TEST: De Bedste Airfryer i test 2023

Se alle Airfryer i testen
29337 Anmeldelser
46 Produkter
139 timer Tid brugt
Skrevet af: Louise Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: okt 25, 2023

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

86
Esperanza Quasar Esperanza Quasar Læs mere om produktet
 • Kold berøringszone
 • Billig
 • Timer
303 kr. 319.50 kr.
98
Tefal Actifry Genius XL YV970815 Tefal Actifry Genius XL YV970815 Læs mere om produktet
 • Timer
 • Tåler opvaskemaskine
 • Automatisk slukning
1495 kr.
96
Philips Airfryer XXL HD9867 Philips Airfryer XXL HD9867 Læs mere om produktet
 • Premium valg
2493 kr. 2519.00 kr.

Vores test af
Airfryer giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Airfryer på markedet i 2023
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Airfryer
 • Fordele og ulemper

Hvilket Airfryer mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Airfryer.

#1
Ninja
97
#2
MAESTRO
96
#3
Philips
93
#4
Hamilton beach
92
#5
Ariete
90

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Det skal du overveje, inden du køber en airfryer

Friturestegt mad er lækkert. Men det er ikke den sundeste mulighed, når du skal have noget at spise. Heldigvis findes der et sundere alternativ til friturestegning. Du skal blot anskaffe dig en airfryer.

Med en airfryer kan du forvandle alt lige fra kyllingelår til pomfritter eller lignende og gøre dem sprøde samt lækre uden brug af en masse fedt. Men hvad skal du kigge efter ved køb af en airfryer? Det kan du læse mere om her.

Kapaciteten

Airfryers har typisk en kapacitet på mellem to og syv liter. Kapaciteten varierer fra model til model, hvorfor du altid bør undersøge dette. Om du skal vælge en større eller en mindre kapacitet kommer an på, hvad du skal bruge din airfryer til.

Hvis I er en stor familie, er det en fordel med en model, der kan tilberede en del mad på én gang. Skal du derimod bare bruge en airfryer, der kan lave mad til dig selv og eventuelt en partner eller en gæst, er det rigeligt med en mindre model.

Størrelsen

Udover kapaciteten bør du også tage et kig på størrelsen. Der er nemlig stor forskel på, hvor stor en airfryer er. Mens nogle fylder en del og optager meget plads, er andre modeller forholdsvis små og kompakte.

Har du ikke meget plads på køkkenbordet eller i køkkenskabene, er det værd at se efter en mindre størrelse. Hvis du derimod har masser af plads, behøver du selvfølgelig ikke være lige så opmærksom på størrelsen.

Forudindstillede programmer

Ser du frem til at lave masser af pomfritter med din airfryer, eller er du vild med fisk? Hvis du planlægger at tilberede specifikke madretter med din airfryer, er det værd at se, om den har nogle forudindstillede programmer. Det gør ikke kun processen lettere, men også langt hurtigere for dig.

Rengøring

I langt de fleste tilfælde er airfryers nemme at rengøre. De fleste aftagelige dele tåler endda at komme i opvaskemaskinen. Men de rengøres typisk også nemt under vandhanen, hvis delene er non-stick.

Selvfølgelig gælder dette ikke for alle modeller, hvorfor du bør have dette in mente inden valg af en airfryer. Jo nemmere den er at rengøre efter brug, jo bedre er det for dig.

Betjening

Ved køb af en airfryer er det en fordel, at du undersøger, hvordan den skal betjenes. Det er nemlig betjeningen, der ofte afgør, hvor tit du vælger at bruge din airfryer. Hvis det er alt for besværligt, er der stor sandsynlighed for, at du ikke vil benytte dig af den særlig tit.

Typisk betjenes en airfryer via et digitalt display med touchfunktion eller knapper. Her bør du altid se efter modeller med letforståelige ikoner og knapper, så du ikke skal bruge en masse tid på at starte den hver gang.

Funktioner

Når det kommer til airfryers og funktioner, varierer antallet af funktioner en del. Der findes mange modeller på markedet, som er forsynet med et hav af funktioner. Men du finder ligeledes flere modeller, der ikke kommer med så mange.

Naturligvis er det altid praktisk med de mange smarte funktioner, men det er ikke nødvendigt for alle. Desuden påvirker dette som regel også prisen, da airfryers med flere funktioner er dyrere end airfryers med få funktioner. Funktionerne kan være alt lige fra en autosluk-funktion til en holde varm-funktion og så videre.

Tilberedningen

De fleste mennesker køber en airfryer på grund af, at den er praktisk og kan tilberede mad hurtigt. Men der er selvfølgelig nogle modeller på markedet, der er bedre end andre.

For at finde den helt rigtige model for dig er det en fordel at læse anmeldelser af flere airfryers. Desuden bør du tage et kig her i vores airfryer test for at se nogle af de bedste modeller i 2021.

Prisen

En ting mere du bør overveje, når du køber en airfryer, er prisen. Inden du går i gang med at lede efter en airfryer, er det en fordel at lave et budget. Men du skal naturligvis være nogenlunde bekendt med priserne, før du beslutter dig for et budget.

Priserne varierer meget, når det kommer til en airfryer, hvorfor du både kan finde en dyrere samt en billigere model. Om du vælger det ene eller det andet er helt op til dig og dine behov.

Find den rette airfryer for dig

Ovennævnte faktorer er nogle, du altid bør overveje, før du køber en airfryer. Det kan være meget forvirrende og uoverskueligt, fordi der er så mange modeller tilgængelige på markedet i dag.

Derfor er det en fordel, at du altid starter med at læse anmeldelser online om de forskellige airfryers, så du kan få et indblik i, hvilken model der vil fungere for dig. Kig evt. ind forbi fixpart.dk

Hvilke funktioner findes der på en airfryer?

Hvis du er på udkig efter en airfryer, er det værd at være bekendt med de forskellige funktioner. Det er nemlig ikke alle airfryers, der har præcis de samme funktioner.

Nogle har rigtig mange, mens andre har få eller nærmest slet ingen. Herunder får du et overblik over, hvilke funktioner der findes på en airfryer.

 • Drypbakke til fedt: En drypbakke på en airfryer sørger for at opsamle overskydende fedt fra madvarerne under tilberedningsprocessen. Det hjælper med at gøre rengøringen langt nemmere og hurtigere.
 • Holde varm-funktion: Dette er en praktisk funktion, hvis du ikke altid er klar til at spise, når maden er færdig. Du kan desuden tilberede maden på forhånd med denne funktion. Denne funktion holder nemlig din mad ved den perfekte serveringstemperatur, så den er klar, når du er klar.
 • Autosluk-funktion: Autosluk-funktionen er perfekt for dig, der altid glemmer at slukke dine køkkenmaskiner. Funktionen sikrer nemlig, at din airfryer slukkes helt automatisk efter en vis periode, hvis du har glemt det.
 • Forudindstillede programmer: Mange airfryers kommer i dag med diverse forudindstillede programmer. Disse programmer er allerede indstillet ved køb, og gør det muligt for dig at tilberede bestemte madretter endnu nemmere. Du skal nemlig ikke manuelt indstille hverken tiden eller temperaturen.
 • Madlavningsfunktioner: En del airfryers er i stand til at tilberede mad på flere forskellige måder. Du kan ofte både friturestege, bage, grille, opvarme og så videre med en airfryer.
 • Non-stick-belægning: For en nemmere rengøring er en airfryer typisk forsynet med en non-stick-belægning. Det gør det langt lettere for dig at rengøre kurven og de andre aftagelige dele efter brug. Mange dele tåler i dag desuden maskinopvask.

Sådan bruger du en airfryer mest optimalt

Airfryers er smarte køkkenmaskiner, der bruger hurtigt-cirkulerende varm luft til at skabe sprød mad uden behov for store mængder olie. De er steget i popularitet på grund af deres bekvemmelighed og alsidighed samt fordi, at de kan kokkerere mange forskellige madvarer.

Men for at opnå de bedste resultater er det vigtigt, at du ved, hvordan du bruger din airfryer på den mest optimale måde. Her er nogle tips, som alle, der har (eller planlægger at få) en airfryer, skal vide.

Brug en smule olie

Du kan bruge en lille smule olie for at opnå en maksimal sprødhed. Du kan sprøjte olie på kurven eller direkte på din mad (se vejledningen til din airfryer for specifikke instruktioner).

Hvis du vil undgå fedt og de ekstra kalorier, kan du selvfølgelig helt fravælge olie og lade den varme luft gøre tricket.

Brug de forudindstillede programmer

Brug de forudindstillede programmer for at sikre en mere præcis madlavning. Det kan være nødvendigt at vende, ryste eller flytte indholdet med jævne mellemrum, så din mad bliver tilberedt ensartet – også selvom du gør brug af de forudindstillede programmer.

Ryst maden

Sørg for at stoppe og åbne din airfryer regelmæssigt for at ryste maden. Det er en fordel at vende og ryste maden omkring hvert 5. til hvert 10. minut for at få de bedste resultater. Herved sørger du for, at maden bliver tilberedt på alle sider.

Put ikke for meget i kurven

Du bør altid sørge for, at din mad har masser af plads i kurven, så luften kan cirkulere effektivt rundt om den.

Det er nemlig det, der giver dig de mest sprøde resultater. Derfor er det en fordel at tilberede mindre portioner og helt undgå at overfylde kurven.

Tilbered tørre madvarer

En airfryer fungerer bedst med tørre madvarer. Våd dej eller bløde grøntsager bliver ikke tilberedt optimalt i en airfryer. Du kan duppe maden tør før tilberedningen, hvis du ønsker det.

Det er en god idé, hvis madvarerne eksempelvis er marinerede for at undgå stænk og eventuel røg. På samme måde skal du sørge for at tømme fedtet fra bunden med jævne mellemrum, når du tilbereder fødevarer med meget fedt.

Prøv de andre madlavningsfunktioner

En airfryer er ikke kun lavet til friturestegning og stegning. Den er også god til andre sunde madlavningsmetoder såsom at bage samt at grille.

Mange bruger derfor også en airfryer til en lang række af madvarer, da dette skam er muligt selvom, de ikke skal hverken steges eller frituresteges.

Husk at forvarme din airfryer

Inden du fylder din airfryer med mad, bør du altid forvarme den. Ved at gøre dette sparer du tid, fordi maden bliver færdig hurtigere.

Når du skal forvarme din airfryer, skal du blot tænde den to til tre minutter inden brug på den temperatur, du skal bruge. Når den er færdig, putter du blot din mad i kurven.

Tjek maden regelmæssigt

Ved tilberedning med en airfryer bør du tjekke maden regelmæssigt for at se, om den er færdig. I hvert fald hvis du ikke bruger en af de forudindstillede programmer.

Dette er en af de bedste ting ved en airfryer; du kan nemlig åbne kurven og tjekke maden så ofte, du har lyst til. Det afbryder nemlig ikke tiden, hvorfor den blot vil fortsætte, når du sætter kurven med maden tilbage på plads igen.

Vedligeholdelse af din airfryer

Alle køkkenmaskiner skal rengøres efter brug. Den gode nyhed er dog, at det er forholdsvis nemt og hurtigt at rense en airfryer. Der er nemlig ikke særlig meget skidt, snavs og fedt, du skal tage hensyn til.

Her kan du lære, hvordan du rengør din airfryer, så den altid er klar til næste gang, du skal bruge den.

Tips til rengøring og vedligeholdelse af din airfryer

Inden du går i gang med at rengøre din airfryer, bør du være bekendt med, hvordan du vedligeholder den på bedst mulig vis.

 • Ved rengøringen bør du aldrig gøre brug af metalredskaber, hårde svampe eller stålbørster. Skal du fjerne madrester m.m., skal du bruge ting, der ikke kan beskadige non-stick-belægningen.
 • Put aldrig hele din airfryer ned i vand. Selve enheden er et elektrisk apparat, der ikke tåler vand. Hvis du gør dette, vil du ødelægge den.
 • Hvis du lægger mærke til, at din airfryer er begyndt at lugte en smule dårligt, kan du prøve at placere en halv citron i kurven. Lad citronen være i kurven i omkring en halv time, inden du starter rensningen.

Hvor ofte skal jeg rengøre min airfryer?

Når du har brugt din airfryer, skal du huske at vaske kurven og de andre aftagelige dele med sæbe og varmt vand.

Hvis de aftagelige dele tåler det, kan du også putte dem i opvaskemaskinen. Når alle delene er rene, skal de tørres og puttes tilbage i din airfryer, så den er klar til brug. Dette bør du gøre hver eneste gang, at du har brugt din airfryer. Desuden er det vigtigt, at du husker at fjerne airfryeren fra strømmen, inden du begynder at rengøre den.

Derudover bør du rense airfryeren udvendigt af og til. Dette behøver du ikke at gøre hver eneste gang, men hvis du gør det lejlighedsvis, sørger du for, at den holder sig pæn og ren. Du skal bare bruge en fugtig klud til at tørre den af med.

Sådan rengør du din airfryer

Hvis du er usikker på, hvordan du helt præcist renser din airfryer på bedste vis, finder du her en kort trin-for-trin guide.

Det skal du bruge:

 • En klud
 • Sæbe eller opvaskemiddel
 • Viskestykke
 • Eventuelt bagepulver

Sådan gør du:

 • Start med at fjerne din airfryer fra strømmen. Hvis den er varm, skal du lade maskinen køle af indtil, at den er helt kold.
 • Fjern alle de aftagelige dele, såsom kurven, og rens dem med varmt vand og sæbe. Hvis nogle af delene er fyldt med madrester, der er svære at få af, så lad dem være i sæbevandet i 5-10 minutter, før du begynder at vaske dem med kluden. Nogle af delene tåler muligvis at komme i opvaskemaskinen. Tjek disse inden du putter dem i maskinen, hvis du foretrækker at rengøre din airfryer på denne måde.
 • Brug en fugtig klud og tør eventuelt airfryeren indvendigt. Husk at tørre den grundigt af efterfølgende.
 • Hvis der er nogle madrester, du ikke kan få af, kan du lave en blanding af bagepulver og vand. Lad denne blanding sidde i et stykke tid på det specifikke område og tør det herefter med en klud.
 • Brug en fugtig klud til at tørre det udvendige af. Fjern sæben med et rent og tørt viskestykke.
 • Slut af med at tørre alle de aftagelige dele og saml airfryeren.

Fordele ved en airfryer

Der er mange fordele ved at have en airfryer i dit køkken. Ikke nok med at du får en ny køkkenmaskine, der kan bruges til mange madvarer, så kan du også eksperimentere med en masse spændende opskrifter. Med en airfryer får du blandt andet følgende fordele:

Sundere tilberedning

Når du bruger en airfryer til at tilberede din mad i stedet for en frituregryde, reducerer du mængden af fedt og kalorier.

Du tilbereder nemlig din mad uden brug af en masse fedt og olie sammenlignet med andre former for tilberedningsmetoder. Fordi du bruger lidt eller ingen olie, er den mad, du laver i en airfryer, langt sundere for dig end eksempelvis friturestegt mad.

Airfryers er nemme at bruge

Uanset om du laver en dessert til familien, eller om du bare vil teste nogle nye opskrifter, vil du finde ud af, at din airfryer er utrolig nem at bruge. Langt de fleste airfryers er forsynet med ikoner og knapper, der er nemme at forstå.

Desuden kommer mange airfryers med forudindstillede programmer, så du ikke skal indstille tiden og temperaturen manuelt hver eneste gang.

Sikkerheden er i top

En airfryer er også sikrere at bruge end traditionelle frituregryder. I og med at en frituregryde opvarmer en kurv med olie, kan det hurtigt sprøjte med en masse varm olie, når du putter din mad ned i den.

Med en airfryer skal du ikke bekymre dig om dette, da maden er inde i selve maskinen uden olie. Desuden forbliver varmen i selve din airfryer, så du vil heller ikke brænde dig på den.

En airfryer er hurtig

Hvis du har brug for at lave hurtigt mad til dig selv eller til en familiemiddag, vil du elske at have en airfryer i dit køkken.

De bedste airfryers kan tilberede din mad på meget kort tid, så hverken dine gæster eller dig selv skal vente længe på, at der er mad på bordet. Fordi en airfryer laver mad så hurtigt og effektivt, kan du lave flere retter på ingen tid.

Hvor meget skal jeg bruge på en airfryer?

I dag kan du købe en anstændig airfryer til en forholdsvis billig pris. Men hvis du køber de billigste modeller, skal du være opmærksom på, at de som regel ikke giver lige så gode madlavningsresultater som de dyrere modeller. De har desuden også en tendens til at tilberede maden langsommere end de modeller, der koster en smule mere.

Dog hænger prisen og kvaliteten ikke altid sammen. Der findes nemlig flere billigere modeller, som gør det stort set lige så godt som mange af de dyrere modeller på markedet.

Derfor er det en fordel, at du kigger på de forskellige anmeldelser og test samt resultaterne. Det kan hjælpe dig med at beslutte, hvor mange penge du skal vælge at bruge på en airfryer.

 

98
Tefal Actifry Genius XL YV970815
96
Philips Airfryer XXL HD9867
86
Esperanza Quasar
Tilføj Produkt
Pris1495 kr2493 kr303 kr
KategoriVarmluft frituregrydeAirfryer Varmluft frituregryde
Egenskaber Automatisk slukning, Del tåler opvaskemaskine, Flytbar indsats, Kold berøringszone, Timer, Transparent lågAutomatisk slukning, Del tåler opvaskemaskine, Flytbar indsats, Kold berøringszone, Timer Del tåler opvaskemaskine, Flytbar indsats, Kold berøringszone, Timer
Tilgængelige farver SortSort Hvid
Kapacitet (L)-7.3 kg 18.0 L
Oliekapacitet-2225 W-
Effekt 1500 W- 1400 W
Maksimum Temperatur 220.0 °C- 250.0 °C
Højde 263 mm- 330 mm
Dybde 476 mm- 205 mm
Bredde 328 mm- 380 mm
Vægt 4.8 kg- 5.9 kg
Kapacitet (Kg)---
86
Philips AirFryer HD9741/10
Specifikationer
 • Kategori: Varmluft frituregryde
 • Egenskaber: Del tåler opvaskemaskine, Timer
 • Tilgængelige farver: Sort

Flere Specifikationer: Kapacitet (L) - 0.8 kg; Effekt - 1500 W; Højde - 280 mm; Bredde - 266 mm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Philips AirFryer HD9741/10

Her får du en populær airfryer, der er blevet kåret som topscorer af Forbrugerrådet Tænk og TV2.no. Derudover har airfryeren fået 3 ud af 5 stjerner af amerikanske Cnet.com samt 72 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping.
Philips Airfryer HD9741/10 har en kapacitet på op til 0,8 kilo, hvilket er velegnet til en husstand på omkring tre personer. Den tilbereder din mad 1,5 gang hurtigere end en almindelig ovn, hvorfor du kan få lækker og velsmagende mad på næsten ingen tid.

Mere information

Hvis du leder efter en sundere måde at friturestege din mad på, er Philips Airfryer HD9741/10 en god mulighed. Airfryeren anvender nemlig teknologien Twin TurboStar, der reducerer mængden af mættet fedt.
Endvidere bruger airfryeren varmluft til at stege maden, så der skal bruges ingen eller kun en smule olie til tilberedningen. Herved kan du tilberede stort set alle typer af madvarer alt efter, hvad du ønsker.

Udover at friturestege din mad kan du også vælge at bruge airfryeren til både at stege, grille, bage og genopvarme. Takket være den smarte Rapid Air-teknologi er du desuden sikret et sprødt og lækkert resultat hver gang.

På airfryerens indbyggede digitale display kan du nemt og hurtigt indstille både tid og temperatur. Du kan ydermere vælge et ud af de fire forudindstillede programmer, der er lavet til fire populære madvarer og retter.

Rengøringen er desuden klaret på ingen tid takket være maskinens aftagelige dele. Alle aftagelige dele tåler at blive vasket i opvaskemaskinen, så du behøver ikke selv gøre det under vandhanen.

Leder du efter inspiration i forhold til, hvad du kan bruge din nye airfryer til, finder du flere hundrede opskrifter i en app fra Philips. Der medfølger også en gratis opskriftsbog ved køb af airfryeren, så du kan finde gode idéer til, hvad du skal i gang med at tilberede i din airfryer.

Airfryeren måler 36,5 x 26,6 x 28 centimeter.

86
Fritel My SnackTastic 4202
Specifikationer
 • Kategori: Varmluft frituregryde
 • Egenskaber: Flytbar indsats, Kold berøringszone, Timer
 • Tilgængelige farver: Sort

Flere Specifikationer: Kapacitet (L) - 0.6 kg; Oliekapacitet - 2.0 L; Effekt - 1000 W; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Fritel My SnackTastic 4202

Fritel My SnackTastic 4202 er en mindre airfryer, som især Forbrugerrådet Tænk er glade for på grund af dens mange gode funktioner.

Hvis du ønsker en køkkenmaskine, der kan tilberede lækre og friturestegte madvarer, kan det være, at Fritel My SnackTastic 4202 er lige noget for dig. Her får du en elegant og stilren airfryer i farven sort, der frituresteger din mad på en sund måde.

Mere information

Fritel My SnackTastic 4202 er den perfekte airfryer til personer, der bor alene, eller studerende, som ønsker er nem, hurtig og sund måde at tilberede deres aftensmad på.

Denne airfryer er nemlig lavet med henblik på at opvarme mindre måltider eller til tilberedning af små portioner af eksempelvis pomfritter eller andre sprøde snacks. Når det kommer til kapaciteten, er dens deep fryer kapacitet på 0,6 kilo, hvor dens fryserkapacitet er på 2 liter.

I og med at denne airfryer sørger for en begrænset brug af fedt, vil du opleve en mere sund form for friturestegning. Rent faktisk bruger airfryeren op til 80 % mindre fedt, hvorfor du ydermere vil undgå en ubehagelig lugt i dit køkken efterfølgende.

Ønsker du ikke at bruge din airfryer til stegning, kan den også anvendes til at grille samt bage. Både indstillingen af tiden og temperaturen er manuel. Mens tiden kan indstilles fra 0 til 60 minutter, kan temperaturen indstilles fra 80 grader og op til 200 grader.

Takket være airfryerens kompakte størrelse er den nem at få plads til i køkkenet. Skuffen og kurven er desuden samlet, hvilket giver en optimal udnyttelse af pladsen. Efter brug kan kurven komme i opvaskemaskinen, så du er sikret en nem rengøring. Du får altså en enkel og smart airfryer, der sørger for en sund og hurtig tilberedning af diverse madvarer.

86
OBH Nordica Actifry Genius 1.7 kg XL 2IN1
Specifikationer
 • Kategori: Varmluft frituregryde
 • Egenskaber: Del tåler opvaskemaskine, Flytbar indsats, Kold berøringszone, Timer, Transparent låg
 • Tilgængelige farver: Sort

Flere Specifikationer: Kapacitet (L) - 1.7 kg; Effekt - 1500 W; Maksimum Temperatur - 220.0 °C; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af OBH Nordica Actifry Genius 1.7 kg XL 2IN1

OBH Actifry Genius 1,7 kg. XL anvender en teknologi, der er en smule anderledes sammenlignet med en airfryer. Dog kan de stort set det samme, hvorfor den er taget med her i vores airfryer test. OBH Actifry Genius 1,7 kg. XL har nemlig også fået gode anmeldelser af svenske Råd & Rön, der er glade for denne model.
Hvis du gerne vil lave sprøde pomfritter, lækre løgringe eller lignende derhjemme, er det værd at overveje denne actifryer fra OBH. Denne model kan nemlig friturestege din mad på en meget sundere måde fremfor, hvis du anvender en almindelig frituregryde.

Mere information
Actifry Genius fra OBH er en model med en stor kapacitet på hele 1,7 kilo. Det betyder, at du kan tilberede mad til helt op til otte personer, så der er nok mad til hele familien samt et par ekstra gæster.

Denne model frituresteger maden uden brug af olie med hjælp fra den smarte Dual Motion-teknologi. Dual Motion-teknologien gør brug af en nænsom omrøring samt en cirkulation af varm luft, hvilket giver et lækkert og sprødt resultat.
Derudover kommer Actifry Genius med ni tilberedningsfunktioner, så du på ingen tid kan tilberede mange forskellige madretter. Dette drejer sig om alt lige fra fisk til grøntsager, kød, ris, pomfritter, desserter og mange flere.

Det er yderst enkelt og ligetil at bruge denne actifry. Du skal bare placere din mad i non-stick-skålen, vælge programmet, og så går den i gang. Hvis du ikke er helt klar til at spise, når maden er færdig, skal du ikke bekymre dig takket være funktionen, der holder maden varm. Non-stick-skålen tåler maskinopvask, så den skal du ikke bruge tid på at rengøre manuelt.

Ved køb af Actifry Genius medfølger der desuden et opskriftshæfte, hvor du kan finde inspiration til madlavningen. Modellen måler 48,9 x 38 x 29,5 centimeter.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Airfryer

En airfryer er kort og godt en lille ovn, der cirkulerer meget varm luft ved en kraftfuld hastighed. Mens traditionel stegning og friturestegning kræver en del fedt, er dette ikke nødvendigt med en airfryer. Der kræves ingen eller kun en smule olie, når det kommer til brug af en airfryer.

Du kan lave stort set alt, hvad du vil med en airfryer. Den er fantastisk til tilberedning af pomfritter, kyllingelår, bacon, fisk, grøntsager, cookies og meget mere. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænserne.

I denne airfryer test finder du et overblik over airfryers, der er bedst i test i 2021. Vi har fundet airfryers fra forskellige producenter samt i forskellige prisklasser, så du kan vælge den model, der bedst passer til dine ønsker og behov.

Den største fordel ved en airfryer er, at du kan tilberede din mad på en sund og hurtig måde. Med en airfryer skal du nemlig ikke bruge nogen former for fedtstoffer andet end en smule olie sommetider.

Du placerer maden i en kurv, og når du tænder din airfryer, strømmer den varme og hurtigt-cirkulerende luft omkring maden. Dette gør, at maden bliver ekstra sprød udenpå og saftig indeni ligesom ved friturestegning. Dog foregår dette uden brug af olie eller kun en smule olie.

Det kommer an på, hvilken model du vælger. Mens nogle airfryers har en høj kapacitet, der passer til en større familie, er andre mere kompakte med en mindre kapacitet. Du bør derfor altid tjekke dette, inden du køber en airfryer.

Kilder

Herunder finder du en oversigt over de kilder, vi har brugt til at udvælge de fem ovenstående airfryers. På den måde kan du selv kigge nærmere på kilderne og anmeldelserne, hvis du ønsker det.

Cnet.com 🇺🇸

Cnet.com er en amerikansk side, der er førende inden for de seneste nyheder, videoer, guides, produktanmeldelser og meget mere, når det kommer til teknologi og forbrugerelektronik.

Det amerikanske magasin foretager en lang række af anmeldelser af forskellige produkter heriblandt airfryers. Når de tester en airfryer, ser de både på det gode og det dårlige, hvorefter eksperterne når frem til en samlet bedømmelse af produktet. Det gør de ved at give produkter en score samt stjerner.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰

Forbrugerrådet Tænk er en medlemsorganisation, der foretager test af mange forbrugerprodukter hvert år. Det gør de for at sikre, at du kan få et godt overblik over fordelene og ulemperne ved de mange produkter på markedet.

Her har de lavet en test af 13 airfryers i juli 2020 heriblandt Philips Airfryer XXL HD9650/90, Philips Airfryer HD9741/10 og Fritel My SnackTastic 4202. Forbrugerrådet Tænk vurderer alle airfryers på baggrund af følgende faktorer:

 • Tilberedning
 • Energiforbrug
 • Brugervenlighed
 • Byggekvalitet
 • Sikkerhed

Ud fra ovenstående parametre giver Forbrugerrådet Tænk modellen en samlet bedømmelse. Vær opmærksom på at hele testen kun kan læses med et betalt medlemskab.

Good Housekeeping 🇺🇸

Good Housekeeping er en britisk side, der fokuserer på alt lige fra opskrifter til inspiration til boligindretning og produktanmeldelser. Når det kommer til produktanmeldelser, tester de mange forskellige produkter, så forbrugerne kan læse nærmere om eksperternes oplevelse med et specifikt produkt.

De har blandt andet testet airfryers, som de bedømmer ud fra:

 • Brugervenlighed
 • Design
 • Ydeevne
 • Instruktioner

Derudover forklarer eksperterne, hvad de godt kan lide samt, hvad de ikke så godt kan lide ved det specifikke produkt. Det gør, at de til sidst når frem til en samlet bedømmelse.

Råd & Rön 🇸🇪

Råd & Rön er et svensk forbrugermagasin, der i oktober 2020 lavede en stor test af mange forskellige airfryers. I alt testede de 24 airfryers, som hver især har fået en samlet bedømmelse af de svenske eksperter.

De har blandt andet testet:

 • Hvor gode maskinerne er til at lave pomfritter.
 • Hvor gode de er til at stege frosne forårsruller.
 • Om maskinerne er sikre.
 • Om de kan tilberede kyllingelår.
 • Og meget mere.

Ovenstående faktorer er med til at give produktet en samlet bedømmelse. Vær opmærksom på at hele testen kun kan læses med et betalt medlemskab.

Testberichte.de 🇩🇪

Testberichte.de er Tysklands største uafhængige forbrugerportal, der hjælper forbrugerne med at foretage det helt rette køb. På siden finder du sammenligninger af en lang række af forskellige produkter, heriblandt airfryers, med hjælp fra testresultater fra diverse magasiner, købsudtalelser og tekniske data.

Alle test bliver leveret til forbrugerne, så de er nemme at forstå. Det gør det muligt for forbrugerne på ingen tid at få et overblik over, om det er et godt produkt eller ej.

TV2.no 🇸🇯

TV2.no er et norsk Tv-netværk, der skriver om alt lige fra nyheder til sport og underholdning. Derudover tester TV2.no også forskellige forbrugervarer, så forbrugere nemmere kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

I januar 2020 lavede TV2.no en test af fire forskellige airfryers, som de hver især gav en samlet bedømmelse. Disse airfryers blev blandt andet bedømt ud fra forskellige blindtest. Her blev der lavet både friturestegt kylling, pomfritter, cookies og chimichangas.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Tefal Actifry Genius XL YV970815
98
Tefal Actifry Genius XL YV970815
1495 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.