TEST: De Bedste Router i test 2024

Se alle Routere i testen
455262 Anmeldelser
109 Produkter
74 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

80
TP-Link TL-WR802N TP-Link TL-WR802N Læs mere om produktet
 • God til prisen
 • 2,4 GHz
 • 10/100 mbps
163 kr. 177.60 kr.
97
Xiaomi Router 4A Xiaomi Router 4A Læs mere om produktet
 • Bedst i test
172 kr. 227.20 kr.

Hvilket Router mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor routere.

#1
ZTE
96
#2
Synology
90
#3
Ubiquiti
88
#4
AmpliFi
88
#5
TENDA
87

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Find den bedste router

Du kender det sikkert at din computer, mobiltelefon eller playstation står og loader på grund af for langsom net. I denne digitaliserede verden, hvor flere og flere ting foregår over nettet, er det alfa og omega at du har en god router til dit hjem, så du netop ikke få langsom net. Det gælder om du enten skal spille computer, lave arbejde i skyen eller høre musik. Så er det vigtigt at du har en god router til at give dig det bedste net. Denne korte guide vil gennemgå de vigtigste ting, når du skal købe en router. Markedet for routere har nemlig udviklet sig meget, og har en masse tekniske og svære begreber, som kan være svære at finde hoved og hale i. 

Hvad er en router 

For at skære det helt ud i pap, så er en router en lille elektronisk boks, som kobler dig sammen med dit internet. Routeren kan også blive sendt af din internetudbyder, men typisk skal du selv købe den. Routeren aflæser så den aftale, du har med din udbyder omkring hvor hurtigt din data- og uploading hastigheds skal være igennem modemet. Routen opererer ud fra disse aftalte data og sørger for at levere internet til hele dit hjem, arbejdsplads eller hvor routeren nu ellers er sat op.

Det er routerens job at styre internettrafikken, og alt efter hvilken type af router det er, så vil den også kunne fordele internetsignalet til et WiFi signal. Routeren giver dig også mulighed for at koble dine enheder sammen eksempelvis dit TV, computer eller radio.

Routeren minder på mange måder om de andre teknologiske enheder såsom computer og tablet, da den både har hukommelse og processer. Der vil også typisk være nogle antenne på routeren, som skal sørger for at distribuere signaler rundt, som du ønsker det. Disse antenner kan du som forbruger indstille på, så signalet bliver spredt ud efter dit behov. Derfor vil det være en god ide at kigge på antennerne, hvis der er nogle steder i hjemmet hvor signalet er dårligt. 

 

Hvad er forskellen på en router og et modem

Routeren og modemet følger tit ad, og det kan være lidt svært at finde rundt i hvad forskellen er. Modemet er den boks der sidder i væggen, og sørger for at der faktisk er internetsignal i husstanden. Det er så dette internetsignal, som routeren omformer til et signal, så du kan logge på nettet via din computer eller mobil. Du vil dog godt kunne få et modem, som også indeholder en router, men for det meste skal du ud og købe en separat router ved siden af, for at kunne få den internet ydeevne du leder efter. 

I forlængelse af dette giver det også mening i forhold til hvordan du sætter din router op. I forhold til hvordan du rent teknisk gør det, så er det lettere at følge den guide du har fået fra den forhandler, som du har købt routeren af. Men for det meste skal du bare sætte et stik i fra dit modem til din router, for at kunne skabe net. Du vil også kunne gøre dette trådløst, hvis dit modem tillader det. Dette fungerer ved at putte et simkort i routeren.

Om du vælger en router der fungerer med kabel eller trådløs er helt op til dig, men det er nemmere ikke at have så mange ledninger, samtidig med at det er den trådløse vej, som markedet bevæger sig hen mod 

 

Pris på router

På markedet indenfor routerer, er prisen ligesom indefor så mange andre ting en god indikator for om routeren er af kvalitet. Du vil naturligvis kunne finde virkelig gode billige routerer, men det er sjældent at de vil kunne dække dit behov, hvilket er det vigtigste. Samtidigt vil du også kunne finde meget dyre routerer, som besidder alle mulige funktioner, men det er ikke sikkert at du har behov for alle disse funktioner. Derfor er det en god ide at finde ud af hvad dit behov er, og så finde en router som kan klare disse ting. I stedet for enten at købe den dyreste eller billigste router, som enten er under-eller overkvalificeret i forhold til dit behov.

 

Typer af routere

I forhold til typer af routere så der fire forskellige typer. Normale routere, 4G router, MESH router og Wi-Fi 6 router. 

Den normale router er den som du oftest vil møde, når du er på udkig efter en ny router. Den kommer i mange forskellige former, og har antenner bagpå hvor du kan justere i forhold til signalet i huset.

4G routeren er routeren du skal gå efter hvis du gerne vil have trådløs internet fra din router. Du kan også godt købe 5G routere, men da der ikke findes 5G endnu, vil den ikke kunne tage signalet. 5G routere behøves dog ikke kun at tage 5G signalet, og kan også godt tage det normale 4G signal. Og ved køb af 5G routeren er du sikret når 5G engang bliver en ting.

 

MESH router

MESH routeren er en nye router form, som er produceret for at give en mere total internetdækning i store huse eller virksomheder. Som du sikkert kender, så kan der nogle gange være dårligt netværk nogle steder i huset. For at komme det til livs sætter man normalt WiFi extender op, for at der også kommer god internetdækning ud til de fjerneste afkroge af huset. For det første kan det være ret træls at skulle have flere WiFi extendere sat op i huset, for at få godt net. Og for det andet, er det ikke altid at en extender er vejen frem. Da de kun fungerer ved at at forstærke signalet fra routeren, og er det signal som kommer fra routeren allerede svagt, vil der ikke ske det store med din internetforbindelse. Her har MESH routeren fundet en rigtigt smart løsning.

MESH systemet virker nemlig på den måde at alle enheder der kobler på routerens net, fungerer på samme måde som en router selv. Altså hvis der er en der er på nettet i stuen, så er der pludselig to routere, hvor den i stuen potentielt kan være tættere på dig og give dig en bedre forbindelse. MESH systemet gør at alle i husstanden eller på arbejdspladsen, ved brug af en enhed bliver til en router, som tilsammen finder det stærkeste signal og sender det derefter videre. Denne teknologi er utrolig smart, og gør at der kommet internet ud til de fjerneste afkroge. MESH routeren er dog ikke beregnet til en helt normal familie, men enten til store virksomheder, eller familier som bor i virkelig store huse.

Wi-Fi 6 router

Selvom Wi-Fi 6 routeren lyder som en meget avanceret router, så er den faktisk ikke så kompliceret igen. Routeren understøtter den nyeste form for WiFi. De første generationer hed af Wifi hed 802.11, den anden hed 802.11. a osv. Men da man fandt ud af det blev for bøvlet, valgte man istedet at give WIFI generationer nogle lidt mere almene navne. Og her er den nyeste generation døbt WIFI 6, og derfor hedder routeren også dette. WiFI 6 routeren understøtter hastigheder op til 10.000 Mbit/s, og besidder den hurtigste hastigheder inden for dataoverførsel.

I forhold til hvilken af disse typer af routere du som forbruger skal vælge, så vil WiFI 6 routeren, MESH routeren og til dels også 4G og 5G routeren anbefales til virksomheder eller private institutioner. Dette skyldes at det i forhold til størstedelen af forbrugerne ved køb af disse, vil få en router der er alt for dyr, og som er alt for overkvalificeret i forhold til deres behov. I stedet anbefales det at købe en normal router, og er du rigtig nørdet kan du eksperimentere med 4G og 5G routeren.

 Mobilt eller bredbånd

Udover valg af router er der også en anden ting du skal være klar over, når du skal få  et godt internet. Noget du skal være opmærksom på, når du skal have et godt internetsignal er forskellen mellem kabelt bredbånd og mobilt bredbånd. Disse to ting er nemlig ikke helt det samme, og gør en forskel for dit signal. Begge har dog både sin fordele og ulemper.

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd virker ved at du tilslutter dit til internettet via et USB stik i din router. Dette USB-stick besidder et simkort, som giver dig adgang til til internettet, hvorefter signalet spredes rundt, så flere kan deles om det.

Fordelen ved det mobile bredbånd, er hvor let tilgængeligt det er at have med, da du netop kan tage dit internetsignal med rundt hvor du vil. Du vil derfor kunne tage den mobile bredbånds forbindelse med i sommerhus, på ferie eller et andet sted. Dette er smart, da du dermed altid er sikret at have godt internet ligemeget hvor du skal hen i verden, og dermed ikke bliver forstyrret.

Ulempen ved den type af internet, er at det fungerer ligesom når du skal internetdele fra din mobil. Selvom det er smart, har du en begrænset mængde GB hver måned du kan bruge, før det ikke virker mere og du skal købe mere data, for at kunne komme på internettet.

Kabel

Den anden type er kabel internet, som du opnår gennem et kabel. Det er denne type internet som er mest udbredt og derfor er der også fleste udbydere inden for denne type af internet. Dette gør også at du ved denne type internet kan købe flere forskellige hastigheder. Og i modsætning til det mobile bredbånd er der ikke begrænsninger for, hvor stor en mængde af data du har hver måned. Denne type er internet er ideel til hjemmet, arbejdspladsen eller bare dig som bruger internettet meget. 

I forhold til fordele med denne type internet, er at du betaler den  samme månedlig pris, ligegyldigt om du bruger nettet meget eller lidt i den givne måned. Så denne type af internet er let at regne ud, i forhold til dit månedsbudget. En anden fordel er at rent hypotetisk bør dit internet være lang bedre ved bredbånds internet . Det er dog meget sjældent man skal bruge et bedre internet end det som det mobile bredbånd også kan levere.

Hvis man ser på ulemperen ved kabelt bredbånd, er at du betaler for en bestemt hastighed, altså at du betaler mere for at få en højere internetkvalietet. I modsætning til det mobile bredbånd, hvor du kun betaler for dit forbrug, uanset hvad internetkvalitet er. Da det mobile bredbånd, altid prøver at finde det bedste signal der er i nærheden.

For at opveje fordele og ulemperne ved de to valg, så kan dit valg af de to typer, have indflydelse på dit internet, og altså hvordan din router fungerer. Du vil ved det kablede bredbånd betale mere for hurtigt internet end for langsomt internet. Dog skal du have i mente at tjekke hvordan din dækning i det område, hvor du skal bruge din router. Da det mobile bredbånd kører på samme internet som du kender det fra din mobil, kan du tjekke hvor god dækning du har i dit område. Dette kan du tjekke ved at tage en hurtigt søging på google og søge på hastighedstest af internet. Så kan du få en ide om hvor hurtigt dit mobile bredbåndsnet er i dit område.

Du vil efterfølgende kunne bruge det tal som udgangspunkt, når du skal se på internet ved de udbydere af kabel bredbånd. For at runde af på snakke omkring disse to typer af internet til din router, så afhænger det selvfølgelig af dit behov for internet. Kabel internettet vil være den bedste løsning til dig og din familie, hvor i skal deles om internettet. Og hvor forbruget kan svinge meget fra måned til måned. Det mobile bredbånd vil mere være til dig som ved præcis hvor meget data du bruger pr måned, samtidigt med at du ikke skal dele dit intetet med andre.

Hvad skal man ellers være opmærksom på?

Udover de førnævnte ting omkring mobilt- eller kabelbredbånd kan det for helt normale mennesker være lidt en jungle at forstå, hvad de forskellig specifikationer står for. Og hvad de har af betydning for din router. Derfor er det vigtigt at forstå de mest basale ting, inden du selv står med problemet uden at vide hvad du skal gøre ved det. Hvilket du ville kunne have været foruden, hvis du bare havde lidt baggrundsviden, inden du købt din nye router. Derfor vil de vigtigste ting og specifikationer blive gennemgået.

5Ghz og 2.4Ghz

Den første ting som er godt at have styr på er 5Ghz og 2.4Ghz. Disse to ting fortæller noget om hvilken frekvens som routeren kører ud fra, routeren kan godt kører ud fra begge frekvenser. Forskellen mellem disse to ting er egentlig frekvens standarder. 2.4Ghz er den gamle frekvensstandard, mens 5Ghz er den nye frekvens. Disse to frekvenser har hver deres fordele og ulemper. 

2.4Ghz kan ikke nå den samme internet hastighed som 5Ghz kan. Dog kan den nye standard i 5Ghz ikke gå lige så let igennem vægge, lofte og andre ting som den gamle standard kan. Derfor vil det være en god ide at skaffe en router, der ikke har den store forskelle mellem 2.4Ghz og 5Ghz, så du slet ikke bemærker det. Du kan også bare købe en router som kan kombinere de to frekvens typer, så du får det bedste fra hver frekvens standard.

Du skal lede efter en router typer hvor der enten står dualband eller smart connect. Routere med denne anmærkning, samler nemlig 5Ghz og 2.4Ghz under et netværk. Derefter vil dine enheder som computer, mobil og tablet selv finde ud af, om den skal benytte sig af 5Ghz eller 2.4Ghz, afhængigt af hvor du er henne i forhold til routeren rækkevidde.

Dette leder hen til den næste ting du skal se efter nemlig hvordan routerens rækkevidde er. 

Rækkevidde

Routerens rækkevide er et af de vigtigste punkter i denne korte gennemgang. Grunden til dette er at routerens rækkevide, er uhyre vigtigt for at din router opfylder dine behov. Du optimere din routers rækkevidde, ved at indstille på antenner på din router, så de passer til dig. Hvis dette ikke gør udslaget kan du tilkøbe ting, for at rækkevidden bliver forlænget.

Du kan  nemlig købe router extendere, som du sætter i en kontakt i nærheden af de steder, hvor forbindelsen i huset er langsom eller svag. Det vil dog være smartest at du i første omgang, sørger for at få købt en router der har en passende rækkevidde. Det er faktisk bedre at du køber en router med en for lang rækkevidde end for lille. Så du slipper for at skulle have router extendere flere forskellige steder i dit hjem, for at kunne rette op på din routers rækkevidde.

Ydeevne

En anden essentiel ting for din router er dens ydeevne. Som det blev pointeret i introen, er din router ligesom en computer eller tablet. Den arbejder derfor langsommere når der er flere som bruger den, eller downloader ting på samme tid, ligesom man kender når man har flere browsere åben på en computer.

Derfor er det i en stor husstand vigtigt at have styr på at din routers ydeevne, da du ellers vil få en meget langsom internet signal, hvis alle i huset benytter sig af nettet på samme tid. Hvilket selvfølgelig ikke er optimalt, hvis du har købt et dyre internetabonnement, men din router ikke kan følge med. Området er kun noget som man skal have i mente, hvis du bor i en stor husstand, hvor mange skal på nettet på samme tid, og ikke noget i mindre lejlighedskomplekser med få beboer skal tænke over. 

Mobil apps

En fed ting som er kommet i takt med at markedet for routere er steget, er muligheden for at kunne kontrollere din router over mobilen via en app. Selvom det er meget begrænset, hvad du skal have af kontakt med din router, når den først er sat op. Er det alligevel en fed ting at have, at du istedet for hver gang nettet ikke lige spiller 100 procent, er nødt til at skulle gå ind i det lokale hvor routeren sidder. For at slukke den, for derefter at vente 10- 20 sekunder før du igen kan tænde for den, og kunne tjekke om nettet virker igen.

Det er selvfølgelig en meget lille ting, men i løbet af et lang liv i den samme lejlighed, kan det være meget rart. En anden smart ting ved mobilappen til din router, er at det muligvis vil gøre det nemmere for din familie at forholde sig til hvordan routeren fungere. Da de ikke skal til og ind og pille ved routeren hvis noget er galt, men istedet bare kan bruge appen. Derudover slipper du for at familiens net ikke kan fikses når du ikke er hjemme. Da alle på matriklen ved, hvordan man skal  få routeren til at virke igen over appen.

Det er dog ikke alle router typer, som har tilkoblet en app ved siden af, hvor du kan styre din router via din mobil eller tablet. Så hvis dette punkt er vigtigt for dig, skal du hukse at spørger om det inden du køber din router. 

 

Afslutning på testen

For at give en kort opsummering af hvad du skal være opmærksom på når du skal købe en ny router. Så er det vigtigt at du har styr på hvad dit behov er. Ud fra dette kan du finde ud af hvad prislejet for din router skal være på, samtidigt med at du kan tage stilling til om det skal være en normal router eller en 4G og 5G router.

Den anden ting du skal være klar over, er hvorvidt du vil have en trådløs router eller om der skal være kabler. Derudover skal du være klar over at routere med en kombinationer af signalet 5Ghz og 2.4Ghz giver det bedste internetsingnal. Den sidste ting er om din router har en app til din mobil, så du på den måde let kan håndtere når din router skal tænde og slukke.

97
Xiaomi Router 4A
90
Netgear Orbi RBK753 Kit (3-pack)
80
TP-Link TL-WR802N
Tilføj Produkt
Pris172 kr7299 kr163 kr
Kategori---
Wi-FiWi-Fi 1, Wi-Fi 2, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4, Wi-Fi 5Wi-Fi 1, Wi-Fi 2, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4, Wi-Fi 5, Wi-Fi 6Wi-Fi 1, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4
Hastighed (Ethernet)10/100 Mbps10/100/1000 Mbps10/100 Mbps
Hastighed (trådløs)12001200300
2.4GHzJaJaJa
5GHzJaJa-
4G-Nej-
Dual-BandJaJa-
Tri-Band-Nej-
xDSL modem-Nej-
LAN221
WAN111
USB--1
5G---
Højde (cm)17.5 cm18.3 cm1.8 cm
Bredde (cm)18.8 cm23.1 cm5.7 cm
Dybde (cm)10.1 cm7.1 cm5.7 cm
Vægt119.0 kg0.9 kg-
80
ASUS TUF Gaming AX5400
Specifikationer
 • Kategori:
 • Wi-Fi: Wi-Fi 1, Wi-Fi 2, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4, Wi-Fi 5, Wi-Fi 6
 • Hastighed (Ethernet):

Flere Specifikationer: 2.4GHz - Ja; 5GHz - Ja; LAN - 4; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af ASUS TUF Gaming AX5400

Er du på udkig efter en rigtig god router til gaming vil ASUS TUF Gaming AX5400 være et godt valg. Her får du nemlig en solid gaming router, som især er populær blandt forbrugerne.

Det er den helt oplagte router til gaming ?? og det er nok også derfor, at ASUS har valgt at smide ordet ?gaming? ind i navnet. Her får du en solid dual band gaming router med Wi-Fi 6 og hastigheder på op til 4804Mbps, en 1.5GHz tri-core CPU, en decideret gaming port, VPN support, tre ekstra porte og AiMesh-kombatibilitet.

Her får du en smart sort router med seks antenner og et futuristisk design, der mest af alt minder om fjendtlige rumskibe i science fiction film. Ikke nok med det finder du også et LED-lys oven på routeren med ASUS Aura RGB, hvor du kan ændre farverne. En fed feature for de gamere, der går op i den slags.

Routeren har fire styk Gigabit Ethernet LAN porte, hvoraf en af dem er en decideret gaming port, samt én Gigabit Ethernet WAN port og en USB 3.2 port.  Og foran på routeren finder du 8 LED-lys der melder om routerens og netforbindelsens status.

Med det smarte AiMesh system får du et solidt Wi-Fi system, der sørger for det hele. Det er Mesh Wi-Fi der virkelig kan noget ?? og det giver dig en genial og pålidelig netforbindelse.

Alt i alt får du et fantastisk eksemplar af en router, der som navnet selvfølgelig lyder er perfekt til gamere.

80
Netgear Orbi RBK853 (3-Pack)
Specifikationer
 • Kategori:
 • Wi-Fi: Wi-Fi 1, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4, Wi-Fi 5, Wi-Fi 6
 • Hastighed (Ethernet): 10/100/1000 Mbps

Flere Specifikationer: 2.4GHz - Ja; 5GHz - Ja; 4G - Nej; Dual-Band - Ja; Tri-Band - Ja; xDSL modem - Nej; LAN - 4; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Netgear Orbi RBK853 (3-Pack)

Det er de færreste routere vi gider have stående fremme på bordet eller reolen. Men er du på udkig efter en flot og stilren router, så skal du gå efter Netgear Orbi RBK853 AX6000. Her får du nemlig en router, der er lidt af et kunstværk i sig selv.

Vi har taget et kig på modellen med tre styk, som giver dig et helt solidt Tri-band Wi-Fi 6 mesh-system. Prisen er måske høj, men den afspejler også god kvalitet med høj hastighed og helt optimal dækning ?? og derfor egner Netgear Orbi sig især godt til hjem med flere etager.

Her får du tre enheder med hver 6 Gbps, og det er virkelig en solid omgang. Sælg hvis du vælger pakken med blot to styk, har du mulighed for at få en overdådig internetforbindelse med god stabilitet.

Det er en dyr router, ingen tvivl om det ?? men du får også en virkelig god forbindelse, der fungerer i selv større huse, og selv når mange er koblet på ad gangen. Vi kan altså ikke helt få armene ned over Netgear Orbi, der er et premium valg, når det gælder routere. Ikke nok med det har den også klaret sig godt i anmeldelser ?? både hos eksperterne og forbrugerne. Så alt i alt er denne router et godt valg, hvis du ønsker en router i et flot design og med en virkelig solid forbindelse.

80
TP-Link TL-WR802N
3

TP-Link TL-WR802N Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori:
 • Wi-Fi: Wi-Fi 1, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4
 • Hastighed (Ethernet): 10/100 Mbps

Flere Specifikationer: 2.4GHz - Ja; LAN - 1; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af TP-Link TL-WR802N

TP-Link TL-WR802N er ikke den helt store makker, der sikrer en hurtig og solid internetforbindelse. Men er du på udkig efter en smart og transportabel, trådløs router, så er TL-WR802N bestemt et godt valg ?? og så får du den til en god pris.

Lillebitte er uden tvivl nøgleordet, når det gælder denne router. Her har du nemlig en router så lille, at den snildt kan være i en lille taske eller i din lomme. Og med det simple design kan du selvfølgelig heller ikke forvente en masse porte. Du finder en reset-knap, micro USB, og en LAN/WAN port i form af en helt almindelig RJ45-port.

Ikke desto mindre er det en smart lille opfindelse af en router, som er nem at sætte op ?? så du kan få dit helt eget lille private Wi-Fi netværk, der er smart at have med, når du er på farten. Den er smart, hvis du er ude et sted, hvor der ikke er gratis Wi-Fi, eller du ønsker at bruge din egen Wi-Fi forbindelse, eller hvis du ikke har mulighed for at bruge din smartphone til internetdeling. Desuden kan du bruge den lille router som hotspot til at give bedre forbindelse fra andre enheder. Især en fordel på hoteller, hvor der måske ikke er så god forbindelse i alle rummene.

Det er altså en smart lille router til en rigtig fin pris ?? måske ikke en router for alle, men er du meget på farten og vil du gerne sikre dig en lidt bedre netforbindelse, eller din egen sikre forbindelse, vil denne router være et godt valg.

80
Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500
Specifikationer
 • Kategori:
 • Wi-Fi: Wi-Fi 1, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4, Wi-Fi 5
 • Hastighed (Ethernet): 10/100/1000 Mbps

Flere Specifikationer: 2.4GHz - Ja; 5GHz - Ja; Dual-Band - Ja; LAN - 4; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500

Et andet godt bud på gaming routere er Netgears Nighthawk Pro Gaming XR500, der som navnet lyder selvfølgelig også er en gaming router. Denne router har klaret sig rigtig godt blandt forbrugerne med hele 4.7 ud af 5 stjerner baseret på mere end 3.000 anmeldelser. Du kan derfor forvente en rigtig god router, der klarer sig godt på markedet.

Desværre er det ikke en router, der tilbyder Wi-Fi 6, men ikke desto mindre får du en god router med mange gode features og rigtig god forbindelse.

Med Nighthawk Pro får vi indtrykket af, at der er hård konkurrence om at skabe de måske grimmeste routere, der mest af alt skal ligne noget fra science fiction film. Du får nemlig en router i et lidt sjovt, kantet design, der måske mest af alt minder om et rumskib eller Batmobilen ?? og så lige med de fire antenner, der stikker op

Du finder hele fire kabelnetværksporte, samt to USB 3.0 porte på routeren, så der er til lidt af hvert. Den kører med to frekvensbånd på 2,5Ghz og 5Ghz, samt muligheden for et gæstenetværk. Routeren er udviklet med henblik på gaming, og det afspejler sig selvfølgelig også tydeligt, da den tilbyder muligheden for at finde de bedste spilleservere i nærområdet, samt fokus på lav forsinkelse og lignende funktioner, der egner sig godt til gaming.

Den kører med en fin hastighed, og så er det nemt at sætte routeren op med det smarte DumaOS. Dermed en rigtig god router til gamere og andre, der ønsker en god og stabil forbindelse.

80
Google Nest WiFi Router + Point
Specifikationer
 • Kategori:
 • Wi-Fi: Wi-Fi 1, Wi-Fi 3, Wi-Fi 4, Wi-Fi 5
 • Hastighed (Ethernet): 10/100/1000 Mbps

Flere Specifikationer: 2.4GHz - Ja; 5GHz - Ja; Dual-Band - Ja; LAN - 1; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Google Nest WiFi Router + Point

Google er selvfølgelig kommet på banen med et smart trådløst internetsystem ?? nemlig Google Nest. Her får du et smukt, stilrent design, der vil pryde at have stående fremme som et lille kunstværk i sig selv.

Og det er det absolut også ?? både hvad angår udseendet, men også kvaliteten. Her får du nemlig et stabilt og hurtigt internet, der kører som en drøm i hjemmet. Du får en stærk forbindelse, så alle i husstanden kan være med ?? og I kan både arbejde, spille, surfe og streame. Ingen bliver smidt af, og ingen kommer til at kede sig.

Med Google Nest får du selvfølgelig det smarte mesh-system, der sørger for at skabe en god forbindelse i hele huset med de forskellige moduler. Dermed er du sikret en stabil og jævn forbindelse, uanset størrelsen på huset og antallet af etager. Desuden understøtter routeren den hurtigste standard inden for forbindelser, nemlig 802.11 AC. Og så får du selvfølgelig dual-band, så du kan benytte dig af både 2,4GHz og 5GHz.

Ikke nok med det kan du selvfølgelig have glæde af Google Assistant ?? Googles kunstige intelligens, der hjælper dig godt på vej. Du kan bruge den til at høre musik, få vejrudsigten og få svar på et hav af spørgsmål. Og bruger du den sammen med Google Home App??en har du mulighed for at bruge din smartphone som fjernbetjening.

Google Nest er dermed et genialt valg til dig, der ønsker et smart home.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Router

Vi har samlet en test over de bedste router på markedet i 2021. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes router til flere forskellige prisklasser.

Router vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Xiaomi Router 4A
97
Xiaomi Router 4A
172 kr 227.20 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.