TEST: Bedste babynest i test 2024

Se alle babynests i testen
9314 Anmeldelser
46 Produkter
81 timer Tid brugt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

88
Doomoo Babynest Doomoo Babynest Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
205 kr.
94
Liewood Gro Babynest Classic Dot Liewood Gro Babynest Classic Dot Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • Sublim komfort
 • Fremragende kvalitet
849 kr. 924.00 kr.
90
Babymoov Cosydream Babymoov Cosydream Læs mere om produktet
 • Premium valg
434 kr. 485.60 kr.

Hvilket babynest mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor babynest

#1
Babymoov
90
#2
BabyDan
88
#3
Red Castle
86
#4
Najell
48
#5
Sleepyhead
48

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Når man bliver forælder, er der en million ting at tænke på. Hvilken type klapvogn skal du købe? Hvilken slags autostol er mest sikker? Og når dit barn er født, hvor skal det så sove, når det er født? For mange forældre er svaret på det sidste spørgsmål en babynest.

Babynests er en populær sovemulighed for spædbørn, men da der findes så mange forskellige typer, kan det være svært at vide, hvilken der er den rigtige for din familie. I dette blogindlæg tager vi et kig på de bedste babynests og diskuterer nogle af de vigtigste funktioner, du skal kigge efter, når du skal købe en babynest.

Hvad er en babynest?

En babynest er en lille, lukket seng, der er designet til at give spædbørn et sikkert og behageligt soveområde. Babynests er ofte formet som en kokon eller en skal, og de er typisk lavet af bløde, åndbare materialer som bomuld eller uld. Mange babynests har også indbyggede puder eller polstring for at give ekstra støtte og komfort. Babynests bruges ofte som supplement til en traditionel krybbe eller vugge, og de kan være særligt nyttige for forældre, der sover sammen med deres barn.

Ud over at give babyer et behageligt sted at sove kan en babynest også være med til at berolige urolige spædbørn. Ved at skabe et hyggeligt og velkendt rum kan en babynest hjælpe dit barn med at føle sig tryg og komfortabel. Babynests kan også bruges til lure og overnatninger uden for hjemmet, hvilket gør dem til et vigtigt stykke udstyr for alle nye forældre.

Hvorfor er babynests ved at blive populære?

Babynests er hurtigt ved at blive et populært valg for forældre til småbørn. Der er mange grunde til denne tendens. For det første giver babynests et sikkert og behageligt sted for spædbørn at sove. De faste, polstrede sider er med til at holde babyerne på ét sted, så de ikke kan rulle rundt og vikle sig ind i tæpper. Desuden kan en babynest nemt transporteres fra rum til rum, hvilket gør dem ideelle for forældre, der har brug for at flytte på deres sovende guldklump. Endelig er passer mange babynests ned i en barnevogn, så de kan også bruges i stedet for en normal madras. Med så mange fordele er det ikke underligt, at babynests er ved at blive et must-have for forældre til småbørn.

Fordele og ulemper ved at bruge en babynest

En babynest er en bærbar seng, der giver dit barn mulighed for at sove sikkert og komfortabelt på rejsen. Der er mange fordele ved at bruge en babynest. Nogle af fordelene ved at bruge en babynest er bl.a:

 1. Øget sikkerhed – Babynests kan være med til at skabe et sikkert miljø for spædbørn ved at skabe en fast barriere mellem barnet og omverdenen.
 2. Bedre søvn – De hyggelige rammer i en babynest kan tilskynde spædbørn til at sove i længere tid. Det kan være en fordel for både babyen og forældrene!
 3. Forbedret udvikling – Det støttende design af en babynest kan være med til at fremme en korrekt tilpasning af rygsøjlen og støtte af hovedet, hvilket begge er vigtigt for en sund udvikling.
 4. Hurtigere tilknytning – At tilbringe tid i nærheden af dit spædbarn kan være med til at fremme tilknytning. En babynest gør det nemmere at flytte rundt på dit barn i hjemmet. Dette kan være til gavn for både forældrene og barnet.
 5. Større bekvemmelighed – Babynests giver forældrene en praktisk soveløsning, som er nem at pakke sammen og tage med på farten.

Der er dog også nogle ulemper ved at bruge en babynest. For eksempel kan de være dyre, og de er måske ikke lige så robuste som en traditionel krybbe. Desuden føler nogle forældre, at babynests er for begrænsende, og at deres babyer har brug for frihed til at bevæge sig rundt for at udvikle sig ordentligt. En anden bekymring er, at de hævede sider på babynesten kan give barnet en følelse af indespærring, hvilket kan føre til øget angst.

I sidste ende er beslutningen om, hvorvidt man skal bruge en babynest eller ej, en personlig beslutning, som afhænger af ens individuelle behov og præferencer.

sovende baby i babynest

Hvordan du vælger den bedste babynest til dine behov

Når du venter en baby, er det naturligt at ville gøre alt, hvad du kan, for at skabe et sikkert og behageligt miljø for dit lille barn. Og en af de bedste måder at gøre det på er ved at investere i en babynest af høj kvalitet. Babynests er designet til at give dit spædbarn et sikkert og hyggeligt sted at sove, hvile og lege. Men med så mange forskellige stilarter og funktioner på markedet kan det være svært at vide, hvilken der er den rigtige for dig og dit barn. Her er et par ting, du skal huske på, når du vælger en babynest:

Hvad skal den bruges til?

For det første skal du overveje, hvor du vil bruge din babynest. Hvis du har planer om at bruge den i din seng, skal du sørge for at vælge en babynest, der er fast og har høje sider. På den måde undgår du, at din baby ruller ud eller vikler sig ind i lagnerne. Hvis du ønsker at bruge babynesten som en soveplads til din baby når i er på farten, skal du vælge en let babynest, som er nem at transportere.

Hvor længe skal den bruges?

For det andet skal du overveje, hvor længe du planlægger at bruge babynesten. Nogle forældre bruger dem kun i de første par måneder, mens andre finder dem nyttige, indtil barnet er omkring seks måneder gammelt. Hvis du tror, at du måske vil bruge din babynest i længere tid, skal du kigge efter en større babynest, så dit barn stadig kan bruge den efter han/hun er vokset. Alternativt skal du vælge en justerbar babynest som kan tilpasse i takt med at din baby vokser.

Hvilke materialer skal babynesten være lavet af?

For det tredje skal du sørge for at vælge en babynest, der er lavet af kvalitetsmaterialer. Kig efter muligheder, der kan vaskes i maskine og er lavet af åndbare stoffer som bomuld eller bambus. Du bør også sikre dig, at fyldet er økologisk og fri for skadelige kemikalier. Vil du være sikker på at din kommende babynest er økologisk og fri for kemikalier, skal du se efter en der er GOTS certificeret.

Hvad er dit budget?

Endelig skal du tænke på dit budget. Babynests kan prismæssigt svinge fra omkring 300 kr. til 1.000 kr. eller mere. Det er vigtigt at finde en, der ligger inden for dit budget, men husk også, at billigere babynests måske ikke har alle de funktioner, du leder efter.

Ved at tage disse faktorer i betragtning kan du indsnævre dine muligheder og finde den bedste babynest til dine behov.

Sådan bruger du en babynest

Der findes et hav af forskellige babynests men diverse funktioner så sørg altid for at læse brugsvejledningen grundigt så du ved, hvad du må og ikke må bruge din nye babynest til. Når det er sagt så har vi samlet et par guidelines til, hvordan du skal anvende en babynest.

Undgå for mange ting i babynesten

Det kan se super hyggeligt ud med både dyne, pude og bamser i en babynest men det kan hurtigt blive for varmt for dit barn. Sørg for at minimere det antal ting du ligger i babynesten til dit barn, og sørg desuden for at tjekke dit barns temperatur jævnligt. På den måde sikrer du, at din baby ikke får det for varmt.

Bær ikke rundt på babynesten medmindre den er beregnet til det

Nogle babynests er ikke lavet til at blive båret på, mens dit barn ligger i den. Du skal altså først ligge dit barn i den efter du har fundet den rette placering til babynesten. Du bør kun flytte på en babynest med en baby i, hvis den er beregnet til det. Vil du have mulighed for at flytte rundt på babynesten med dit barn, skal du investere i en babynest med bæreremme.

Lad ikke din baby ligge i babynesten uden opsyn

En babynest er et sted du kan placere dit barn, når du har brug for at have dine hænder frie. Det kunne fx være når naturen kalder eller du trænger til en kop kaffe efter en hård nats søvn. Sørg dog altid for at have et øje på din baby, også selvom han/hun ikke umiddelbart kan trille ud af babynesten.

Sådan vedligeholder og rengør du din babynest

Enhver forælder vil fortælle dig, at babyer ikke er kendt for at være de reneste væsner på jorden. Der er altid noget, der sviner, lige fra spyt til bleer, der løber ud. En babynest er et sikkert og behageligt sted for dit barn at sove, men fordi din baby kommer til at tilbringe megen tid i den, kan den hurtigt blive beskidt.

Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være svært at holde en babynest ren. Betrækket kan oftest vaskes i maskine, men bliver fyldet indeni beskidt, skal det typisk rengøres i hånden. For at rengøre fyldet skal du blot tage det ud af babynesten og vaske det med mild, allergivenlig sæbe og varmt vand. Når det er rent og tørt, kan du lægge det tilbage i babynesten og sætte betrækket på igen. Hvis du vasker betrækket til babynesten regelmæssigt, hjælper det med at holde babynesten ren og frisk. Husk ikke at bruge skyllemiddel og parfumeret vaskemiddel vår du vasker betrækket til din babynest!

94
Liewood Gro Babynest Classic Dot
90
Babymoov Cosydream
88
Doomoo Babynest
Tilføj Produkt
Pris849 kr434 kr205 kr
Kategori Babynest Babynest Babynest
Tåler maskinevask Ja JaKun overtrækket
FarveBeige, Blå, Grå, Grøn, Hvid, SortBlå, Grå, HvidGrå, Hvid
MaterialeBomuld, ?kologisk/GOTSBomuldBomuld, Oeko-Tex Standard 100, Polyester, Polyuretan, ?kologisk/GOTS
Bredde32.0 cm38.0 cm-
Diameter---
Dybde---
Højde-8.0 cm-
Længde76.0 cm58.0 cm-
Vægt---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Babynest

En babynest er en lille, lukket seng, der er specielt designet til spædbørn. Babynests bruges ofte i de første måneder efter fødslen, når babyer stadig er for små til at sove i en traditionel krybbe. Babynests er normalt fremstillet af bløde, åndbare materialer, og de har ofte polstrede sider og en justerbar bund. Nogle babynests har også indbyggede puder eller tæpper for at give ekstra komfort. Babynests kan placeres i krybber, vugger eller barnevogne, eller de kan bruges som selvstændige senge. Mange forældre finder, at en babynest er et sikkert og behageligt sted at sove for deres spædbarn i de første måneder.

En babynest er en lille seng beregnet til spædbørn. Babynests kan bruges i en række forskellige sammenhænge, f.eks. i en krybbe, vugge, barnevogn eller endda på gulvet. Mange forældre finder dem nyttige til middagslure eller overnatninger ude af huset, da de giver barnet en sikker og velkendt rede at sove i. Desuden kan babynests være en god måde at få et barn til at gå fra at sove sammen med sine forældre til at sove i deres egen seng.

Der findes så mange forskellige babynests på markedet i dag, at det kan være svært at vide, hvilken en du skal vælge til dit lille barn. Har du brug for noget bærbart, så du kan tage det med dig, når du rejser? Eller leder du efter en mere permanent løsning, der giver dit barn et sikkert og behageligt sted at sove om natten? Ovenfor finder du en guide til ting du skal overveje, når du skal vælge en babynest.

En babynest bruges ofte i de første par måneder efter fødslen, når babyer stadig er ved at tilpasse sig til livet uden for livmoderen. Mange forældre oplever, at babynesten hjælper deres små børn til at føle sig trygge og afslappede, og de kan være et værdifuldt redskab til at fremme søvnen. En babynest kan bruges, indtil babyerne er omkring tre eller fire måneder gamle, hvorefter de typisk vokser ud af dem. Nogle forældre fortsætter dog med at bruge babynesten til lure eller nattesøvn langt ind i det første år.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Liewood Gro Babynest Classic Dot
94
Liewood Gro Babynest Classic Dot
849 kr 924.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.