Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan I sammenligne så mange produkter?

En stor del af vores informations- og dataindsamling kører gennem vores algoritme og er derfor i høj grad automatiseret. Alt kan dog ikke automatiseres, og derfor har vi et engageret team, der sørger for at indsamle data og researche informationer. På den måde kan vi hjælpe dig som forbruger godt på vej til at finde de helt rigtige produkter til de bedste priser.

Ved hjælp af vores algoritme finder vi produkter og priser fra alle butikker, der sælger produkter til det danske marked. Vi tager derfor ikke kun udgangspunkt i vores samarbejdspartnere, men også de butikker, vi ikke nødvendigvis har en fortjeneste hos.

Sælger I produkter?

Vi sælger ikke produkterne selv, men vi henviser til et væld af butikker, du kan købe produkterne hos. I nogle tilfælde tjener vi selv et mindre beløb, hvis du køber produkterne via vores links.

Hvordan bliver priserne sammenlignet?

Toppricer sætter en dyd i at finde alle produktpriser på det danske marked til dig. Du finder de bedste priser, uanset om vi har et samarbejde med butikken eller ej. Vi sorterer butikkerne efter laveste pris og derpå i stigende rækkefølge, så du nemt kan danne dig overblikket. Du har også mulighed for selv at justere, hvordan du vil se produkterne vist.

Priserne vises generelt inklusive fragt, medmindre prisen på produktet giver mulighed for fri fragt hos den pågældende butik – så er den trukket fra. Er fragtprisen ukendt vil det fremgå ved produktet. Det er selvfølgelig muligt at slå funktionen fra, så priserne vises eksklusive fragt.

Hvordan bliver priserne opdateret?

Toppricer holder sig dagligt opdateret på markedets priser, og derfor vil du som oftest kunne se den præcise pris på produktet. Vi tager dog forbehold for, at der kan være afvigelser, hvis en butik opdaterer prisen flere gange dagligt. Derfor bør du altid tjekke en ekstra gang på butikkens hjemmeside, om prisen stemmer overens med den, vi har oplistet, inden du køber produktet.

Hvordan har Toppricer listet så mange produkter?

Toppricer har udviklet en algoritme, der matcher alle tilgængelige produkter, priser og butikker. Den håndterer al data automatisk, og resten klarer vi manuelt.

Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.