Om os

Toppricer er en af Danmarks største sammenligningsplatforme, hvor du kan få et overblik over et væld af produkter, der sælges på det danske marked. Vi finder ikke bare de bedste produkter til den bedste pris – vi hjælper dig også godt på vej med produkt- og forbrugerguides, så du kan finde de bedste produkter til de bedste priser.

Toppricer blev grundtlagt af Simon Bent Rasmussen i 2019.

Holdet bag Toppricer var trætte af at brænde fingrene på produkter på grund af dårlig research og useriøse tests på internettet. Det er ikke altid det første produkt, der er det bedste, men det kan være svært at finde rundt i markedet, og der kommer hele tiden nye produkter til. Derfor besluttede vi os for at få en hjælper, som toppricer som kunne skabe et bedre og mere realistisk overblik over de bedre produkter.

Vores vision er nemlig at skabe en simpel og ambitiøs platform, der udvælger og oplister de bedste produkter på markedet. Vi er ærlige, og vi vælger ikke bare de produkter, vi får den højeste provision på. Vi vælger de produkter, der klarer sig godt i anmeldelser, har en god pris, og lever op til de krav, vi som forbrugere har, hvad angår funktioner og specifikationer.

Vi vil være din foretrukne platform inden for forbrugermagasiner, forbrugerguides og produktsammenligninger. Vi har derfor et målrettet team, der arbejder hårdt på at undersøge markedet, laver dybdegående research og skriver brugbare artikler, så du kan finde de produkter, hvor prisen er i bund, og kvaliteten er i top.

Hvordan gør vi dette

Det kan være svært at finde det helt rette produkt, når man kigger på de mange anmeldelser fra andre bruger og eksperter, derfor har vi skabt en algoritme som skal hjælpe med at danne et endnu bedre overblik.

Vores algoritme udvælger produkterne ud fra bruger- og ekspertanmeldelser, pris og specifikationer. Dernæst giver algoritmen produkterne en score og rangerer dem ud fra den.

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.

Forbrugerens stemme er den vigtigste, så derfor tager vi først og fremmest udgangspunkt i brugeranmeldelser fra forskellige webshops, Trustpilot, Google, Pricerunner og Facebook, samt vores egne Toppricer-anmeldelser.

Vi kigger på produkternes prishistorik, holder øje med om priserne falder eller stiger, og så vurderes deres score ud fra dette.

Eksperterne har selvfølgelig også altid noget at skulle have sagt, og derfor medtager vi også ekspertanmeldelser i vores vurdering.

Sidst men ikke mindst har et produkts funktioner og specifikationer også betydning for, hvordan det rangeres. Her tager vi udgangspunkt i støjniveau, kapacitet, energiklasse, tilbehør og meget mere. Hver enkelt specifikation får en score fra 1 til 5, alt efter hvor gode de er.

Scoren er variabel, og det betyder, at den kan ændre sig fra den ene dag, til den anden. Scoren afhænger nemlig af antallet af anmeldelser, samt prisen. Et produkt kan derfor godt have en højere score den ene dag, og en lidt lavere den næste, sammenlignet med de andre produkter.

Hvordan vælger vi produkterne

Vi er klar over, at mange produkter er overbelastede med unødvendige funktioner for den gennemsnitlige kunde. De kan være nyttige, når de promoverer et produkt, men er sjældent praktisk i praksis. Den dyreste model med det bredeste udvalg af egenskaber er ikke nødvendigvis den bedste på markedet. I vores købsguider anbefaler vi de samme varer, som vi ville købe til vores familie og venner, dem vi selv ville vælge.

Det siger sig selv, at der ikke er noget ‘one-size-fits-all’ produkt. Derfor skitserer vores eksperter flere forskellige typiske situationer, som kunderne kan befinde sig i, og bestemmer det bedste produkt for hver af dem. Vi kalder dem ’nomineringer’. I hver anmeldelse vil du kunne vælge den, der passer bedst til dig.

Holdet bag Toppricer

Danmark

Louise Christensen

Skribent

Nanna M. Jørgensen

Grafisk Designer

Lisbeth Kjærgaard

Skribent

Benjamin Petersen

Produktforsker

Mikkel Christensen

Produktforsker

David Podosyan

Webudvikler

Polen

Anna Kus

Forbrugerekspert

Filippinerne

Asiya Parveen

Produktforsker

Rameez Ahmed

Produktforsker

Kiran Thakur

Produktforsker

Naila Siddiqui

Produktforsker

Vi er omtalt i nyhederne

Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.