Dette indhold er sponsoreret

Plankeborde er borde, der er lavet af gamle planker eller massivt træ. Plankeborde giver et unikt, rustikt og elegant udtryk til ethvert rum, og de er perfekte til at skabe hyggelige omgivelser. De fleste plankeborde er lavet af massivt træ, så de er meget holdbare og slidstærke. Med lidt voks og vedligeholdelse vil de holde i mange år, hvilket gør dem til en god investering. Læs med her for at lære mere om plankeborde.

Plankeborde ?? et stilfuldt og praktisk møbel

Plankeborde er en type af borde, der er blevet mere og mere populær de seneste år. Dette skyldes blandt andet, at plankeborde har et råt og rustikt udtryk, som giver ethvert rum et personligt præg. Plankeborde kan desuden også fås i mange forskellige størrelser, former og farver, så der er noget for enhver smag. Plankeborde er desuden også meget praktiske, da de ofte har en stor overflade, der giver meget plads. Selvom plankebordene er håndlavede, og af høj kvalitet kan du sagtens finde billige plankeborde. Plankeborde er både stilfulde og praktiske møbler, og så er det en god investering.

Tips til vedligeholdelse af dit plankebord

Plankeborde er typisk lavet af massivt træ, men kræver ikke den store vedligeholdelse. I det daglige kan man nøjes med at aftørre bordet med en fugtig klud. Det kan selvfølgelig ikke undgås, at der kommer lidt ridser og skrammer i træet, når det bruges hver dag. Derfor er det en god idé, at give bordet en omgang voks ca. hver tredje måned. For ikke at skade bordet, er det vigtigt, at voksen, som du anvender er den rigtige slags beregnet til denne type bord. Herudover skal du også være påpasselig med ikke at anvende for meget voks, når du behandler dit bord. Ligesom det også er vigtigt, at du lader voksen hærde et par dage inden du tager bordet i brug igen.

Hvordan bruger man plankeborde i indretningen?

Plankeborde er et stort hit i indretningen, og det er med god grund. De giver unik og rustik charme til ethvert hjem, og kan derfor være med til at give hjemmet et nyt, stilfuldt og smart udtryk. Plankeborde passer praktisk talt perfekt ind i de fleste rum.  Stuen, køkken og arbejdsværelse, men kan sagtens bruges andre steder i hjemmet. Det er dog oftest i de ovennævnte rum man ser plankeborde, da de typisk bliver brugt som spise- eller arbejdsborde. Den struktur gør dem utrolig lette at style, og derfor passer de ind i ethvert hjem.