I en travl og hektisk verden er mobilitet og fleksibilitetblevet afgørende for mange professionelle massører, fysioterapeuter og mennesker i skønhedsindustrien. Klienterne efterspørger convenienceog forsøger at spare tid, hvor de kan, og derfor er en bærbar massagebriks et populært valg blandt professionelle.

En bærbar massagebriks eller behandlerbriks, som den også kaldes, tilbyder bekvemmelighed og er nem at transportere, hvilket gør det muligt for dig som professionel at udføre dine behandlinger, hvor dine klienter befinder sig.

Læs med her og få et indblik i de forskellige typer massagebrikse og de fordele og ulemper, der kan være ved enbærbar behandler-briks.

Hvad kendetegner en bærbar massagebriks?

Massagebænk, massagebriks eller massage-bord. Kært barn har mange navne og trods betegnelsen massage, så er en massagebænk ikke begrænset til massører, men bruges i vid udstrækning af både fysioterapeuter, wellnessklinikker og andre professionelle, som har brug for et sted, hvor klienten eller kunden kan ligge eller sidde behageligt.

Bærbare eller transportable massagebrikseer således mobile brikse, som du nemt kan tage under armen og med på farten. De findes i mange forskellige materialer, som træ og metal, i flere farver og med forskellige smarte features.Hvad siger du for eksempel til en elektrisk briks, som kan laves om til en transportabel stol?

Hos https://www.expondo.dk/massagebrikse/ finder du et stort udvalg af forskellige bærbare brikse til behandling.Du kan blandt andet investere i en elektrisk massagebriks eller hvad med en særlig letvægts massagebriks, som er lige til at pakke sammen og tage under armen.

Hvad er forskellen på en stationær og en transportabel massagebriks?

En stationær og bærbar massagebriks, elektrisk eller ej, kan stort set det samme, men en stationær briks er normalt mere robust og tung og er designet til at blive brugt på ét sted. For eksempel i en klinik eller en spa. Den har ofte flere justeringsmuligheder og kan være mere holdbare i længden.

En bærbar briks til behandling vejer mindre og er sammenfoldelig og nem at transportere. Den er ideel til dig, der er på farten og har behov for at udføre behandlinger på forskellige steder eller ikke har egen klinik. Den bærbare variation har typisk færre justeringsmuligheder end de stationære brikser.

Hvilke særlige features har de bærbare massagebrikse?

Der er flere features, der kendetegner de bærbare brikse:

·  Let vægt og sammenfoldeligt design:
Bærbare massagebrikse er designet til nem transport og opbevaring. De er ofte lavet af letvægtsmaterialer som aluminium eller letvægtsstål og kan foldes sammen.

·  Justerbare funktioner:
Selvom bærbare massagebrikse generelt har færre justeringsmuligheder end stationære brikse, har de fleste stadig funktioner som højdejustering og ryglænsjustering, så de kan tilpasses behandlingen og klientens behov.

· Polstring og komfort:
Bærbare massagebrikse er normalt udstyret med polstring af høj kvalitet for at sikre kundernes komfort under behandlingen. Nogle modeller kan endda have ekstra tykke polstrede lag eller memory-skum for at øge komforten yderligere.

Fordele og ulemper ved bærbare massagebrikse

Inden du investerer i en ny massagebriks, transportabel eller fast, er det dog en god idé at se lidt på fordelene og ulemperne ved de bærbare modeller sammenlignet med de stationære.

Mange fordele ved en bærbar massagebriks

Der skal ikke herske tvivl om, at der er flere fordele end ulemper ved at investere i en bærbar massagebriks.

Nem at transportere

Den helt klart største fordel ved den bærbare massagebriks er, at den er mobil.En bærbar massagebriks vejer mindre end en stationær briks og kan foldes sammen, hvilket gør det nemt for dig at transportere den til forskellige lokationer og udføre din behandling på klienternes præmisser.

Fleksibilitet

Tag massagebriksen under armen og tilbyd massage eller andre typer behandlinger på forskellige lokationer, som hjemme hos dine klienter, på arbejdspladser, til sportsbegivenheder og andrearrangementer. En bærbar massage-bænkøger tilgængeligheden og giver dig mulighed for at nå ud til en endnu bredere kundekreds.

God komfort

De fleste bærbare massagebrikse er designet med god polstring og justerbare funktioner, der giver den bedste komfort til dine klienter eller kunder under behandlingen.

Professionelt design

En transportabel briks er mindst lige så professionel at se på og bruge, som en stationær. Bærbare massagebrikse skal helst have et professionelt udseende, som er med til at give dig et seriøst og troværdigt udtryk.

Hvilke ulemper kan der være?

Der er ikke mange ulemper ved bærbare massagebrikse, men du skal dog være opmærksom på følgende, når du skal købe din første bærbare massagebriks:

Begrænset stabilitet

Bærbare massagebrikse er mindst lige så gode som andre massagebrikse, men du kan dog opleve, at nogle bærbare massagebrikse kan virke mindre stabile og robuste sammenlignet med deres stationære modparter. Især efter lang tids brug. Derfor er det vigtigt, at du altid går efter en bærbar massagebriks af høj kvalitet og sørger for at vedligeholde den, for at sikre stabilitetunder behandlingen af dine klienter.

Begrænset vægtkapacitet

Det er superdejligt med en letvægtsbriks, men du skal dog være opmærksom på, at visse massagebrikse har en begrænset vægtkapacitet sammenlignet med de stationære brikse. Derfor bør du tage dine klienters vægt og størrelse med i overvejelserne, når du vælger en bærbar massagebriks.

Hvorfor bør du investere i en bærbar massagebriks?

En gang var det altid kunderne eller klienterne, der kom til behandleren, men i takt med at convenience-kulturen vokser og vi som mennesker bliver mere og mere bevidste om ikke at spilde vores tid på uvigtige ting, som for eksempel transport eller det at sidde i et venteværelse, vil efterspørgslen på behandlere, der er omstillingsparate og tager ud til kunden i stedet for det omvendte, blive større.

Samtidig giver en transportabel massagebriks dig mulighed for at arbejde uden bøvlet og omkostningerne ved at have egen klinik eller kontor. Bare pak briksen sammen, læs den på bilen og kør ud til kunderne.Det uanset om du er negletekniker, kosmetolog, massør eller fysioterapeut.

Når du tager ud til kunder og udfører dine behandlinger i deres eget miljø, skaber du en mere afslappende og behagelig oplevelse for dem. Desuden give den bærbare massagebriksdig mulighed for at tilpasse din behandling endnu mere til klienternes behov og præferencer.

Typisk kan en transportabel briks justeres i højden og i ryglænet, måske endda tilføjes ekstra polstring eller tilbehør, som for eksempel et massage-tæppe, for at øge komforten, ligesom den kan placeres efter kundens ønske.Dette er blandt andet med til at øge tilgængeligheden til behandling for mennesker med nedsat mobilitet eller for dem, der har svært ved at besøge en klinik eller spa på grund af begrænsede transportmuligheder.

I det hele taget har de bærbare massagebrikse et hav af anvendelsesmuligheder, uanset om du arbejder med wellness eller skønhed. De gør dig mobil og så er de som skabt til at skabe et endnu tættere forhold mellem dig og dine kunder.