Warning: Illegal string offset 'enabled' in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/inc/template-functions.php on line 167

TEST: De Bedste Apple Bluetooth Headset i test 2024

Se alle Apple Bluetooth Headsets i testen
133925 Anmeldelser
1 Produkter
67 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
94
Apple AirPods with Charging Case (2019) Apple AirPods with Charging Case (2019) Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • m. opladerboks
 • Kvalitetslyd
900 kr. 942.40 kr.
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Apple Bluetooth Headsets giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Apple Bluetooth Headsets på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Bluetooth Headset
 • Fordele og ulemper

Apple Bluetooth headset – alt om Apple Airpods

Når vi taler Bluetooth headset, slipper vi næppe uden om Apple og deres populære AirPods. I dag kan du vælge mellem flere AirPods: AirPods Pro, AirPods og AirPods Max, foruden de forskellige generationer, der hører under hver model. Senest har vi AirPods Pro 2. generation og AirPods 3. generation. Desuden kan du også finde Beats by Dr. Dre, som i dag hører under Apple.

Apple blev som bekendt grundlagt af Steve Jobs, Steve Wozniak og Ronald Wayne – det skete i 1976, hvor de startede ud med at sælge Apple I computeren. Siden da er Apple vokset støt, og det er i dag verdens førende tech-virksomhed. Apple er blandt andet den fjerdestørste computerproducent, samt den andenstørste mobiltelefonproducent.

I dag byder Apple på computere og laptops i form af deres Mac og Macbooks, samt iPhones, iPads, Apple-ure og deres velkendte serie af trådløse headsets, AirPods. Desuden kan du også finde Apple TV og diverse home udstyr.

AirPods – skal det være AirPods eller AirPods Pro?

Vil du have en god kombination af det hele – og her mener vi selvfølgelig de bedste forudsætninger for en god lydoplevelse – skal du vælge AirPods Pro, som har tilpasset rumlig lyd, aktiv støjreduktion og adaptiv transparent lyd. Desuden er AirPods Pro sved- og vandafvisende – og det gælder både selve AirPods og opladningsetuiet.

AirPods Pro er desuden udstyret med Apples H2chip, hvorimod de almindelige AirPods har H1-chip. Opladningsetuiet er desuden det smarte MagSafe, som desuden også har indbygget højtaler og snorfæste. Dermed får du altså en relativt stor opgradering, hvis du går efter AirPods Pro.

Netop støjreduktion er en af de ting, mange mennesker er på udkig efter, når vi vælger headset, og det er der god grund til. Det er nemlig rart at kunne lukke helt af for omgivelserne og bare nyde lydoplevelsen fuldt ud.

Selvfølgelig skal du også forvente en højere pris med AirPods Pro, så hvis mindre kan gøre det, kan du også vælge AirPods 2. generation eller den lidt dyrere (og mere avancerede) AirPods 3. generation. Her er ligeledes en væsentlig prisforskel, og med den ældre model 2. generation, er der bestemt ikke så mange funktioner som 3. generation.

AirPods Max

Er du ikke til earbuds, behøver du ikke skøjte væk fra Apple. Faktisk har Apple nemlig også designet de smarte AirPods Max, som danner rammer for den perfekte balance mellem HiFi-lyd og de velkendte AirPods – i et over-ear format.

Apple bryster sig selv af, at AirPods Max giver dig en fuldendt biograflignende lydoplevelse – som så til gengæld også er til en noget højere pris end deres klassiske AirPods og AirPods Pro. Til gengæld er der også kælet for detaljerne – du finder for eksempel fem flotte farver, en ramme at flot rustfrit stål beklædt med blødt materiale for ekstra komfort, samt en bøjle med åndbart mesh. Desuden en god pasform, og bløde og behagelige ørepuder, omsluttet af letvægts aluminium.

Selvfølgelig er her også den smarte ANC, Active Noise Cancellation, som giver dig en endnu bedre lydoplevelse, uden forstyrrelser fra omgivelserne. Her går du ikke glip af detaljerne, uanset om du hører musik, eller du foretager opkald eller hører podcasts.

Som en fed bonusdetalje sætter AirPods Max automatisk lyden på pause, når du tager dem af – og den starter selvfølgelig igen, når du tager dem på igen. Og sammen med din foretrukne Apple-enhed kan du bruge Hej Siri, der giver dig mulighed for masser af funktioner i selskab med dit Apple-ID og dine AirPods Max.

Glæd dig til op til 20 timers afspilning eller taletid med det holdbare batteri, og en lynhurtig 5-minutters opladning, som giver dig 1,5 timers afspilningstid.

Noget andet end AirPods? Prøv Beats by Dr. Dre

Selvom Beats by Dr. Dre ikke officielt er AirPods, så hører de stadig under Apple – hvorfor de også forhandles hos Apple. Og her kan du altså finde trådløse headsets i mere sporty udgaver, samt et udvalg af over-ears.

Desuden findes Beats modellerne i et bredere udvalg af farver – du kan for eksempel finde Beats Studio Pods i en flot lyserød eller fem andre forskellige farver. Beats Fit Pro, som er sportsudgaven af Beats bluetooth headset findes i fire farver, mens de smarte Beats Studio 3 og Beats Solo3, som begge er over-ears, findes i henholdsvis syv og tre forskellige farver.

Alle modeller er lige så nemme at parre med dine andre Apple-enheder, som Apple watch, iPad, iPhone og Mac, som var det AirPods selv. Og du kan forvente en solid kombination af Apple specifikationer som deres H1 eller W1 Chip – alt afhængigt af modellen – og en prisvindende Beats-lyd.

94
Apple AirPods with Charging Case (2019)
Tilføj Produkt
Pris900 kr
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Apple AirPods with Charging Case (2019)
94
Apple AirPods with Charging Case (2019)
900 kr 942.40 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.