højdejustering og ryglænsjustering, så de kan tilpasses behandlingen og klientens behov.

· Polstring og komfort:
Bærbare massagebrikse er normalt udstyret med polstring af høj kvalitet for at sikre kundernes komfort under behandlingen. Nogle modeller kan endda have ekstra tykke polstrede lag eller memory-skum for at øge komforten yderligere.

Fordele og ulemper ved bærbare massagebrikse

Inden du investerer i en ny massagebriks, transportabel eller fast, er det dog en god idé at se lidt på fordelene og ulemperne ved de bærbare modeller sammenlignet med de stationære.

Mange fordele ved en bærbar massagebriks

Der skal ikke herske tvivl om, at der er flere fordele end ulemper ved at investere i en bærbar massagebriks.

Nem at transportere

Den helt klart største fordel ved den bærbare massagebriks er, at den er mobil.En bærbar massagebriks vejer mindre end en stationær briks og kan foldes sammen, hvilket gør det nemt for dig at transportere den til forskellige lokationer og udføre din behandling på klienternes præmisser.

Fleksibilitet

Tag massagebriksen under armen og tilbyd massage eller andre typer behandlinger på forskellige lokationer, som hjemme hos dine klienter, på arbejdspladser, til sportsbegivenheder og andrearrangementer. En bærbar massage-bænkøger tilgængeligheden og giver dig mulighed for at nå ud til en endnu bredere kundekreds.

God komfort

De fleste bærbare massagebrikse er designet med god polstring og justerbare funktioner, der giver den bedste komfort til dine klienter eller kunder under behandlingen.

Professionelt design

En transportabel briks er mindst lige så professionel at se på og bruge, som en stationær. Bærbare massagebrikse skal helst have et professionelt udseende, som er med til at give dig et seriøst og troværdigt udtryk.

Hvilke ulemper kan der være?

Der er ikke mange ulemper ved bærbare massagebrikse, men du skal dog være opmærksom på følgende, når du skal købe din første bærbare massagebriks:

Begrænset stabilitet

Bærbare massagebrikse er mindst lige så gode som andre massagebrikse, men du kan dog opleve, at nogle bærbare massagebrikse kan virke mindre stabile og robuste sammenlignet med deres stationære modparter. Især efter lang tids brug. Derfor er det vigtigt, at du altid går efter en bærbar massagebriks af høj kvalitet og sørger for at vedligeholde den, for at sikre stabilitetunder behandlingen af dine klienter.

Begrænset vægtkapacitet

Det er superdejligt med en letvægtsbriks, men du skal dog være opmærksom på, at visse massagebrikse har en begrænset vægtkapacitet sammenlignet med de stationære brikse. Derfor bør du tage dine klienters vægt og størrelse med i overvejelserne, når du vælger en bærbar massagebriks.

Hvorfor bør du investere i en bærbar massagebriks?

En gang var det altid kunderne eller klienterne, der kom til behandleren, men i takt med at convenience-kulturen vokser og vi som mennesker bliver mere og mere bevidste om ikke at spilde vores tid på uvigtige ting, som for eksempel transport eller det at sidde i et venteværelse, vil efterspørgslen på behandlere, der er omstillingsparate og tager ud til kunden i stedet for det omvendte, blive større.

Samtidig giver en transportabel massagebriks dig mulighed for at arbejde uden bøvlet og omkostningerne ved at have egen klinik eller kontor. Bare pak briksen sammen, læs den på bilen og kør ud til kunderne.Det uanset om du er negletekniker, kosmetolog, massør eller fysioterapeut.

Når du tager ud til kunder og udfører dine behandlinger i deres eget miljø, skaber du en mere afslappende og behagelig oplevelse for dem. Desuden give den bærbare massagebriksdig mulighed for at tilpasse din behandling endnu mere til klienternes behov og præferencer.

Typisk kan en transportabel briks justeres i højden og i ryglænet, måske endda tilføjes ekstra polstring eller tilbehør, som for eksempel et massage-tæppe, for at øge komforten, ligesom den kan placeres efter kundens ønske.Dette er blandt andet med til at øge tilgængeligheden til behandling for mennesker med nedsat mobilitet eller for dem, der har svært ved at besøge en klinik eller spa på grund af begrænsede transportmuligheder.

I det hele taget har de bærbare massagebrikse et hav af anvendelsesmuligheder, uanset om du arbejder med wellness eller skønhed. De gør dig mobil og så er de som skabt til at skabe et endnu tættere forhold mellem dig og dine kunder.

Fantastiske gaveidéer til cybersikkerheds-entusiasten

Det er ikke altid en nem opgave at købe gaver til andre. For nogen er den disciplin noget af det besværligste i verden. Især hvis man er omgærdet af familie og venner, der er kræsne og aldrig helt kan forklare, hvad de ønsker sig. Kender du typen, og kender du især en kræsen IT-entusiast, som går ekstra meget op i cybersikkerhed, så vil denne lille artikel måske kunne hjælpe.

VPN-forbindelse for øget sikkerhed og online privatliv

Har du et familiemedlem eller en ven, som går op i online sikkerhed og som snakker meget om at ville øge beskyttelsen af sit privatliv online, så er denne gave ideel. Med en VPN-forbindelse vil den pågældende person kunne skabe et ekstra lag af sikkerhed mod hackere og andre cyberkriminelle. En VPN krypterer nemlig al data, som sendes til og fra den pågældende enhed, således at ingen kan snage i vedkommendes data og personfølsomme oplysninger. Derudover vil en VPN også ofte have indbyggede funktioner, som kan advare dig mod malware på programmer eller filer, du overvejer at downloade eller hjemmesider, du forsøger at besøge.

Stærkt antivirusprogram

Computervirusser lever i bedste velgående og er dagligt en trussel for millioner af online brugere på nettet verden over. For at komme lidt af problemet med virus og malware til livs kan man eksempelvis vælge at give et antivirusprogram i gave. I en verden med øgede cybertrusler, handler det netop om at være på forkant med online farerne. Og med denne software-gave vil din ven eller familiemedlem kunne skabe lidt større tryghed online. Virusprogrammer kan i dag fås gratis, men man bør naturligvis stile efter et antivirusprogram fra en officiel udbyder. Det behøver ikke koste mange penge; så længe man bare ikke går på kompromis med kvaliteten og deraf også med sikkerheden.

Krypterede USB-stik for ekstra beskyttelse

Det kan være nemt og komfortabelt at gemme vigtige dokumenter, billeder eller filer i en online cloud eller lignende. Men med online lagring kommer også en risiko for hacking eller anden cyberkriminalitet. I stedet kan man vælge at benytte sig af en ekstern harddisk eller et USB-stik. Og ønsker man at gå hele vejen med sikkerhed, så kan man også erhverve sig et krypteret USB-stik. Med dette vil din ven eller dit familiemedlem få en ekstra beskyttet ekstern lagringsenhed til opbevaring af de mere personfølsomme filer og dokumenter.

Abonnement til en passwordmanager

Du kan også vælge at give et års abonnement til en passwordmanager til din ven eller familiemedlem. Med en passwordmanager får man et sikkert sted at opbevare sine adgangskoder. Det er især en god idé for dem, der tager cybertruslen seriøst, og som måske også har en tendens til at gå og glemme sine adgangskoder. Mange passwordmanagere er gratis, men man bør træde varsomt med online cybersikkerhed, der kommer uden en pris. For det kan netop komme med en anden pris: dårlig kvalitet. Køb en måned eller et års abonnement på en af markedets bedre udbydere. Så vil du gøre din ven både glad og mere sikker.

Skærmfilter for større diskretion

Har du en ven, der ikke kan lide at blotte sin skærm og eventuelle oplysninger på sin telefon, tablet, bærbare computer eller PC, så er det fuldt forståeligt. Der findes hackere, som fysisk forsøger at tiltuske sig data eller adgangskoder fra folk ved fysisk at forsøge at lure det af. Nogle mennesker kan i det hel taget bare ikke lide, at andre mennesker kan læse med på telefonen eller laptoppen fra sædet ved siden af i bussen eller på toget. Men det er der heldigvis råd for. Du kan nemlig købe et særligt skærmfilter, der let og hurtigt kan påføres din enheds skærm. Skærmfilteret har den egenskab, at det toner skærmen fra forskellige vinkler, således at skærmbilledet sortnes for dem, der kigger med fra spidsere vinkler. Eventuelt en person, der sidder ved siden af dig i bussen.

Cover til computerkameraet

Du har måske rystet lidt på hovedet ad din cybersikkerheds-interesserede vens snak om hacking af webkameraer og online spionage. Det kan nu også lyde som noget, der er taget direkte ud af en James Bond-film. Men hvor vildt det end lyder, så er det ikke desto mindre en reel trussel. Hackere kan faktisk overtage dit online kamera på computeren og potentielt set udspionere dig. Men naturligvis ikke, hvis du i forvejen har afskærmet eller på anden måde tildækket dit webkamera. Og det er lige netop, hvad den næste gave kan. Et cover til stationære og bærbare computerkameraer fås i vidt forskellige udgaver og designs, men tjener alle det samme formål: at gøre det helt og aldeles umuligt for hackere og andre cyberkriminelle at hacke sig igennem til dit system for at lure på dig via dit eget kamera på computeren.

Hundeklapvogn test

Find den bedste hundeklapvogn

Har du en lille hund eller en lidt ældre hund, er det ikke sikkert, at den kan gå så lange ture. Men med en klapvogn til din hund, kan du give den en lille pause undervejs, så I kan nyde verden udenfor. Hundeklapvognen er derfor ideel til små hunde, der ikke kan gå så langt. Den er også god til ældre hunde eller syge hunde eller på anden vis gangbesværede hunde. Læs mere om hundeklapvogne her, og hvad du bør overveje, når du skal vælge den rette hundeklapvogn til din firbenede bedste ven.

De bedste hundeklapvogne

Der findes flere forskellige hundeklapvogne på markedet i dag – nogle egner sig bedst til helt små hunde, andre kan klare lidt større hunde. Desuden findes der klapvogne til gåture og klapvogne til løb. Se vores bud på de bedste hundeklapvogne her.

Flamingo hundeklapvogn

Kom godt på farten med vovsen med den flotte hundeklapvogn fra Flamingo. Her får du en skøn klapvogn i den flotteste røde farve – helt som en Ferrari. Det går bare knapt så hurtigt. Men så kan du få din firbenede bedste ven med på tur.

Klapvognen er lavet i et smart design, der gør den nem at folde sammen, så den heller ikke fylder meget i bilen. Den er udstyret med to hjul bagerst og 2x dobbelthjul foran, der sørger for en god og stabil kørsel – og så er hjulene drejbare og punkterfri, hvilket kun gør det endnu nemmere.

I klapvognen finder du en blød madras, som selvfølgelig kan piftes ekstra op med hundens yndlingstæppe eller bamse. Dertil kan du spænde hunden fast med den medfølgende sele, så hunden sidder godt i klapvognen, uden risiko for at den hopper ud og stikker af.

Kalechen kan slås ned og op, og kan desuden lynes til, så der er mulighed for lidt afskærmning – selvfølgelig stadig med en god luftcirkulation, grundet det smarte mesh-materiale, som både er nederst foran og på siderne, samt på selve kalechen fortil.

Flamingo hundeklapvogn kan bruges til hunde på en maksimal vægt på 15 kg – den egner sig derfor bedst til de små hunde. Alt i alt en perfekt klapvogn til små hunde, der har gangbesvær eller bare ikke kan klare lange gåture på deres små poter.

Fordele og ulemper ved Flamingo hundeklapvogn

Fordele

 • God til små hunde
 • Har kopholder på håndtaget
 • Nem at klappe sammen

Ulemper

 • Har ingen opbevaringskurv/indkøbskurv

VidaXL Hundeklapvogn

Få den gamle vovse eller kat med på tur i den fine hundeklapvogn fra vidaXL, som her findes i tre farver: blå, rød og grå. Så kan du selv sætte dit personlige præg og vælge lige din yndlingsfarve til vovsens karet, når I skal gå en tur i parken eller tage på shoppingtur i storcenteret.

Klapvognen er udstyret med en smart kaleche, hvor du kan lukke åbningen til, mens hunden stadig kan se ud gennem netstoffet, der både giver udsyn og fungerer som luftcirkulerende materiale. Her kan din lille firbenede ven sidde trygt og rart, afskærmet for vejr, vind og alle omgivelserne.

Klapvognens stof består af vandafvisende materiale, der kan klare lidt af hvert, og desuden er yderst slidstærkt og holdbart. Inden i finder du en tynd, men blød madras, som kan piftes ekstra op med hundens tæppe eller yndlingslegetøj.

Der er både en åbning foroven, samt foran på klapvognen, så hunden selv kan hoppe ud. Bare sørg for lige at slå bremsen til på baghjulene, så den ikke triller nogen steder imens. Og forhjulene – de er selvfølgelig drejbare og udstyret med en støddæmper, der sikrer en mere komfortabel gåtur. Under selve hundekurven finder du en smart opbevaringskurv, hvor der er plads til udstyr, snacks og måske dagens indkøb. Et godt bud på en hundeklapvogn i den lavere ende af prisskalaen.

Fordele og ulemper ved VidaXL hundeklapvogn

Fordele

 • Har opbevaringskurv
 • Drejbare forhjul med støddæmpere
 • Nem at folde sammen til transport

Ulemper

Dobbelthjul kan drille i ujævnt terræn

Pawise Pet stroller

Tag din bedste ven med på en skøn gåtur med klapvognen – hvorfor ikke vælge den flotte Pawise Pet Stroller. En fin klapvogn til hund og kat, som kan bruges til de lidt længere ture, hvor din firbenede ven ikke selv kan gå så langt. Desuden er den også brugbar i supermarkedet, storcenteret og lignende, så du kan have hunden med ind.

Pawise Pet klapvognen er nem at pakke sammen og smide i bagagerummet i bilen, så du altid kan have den med på farten. Klapvognen findes i to farver – en flot rød og en mere diskret mørkeblå. Så kan du selv bestemme om der skal masser af knald på, eller om du er til de lidt roligere og mørke farver. Din hund vil blive glad for dette lille ekstra hjem, uanset farven.

I selve hundekurven er der en lækker blød madras, og under kurven finder du en smart opbevaringskurv, hvor der er plads til forskelligt udstyr, godbidder og andre ting til turen. Inde i kurven er der ligeledes en sele, så du kan spænde hunden fast, og ikke skal bekymre dig for, om den skulle hoppe ud.

Her er selvfølgelig også drejbare forhjul, som kan låses fast, når det er nødvendigt. Du kan dermed køre med klapvognen sådan som du ønsker.

Med Pawise Pet får du en fin klapvogn til de små hunde – den kan klare en vægt op til 15 kg, så her er der plads til både én eller to små hunde.

Fordele og ulemper ved Pawise Pet stroller

Fordele

 • Findes i flere farver
 • Drejbare og låsbare forhjul
 • Opbevaringskurv under hundekurv

Ulemper

 • Max vægtbelastning 15 kg

vidaXL 2-i-1 Pet bike trailer & jogging stroller

Har du brug for en smart 2-i-1 løsning, kan du vælge den smarte cykeltrailer og jogging stroller hundeklapvogn fra vidaXL. Her får du nemlig både cykeltrailer og klapvogn i én.

Cykeltraileren er lavet i et smart design og findes i tre flotte farver: rød, gul og blå. Alle tre farver som egner sig særligt godt i trafikken, hvor det er godt at gøre sig bemærket. Betrækket er lavet i et slidstærkt materiale, der både er holdbart og nemt at holde ved lige. I siderne, samt foran og bagpå finder du netvinduer, så den firbenede nemt kan kigge ud. Desuden kan for- og bagsiderne også fungere som døre, så det er nemt for hunden at komme ind og ud af vognen.

Den er udstyret med fire hjul – to store med luftdæk, samt to små, som kan klappes op, når vognen skal bruges som cykeltrailer, og som klappes ned, når du vil gå med den. Her kan den både bruges som trækvogn, og til at gå med foran dig som en almindelig klapvogn.

Alt i alt et utrolig smart og multifunktionelt transportmiddel, der egner sig godt til lange gåture og cykelture med de firbenede venner.

Fordele og ulemper ved vidaXL 2-i-1 Pet bike trailer & jogging stroller

Fordele

 • Smart 2-i-1 løsning
 • Kan bruges som cykelvogn, trækvogn og klapvogn
 • Forhjul kan dreje 360 grader

Ulemper

 • Egner sig kun til udendørs brug

Duvo+ klapvogn til kæledyr

Duvo+ er ikke bare en klapvogn – her får du nemlig en utroligt smart klapvognsløsning, hvor hundekurven kan tages af og bruges som både transporttaske og rygsæk, alt efter hvordan du vender den. Den er nemlig udstyret med hank, samt skulderstropper.

Desuden kan du vende kurven som du ønsker, så du kan vælge, hvilken vej hunden skal kigge – om den skal have frit udsyn til verden omkring, eller om den skal have ansigtet vendt mod dig for ekstra tryghed.

Duvo+ er lavet i en flot lysegrå farve, der passer til det meste. Forsiden kan lynes op og ned efter behov, så der er ekstra mulighed for luft. Luft bør dog ikke være noget problem, for der er selvfølgelig et smart netstof på ydersiden, som både giver mulighed for, at hunden kan se, og sørger for ordentlig luftcirkulation.

Du skal ikke være nervøs for, om hunden finder på at hoppe ud – der er selvfølgelig seler inde i hundekurven, så den er spændt forsvarligt fast.

Men der skal selvfølgelig ikke kun være noget til vovsen – på klapvognens håndtag finder du en smart lomme med plads til drikkedunk, legetøj og andre småting – du kan gemme hundens legetøj eller godbidder her, eller måske endda lidt godbider til dig selv, så du kan klare den lange gåtur.

Duvo+ er byder alt i alt på en rigtig god hundeklapvogn med masser af muligheder.

Fordele og ulemper ved Duvo+ klapvogn til kæledyr

Fordele

 • Hundekurv kan tages af og bruges som transporttaske og rygsæk
 • God opbevaringsplads
 • Ekstra lommer til småting 

Ulemper

 • Kan max klare 15 kg

Guide til valg af hundeklapvogn – sådan vælger du den rigtige klapvogn til hunden

Det er ikke altid nogen nem opgave at finde den rigtige klapvogn til hund. Der er nemlig mange forskellige klapvogne på markedet – og så alligevel. Markedet for klapvogne til hunde er selvfølgelig ikke så stort i Danmark, da det stadig er en forholdsvis ny ting. Så er du på udkig efter et større udvalg, skal du se mod udlandet.

Stort udvalg eller ej, så er der selvfølgelig en del, du bør tænke over, når du skal vælge den bedste klapvogn til din firbenede ven. Og hvordan finder du nu hoved og hale i det hele – og her snakker vi ikke hundens hale, selvfølgelig. For at hjælpe dig godt på vej til at vælge den rette klapvogn til hunden, har vi lavet denne guide til valg af hundeklapvogn.

Når du skal vælge den rigtige hundeklapvogn kan det nemlig være en god idé at kigge på:

 

 • Størrelse
 • Type
 • Hjul
 • Foldbarhed
 • Sikkerhed
 • Tilbehør
 • Design
 • Pris

 

Hvilken størrelse hundeklapvogn skal jeg vælge?

Hvor stor er din hund, og hvor stor skal hundeklapvognen være? Skal der være plads til én hund eller to hunde? Det er det første, du bør overveje, når du skal vælge en hundeklapvogn. Det vigtigste er selvfølgelig, at der er plads til din hund – eller hunde – i hundeklapvognen.

Nu er det jo ikke sådan, at hundeklapvogne er designet til de store hunderacer. Du skal altså ikke forvente, at du kan gå tur med din grand danois eller irske ulvehund i en hundeklapvogn – men det er der nok heller ikke rigtigt nogen, der har planer om. Hundeklapvogne egner sig selvfølgelig bedst til mindre hunde, der måske ikke kan gå så langt på grund af deres størrelse, eller at de har gangbesvær på grund af sygdom eller alderdom.

Tag derfor et kig på størrelsen, samt den maksimale vægtbelastning, klapvognen kan klare – hvor stor er din hund, og skal der være plads til to små hunde? Sørg for at klapvognen er stor nok til, at din hund sidder behageligt – og at den også kan være i din bil, når den er foldet sammen.

Nogle hundeklapvogne kan klare en vægt på op til 25 kg, så der er plads til enten to mindre hunde eller én forholdsvis stor hund.

 

Hvilken type hundeklapvogn, skal du vælge?

Foruden størrelse – og lidt i forlængelse heraf – bør du også tage et kig på de forskellige typer af hundeklapvogne, der findes. Helt overordnet inddeles de i to kategorier:

 • Den klassiske hundeklapvogn, som egner sig bedst til gåture
 • Cykelvogn til hunde, som kan bruges til cykling og løb

Den sidstnævnte er måske ikke en klapvogn som sådan, men vi har alligevel valgt at tage den med her, da hundeklapvogne til løb også er meget efterspurgt, og her er cykelvogne til hunde en rigtig god løsning.

De fleste hundeklapvogne er lavet i et design, der ikke egner sig så godt til løb og ujævnt terræn. Der findes dog enkelte modeller, som også kan bruges til løb, men generelt kan det være bedre at kigge på de hundeklapvogne, som kan bruges til cykling og løb. De er nemlig designet sådan, at de bedre kan klare ujævnt terræn og højere hastigheder.

Denne type klapvogne er lavet sådan, at de har to store hjul – med luftdæk, samt et lidt mindre hjul foran. Her er det muligt at skifte forreste hjul ud med en stang, som kan monteres fast på cyklen. Helt lige som med en almindelig cykeltrailer eller cykelanhænger til børn.

Cykelvognen til hunde fylder dog som regel noget mere end den almindelige hundeklapvogn – og det er altså værd at tage med i overvejelserne, når du skal vælge den rigtige klapvogn til vovsen.

 

Hvilken type hjul skal der være på klapvognen?

Når du skal vælge den rigtige hundeklapvogn, kan det også være en god idé at se på hjulene på klapvognen. De fleste hundeklapvogne er lavet med punkterfri hjul, hvilket i sig selv er meget praktisk. Denne type hjul har dog som oftest ikke helt så god en stødabsorbering, hvorfor denne type klapvogne egner sig bedst til gåture i jævnt terræn.

Flere modeller af hundeklapvogne er også lavet sådan, at de har to hjul bagerst og fire hjul – to og to – forrest. Nogle klapvogne har også to hjul forrest, sat tæt på hinanden. Det er smart, når du kører på jævnt terræn, men skal du køre på mere ujævnt og stenet terræn, for eksempel brosten, kan de forreste hjul være ret irriterende, da de dobbelte hjul er små og kan komme til at køre ned i rillerne mellem brostenene.

De mere avancerede hundeklapvogne, så som cykelvogne, er selvfølgelig lavet med luftdæk. Det er i sig selv mere behageligt og yder en mere støddæmpende effekt, der fungerer bedre til løb og ujævnt terræn. Til gengæld er der risiko for, at disse hjul kan punktere.

En anden ting du kan se på, når det gælder hjulene, er om hundeklapvognen har drejbare forhjul. Drejbare forhjul er nemlig praktiske når du skal omkring. Det er nemmere at dreje. På den anden side kan det også være smart, at de drejbare forhjul kan låses, hvis det skulle blive nødvendigt.

Det er altså en god idé at tænke over, hvilken type hjul du er mest til – alt afhængigt af hvilket terræn I skal begive jer rundt i.

 

Hvor nem skal hundeklapvognen kunne foldes sammen?

Klapvogne skal selvfølgelig kunne klappes sammen. Men det er desværre ikke alle klapvogne – hverken til hunde eller til børn – der er lige nemme at klappe sammen. Det kan derfor være godt at overveje dit behov for, at hundeklapvognen skal klappes nemt sammen.

Skal du have klapvognen med i bilen, er det rart at den er nem at folde sammen og ikke fylder meget. Især hvis den ofte skal med, når du skal ud af handle med hunden, eller bare skal på ture rundt omkring. Her er det altså en god idé at vælge en model, der er nem at klappe sammen og have med.

Er klapvognen mest til gåture, og skal den ikke i en bil, og har du plads til at have den stående derhjemme, så behøver det ikke nødvendigvis være den mest foldbare model. Og så kan du eventuelt spare lidt penge herved.

 

Sørg for at sikkerheden er i orden på en hundeklapvogn

Når det gælder hunde i klapvogne, er det selvfølgelig alfa omega, at sikkerheden er i orden. Her er det vigtigt, at der er en ordentlig indbygget sele eller hundesnor, som din hund kan spændes forsvarligt fast til, så den ikke kan hoppe ud af klapvognen eller på anden vis komme fri.

Det er desuden også vigtigt, at der er en god bremse på hjulene, hvis du nu skal standse og gå fra klapvognen. Tag også gerne et kig på, om lynlåsene er stærke og evt. har en låsemekanisme, så de ikke pludselig springer op på gåturen eller cykelturen.

Og husk også endelig – det er ikke sikkert at bruge en almindelig klapvogn til din hund. Klapvogne til børn er og bliver til børn. Til hunden skal du have en særlig klapvogn, da den har et andet design og anden type sele. De kan som regel også lukkes af, hvilket almindelige klapvogne til børn ikke kan.

 

Tilbehør til hundeklapvognen – regnslag, solafskærmning og meget mere

Det kan også være en god idé at tage et lille kig på, hvilket tilbehør, der følger med til din nye hundeklapvogn. Der skal selvfølgelig være en indbygget hundesnor eller sele, men det kan også være en god idé at overveje, om der skal være en indkøbskurv på stellet.

De fleste hundeklapvogne har en lille kurv– som oftest kaldes indkøbskurv, når det gælder almindelige barnevogne og klapvogne – som du kan bruge til at opbevare indkøb eller ting til hunden.

Det er dog ikke alle modeller, der har sådan en kurv. Så overvej, om det er noget, du har behov for, inden du vælger en hundeklapvogn.

En anden ting du bør kigge på, er om klapvognen er vandtæt eller vandafvisende – og i givet fald om der er et regnslag med til klapvognen. Og hvis der er et regnslag med, så er det selvfølgelig også vigtigt at se på, hvordan klapvognen er bygget op i forhold til luftgennemstrømning, både med og uden regnslag.

 

Hvordan er hundeklapvognens design?

Hundeklapvogne findes i forskellige designs. De adskiller sig fra almindelige klapvogne ved at have en flad bund, mere end et ryglæn, samt en kaleche, hvor der kan lukkes helt af med et myggenet/mesh-materiale til udsyn og luftcirkulation.

Der findes hundeklapvogne med ét rum eller med to rum. Nogle er lavet i en størrelse, så du kan have to små hunde i, enten i det samme rum, eller i et rum til hver hund.

Der er selvfølgelig også hundeklapvognen til cykelture, som minder mere om en almindelig cykeltrailer eller cykelanhænger, men dog adskiller sig ved en lidt mindre størrelse, samt en anden type sele.

Hundeklapvogne findes også i forskellige farver. Mange er i sort eller grå, men der findes også en del flotte røde hundeklapvogne. Desuden er der forskellige mærker og modeller, hvor du kan vælge mellem flere farver. På den måde kan du sætte et lidt mere personligt præg og vælge den farve, du ønsker.

 

Hvor meget koster en hundeklapvogn?

Når du skal vælge en klapvogn til din hund, kan det også være en god idé at overveje prisen. Har du en hund, ved du sikkert allerede, at udstyr mm. til din hund hurtigt kan komme til at koste mange penge. Hunden skal have hundekurv, hundesele og legetøj, og måske har du også en hund, der skal børstes eller trimmes ind imellem – se de bedste hundebørster og hundetrimmere her.

De fleste hundeklapvogne ligger i en prisklasse på omkring de 1.000 kroner. Nogle koster fra omkring 800, mens andre koster op omkring 2.000 kroner, alt afhængigt af model og funktioner. Cykelvogne til hunde ligger i den lidt højere ende, mens dobbeltklapvogne til hunde selvfølgelig også ligger i den højere ende af prisskalaen.

Tænk derfor gerne over, hvor meget du vil bruge på en hundeklapvogn. Pris og kvalitet hænger gerne sammen, og her skal størrelse og tilbehør selvfølgelig også tænkes ind i det.

 

Hvornår har hunden brug for en klapvogn?

For nogle mennesker vil en klapvogn til hunden måske lyde som en underlig ting – for hunde kan da godt gå selv. Særligt i Danmark ser vi måske lidt skævt på hundeklapvogne, for klapvogne og barnevogne er da for børn?

Men ligesom med børn, kan hunde også blive trætte på længere ture. Særligt små hunde med korte ben kan have svært ved at følge med i samme tempo som os mennesker.

Det kan også være ældre hunde, eller på en anden måde hunde, der har problemer med at gå – for eksempel hunde der er syge, har vejrtrækningsproblemer, sygdomme eller lignende. Det kan også være en hund med angst for andre hunde, der vil føle en større tryghed ved at følge med i omgivelserne fra en tryg og rar klapvogn.

Hundeklapvognen kan også i nogle tilfælde være nemmere at håndtere, end hvis du har hunden i snor. Der kan derfor være mange gode grunde til, at hunde kan have brug for en klapvogn.

 

Kan jeg tage hundeklapvogn med på et fly?

De fleste flyselskaber tillader muligheden for at checke klapvogne ind som almindelig bagage, ligesom det er muligt med barnevogne. Sådan forholder det sig som regel også med hundeklapvogne. Hos nogle flyselskaber er det muligt at tage en lille paraplyklapvogn helt med hen til gaten, men det gælder desværre ikke med de mere almindelige klapvogne og hundeklapvogne, idet de fylder mere. Her skal du i stedet have en transporttaske til din hund.

Skal din hund rejse med dig i flyets kabine, skal du have en passende taske eller kasse til den – det kan være en transporttaske eller transportkasse, eller det kan være en rygsæk til hund. Disse findes i forskellige størrelser og formater – derfor er det en god idé først at tjekke op på, om hver enkelt model kan bruges i flyet.

Dette gælder selvfølgelig kun mindre hunde. Store hunde skal transporteres i passende transportkasser eller bure i flyets lastrum.

Find de bedste økologiske måltidskasser til prisen

Det kan være svært at forsøge at spise økologisk, når man er på et stramt budget. Du vil jo gerne have de
bedste råvarer og den bedste kvalitet for dine penge. Hvis du ønsker at spare penge på dine madindkøb,
kan måltidskasser være en god mulighed for dig. Men der er mange muligheder på markedet i dag, så det
kan være svært at vide, hvor man skal starte. Hvis du kigger efter de bedste økologiske måltidskasser til
prisen, så har vi udpeget fire af de bedste i denne artikel. Læs med herunder og hør mere!

Hvad er en økologisk måltidskasse?

Lad os først slå fast, hvad en økologisk måltidskasse er. En øko måltidskasse er grundlæggende en kasse,
der kommer med alle de ingredienser, der kan give dig et godt og økologisk måltid. Det kan omfatte alt fra
frugt og grøntsager til kød og mejeriprodukter. De fleste økologiske måltidskasser leveres med opskrifter og
instruktioner om, hvordan maden skal tilberedes. Det er en god og oplagt mulighed for at spare tid og
penge på aftensmaden i hverdagene. Herudover får du også råvarer, der ikke er sprøjtet med pesticider
eller kemikalier. Lad os så kigge på de forskellige måltidskasser, du kan vælge imellem. Dette foregår
herunder.

1 Skagenfood

Skagenfood er en relativ ny leverandør af måltidskasser, men de er allerede i gang med at gøre sig
bemærket på markedet. De tilbyder et bredt udvalg af måltidskasser, som er certificeret økologiske.
Herudover indeholder måltidkasserne fisk i alle afskygninger. Det gør Skagenfood til et godt valg, hvis du
gerne vil implementere mere fisk i din daglige kost. Virksomheden er også gennemsigtig med hensyn til
deres priser og tilbyder endda 25-50 % rabat til nye kunder. Et godt bud på en sund og økologisk
måltidskasse, hvis du spørger os!

2 HelloFresh

Hvis du gerne vil have en måltidskasse, der er både billig og praktisk, så er HelloFresh en god mulighed.
Med HelloFresh kan du vælge mellem forskellige øko måltidskasser. De bruger økologiske råvarer, men
efterstræber mest af alt at levere sund og lækker mad. Herudover har de et bredt udvalg af opskrifter at
vælge imellem, så du altid kan finde noget nyt at prøve. Desuden er deres priser meget rimelige. Når du
bliver en ny kunde hos HelloFresh, får du mulighed for dele rabatkoder med dine venner eller familie. Så
kan du få andre med på måltidskassebølgen!

3 Aarstiderne

Aarstiderne er også en udbyder af måltidskasser, der har eksisteret i et stykke tid. Førhen leverede de friskt
frugt hver uge, men nu tilbyder de også måltidskasser. De tilbyder et bredt udvalg af måltidskasser, som

alle er certificeret økologiske. Derudover bruger de sæsonens råvarer i deres opskrifter. Det betyder, at
maden altid er frisk, og at du får de bedst mulige råvarer. Aarstiderne tilbyder også specialkasser, hvis du
har særlige behov – måske foretrækker du gluten- eller laktosefrie retter. Du kan også vælge mellem
forskellige måltidsplaner, så du kan finde den, der passer bedst til din livsstil.

4 Halkær Ådal

Halkær Ådal er en anden udbyder af økologiske måltidskasser, der tilbyder et bredt udvalg af lækre og
sunde retter. Her kommer maden i frossen tilstand, som du selv skal sørge for at varme op. Det er let at gå
til. Halkær Ådal har et bredt udvalg af retter at vælge imellem. Du kan altid finde noget nyt at prøve. Du kan
også vælge forskellige måltidskasser, såsom Vegetar Kassen, Grønt + Fisk Kassen og Pensionist Kassen.
Sidstnævnte kunne være en god mulighed for bedsteforældre i din familie, der ikke selv kan lave mad mere.

Massageapparat – hvilket bør du vælge?

Et massageapparat er ikke bare et massageapparat – der findes nemlig flere forskellige typer, og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilket massageapparat du vælger. Massageapparater er nemlig udviklet forskelligt, og flere er lavet til at massere forskellige muskelgrupper og dele af kroppen.

Du kan derfor finde massageapparater til:

 • Ryg
 • Fødder
 • Til hele kroppen

Et af de mest almindelige massageapparater er massagepistolen, som kan bruges til mange forskellige muskelgrupper rundt omkring på kroppen. Den er især populær blandt sportsudøvere og andre, der går meget op i træning. Men den kan også være god, hvis du døjer med ømme muskler eller har et fysisk krævende arbejde. Dog kan det være hårdt at sidde med en tung massagepistol, og det kan også være svært at nå visse områder på kroppen – for eksempel ryggen.

Er du derimod på udkig efter et massageapparat til mere specifikke områder af kroppen, kan det være en god idé at overveje en anden type.

Døjer du med rygproblemer, ondt i nakken eller i lænden? Så vil et massageapparat til ryggen være ideelt. Her kan du vælge modeller til specifikt ryg, skuldre og lænd, og modeller til nakke og skuldre.

Går og står du meget op i løbet af dagen, kan det være ideelt at vælge et fodmassageapparat, der kan massere dine ømme fødder. Det kan både massere og varme, hvilket kan lindre de ømme og trætte fødder, samt hjælpe med at stimulere blodcirkulationen.

Vi har fundet frem til to gode massageapparater til henholdsvis ryg og fødder. Læs vores test af massageapparaterne her.

Zenkuru Rygmassage apparat – perfekt til ryggen

Har du rygproblemer vil dette massageapparat være det bedste valg. Her får du nemlig lækker og afslappende shiatsumassage fra lænd til skuldre.

Den smarte Zenkuru rygmassagepude kan bruges i både sofaen og stolen derhjemme, så du kan få skøn massage om aftenen foran tv’et. Og med den medfølgende 12V adapter kan du faktisk også bruge den i bilen – helt perfekt til de lange køreture, hvis du pendler, eller hvis du skal køre lange ture i dagligdagen. Øverst på puden er der et håndtag, så du nemt kan have den med dig.

Massagepuden er smart indrettet med hele 14 roterende massagehoveder inden i, som simulerer massørens hænder. Du kan få masseret hele ryggen på én gang fra skuldre til lænd, og det er virkelig dejligt og afslappende. Desuden er det nemt at indstille retningen ved blot at trykke på en knap. Du har også mulighed for at indstille temperaturen, hvis du også ønsker lidt ekstra varme på ryggen til at afhjælpe ømme muskler i ryg, skuldre og lænd.

Trænger du til ren luksus og velvære hjemme i sofaen, så vil Zenkuru Rygmassageapparat være helt perfekt til dig.

Zenkuru fodmassageapparat – slip for ømme fødder

Vores fødder er vigtige, for de skal bære rundt på os hele livet. Derfor skal vi passe godt på dem – og det kan vi blandt andet gøre ved at vælge godt fodtøj. Men ind imellem skal vores fødder forkæles lidt ekstra, og det gøres bedst med en god omgang fodmassage. Men gider din partner ikke massere dine ømme fusser hele tiden, eller lugter de lige lidt for surt?

Så er dine bønner hørt – det smarte Zenkuru fodmassageapparat er nemlig den helt perfekte fodmassør, som du kan bruge, når det passer dig.

Her får du et smart fodmassageapparat, som du kan putte fødderne ned i og vælge mellem tre forskellige massageprogrammer, som ælter og masserer dine ømme fødder. Du kan vælge mellem programmerne, afslapning, wellness og dyb massage, alt efter hvad du er mest til. Desuden kan du også indstille styrken og temperaturen. Og det er virkelig lækkert!

Og som om det ikke var nok med lækker fodmassage, så har massageapparatet en virkelig smart indbygget funktion, der kan hjælpe med at fjerne dårlig lugt. Så slipper du også for sure tæer! For hygiejnens skyld er det desuden nemt at lyne de to smarte sokker af, så de kan vaskes.

Det er superlækkert at bruge fodmassageapparatet, som både kan lindre de ømme fusser, fjerne dårlig lugt og hjælpe med at sætte godt gang i blodomløbet. Perfekt til ømme fødder, eller hvis du bare gerne vil passe ekstra godt på dine fødder resten af livet.

Sengegavl i træ – find de smukkeste sengegavle i træ her

Sengegavle er populære som aldrig før – og de har ikke bare en æstetisk funktion, men kan også være meget praktiske. Der findes mange forskellige sengegavle på markedet i dag – sengegavle i stof, sengegavle i metal og sengegavle i træ. I denne artikel tager vi et kig på sidstnævnte: sengegavl i træ.

Sengegavlen i træ byder nemlig på et flot og naturligt pust til soveværelset. Vi har derfor samlet nogle af de flotteste sengegavle i træ her i artiklen – desuden kan du læse lidt mere om sengegavle i træ, og hvad du bør overveje, når du skal vælge en sengegavl i træ.

De flotteste sengegavle i træ

Her har vi samlet de flotteste sengegavle i træ, som du kan finde på markedet lige nu. Skal det være eg, mangotræ eller flot flet? Er du til det klassiske, romantiske eller boheme? Eller er du til moderne og minimalisme? Eller måske det nordiske look? Få inspiration her til at finde den helt rette sengegavl i træ, som passer til din seng og din indretningsstil.

Flot sengegavl fra vidaXL med flot mønster

vidaXL byder på en flot sengegavl i et moderne design. Sengegavlen er lavet i ubehandlet massivt fyrretræ, hvilket giver dig mulighed for selv at give det et personligt touch med olie eller maling. Træet er lavet i et flot grafisk mønster, der skaber en utroligt flot og kunstnerisk effekt. Her har vi sengegavlen til 180 cm senge, men den findes i et væld af størrelser – og desuden fem forskellige farver. Du kan også vælge den i grå, brun, sort eller hvid.

Ikke på lager.

vidaXL sengegærde i massivt fyrretræ

Rowico Home sengegavl – flot og moderne sengegavl i egetræ

Den flotte sengegavl fra Rowico Home er lavet i et fint og moderne design i egetræ. De flotte runde stænger og kanter emmer af skandinavisk minimalisme og vil stå flot i det nordiske hjem. Sengegavlen her passer til senge med en bredde på 180 cm. Kombiner med et matchende sengebord og flotte lyse farver for at skabe den perfekte nordiske indretningsstil.

Ikke på lager.

Winnie sengegavl fra Ellos Home i flot rotting med flet og striber

Ellos Home byder på denne utroligt smukke sengegavl i flot rotting med masser af flet og stribet mønster. Winnie sengegavlen er et kunstværk i sig selv – den er nemlig lavet i det flotteste brune rotting – også kendt som peddigrør, der bruges til kurve og møbler. Den er flettet med et flot mønster, der skaber masser af spil og liv på din væg over sengen. Sengegavlen passer perfekt ind i både det klassiske såvel som mere moderne soveværelse, og du kan skabe dit helt eget personlige udtryk med den perfekte kombination af sengetøj, natlampe og natbord i selskab med den flotte sengegavl.

Ikke på lager.

Ellos Home sengegavl i lakeret bøg og fransk flet

Den smukke sengegavl i lakeret bøg og med skøn fransk flet fra Ellos Home er lavet i et smukt og unikt design. Sengegavlen har buede sider med en lille åbning, der både har en praktisk funktion, da den kan stilles direkte på gulvet – og du kan gennem åbningen have plads til sengelampen. Den fine bue skaber også en skøn og hyggelig lille hule-effekt, og den er med til at indramme din seng på fineste vis. Fransk flet er yderst populært for tiden – og det er bestemt heller ingen undtagelse her med denne smukke sengegavl, der desuden er lavet i FSC-certificeret lakeret bøgetræ. Modellen her passer til 180 cm senge, og den findes i en flot lyslakeret farve, samt i en fin sortlakeret farve.

House of Sander – sengegavl i natur-eg

Bring naturen ind i hjemmet med den smukke sengegavl fra danske House of Sander. Sengegavlen er lavet i smuk naturolieret egetræ med bølgede kanter – som en rigtig træplanke. Desuden kommer træet fra bæredygtigt forvaltede skove, så du er sikret et ordentligt materiale med omtanke for miljøet og naturen. Sengegavlen skal monteres på væggen – og der medfølger ophæng hertil. Med denne sengegavl kan du skabe et unikt soveværelse i skøn nordisk stil med et pift af naturen. Sengegavlen her passere til senge med en bredde på 180 cm.

Ikke på lager.

Sengegavl i massivt fyrretræ

En anden flot sengegavl fra vidaXL med et naturligt look er den fine sengegavl i massivt fyrretræ, som er lavet med et fint mønster i designet. Sengegavlen findes i fem flotte finishes – her i skønt ubehandlet fyrretræ, som kan efterbehandles med olie eller males i din foretrukne farve. Du finder den også i mørkebrun, grå, sort og hvid. Desuden findes den i flere forskellige størrelser – her har vi modellen til 160 cm senge, men du kan finde alt fra 80 cm til 200 cm.

Ikke på lager.

Smuk sengegavl i massivt mangotræ fra Jotex

Den yderst smukke sengegavl fra Jotex er lavet i massivt mangotræ og dekoreret med et smukt udskåret mønster, der skaber masser af stemning i soveværelset. Sengegavlen her basser til senge på 120 cm, men du kan finde den i alt fra 90 cm til 180 cm. Sengegavlen har ben og er lavet til at stå på gulvet, så den er nem at sætte op i dit soveværelse. Indret soveværelset med stil og masser af hyggelig boheme stemning med den smukkeste sengegavl i mangotræ.

Ikke på lager.

TULUM sengegavl Jotex

Sengegavl i sortmalet mangotræ og flot rotting-mønster

Forny soveværelset med en smuk sengegavl. Det kunne for eksempel være den skønne sengegavl fra Jotex, der er lavet i sortmalet mangotræ og har et flot rotting flet, der giver sengen et helt unikt og hyggeligt udtryk. Sengegavlen har ben samt huller til ophæng på væggen, så du kan sikre dig, at den står stabilt og yder god støtte, hvis du sidder op i sengen. Den sorte farve skaber et stilrent udtryk, der passer godt ind i både den moderne såvel som den klassiske indretningsstil.

ALMORA sengegavl

LaForma Lalita sengegavl i sortmalet eg

LaForma har med deres Lalita sengegavl lavet en yderst chamerende og flot sengegavl. Sengegavlen er lavet i sortmalet egefiner med buede kanter, der giver et flot og naturligt udtryk. Desuden har den gavlben i sortmalet eg, der er med til at sikre, at den står stabilt op ad væggen. Sengegavlen vil være flot i soveværelset, man kan også passe godt som ryglæn til en daybed eller bænk andre steder i hjemmet. Vær opmærksom på, at denne sengegavl har en bredde på 170 cm, hvorfor den ikke passer til alle senge.

LAFORMA rektangulær Black Lalita hovedgavl

Fantastisk smuk sengegavl i træ med udskåret mønster

Vi kan slet ikke få armene ned over dette kunstværk af en sengegavl. Aiza sengegavlen ere lavet i smukt hvidpigmenteret mangotræ og har det fineste udskårne mønster. Sengegavlen er et vaskeægte håndværk, da mønstret er håndsnittet og helt unikt. Det skaber et flot og rustikt udtryk, der alligevel passer godt ind i de fleste hjem, grundet den fine hvide farve. Sengegavlen har en bredde på 90 cm, hvorfor den passer bedst til smalle senge. Den er lavet med ben, så den skal placeres op ad væggen uden montering. Kombiner sengegavlen med lækkert sengetøj i hør og andre naturlige materialer for at skabe en skøn og elegant indretningsstil.

Ikke på lager.

Sengegavl Älvdalen i bæredygtigt fyrretræ

Jotex byder på et rent kunstværk med bløde former og lækker nordisk stil med den fine sengegavl i sæbebehandlet, FSC-certificeret fyrretræ. Sengegavlen er lavet til montering på væggen, og har desuden ben, der sikrer en god stabilitet. Den har et utroligt flot og moderne udtryk, der vil passe perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil. Det lyse træ skaber masser af varme, og vil passe godt sammen med lyse tekstiler. Sengegavlen her har en bredde på 220 cm, så den passer til ekstra brede senge, men den findes også i 200 cm.

Ikke på lager.

Doppler sengegavl – flot og moderne sengegavl i træ

Doppler sengegavlen fra Ilva er lavet i matlakeret finer med fine smalle paneler, der skaber et utroligt stilrent og moderne udtryk. Den er lavet til montering på væggen, så du kan selv justere højden. Sengegavlen skaber ekstra hyggelig stemning, og den flotte træfarve giver et dejligt og varmt look til soveværelset. Indret soveværelset med stil og vælg den fine Doppler sengegavl i et smart og tidsløst design.

Ikke på lager.

Doppler Sengegavl

Flot fritstående sengegavl i mangotræ

Med den flotte Vinci sengegavl fra Jotex får du en smart løsning – her har vi nemlig en fritstående sengegavl, der med de fine foldbare sider gør det muligt at lade sengegavlen stå selv, omend montering på væggen anbefales – og du har mulighed for selv at justere siderne, for at skabe et helt personligt udtryk. Sengegavlen er lavet i massivt mangotræ, som er malet i en flot sort farve. Den har en samlet bredde på 260 cm og kan passe til de fleste senge på op til 180 cm. Er det en smallere seng, kan du fint have plads til sengeborde indenfor de foldbare sider.

Ikke på lager.

VINCI sengegavl

Maly sengegavl med flot sildebensmønster

Indret soveværelset med stil med den smukke Maly sengegavl med det fineste sildebensmønster. Denne sengegavl er væghængt og passer til senge med en bredde på 180 cm. Den er lavet i flot olieret egefinér med sildebensmønster, der giver et utroligt flot og moderne udtryk. Kombiner sengegavlen med andre møbler i Maly-serien – som vægreol og sengebord, så du kan skabe det helt perfekte udtryk i soveværelset.

Ikke på lager.

Maly Sengegavl

LaForma sengegavl håndlavet i økologisk rattan

Byd naturen velkommen med den helt unikke sengegavl fra LaForma. Her får du en anderledes sengegavl, der i den grad unik. Sengegavlen her er nemlig et yderst smukt håndværk med flot rattan omsluttet af en smuk ramme. Hver sengegavl har sit helt eget udtryk, fordi de er håndlavet og kan variere – du får dermed et helt særligt produkt, der udstråler masser af charme og unikhed til soveværelset. Sengegavlen måler 170 cm i bredden, så den egner sig bedst til senge med en bredde på 160 eller mindre.

laforma krysia

Sådan vælger du en sengegavl i træ

Der findes utroligt mange flotte sengegavle på markedet – og også rigtig mange flotte sengegavle i træ. En sengegavl i træ byder ikke nødvendigvis på samme komfort, som en polstret sengegavl, men den kan i den grad give et utroligt flot og æstetisk udtryk, der afspejler din personlige indretningsstil i soveværelset – i langt højere grad end de fleste sengegavle i stof kan. Derfor vil vi alligevel slå et ordentligt slag for sengegavlen i træ. Den er flot – og den er stadig praktisk, da den kan hjælpe med at skåne væggen.

Men en sengegavl i træ er ikke bare en sengegavl i træ. De findes i forskellige størrelser, træsorter og designs, og selvfølgelig i forskellige prisklasser. Der er altså lidt at overveje, når du skal vælge den rette sengegavl.

Størrelse

Du skal selvfølgelig have styr på størrelsen, når du skal vælge den rigtige sengegavl. Her gælder det om at vælge en sengegavl, der passer i målene til din seng. Den skal gerne have samme bredde – eventuelt et par centimeter bredere i hver ende, så den kan danne en flot ramme omkring din seng. Men det bør heller ikke være for stort og voldsomt, medmindre du er til et mere dramatisk look. Det vigtigste er, at sengegavlen ikke er for lille til din seng. Nogle sengegavle findes kun i én størrelse, mens andre findes i 2-7 forskellige størrelser. Vær derfor opmærksom på størrelsen, når du vælger en sengegavl.

Design og materiale

Du er sikkert også interesseret i at vælge en sengegavl i et bestemt design eller materiale. Sengegavle i træ findes i et væld af stilarter – det kan være klassisk og romantisk, stilrent og nordisk eller minimalistisk og moderne. Skal det være flot fransk flet, rene linjer i træ eller flotte udskæringer? Overvej derfor gerne designet. Træ er nemlig ikke bare træ. Du finder sengegavle i egetræ, fyrretræ – og særligt mangotræ er et populært valg. Desuden kan du finde sengegavle med rotting, kokosnøddeskaller og meget mere.

Opbevaringsplads

Det er også muligt at finde sengegavle i træ med opbevaringsplads. Det kan være sengegavle med en hylde eller små hylder eller opbevaringsrum. Overvej derfor, om du har behov for en sengegavl med mulighed for opbevaring – det kan især være rart, hvis du bor småt og måske ikke har så meget plads til et sengebord ved siden af sengen.

Pris

Prisen har som regel også en vis betydning. Sengegavle er at finde i mange prisklasser – dog er det bestemt ikke et af de billigste møbler på markedet. Men alt afhængigt af materialet, størrelsen og designet kan du sagtens være heldig at finde sengegavle til en god pris – og ellers kan du også tit finde sengegavle i træ på tilbud. Handler du på nettet kan du også nemt sammenligne priser på sengegavle hos forskellige forhandlere.

sengegavl i træ

Indret soveværelset og sengen

Med den rette sengegavl kan du indrette dit soveværelse med stil. Sengegavlen kan være med til at danne et mere fuldendt udtryk i kombination med sengetæppe, puder og måske et par flotte sengeborde. Sammen kan det danne en basis for indretningsstilen i hjemmet, og så kan du supplere på med pyntegenstande og flotte kunstværker eller billeder.

Når du har styr på sengegavlen, kan du overveje, om du skal gå efter et bestemt farvetema – det kan du gøre med udgangspunkt i sengetøjet. Du kan altid gå efter neutrale farver, men er du til farver og flotte mønstre, er det selvfølgelig også nemt at finde sengetøj i det tema.

Har du ikke de store præferencer i forhold til sengetøj, kan du altid tage skridtet videre til sengetæppe og eventuelt pyntepuder. Et flot sengetæppe kan i kombination med en sengegavl pifte ethvert soveværelse op – og skal der gøres ekstra meget ud af det, kan et par pyntepuder i matchende farver – og eventuelt med lidt mønstre eller særlige vævninger – virkelig være prikken over i’et.

Et sengetæppe kan være en god og nem løsning, når soveværelset skal indrettes og piftes lidt op – her kan du nemlig fint gemme de knapt så kønne dyner og puder væk om dagen, hvis du ikke vil gå all in på at investere nyt sengetøj, sengegavl og hele baduljen til indretning af soveværelset.

FAQ

Hvilken sengegavl i træ skal jeg vælge?

Det kommer an på, hvilken størrelse sengegavlen skal have, samt om du er interesseret i en bestemt stil eller type træ. Sengegavlen skal ikke være mindre end sengen, og så skal du vælge den type træ og det design, der tiltaler dig mest.

Hvilken slags træ er bedst til en sengegavl?

Der er som sådan ikke noget træ, der er bedre end andet til en sengegavl. Det afhænger af, hvad der passer til soveværelset og sengen, samt dine præferencer og indretningsstil.

Hvad bruges en sengegavl til?

Sengegavlen kan blandt andet bruges til at beskytte væggen mod slid og misfarvning. Desuden kan den yde ekstra komfort, hvis du sidder op i sengen. Og så kan sengegavlen give sengen – og soveværelset – et helt nyt look.

Hvordan finder man den bedste vaskemaskine til prisen?

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange forskellige vaskemaskiner på markedet, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige model. Læs med her og bliv klogere.

Hvordan finder man den bedste vaskemaskine til prisen?

Der er mange ting, der er vigtige at have med i overvejelserne, når man skal finde den bedste vaskemaskine til prisen, som man kan finde gennem et godt vaskemaskine tilbud hos Tilbudskongen.dk. Man bør overveje hvilket mærke, man ønsker. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten af de forskellige mærker på markedet. Derefter skal man også overveje størrelsen på vaskemaskinen. Hvis man har et lille hus eller lejlighed, kan det være en fordel at vælge en mindre model, da den typisk også vil koste mindre end de store modeller. Endelig skal man også overveje, hvor meget man har råd til at bruge på en vaskemaskine. Det er derfor vigtigt, at man sætter sig ned og regner ud, hvor meget man har råd til at bruge på en vaskemaskine, inden man begynder at se på de forskellige modeller på markedet, hvor du bør starte med at kigge efter et godt vaskemaskine tilbud hos Tilbudskongen.dk.

Find ud af, hvilke funktioner der er vigtige for dig

Når man skal ud og købe en vaskemaskine, er der nogle ting, man skal have in mente. For det første, så er det vigtigt at finde ud af, hvor stor vaskemaskinen skal være. Dette afhænger typisk af, hvor mange personer der bor i husstanden, jo flere personer, jo større behov for vasketider og kapacitet. Dernæst er det vigtigt at overveje energiforbruget på den pågældende vaskemaskine. Dette kan variere meget fra model til model, og selvom den dyreste model ikke altid er den bedste, så kan det godt betale sig at gå efter de lidt dyrere modeller med hensyn til energiforbrug. Endelig er det også vigtigt at tage stilling til, hvilken type vaskemaskine man ønsker, for eksempel om man vil have en topbetjent eller frontbetjent vaskemaskine. Frontbetjente vaskemaskiner har ofte et lavere energiforbrug end topbetjente modeller, men de kan dog være svære at fylde op med store ting som dyner og puder. Topbetjente modeller har ofte en større kapacitet end frontbetjentede modeller, men de bruger typisk mere energi.

Læs anmeldelser af vaskemaskiner

Når man skal købe vaskemaskine, er det vigtigt at have nogle forventninger til, hvad man ønsker af sin vaskemaskine. Det kan være en god idé at læse anmeldelser fra andre forbrugere, så man ved, hvad man kan forvente sig af den pågældende vaskemaskine. På denne måde kan man finde ud af, om der er nogle problemer med vaskemaskinen, som man ikke er klar over.

Det er ikke altid let at finde en god vaskemaskine til  en god pris, men det kan lade sig gøre, hvis man finder et godt vaskemaskine tilbud hos Tilbudskongen.dk.

Elevationssenge test – Den bedste elevationsseng
i test

Vi har valgt at kigge på Venus Mayan elevationsseng ud fra forskellige parametre som anmeldelser, ekspertvurderinger og andre elevationssenge test.

Det betyder dog ikke, at den elevationsseng vi vurderer til at være bedst i test elevationsseng, også er den bedste elevationsseng til dig.

Vi er jo alle forskellige og derfor er det ikke sikkert, at den samme seng er den bedste elevationsseng til dig også.

Derfor er noget af det vigtigste, når du skal købe ny elevationsseng, at der er mulighed for at prøve sengen derhjemme, i en periode på minimum 14 dage, men gerne længere.

For det kan faktisk tage din krop op til 3 måneder, før den har vænnet sig til din nye seng.

Venus Mayan elevationsseng

Dette er en sand perle af en elevationsseng. Her får du noget af det allerbedste, fra Bedre Nætter’s udvalg af gode elevationssenge.

God springmadras med syv komfortzoner og pocketfjedre

Elevationssengen består af en springmadras med pocketfjedre og hele syv komfortzoner.

De syv komfortzoner gør, at du får en madras med forskellige fastheder, specialt designet til kroppens forskellige trykpunkter.

F.eks har dine skuldre brug for mere modstand end f.eks din ryg har. Derfor er pocket fjedrene fastere ved dine skuldre. Og således er der syv forskellige zoner, med forskellige fastheder i madrassen.

Det giver den optimale støtte, og dermed en ekstra behagelig seng og god nattesøvn.

Madras med pocket fjedre

Fjedrene i madrassen er ergonomiske pocketfjedre. Pocketfjedre dækker over at hver enkel fjeder ligger i en lomme, for at de kan arbejde individuelt.

Det er faktisk pocket fjedrene der gør det muligt, at indele madrassen i syv komfortzoner.

Det havde ikke været muligt med den billigere fjedertype Bonell, hvor alle fjedrene arbejder sammen.

Madrasserne er dersuden omkranset af et kraftigt betræk, der gør sengen mere holdbar.

Du kan vælge mellem forskellige fastheder til madrassen, så den passer til dine præferrencer og vægt. Har du behov for en hård madras, så kan du vælge det.

Luksus topmadras skræddersyet til sengen

Topmadrassen der følger med i købet af denne elevationsseng, er en helt special luksus topmadras.

Først og fremmest er det en natur latex topmadras, men det der gør den ekstra luksuriøs, er måden den er produceret på.

Den er nemlig lavet med SonoCore metoden. Det er en metode der gør, at topmadrassen bliver bedre end normalt.

Overfladen bliver mere ensartet og harmonisk, og selve madrassen bliver mere fleksibel og spændstig. Det giver optimal støtte og samtidig bliver levetiden forlænget.

Ikke nok med det, produktionsmetoden er oven i købet også mindre miljøbelastende.

Natur latex er et naturligt og åndbart materiale, som har en ventilerende effekt på topmadrassen. Det giver en komfortabel seng, med optimal støtte.

Ofte er det sådan, at du kan vælge mellem en latex eller memory skum topmadras, til din nye elevationsseng. Men i Danmark vælger op til 90% alligevel latex fremfor memory skum.

Bedre Nætter har derfor valgt, på forhånd, at de vil bruge alt deres energi og know how til, at producere den bedste latex topmadras, i stedet for at producere en god latex, og en god memory skum topmadras.

Det er i øvrigt en svanemærket topmadras, ligesom alle de andre topmadrasser som Bedre Nætter producerer.

Motoren er i særklasse

Motoren på denne elevationsseng er leveret af danske Linak.

Linak er kendt for, at lave motorer til elevationssenge, der både er solide og lydløse. Og denne Linak TD4 std motor, er absolut ingen undtagelse.

Du kan indstille sengen med op til 62 grader i hovedenden, og 45 grader i fodenden, og den medfølgende trådløse fjernbetjening, gør det nemt at justere sengen.

Er sengen 160 cm bred eller mere, får du to madrasser, med hver sin trådløs fjernbetjening.

Det er en god og stabil motor, der kan tåle en belastning på op til 130 kg. Og du får i øvrigt 5 års garanti på motoren.

Ramme i solidt svensk fyrretræ

Sengerammen er bygget i holdbart svensk fyrretræ og den leveres med 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.

Det fortæller noget om, at det er en ekstrem solid elevationsseng, vi har med at gøre her.

Selvom rammen består af svensk fyrretræ, så er sengen produceret i danmark, og det borger for en solid seng med en lang levetid.

Elevationssenge kan også i visse tilfælde hjælpe, hvis du har en dårlig ryg. De mange indstillinger og muligheder for at finjustere sengen, kan gøre det muligt, at finde en position, hvor du ikke har ondt i ryggen.

Den robuste ramme borger for en komplet seng med optimal komfort, produceret i danmark, med naturlige og allergivenlige materialer.

Det er ikke en billig elevationsseng

Vi kan lige så godt være ærlige. Det er ikke en billig elevationsseng, den koster mange penge, men du kan være heldig og finde den på tilbud, og på den måde spare en del penge.

Der er en grund til at at vi mener at det er den bedste elevationsseng lige nu, og det jo selvfølgelig også at det ikke de mest prisvenlige madrasser der er benyttet i den.

Til gengæld så kan du få en god seng og en god nats søvn. Og forhandleren tilbyder dig 100 dage til at prøve sengen derhjemme!

Hvis du inden for de 100 dage vil have madrassen byttet eller pengene tilbage, så får du det, fuldstændig uden omkostninger for dig. Det er god service, og en måde du kan sikre dig på at få den bedste elevationsseng til lige præcis din krop.

Sengen fås i alle de normale størrelser, som f.eks 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 90 x 210 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm og 180 x 210 cm.

Nedgravede trampoliner – et hit blandt børn og voksne

Dette indhold er sponsoreret

Trampoliner er ikke kun for børn, og der er flere og flere voksne, som hopper på trampolin. Det er rigtig sjovt, at hoppe på trampolin, og så giver det god motion. En nedgravet trampolin er en god aktivitet at have i haven, og den kan give mange timers sjov for børn og voksne. Trampoliner findes i mange størrelser, former og farver, så der er helt sikkert en trampolin, der passer til dig og din have. Læs med her og få inspiration.

Find en hjemmeside med speciale i nedgravede trampoliner

Det kan virke uoverskueligt, at finde den bedste trampolin til nedgravning. Der findes mange hjemmesider, der specialiserer sig i nedgravede trampoliner. En af disse hjemmesider er www.hoppeguiden.dk. På denne hjemmeside kan man finde et stort udvalg af nedgravede trampoliner i forskellige størrelser og prisklasser. Nedgravede trampoliner er sikre og giver de bedste forudsætninger for en sikker og sjov oplevelse for både børn og voksne.

Er nedgravede trampoliner mere sikre end andre typer trampoliner?

Trampoliner kan have forskellige former og størrelser, og de kan have forskellige sikkerhedsforanstaltninger. Nogle mener, at en rund trampolin er mere sikker end en firkantet trampolin, fordi der ikke er nogen hjørner eller kanter, som man kan slå sig på. Andre mener, at firkantede trampoliner er mere sikre, fordi de har stivere rammer og stivere springplader. Nogle mener også, at store trampoliner er mere sikre end små trampoliner, fordi det er sværere at falde af en stor trampolin. Uanset hvilken type af trampolin, du vælger, skal du altid følge producentens anvisninger for brug og vedligeholdelse for at minimere risikoen for ulykker. Det kan du læse meget mere om på www.hoppeguiden.dk

Er det let at installere en nedgravet trampolin?

Man kan godt selv installere en nedgravet trampolin, men det kan virke uoverskueligt, da det kræver en del gravearbejde, og det skal gøres forsvarligt, ligesom man efterfølgende skal af med den overskydende jord. Man kan også alliere sig med en anlægsgartner eller lignende, hvis man gerne vil slippe for gravearbejdet, eller leje en minigravemaskine. Endelig skal man sørge for at få lavet et godt fundament til trampolinen, så den ikke synker ned i jorden efter et par år. Hvis du vælger selv at grave din trampolin ned, kan du finde en udførlig instruktionsvideo herom på www.hoppeguiden.dk.

Forhåbentligt at du blevet inspireret og en smule klogere på, hvorfor en nedgravet trampolin er et hit.

Sådan pakker du din kuffert til ferien – en guide

Dette indhold er sponsoreret

Når du skal på ferie, er det vigtigt, at du har en kuffert med de rigtige ting i. Du skal have de ting med, som du har brug for, men der skal også være plads til at have noget sjovt med på rejsen. Læs derfor med her og få en guide til, hvordan du kan pakke din kuffert optimalt.
 

Find den bedste kuffert til dig og dine behov

Når man skal ud at rejse, er det vigtigt at have den bedste kuffert med sig. En kuffert der kan holde til lidt af hvert, og som ikke går i stykker efter få rejser. Derudover er det også vigtigt, at man vælger den rigtige størrelse kuffert. For hvis man vælger en for stor kuffert, kan det blive svært at håndtere den, især når den skal stables oven på andre kufferter på bussen eller i toget. Hvis man derimod vælger en for lille kuffert, kan det blive svært at få plads til alt det tøj og de ting, man gerne vil have med på rejsen. Derfor er det vigtigt, at man overvejer sine behov, inden man går ud og investerer i en ny kuffert.

Pak din kuffert smart

Det er en god idé at lave en liste over de ting, man skal have med på ferien. På den måde kan man nemmere holde styr på, hvad der er pakket. Yderligere kan det være en god idé at dele listen op i kategorier, som for eksempel tøj og elektronik. På den måde bliver det nemmere at finde de ting, man leder efter. Udover at finde den bedste kuffert kan det være en god strategi at lægge de mindst brugte ting nederst i kufferten, sådan undgår man rod og kan hurtigere finde frem til de ting, man har brug for.

Sådan undgår du at pakke for meget i din kuffert

Når man skal på ferie, er det typisk en stor udfordring at få alt det nødvendige med i kufferten, uden at den bliver for tung. Derfor kan det være en god idé at tage et kig på vejret, inden man begynder at pakke sin kuffert. På den måde kan man undgå at pakke for meget tøj, hvis man ved, hvilket vejr der vil være på destinationen. Ydermere kan det også være en god idé at investere i en rejsetaske eller kuffert med hjul, da dette ofte gør rejsen meget mere behagelig.

Det kan være en udfordring at pakke kufferten, så alle tingene passer i, og der er plads til det hele.

Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.