TEST: De Bedste ReMarkable Tablet i test 2024

Se alle ReMarkable Tablets i testen
0 Anmeldelser
0 Produkter
58 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
Bedst i test bliver kåret snart
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Score
Pris

Vores test af
ReMarkable Tablets giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste ReMarkable Tablets på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Tablets
  • Fordele og ulemper

ReMarkable tablet

Er du træt af, at dine noter fra undervisningen eller møderne bliver væk? Eller kan du heller ikke holde dig fra at blive distraheret af alle de fede apps på en tablet? Så vælg en anden løsning – en ReMarkable.

Med ReMarkable får du en utroligt smart og simpel tablet, som faktisk slet ikke rigtigt er en tablet, men nærmere en digital notesbog. Her har du mulighed for at tage noter og meget mere, helt uden at blive distraheret af de mange apps på din iPad eller tablet. Du kan skrive noter i hånden med den medfølgende pen, eller du kan bruge ReMarkable sammen med et tastatur. Alle dine noter kan gemmes – og du kan bruge dine cloud-tjenester til at dele med andre enheder.

I denne artikel kan du læse mere om ReMarkable og deres fantastiske nytænkning af notesbogen.

Hvad er ReMarkable?

ReMarkable er ikke bare en tablet. Det er en såkaldt e Ink tablet, som kan bruges til at skrive noter, læse dokumenter og bøger, samt til at lave simple tegninger og lignende. Det er dermed en perfekt tablet til studerende og akademikere, der har brug for en simpel men smart løsning, der gengiver fornemmelsen af papir.

Det er nemlig lige netop dét, ReMarkable gør. ReMarkable er nemlig en digital notesbog – og som de selv siger, designet til opgaver, der kræver fokus. Her bliver du ikke distraheret af Facebook, Instagram og andre apps på din tablet eller smartphone. Du kan koncentrere dig om dit studie eller arbejde, tage noter til undervisning og møder. Og helt uden at gå på kompromis med skriveoplevelsen.

Men hvor kommer ReMarkable fra? Faktisk skal vi ikke mere end 9 år tilbage, hvor virksomheden blev grundlagt af Magnus Wanberg i Oslo i Norge. Her startede de et samarbejde med E Ink fra Taiwan, og i 2016 lancerede de en crowdfunding kampagne, som satte ReMarkable på markedet.

I 2020 kom de med deres anden generation ReMarkable 2, som blev markedsført som verdens tyndeste tablet. Det er en digital notesbog, der gør det nemmere for dig at skrive noter, skitsere og meget andet – helt perfekt til møder og undervisning, hvor du har behov for at tage noter, men også ønsker at gøre det nemmere end det håndskrevne og mindre distraherende end en iPad eller andre tablets.

ReMarkable tablet – perfekt til noter og skitser

ReMarkable er måske ikke en tablet i den klassiske forstand – for nej, du kan ikke se film, spille spil eller bruge sociale medier. Men den er en notesbog i et nyt og smart format. Her kan du have alle dine noter – og vi mener virkelig dem alle – samlet i én bog.

Du kan gemme dokumenter og bøger, skrive i hånden, skrive på tastatur og læse. Og som om det ikke var nok, kan ReMarkable konvertere din håndskrift til computerskrevet tekst – så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt du eller andre kan læse dine kragetæer. Du kan desuden bruge den til at skitsere – den er dermed perfekt til mere avanceret notetagning, eller til hvis der skal laves skitser af produkter, arkitektur og lignende. ReMarkable er dermed en oplagt makker til dig, der studerer eller arbejder inden for design, ingeniør eller arkitektur. I det hele taget kan den være en genial løsning til dig, der ønsker en god og nem notetagning.

Her kan du holde styr på alle dine noter til undervisning eller arbejdet. Du kan synkronisere noterne, så de kører på tværs af apps og enheder, og det hele er pakket ind i et lækkert og simpelt design, der udstråler af kvalitet – og så fornemmelsen af rigtigt papir. Du kan synkronisere med forskellige cloud services som Google Drive, OneDrive og Dropbox, så du altid kan tilgå dine noter fra andre enheder.

Med ReMarkable tablet får du en smart pen til at skrive med – og så kan du også tilkøbe et smart taktilt tastatur, der kan bruges som cover til ekstra beskyttelse, og selvfølgelig til at skrive på.

ReMarkable bruge sit eget styresystem som hedder Codex – det er baseret på Linux, og det fungerer helt perfekt til e-paper og lignende teknologier. Det er simpelt og nemt at bruge, og du kan få glæde af din ReMarkable i lang tid.

Tilføj Produkt
Pris

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Tablets

En ReMarkable tablet er en smart, men simpel tablet, der kan bruges til noter, printede dokumenter og lignende. Med andre ord er det en digital notesbog.

Hvis du er glad for håndskrevne noter, og gerne vil undgå at blive distraheret fra de moderne tablets apps og lignende, vil en ReMarkable være pengene værd. Her får du det bedste fra den klassiske notetagning i et nyt og moderne look – og med masser af muligheder.

ReMarkable blev grundlagt af Magnus Wanberg i Oslo i 2014 og arbejdede sammen med taiwanesiske E Ink om at lave en digital notesbog.

Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.