Dette indhold er sponsoreret

Stuen er hjemmets opholdsrum, hvor man samler familie og venner. Ofte er det her, at der afholdes fester eller andre arrangementer. Derfor skal stuen også være et rum, som man trives godt i – både med udseendet og indretningen. Læs med her og få inspiration til farverne i din stue.
 

Giv dine vægge et nyt liv med en farverig omgang maling eller tapet

En forandringsfuld måde at få farver ind i din stue er ved at give væggene en farve eller nyt tapet. Mange tapeter har i dag et mere diskret mønster, så det ikke fylder for meget, men alligevel er der noget at se på. Dette kan eksempelvis være stjerner eller blomster – alt afhængig af ens smag og behag. www.nicewall.dk har et stort udvalg. En anden mulighed er selvfølgelig også bare en omgang maling. Hvis man har hvide vægge, så kan dette give lidt for meget kontrast til resten af indretningen i rummet, hvorfor en grå eller beige farve ofte er mere diskret og rolig. På denne måde kan man undgå for meget støj i rummet, som typisk er det sidste man har brug for når man samles rundt om spisebordet med familie eller venner.

Giv din stue et frisk pust med nye gardiner eller persienner

Gardiner og persienner er med til at give din stue et helt nyt udtryk, og det behøver ikke at være så svært eller dyrt, som mange tror. Gardiner og persienner kan nemlig sagtens findes i flere forskellige prisklasser, alt afhængig af hvilket materiale de er lavet af, og hvor meget man ønsker at investere i dem. Du kan for eksempel vælge at købe nogle farverige gardiner og sofapuder, der passer sammen.

Skab farve med en gallerie-væg med dine yndlingsbilleder og -plakater

En gallerie-væg er en nem og billig måde at skabe farve på væggene, samtidig med at man får udstillet sine yndlingsbilleder og plakater. Det er en hyggelig detalje i stuen, som kan give et personligt præg på ens hjem. Man kan eksempelvis vælge at lave en gallerie-væg med billeder af ens familie og venner, eller man kan vælge at lave den helt personlig med billeder af ens rejser og oplevelser. På denne måde vil man altid have noget at kigge på, når man sidder derhjemme, og det er hyggeligt for gæsterne at kunne se hvor du har været henne, eller hvem der betyder noget for dig.

Forhåbentligt at du blevet inspireret og en smule klogere på, hvordan du måske vil tilføje nye farver til din stue eller et andet rum i din bolig. Det er kun fantasien der sætter grænser.