TEST: De Bedste Braun Stavblender i test 2023

Se alle Braun Stavblendere i testen
14152 Anmeldelser
10 Produkter
56 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 2, 2023

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

91
Braun Multiquick 3 MQ 3025 Braun Multiquick 3 MQ 3025 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
 • Inkluderet tilbehør Bæger, Hakker og Piskeris
 • 2 hastighedstrin
396 kr. 429.75 kr.
95
Braun Multiquick 3 MQ 3045 Braun Multiquick 3 MQ 3045 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Aftagelig fod
 • Dele tåler maskinvask
467 kr. 485.33 kr.
94
Braun MultiQuick 7 MQ 7087X Braun MultiQuick 7 MQ 7087X Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • Trinløs hastighed
 • Fremragende kvalitet
 • Inkluderet tilbehør: Bæger, Hakker, Moser, Piskeris og Strimler
1449 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Braun Stavblendere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Braun Stavblendere på markedet i 2023
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Stavblendere
 • Fordele og ulemper

Braun Stavblender test

En stavblender er et uundværligt redskab i køkkenet. En stavblender kan nemlig bruges til mange ting. Med det rette tilbehør kan du bruge stavblenderen til et væld af opgaver i køkkenet i dagligdagen.

Med en Braun stavblender får du et godt udvalg af tilbehør. Du får ikke bare en stavblender, men også en elpisker, minihakker og meget mere. En alsidig maskine der kan gøre madlavningen nemmere, når der skal hakkes, blendes og piskes.

Vil du gerne vide mere om Braun og deres stavblendere, har vi samlet det hele for dig i denne artikel. Her kan du lære mere om brandet Braun, og hvorfor lige præcis deres stavblendere er gode.

Mere om Braun

Braun er en tysk producent af husholdningsprodukter, der har eksisteret siden 1921. Virksomheden blev grundlagt af Max Braun i Frankfurt i Tyskland, først som en lille ingeniørshop, hvor han begyndte at producere komponenter til radioer. Med stor succes udvidede Braun virksomheden, og i 1929 begyndte han at bygge hele radioer efterfulgt af pladespillere få år efter.

Som mange andre tyske virksomheder blev Braun påvirket af Anden Verdenskrig, og måtte efterfølgende genopbygge fabrikker og hele brandet. Men med nye tider kom også nye produkter, og Braun blev efter krigen meget kendte for deres radio- og audioudstyr som højtalere.

I 1950’erne kom turen til den første elektriske barbermaskine – et produkt som virkelig satte Braun på verdenskortet. I samme periode begyndte Braun også at udvikle køkkenmaskiner og foodprocessorer, efterfulgt af kamera og projektorere i 60’erne. Disse blev dog droppet igen i 70’erne hvor Braun i stedet valgte at fokusere på forbrugerprodukter som køkkenudstyr, kaffemaskiner, barbermaskiner, elektriske tandbørster, ure og radioer. Og det er netop disse produkter, vi kender Braun for i dag.

Braun er nok stadig nummer ét, når det gælder barbermaskiner, men de kan bestemt også bryste sig af deres køkkenudstyr – og særligt deres blendere og stavblendere. I dag fokuserer Braun dog primært på deres skønhedsprodukter som hårtørrere og hårfjerningselektronik, og derimod har de andre brands til at stå for køkkenudstyr og lignende, dog stadig under Braun-licensen. Det er blandt andet DeLonghi, der står for kaffemaskinerne, om end de stadig bærer Braun-navnet.

Med en Braun stavblender får du dog stadig den høje kvalitet fra Braun, og du kan forvente en god makker i køkkenet. Læs mere herunder om Brauns stavblendere.

Gør madlavningen nemmere med en Braun stavblender

Med en stavblender fra Braun bliver madlavningen nemmere. Du kan nemt klare aftensmaden – uanset hvad der står på menuen. Skal der hakkes løg eller andre ingredienser, klares det nemt med minihakkeren, som følger med. Du kan også bruge stavblenderen til at blende suppe, saucer og lækre grøntsagspureer. Måske skal der laves lidt dessert til også? Hvorfor så ikke piske den lækre dessertcreme eller flødeskum sammen med Braun stavblenderen?

Med en stavblender fra Braun får du mange muligheder. Du kan vælge, hvor meget tilbehør du skal have med, alt efter hvilken model du vælger. Kan du klare dig med en stavblender og mixerkande? Eller skal der minihakker og piskeris med til? Du kan faktisk gå all in og vælge en stavblender med foodprocessor og et væld af ekstra tilbehør. Uanset hvad du vælger, kan du forvente en stavblender i topkvalitet.

Stavblenderne fra Braun er udstyret med en SmartSpeed teknologi – her er ingen særlige hastighedsindstillinger, og du styrer helt selv hvor meget kraft der skal til. Skal løgene hakkes groft, skal du blot trykke forsigtigt – og skal det være finere, så skal du trykke mere til. Hak løg, nødder, chokolade og meget mere, lige som du ønsker det.

Vi kender det alle sammen – frygten for at det sprøjter ud i køkkenet med suppe eller sovs, når du bruger stavblenderen. Her er Braun på forkant med det hele med den smarte SplashControl teknologi, der forhindrer sprøjt. Du får blendet det du skal, og du slipper for en hel masse rengøring i køkkenet bagefter.

Braun stavblenderen er tysk kvalitet og design – perfekt som din makker i køkkenet. Du får et smart alt-i-ét redskab, der kan gøre madlavningen nemmere og giver dig mere tid til andre sjove ting.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Stavblendere

Når du vælger en stavblender, er det godt at overveje, hvad du skal bruge den til og hvor ofte. Skal den bruges meget i hverdagen, kan det være godt at vælge en model med ekstra tilbehør som piskeris, minihakker og evt. foodprocessor – især hvis det ikke allerede er køkkenudstyr du har. Overvej også gerne funktioner og pris.

Ja, Braun er et godt mærke, der laver gode husholdningsprodukter. Deres MultiQuick stavblendere er af høj kvalitet, og de kan hjælpe dig med at gøre madlavningen nemmere. Du kan vælge mellem forskellige modeller, alt efter mængden af tilbehør – så de passer til dit behov.

Braun kommer fra Tyskland, hvor virksomheden blev grundlagt af Max Braun i 1921. I dag er de en af verdens førende producenter af barbermaskiner, men de står også bag en lang række køkkenudstyr og andre husholdningsprodukter.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Braun Multiquick 3 MQ 3045
95
Braun Multiquick 3 MQ 3045
467 kr 485.33 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.