TEST: De Bedste Bamix Stavblender i test 2024

Se alle Bamix Stavblendere i testen
2734 Anmeldelser
7 Produkter
64 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

82
Bamix Classic 140W Bamix Classic 140W Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • 2 hastighedstrin
 • Piskeris medfølger
799 kr. 871.80 kr.
94
Bamix Deluxe 180W Bamix Deluxe 180W Læs mere om produktet
 • Robust og funktionel
 • Nem at rengøre
 • Effektiv og støjsvag motor
1348 kr. 1446.33 kr.
91
Bamix Swissline Superbox Bamix Swissline Superbox Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
 • Isknuser
 • Trinløs hastighed
 • Inkluderet tilbehør: Bæger, Opladningsenhed, Piskeris
2449 kr. 2724.00 kr.

Vores test af
Bamix Stavblendere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Bamix Stavblendere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Stavblendere
 • Fordele og ulemper

Bamix Stavblender test

Er du på udkig efter en ny stavblender, har du sikkert allerede opdaget, at det ikke er nogen nem opgave. Der findes efterhånden så mange forskellige på markedet, fra et hav af forskellige brands. Så hvordan skal du nu lige vælge den rigtige stavblender?

Vil du komme godt fra start, kan vi anbefale, at du vælger en stavblender fra Bamix. Bamix er nemlig intet mindre end den første stavblender, som blev opfundet af Roger Perrinjaqeuet i 1950. Bamix er altså en pioner inden for køkkenudstyr, så du kan godt forvente en helt særlig kvalitet med en Bamix stavblender.

Med en Bamix stavblender får du moderne design og teknologi, en uovertruffen kvalitet og sågar en livstidsgaranti på motoren. Bamix er noget af det bedste, du kan vælge inden for stavblendere og minifoodprocessorer. Så skal du træffe dagens bedste beslutning, skal du vælge en stavblender fra schweiziske Bamix.

Læs mere herunder om, hvad der gør Bamix og deres stavblendere til noget helt særligt.

Hvem er Bamix?

Bamix er en schweizisk virksomhed, der siden 1954 har produceret stavblendere. Faktisk var det intet mindre end Bamix, der opfandt den første stavblender – også kaldet en håndholdt blender, som kunne bruges til at blende og røre ingredienser sammen direkte i en skål eller gryde.

Stavblenderen blev opfundet af den schweiziske ingeniør Roger Perrinjaquet i 1950, og efterfølgende patenteret og solgt til ESGE i Tyskland, som producerede de første håndholdte blendere. Dengang havde den ikke et navn, og han navngav den derfor bamix, som var en forkortelse af det franske udtryk ”battre et mixer” som betyder piske og røre.

Meningen med Bamix var at skabe et produkt, der kunne bruges direkte i skåle og gryder, så man slap for at flytte ingredienserne fra én beholder til en anden. Det skulle gøre madlavningen nemmere – såvel som den efterfølgende rengøring.

Som årene gik, udviklede de produktionen og markedet voksede stødt – i 1963 kom de blandt andet til Japan, under navnet NIPPON ESGE KK.

I 1986 kom turen til bamix-processoren – en smart lille foodprocessor med indbygget stavblender i et kompakt design, der kunne klare et væld af opgaver. Årene frem er det gået hurtigt for Bamix, og i 2010 produceredes der 2.000 bamix-enheder om dagen. Efterfølgende er der i 2016 kommet et Bamix Academy til i byen Mettlen, som er en kokkeskole og kursuscenter for Bamix-brugere. Og i 2019 indgik Bamix et samarbejde med Jamie Oliver om en kogebog.

I 2020 har Bamix introduceret en imponerende livstidsgaranti på deres Bamix-motor – og de sikrer en høj kvalitet og holdbarhed på mere end 25 års brug. De er dermed det eneste mærke, der giver en livstidsgaranti på deres stavblenderes motorer.

Mere om Bamix stavblendere

Der er ingen tvivl om at Bamix står for høj kvalitet og lang levetid, og derfor kan du trygt vælge Bamix som din næste stavblender. Bamix er essensen af stavblendere – og det giver jo sig selv, da det var dem, der opfandt stavblenderen. Det er dermed et produkt, de er stolte af, og et produkt, som du kan være tryg ved.

Den kraftige motor i Bamix stavblenderne kan klare mange typer opgaver – de kan sågar også knuse is, hvilket der desværre ikke er mange stavblendere på markedet, der ellers kan prale af.

Bamix selv betegner ikke deres stavblender som bare en stavblender. Det er en alsidig maskine, der nok nærmere skal ses som verdens mindste foodprocessor. Når du køber en Bamix, får du nemlig et væld af tilbehør og redskaber, der gør det til en af de mest alsidige mini køkkenmaskiner på markedet. Ikke nok med det får du også et væld af opskrifter og forslag til anvendelse i dagligdagen.

I dag kan du finde flere forskellige stavblendere fra Bamix, herunder følgende modeller: Basic, Mono, Classic, Deluxe, Swissline og Gastro. Et stort plus ved flere af Bamix stavblenderne er, at du får dem leveret med en smart holder, hvoraf nogle fungerer som oplader, så du faktisk kan bruge stavblenderen trådløst.

Du kan dermed trygt vælge en Bamix stavblender, hvis du er på udkig efter den bedste makker i køkkenet.

94
Bamix Deluxe 180W
91
Bamix Swissline Superbox
82
Bamix Classic 140W
Tilføj Produkt
Pris1348 kr2449 kr799 kr

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Stavblendere

Når du skal vælge en stavblender, er det selvfølgelig vigtigt at overveje, om det skal være en simpel stavblender, eller en mere avanceret model med tilbehør som minihakker, piskeris og lignende. Det kan også være relevant at overveje prisen, samt om du er på udkig efter et specifikt brand.

Bamix er et schweizisk brand, der især er kendte for deres opfindelse af stavblenderen. De har siden 1950 produceret de smarte og funktionelle stavblendere og minifoodprocessorer.

Ja, nogle af modellerne fra Bamix kan sagtens knuse is, som nogle af de få stavblendere på markedet. De kan dermed fint bruges til at knuse isklumper og frosne bær hurtigt og effektivt.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Bamix Deluxe 180W
94
Bamix Deluxe 180W
1348 kr 1446.33 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.