Vi har valgt at kigge på Venus Mayan elevationsseng ud fra forskellige parametre som anmeldelser, ekspertvurderinger og andre elevationssenge test.

Det betyder dog ikke, at den elevationsseng vi vurderer til at være bedst i test elevationsseng, også er den bedste elevationsseng til dig.

Vi er jo alle forskellige og derfor er det ikke sikkert, at den samme seng er den bedste elevationsseng til dig også.

Derfor er noget af det vigtigste, når du skal købe ny elevationsseng, at der er mulighed for at prøve sengen derhjemme, i en periode på minimum 14 dage, men gerne længere.

For det kan faktisk tage din krop op til 3 måneder, før den har vænnet sig til din nye seng.

Venus Mayan elevationsseng

Dette er en sand perle af en elevationsseng. Her får du noget af det allerbedste, fra Bedre Nætter’s udvalg af gode elevationssenge.

God springmadras med syv komfortzoner og pocketfjedre

Elevationssengen består af en springmadras med pocketfjedre og hele syv komfortzoner.

De syv komfortzoner gør, at du får en madras med forskellige fastheder, specialt designet til kroppens forskellige trykpunkter.

F.eks har dine skuldre brug for mere modstand end f.eks din ryg har. Derfor er pocket fjedrene fastere ved dine skuldre. Og således er der syv forskellige zoner, med forskellige fastheder i madrassen.

Det giver den optimale støtte, og dermed en ekstra behagelig seng og god nattesøvn.

Madras med pocket fjedre

Fjedrene i madrassen er ergonomiske pocketfjedre. Pocketfjedre dækker over at hver enkel fjeder ligger i en lomme, for at de kan arbejde individuelt.

Det er faktisk pocket fjedrene der gør det muligt, at indele madrassen i syv komfortzoner.

Det havde ikke været muligt med den billigere fjedertype Bonell, hvor alle fjedrene arbejder sammen.

Madrasserne er dersuden omkranset af et kraftigt betræk, der gør sengen mere holdbar.

Du kan vælge mellem forskellige fastheder til madrassen, så den passer til dine præferrencer og vægt. Har du behov for en hård madras, så kan du vælge det.

Luksus topmadras skræddersyet til sengen

Topmadrassen der følger med i købet af denne elevationsseng, er en helt special luksus topmadras.

Først og fremmest er det en natur latex topmadras, men det der gør den ekstra luksuriøs, er måden den er produceret på.

Den er nemlig lavet med SonoCore metoden. Det er en metode der gør, at topmadrassen bliver bedre end normalt.

Overfladen bliver mere ensartet og harmonisk, og selve madrassen bliver mere fleksibel og spændstig. Det giver optimal støtte og samtidig bliver levetiden forlænget.

Ikke nok med det, produktionsmetoden er oven i købet også mindre miljøbelastende.

Natur latex er et naturligt og åndbart materiale, som har en ventilerende effekt på topmadrassen. Det giver en komfortabel seng, med optimal støtte.

Ofte er det sådan, at du kan vælge mellem en latex eller memory skum topmadras, til din nye elevationsseng. Men i Danmark vælger op til 90% alligevel latex fremfor memory skum.

Bedre Nætter har derfor valgt, på forhånd, at de vil bruge alt deres energi og know how til, at producere den bedste latex topmadras, i stedet for at producere en god latex, og en god memory skum topmadras.

Det er i øvrigt en svanemærket topmadras, ligesom alle de andre topmadrasser som Bedre Nætter producerer.

Motoren er i særklasse

Motoren på denne elevationsseng er leveret af danske Linak.

Linak er kendt for, at lave motorer til elevationssenge, der både er solide og lydløse. Og denne Linak TD4 std motor, er absolut ingen undtagelse.

Du kan indstille sengen med op til 62 grader i hovedenden, og 45 grader i fodenden, og den medfølgende trådløse fjernbetjening, gør det nemt at justere sengen.

Er sengen 160 cm bred eller mere, får du to madrasser, med hver sin trådløs fjernbetjening.

Det er en god og stabil motor, der kan tåle en belastning på op til 130 kg. Og du får i øvrigt 5 års garanti på motoren.

Ramme i solidt svensk fyrretræ

Sengerammen er bygget i holdbart svensk fyrretræ og den leveres med 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.

Det fortæller noget om, at det er en ekstrem solid elevationsseng, vi har med at gøre her.

Selvom rammen består af svensk fyrretræ, så er sengen produceret i danmark, og det borger for en solid seng med en lang levetid.

Elevationssenge kan også i visse tilfælde hjælpe, hvis du har en dårlig ryg. De mange indstillinger og muligheder for at finjustere sengen, kan gøre det muligt, at finde en position, hvor du ikke har ondt i ryggen.

Den robuste ramme borger for en komplet seng med optimal komfort, produceret i danmark, med naturlige og allergivenlige materialer.

Det er ikke en billig elevationsseng

Vi kan lige så godt være ærlige. Det er ikke en billig elevationsseng, den koster mange penge, men du kan være heldig og finde den på tilbud, og på den måde spare en del penge.

Der er en grund til at at vi mener at det er den bedste elevationsseng lige nu, og det jo selvfølgelig også at det ikke de mest prisvenlige madrasser der er benyttet i den.

Til gengæld så kan du få en god seng og en god nats søvn. Og forhandleren tilbyder dig 100 dage til at prøve sengen derhjemme!

Hvis du inden for de 100 dage vil have madrassen byttet eller pengene tilbage, så får du det, fuldstændig uden omkostninger for dig. Det er god service, og en måde du kan sikre dig på at få den bedste elevationsseng til lige præcis din krop.

Sengen fås i alle de normale størrelser, som f.eks 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 90 x 210 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm og 180 x 210 cm.