Dette indlæg er sponsoreret

At få sin søvn er helt essentielt for at fungere optimalt i hverdagen. Uden den rette mængde søvn er man langt fra udrustet til at klare de ting, som hverdagen kræver af en. Blandt andet er man tilbøjelig til at blive irriteret, føle mangel på overskud og generelt føle sig utilpas. Omvendt er man med en god nats søvn i langt højere grad motiveret til at tage fat på de udfordringer, som hverdagen kan byde på. Man føler et meget større overskud og et øget velvære. For at sove godt, er det naturligvis vigtigt, at man har en høj liggekomfort. Derfor er det helt afgørende, at man køber en seng, som passer godt til en, hvad end man ønsker, at den skal være hård eller blød. Her får du tre gode grunde til at købe en kontinentalseng

Opbygningen af en kontinentalseng 

Du spørger måske, hvad fordelen ved at vælge en kontinentalseng i virkeligheden er. Det er ret simpelt. En kontinentalseng adskiller sig fra eksempelvis en boxmadras ved at bestå af hele tre lag. Den består af henholdsvis en boxmadras, en springmadras og en topmadras. En boxmadras består modsat kun af to lag, der også gør den væsentligt billigere. De tre lag gør en kontinentalseng både større og dybere, og dette er populært blandt mange. De tre lag giver sengen en god komfort, men det er vigtigt at huske på, at den også fylder væsentligt mere i soveværelset. 

Stilfuldt design

En kontinentalseng kan fås i mange varianter og størrelser. Blandt andet fås de som  enkeltsenge, som halvandenmandssenge og som den klassiske dobbeltseng. Desuden kan de fås i mange forskellige farver. Når du køber en kontinentalseng, køber du en stilfuld seng, der passer ind i næsten ethvert soveværelse. Der er tale om en smuk seng med en høj liggekomfort, hvilket er det afgørende element for at få en god og optimal nattesøvn. Hvis du er interesseret i at se et stort udvalg af kontinentalsenge, kan du med fordel klikke ind på sengekompagniet.dk og lade dig inspirere af deres sortiment. 

Mange forskellige mærker

Kontinentalsenge kan fås i mange forskellige mærker. Blandt andet kan du få en kontinentalseng i god kvalitet fra blandt andet Auping, Tempur, Dunlopillo samt Carpe Diem. De er alle anerkendte mærker, og du er garanteret en god kontinentalseng, hvis du vælger én seng fra en af ovenstående mærker. Er du på udkig efter en seng med høj liggekomfort, kan du altså med fordel overveje at investere i en kontinentalseng.