Dette indhold er sponsoreret

En branddør er essentiel i alle bygninger. Denne type dør kan nemlig forhindre flammer og røg i at sprede sig. Derfor er branddøre essentielle for at evakuering af bygninger kan foregår nemt og sikkert, så alle kommer ud i tide. 

Der er mange krav til branddøre, men vigtigst af alt er først og fremmest at have en branddør. Disse kan fås i forskellige størrelser, så de passer til målene i din bygning. Dan-doors tilbyder branddøre af høj kvalitet som kan fås i forskellige design. Du kan blandt andet få skydedør eller døre med hængsel, alt efter hvad du finder mest praktisk og æstetisk til din bygning. 

Branddøre af høj kvalitet

Som sagt er branddøre fra Dan-doors en branddør af høj kvalitet. De er solide og holdbare og har en god funktionalitet, så hvis uheldet en dag skulle være ude, så vil branddøren fungere upåklageligt og efter hensigten. 

Dan-doors tilbyder skræddersyede løsninger til din virksomhed. Det vil sige, at du både kan få branddøre særligt designet til din bygning, såvel som branddøre i de rette mål og dimensioner, så de passer til dine behov. 

Godkendt efter standarder

Alle produkter fra Dan-doors er godkendt efter de nyeste europæiske standarder. Dette er selvfølgelig også gældende for alle branddøre fra Dan-doors. Derfor lever alle branddøre op til krav om brandsikkerhed og brandmodstand. 

Der er mange høje krav til branddøre, før de kan leve op til europæiske standarder. Du kan læse mere om branddørs krav online, og dermed lære mere om kvaliteten, som skal ligge bag en branddør, som opfylder de strikse krav.

Få god vejledning

Du kan altid kontakte Dan-doors og få god vejledning og hjælp til valg af branddør. Du kan både stille spørgsmål og få rådgivning til din bestilling, så du ikke sidder med nogle tvivlsspørgsmål, når du vil købe en branddør. 

Du kan også besøge deres hjemmeside, hvor du kan se det store udvalg af branddøre. Alle branddøre på hjemmesiden er blot standard billeder af produkterne, da du kan bestille skræddersyede branddøre til din bygning.

Der findes også særligt fremstillede branddøre til specifikke erhverv. For eksempel kan du finde branddøre, som også har en kølefunktion, hvis du skal bruge branddøren i forbindelse med kølerum. Derudover også findes der også branddøre til tung industri, som særligt anvendes i bygninger, hvor industri med ekstra høj brandfare finder sted. 

Så tøv ikke med at besøge Dan-doors hjemmeside og lær mere om branddøre til din bygning.