Efteråret er over os, bladene falder fra træerne, men inden vi ved af det, er det december, og så skal vi fiske julepynten frem og have ordnet julegaveindkøbene. Vil du gerne være på forkant med julegaverne og samtidig spare penge, så kan du holde godt øje, når det bliver Black Friday den 25. november. For vi slipper næppe uden om det i år – Black Friday er kommet for at blive.

Black Friday er på bare få år blevet årets største handelsdag i Danmark, og igen i år gør vi os klar til at vente på de fede rabatter og gode tilbud fra et væld af webshops og fysiske butikker. Ved du allerede nu, hvad du er på udkig efter, kan du inden længe holde øje hos forhandlerne, hvilke tilbud de får.

I denne artikel kan du se, hvilke forhandlere, der sælger el-løbehjul, og her kan du gøre en god handel til Black Friday.

Hvad er Black Friday?

Black Friday – sort fredag? Hvad er det nu lige for noget? Hvis du slet ikke ved det, har du måske boet under en sten de seneste par år, for Black Friday er i den grad kommet for at blive her i Danmark.

Men hvad er Black Friday helt præcist, og hvor stammer det fra? Hvis det ikke er gået din næse helt forbi, er Black Friday en amerikansk tradition, der falder hvert år på fredagen efter Thanksgiving. Oprindeligt blev dagen kaldt Black Friday – eller sort fredag, på grund af den store rejsetrafik dagen efter Thanksgiving, hvor gaderne var sorte af mennesker og biler. Sidenhen begyndte detailhandlen at sætte gang i julesalget med en kæmpe tilbudsdag, som er det vi i dag kender som Black Friday.

Ikke nok med at Black Friday er den største handelsdag i USA, har denne tradition også spredt sig til andre lande i verden – heriblandt Danmark, hvor vi selvfølgelig også har taget traditionen til os.

Overvejelser omkring el løbehjul

Mens du venter på de gode Black Friday tilbud på el løbehjul, er det en god idé, at du lige sætter dig lidt ind i, hvad du har behov for i et el løbehjul.

Først og fremmest bør du selvfølgelig overveje, hvem der skal bruge løbehjulet. Er el løbehjulet til et barn, skal du være opmærksom på barnets alder. Ifølge loven skal man være fyldt 15 år for at køre på el løbehjul i den offentlige trafik, ellers skal barnet køre sammen med en voksen over 18, der har kontrollen.

Andre gode overvejelser er løbehjulets vægtkapacitet, samt rækkevidde og batteri. Hvor høj en vægt kan el løbehjulet bære, og måske endnu vigtigere – hvor lang en rækkevidde skal løbehjulet have, og hvor holdbart skal batteriet være. Disse to går gerne hånd i hånd, for det har betydning for hvor stor en afstand du kan køre på en opladning.

I forhold batteriet kan du også kigge på el løbecyklens opladningstid, da den kan variere fra tre til syv timer.

Når det gælder selve løbehjulets vægt, er det også værd at overveje. Et tungt løbehjul er måske ikke så nemt at have med rundt, men på den anden side kan det virke mere stabilt på vejen. Et let el løbehjul er nemt at have med rundt, og gør du lidt ekstra ud af det, kan du få et foldbart el løbehjul, der giver dig mulighed for at have det med i metroen eller toget, uden det fylder synderligt meget.

Dertil er det også værd at kigge på el løbehjulets dæk – stødabsorberende dæk eller hjul giver en bedre komfort, men da de ofte er med luft, ligesom cykeldæk, kan du også risikere, at de punkterer og skal udskiftes. Spørgsmålet er derfor, om du foretrækker komfort og stabilitet, særligt hvis du skal køre rundt på mere ujævnt terræn, eller om du går mere op i nemheden.

Prisen er selvfølgelig også vigtig at overveje, når det gælder el løbehjul. El løbehjul er nemlig dyre, og særligt hvis de er af god kvalitet. Men holder du godt øje med markedet for løbehjul til Black Friday, kan du helt sikkert gøre dig en rigtig god handel og få et godt el løbehjul til en god pris.

FAQ

Hvornår er det Black Friday?

I år falder Black Friday på den 25. november.

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er endnu en stor tilbudsdag, hvor webshops i både Danmark og udlandet har rabat på et væld af varer online. Cyber Monday er altid mandagen efter Black Friday.

Kan jeg købe el løbehjul på tilbud til Black Friday?

Holder du godt øje med forhandlerne kan du sagtens finde el løbehjul på tilbud til Black Friday.