Er du helt vild med naturen? Det er NATURES Collection i den grad også. NATURES Collection arbejder udelukkende med naturlige materialer såsom ægte skind og pels af forskellige slags. De bruger naturen til at lave produkter af tårnhøj kvalitet til både hjem og garderobe, så her er din chance. Med produkter fra NATURES Collection kan du tage naturen helt tæt på og omringe dig selv med unikke produkter, der giver nordisk charme og varme til din hverdag. Her kan du læse mere om NATURES Collection og få inspiration til, hvordan du kan komme endnu tættere på naturen.

Produceret af 100% naturlige materialer

NATURES Collection elsker naturlige materialer, og derfor gør de brug af stort set al slags pels og skind, som er egnet til formålet. Hvorfor ikke bruge de materialer, som naturen giver os? Så kan vi lade de dyr, som vi i forvejen bruger til andre formål, få nyt liv ved at gøre ægte skind og pels til en del af indretningen.

NATURES Collections mest anvendte materiale er newzealandsk lammeskind, og det er der en god grund til. Denne type pels er nemlig meget alsidig og kan bruges til både hjem og garderobe. Det skyldes, at pelsen kan se ud på mange forskellige måder alt efter, hvordan det behandles. På NATURES Collection finder du flere variationer af denne type pels, herunder langhåret, korthåret og krøllet og den helt korte moccasin, som er klippet ned til 12 mm.

Udover newzealandsk lammeskind finder du et væld af andre lammeskind, eksempelvis tibetansk, islandsk, gotlandsk, amerikansk, australsk og m.m. Dertil så arbejder NATURES Collection med pelstyper såsom sydamerikansk koskind, kalvelæder og zebraskind, ægte kaninpels fra Sydeuropa, vaskebjørnspels fra USA, rævepels fra Finland, rensdyrskind og mere.

Bæredygtige produkter

Mange forbinder ægte pels med, at det er dårligt for miljøet og for dyrevelfærden, men det er slet ikke tilfældet med NATURES Collection. De går nemlig meget op i begge dele, og tilbyder kun naturlige materialer, som ikke svækker, men derimod styrker naturen. Eksempelvis får NATURES Collection meget af deres materiale fra kødindustrien, hvor skindet er et typisk biprodukt til produktionen af kød. På den måde mindskes ressourcespildet. Af den grund bør man også altid, set fra et miljøvenligt perspektiv, vælge et naturligt lammeskind frem for et kunstigt!

Et pelset univers

På NATURES Collections hjemmeside kan du dykke ned i deres pelsede univers fyldt med højkvalitetsmaterialer, blødhed og en uendelig række af muligheder. Med ægte pels kan du tænke kreativt i farverige baner og nordisk med rene linjer for at skabe dit drømmehjem på 2 sekunder. Du kan også forkæle dig selv med en eksklusiv tilføjelse til garderoben. Uanset hvad så tilbyder NATURES Collection dig muligheden for at få endnu mere glæde af naturen, og på deres hjemmeside kan du se hvordan!