TEST: De Bedste Bosch Stavblender i test 2024

Se alle Bosch Stavblendere i testen
25503 Anmeldelser
13 Produkter
54 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

86
Bosch MSM6B100 Bosch MSM6B100 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
192 kr. 199.00 kr.
97
Bosch MSM14200 Bosch MSM14200 Læs mere om produktet
 • Dele tåler opvaskemaskine
 • God til prisen
 • Inkl. tilbehør
250 kr. 259.00 kr.
97
Bosch MS64M6170 Bosch MS64M6170 Læs mere om produktet
 • Masser af funktioner
 • Bedst i test
 • 12 forskellige hastighedstrin
1499 kr.

Vores test af
Bosch Stavblendere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Bosch Stavblendere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Stavblendere
 • Fordele og ulemper

Bosch stavblender test

En stavblender er en skøn hjælper i køkkenet, især i den travle hverdag, hvor vi måske ikke orker bruge så lang tid på madlavningen. En stavblender er en god og pladsbesparende løsning – perfekt til de små køkkener, for med den rette stavblender kan du få en genial alt-i-én løsning.

Det kan du for eksempel med en stavblender fra Bosch. Uanset dit behov kan du finde den rette stavblender fra Bosch – om du ønsker en stavblender med alt tilbehør, eller om du bare ønsker en smart lille stavblender til at klare de hurtige opgaver. Med Bosch kan du hakke, blende, snitte, piske og meget mere. Madlavningen bliver til et ægte eventyr med en stavblender fra Bosch. Læs mere om Bosch og deres stavblendere her.

Alt om Bosch

Bosch er en tysk teknologivirksomhed med hovedsæde i Gerlingen i Tyskland. Officielt går virksomheden under navnet Robert Bosch GmbH, men er mest kendt som Bosch.

Bosch blev grundlagt af Robert Bosch i 1886, først under navnet Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik – så er du en smule skarp til tysk, var det altså en virksomhed, der producerede finmekanik og elektroteknik. Så langt så godt. Faktisk startede Bosch produktionen af magnettænding, som efterfølgende opnåede stor popularitet i bilproduktionen.

I mange år havde Bosch en stor rolle at spille inden for bilproduktion – og de udvidede produktlinjen til både batteri, generator og lygter til biler. Alt dette blev dog sat lidt på hold under Anden Verdenskrig, hvor Bosch var tvunget til at arbejde sammen med det tyske naziparti, hvor de måtte bidrage med udviklingen af tanks og andre transportmidler til krigen. I al hemmelighed gjorde Bosch dog også en indsats for at hjælpe modstandsbevægelsen.

Robert Bosch døde i 1942, så han nåede ikke at opleve de store ødelæggelser, krigen forsagede – også for virksomheden, som måtte bruge mange ressourcer på at genopbygge fabrikker og brandet igen, også i udlandet. Først i 1960 formåede Bosch at vende tilbage til det internationale marked i samme grad som før krigen, og nu med nye produkter i form af køkkenudstyr og elværktøj. Noget af dét, som Bosch uden tvivl er mest kendte for i dag.

I dag byder Bosch på et væld af produkter til både husholdning og erhverv. Vi kender selvfølgelig Bosch mest for deres forbrugerprodukter, som blandt andet kommer i form af hvidevarer, støvsugere, kaffemaskiner, foodprocessorer og meget mere. Ej at forglemme deres elværktøj, som i den grad er blevet sat på verdenskortet. Vi tør godt våge at påstå, at de fleste danske hjem har et eller flere produkter fra Bosch, værende det køkkenudstyr eller elværktøj. Selv deres IXO skruemaskine er blevet lavet i legetøjsudgave til stor glæde for de mange børn, der drømmer om at være lige som deres forældre.

Bosch stavblender – en god hjælp til madlavningen

En stavblender er et genialt redskab i køkkenet, for den kan bruges til mange forskellige ting – den kan blende, hakke, piske og meget mere. Du kan finde stavblendere med et væld af tilbehør, der gør det nemmere at lave mad, og uden du skal have alt muligt ekstra køkkenudstyr. Med en god stavblender kan du få en smart alt-i-én løsning med både stavblender, blender, hakker, foodprocessor, elpisker og meget mere. Den perfekte løsning til dig, der ikke har meget plads i køkkenet.

Med en stavblender fra Bosch får du ikke bare en stavblender. Du får en ny ven i køkkenet – den bedste køkkenmedhjælper, du kunne drømme om. Du kan finde Bosch’ stavblenderne i alle prisklasser og med mulighed for smarte funktioner og ekstra tilbehør. Gå all in og vælg for eksempel den smarte MaxoMixx 1000, som er kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk.

Med MaxoMixx får du en stavblender med kraftig motor, og du kan vælge mellem stavblenderen selv eller en smart pakkeløsning med alt i tilbehør. Så kan du hakke, snitte, ælte, skære og piske. Stavblenderen klarer næsten alle arbejdsopgaver i køkkenet, og du er sikret en nemmere madlavning i den travle hverdag.

Bosch kan nemlig deres kram, når det gælder køkkenudstyr, og deres stavblendere er ingen undtagelse. Så træf en god beslutning i dag og vælg Bosch som din næste stavblender.

97
Bosch MSM14200
97
Bosch MS64M6170
86
Bosch MSM6B100
Tilføj Produkt
Pris250 kr1499 kr192 kr

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Stavblendere

Prisen på stavblendere afhænger meget af model, kvalitet og tilbehør. Du kan få stavblendere fra omkring 2-300 kroner for de billigste, mens de dyrere modeller koster op omkring 1.000-1.500 kroner.

Hvilken stavblender du skal vælge afhænger af dit behov og dit budget. Ønsker du en smart løsning med diverse tilbehør som minihakker, piskeris og måske foodprocessor, eller har du blot behov for stavblenderen? Jo mere tilbehør, jo højere vil prisen som oftest også være.

Bosch har produktionslokationer mange steder i verden – både Europa, Asien, Latinamerika og USA. Vil du vide hvor de enkelte Bosch-produkter er produceret, må du se det på indpakningen eller kontakte forhandleren.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Bosch MSM14200
97
Bosch MSM14200
250 kr 259.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.