Warning: Illegal string offset 'enabled' in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/inc/template-functions.php on line 167

TEST: De Bedste Anker Powerbank i test 2024

Se alle Anker Powerbanks i testen
35062 Anmeldelser
7 Produkter
52 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

94
Anker PowerCore III Sense 10000mAh Anker PowerCore III Sense 10000mAh Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
299 kr. 402.60 kr.
94
Anker PowerCore II Slim 10000mAh Anker PowerCore II Slim 10000mAh Læs mere om produktet
  • Bedst i test
269 kr. 309.60 kr.
92
Anker PowerCore 5000mAh Anker PowerCore 5000mAh Læs mere om produktet
  • Premium valg
449 kr. 534.00 kr.

Vores test af
Anker Powerbanks giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste Anker Powerbanks på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Powerbank
  • Fordele og ulemper

Anker Powerbank

Foråret er på vej – eller så godt som – og snart nærmer sommerens festivaler og campingture sig – men hvad gør du nu med din smartphone eller tablet på turen, hvis du skulle løbe tør for strøm?

Du skal selvfølgelig have en powerbank med! Så er du godt sikret, for den giver dig lige et ekstra skud strøm – eller mere, til når du er derude, hvor der ikke er nogen strømstik at slutte din smartphone til. For selvom festivalen handler om musik, fest og sjov med vennerne, er det alligevel rart at have strøm på sin smartphone. Og selvom camping handler om oplevelser, natur og meget mere, så er det altså godt at have mulighed for at komme i kontakt med omverdenen, hvis der nu skulle ske noget.

Med en Anker Powerbank er du ret godt sikret. Anker er en af verdens førende producenter af powerbanks. Læs hvorfor i denne artikel!

Mere om Anker – hvor kommer de fra?

Selvom vi måske skulle tro, at Anker kunne være et dansk eller skandinavisk brand, med det nordisk klingende navn, så kommer virksomheden faktisk fra Kina.

Anker Innovations – bedre kendt som Anker – er nemlig en kinesisk elektronikproducent, der har base i Changsha i Hunan-provinsen i Kina. Anker blev grundlagt i 2011 af Steven Yang, hvor de fokuserede på at udvikle batterier til laptops og smartphones, samt opladere og powerbanks.

Som virksomhed er Anker ret store i Kina, men også i andre lande i verden har de underafdelinger – herunder Japan, Singapore, USA og Storbritannien. Førhen var det kun på Amazon, det var muligt at købe Anker produkter, men efterhånden er de også blevet tilgængelige i andre webshops og fysiske butikker rundt i verden – i USA og Storbritannien er Anker at finde i Best Buy og Target, mens vi i Danmark kan finde dem hos for eksempel Proshop og Elgiganten, samt mange elektronik webshops.

At Anker er et kinesisk brand, kan måske skræmme nogen – vi hører ofte om kritiske historier fra kinesiske brands – og måske særligt når det gælder sociale medier og overvågningsteknologi. Men faktum er, at en stor del af de produkter, vi køber i dag, har dele fra Kina – se bare med Apple. Og Anker er i dag et utroligt anerkendt brand, og faktisk et af de største powerbank brands i dag, ikke bare i Kina, men også i Europa og USA.

Vælg kvalitet – vælg Anker Powerbank

En powerbank fra Anker er ikke bare en powerbank – du får nemlig et bredt udvalg af muligheder, der passer til ethvert behov. Skal det være en lille transportabel powerbank i lommestørrelse, en stor powerbank, der kan tages med på camping, eller en transportabel powerbank med indbygget højtaler?

Uanset hvilken powerbank fra Anker, du vælger, kan du forvente et holdbart batteri, der kan klare opladning af både tablet og smartphone eller endnu mere. Ikke nok med det er Anker powerbanks udviklet i utroligt solide og holdbare designs, som kan klare slag og tab. Tag din Anker powerbank med til festival, sommerferie og andre ture i det fri, og du behøver ikke bekymre dig om at mangle strøm lige pludselig.

Ønsker du trådløs opladning, kan du selvfølgelig også vælge en af modellerne fra Anker, som har trådløs opladning. Series 6 powerbanks fra Anker byder på magnetisk batteri og opladning, så du blot skal lægge din smartphone ovenpå, og så lader den op – hurtigt og nemt.

Ikke nok med det er Anker powerbanks pæne at se på. De er lavet i flotte og stilrene designs, sorte og med bløde linjer. Selv deres større powerstationer er faktisk flotte at have stående fremme.

Selve batterierne i Ankers powerbanks er bestemt heller ikke at kimse ad – de ligger på 10.000 til 20.000 mAh, hvilket giver dig mulighed for flere opladninger. Kan du ikke få nok, kan du også gå op i modeller med 26.900 mAh, som kan oplade selv MacBook Pro – så slipper du altså for bekymringer om at løbe tør for strøm, hvis du er på farten og ikke har mulighed for at tilslutte din laptop, tablet eller smartphone til strøm.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Powerbank

Hvilken powerbank du bør vælge, kommer selvfølgelig an på dit behov. Men det kan være en god idé at se på selve batteriet, tilslutningsmuligheder og om du kan oplade én eller flere enheder på samme tid. Det kan også være relevant at se på, om powerbanken har hurtig opladning og evt. trådløs opladning.

Anker er et kinesisk brand, som blev grundlagt i 2011. De laver batterier, powerbanks og andet elektronikudstyr, og de er i dag en af verdens førende brands af powerbanks.

Det er det bestemt! Anker producerer powerbanks af utroligt høj kvalitet og med lang batteritid. Deres modeller har desuden hurtig opladning og masser af power, så du kan oplade både smartphones og tablets ?? ja sågar laptops.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Anker PowerCore II Slim 10000mAh
94
Anker PowerCore II Slim 10000mAh
269 kr 309.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.