Dette indhold er sponsoreret

Selvom det er rart og hyggeligt at have en hund, kan det også give lidt ekstra arbejde med at holde rent i boligen. Hunde har en tendens til at løbe rundt, sidde i møblerne og ligge på sofaen – og alt dette kan give udfordringer og ekstra arbejde med rengøringen. Det er dog ikke umuligt at have både en hund og rent hus – her får du nogle tips til, hvordan du kan rengøre nemt, også når der er en hund i hjemmet.
 

Invester i en robotstøvsuger til at fjerne hundehår

En robotstøvsuger kan være en rigtig god investering, hvis man har hund i hjemmet. Hunde fælder og taber hår, og det kan være svært at få støvsuget ordentligt op efter dem. Med en robotstøvsuger, specifikt lavet til at støvsuge hundehår op, slipper man for det store rengøringsarbejde. Du kan finde nogle af de bedste robotstøvsuger til hundehår online og i butikker Og glemmer man nogle steder under den normal støvsugning, så skal robotstøvsugeren nok finde dem. Ydermere kan nogle hunde blive bange for almindelige støvsugere – de bliver de ikke med en robotstøvsugeren. Den laver nemlig ingen larm overhovedet, og derfor behøver du ikke at bekymre dig for, om din hund bliver bange for den. Herudover kan du også overveje en robotstøvsuger med gulvvask – som generelt er en stor hjælp i den daglige rengøring, men især når man har hund. Med en hund vil man uvilkårligt opleve lidt mere skidt i hjemmet end normalt, hvorfor det er nemt og bekvemt, at have ekstra hjælp til rengøringen.
 

Sørg for god hygiejne, når du har hund

Det er vigtigt at være opmærksom på hygiejnen, når man har hund. Dette gælder praktisk talt alt, hvad hunden er i berøring med, som for eksempel  legetøj og sengetøj, men især mad- og vandskål, skal helst have en omgang vask hver dag. Hvis hunden får lov til også at komme op i møblerne, kræver det også ekstra rengøring. Ligesom man skal være særligt opmærksom på hygiejnen, hvis hunden er syg.  Ligeså meget af hensyn til hunden som en selv.

Hvor tit bør man gøre rent, hvis man har en hund?

Hvor tit man bør gøre rent, hvis man har hund afhænger af mange faktorer. Hundens størrelse og pelspragt blandt andet. Det lærer man hurtigt at se, når først hunden er kommet inden for hjemmets fire vægge. Man lærer dog også, ikke at have så høje standarder til rengøringen, når først man har tabt sit hjerte til hunden, og hellere vil gøre livet sødt og godt for den end at bruge dagen lang på rengøring. Så er det godt med en ekstra god robotstøvsuger, som sparer en tid.