Warning: Illegal string offset 'enabled' in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/inc/template-functions.php on line 167

TEST: De Bedste Casio Smartwatch i test 2024

Se alle Casio Smartwatch i testen
0 Anmeldelser
0 Produkter
74 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
Bedst i test bliver kåret snart
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Score
Pris

Vores test af
Casio Smartwatch giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste Casio Smartwatch på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Smart Watches
  • Fordele og ulemper

Alt du skal vide om Casio smartwatch

Casio er uden tvivl mest kendte for deres ure og lommeregnere, og selvom man skulle tro andet, er det først de seneste år, de er kommet på banen med deres smartwatches. I dag findes der én reel smartwatch model med Wear OS fra Google, mens der også findes flere forskellige aktivitetsure, der egner sig godt til sport og træning. Casio er kendte for deres G-shock serie i utroligt holdbart design – som heldigvis går igen i deres smarture. Du kan dermed forvente en god oplevelse med et solidt og innovativt design fra Casio.

Men hvem er Casio, og hvad laver de udover lommeregnere og smarte ure? Læs mere i artiklen her om Casios historie, samt deres nye kollektion af smartwatches.

Casio og en verden af ure og meget mere

Casio er nok mest berømte for deres solide udvalg af digitalure og lommeregnere, men faktisk har de også stået bag en lang række andre elektronikprodukter gennem deres historie. Og historien – ja, den starter helt tilbage i 1946.

Casio blev nemlig etableret som Kashio Seisakujo i April 1946, og manden bag var Tadao Kashio. Så hvis du tænker at Casio og Kashio lyder som hinanden, så er kashio netop sådan, Casio udtales på japansk.

Kashio startede dog ikke ligefrem ud med elektronik tilbage i 1946. Faktisk var hans første opfindelse den såkaldte Yubiwa pibe – en fingerring med en lille holder på, der kunne holde en cigaret, som dermed gjorde det muligt at ryge cigaretten helt ned til bunden, og på samme tid undgå at røre ved den. Det var lidt af en succes i efterkrigstidens Japan, hvor det var populært – men også dyrt at ryge.

Indtjeningen fra Yubiwa-piben brugte Kashio og hans brødre på at udvikle deres første lommeregnere, efter at have set dem til en udstilling i Ginza. Det resulterede i den første elektromekaniske lommeregner i Japan i 1954. Tre år senere stiftede de Casio Computer Co. Ltd, som også udviklede den første fuldt elektroniske lommeregner i et kompakt design.

I 1974 var tiden kommet til digitale ure, og her kom Casio med deres første CASIOTRON, som også var det første ur i verden med en automatisk kalenderfunktion. Efterfulgt af modellen F100, og senere deres verdensberømte F-91W, som er verdens mest solgte armbåndsur – selv den dag i dag.

Efterfølgende har Casio stået bag et væld af elektronikprodukter – herunder elektroniske keyboards, digitalkameraer, filmkameraer, kasseapparater, laptops, mobiltelefoner og meget mere. I Japan er de også populære for deres elektroniske ordbøger og dagbøger, samt printere, ure og meget mere.

Casio og deres første smartwatch

Med en så lang historie inden for elektronik og især ure, har det måske været nogle år undervejs, at Casio skulle udvikle deres eget smartwatch. Men endelig er det her: G-Shock Move Pro – et multi-sport smartwatch med Googles Wear OS. Modellen går også under navnet GSWH1000-1, og det er oplagt som et fitness og aktivitets smartwatch, mens Wear OS lige giver lidt flere muligheder.

Her får du alt det holdbare fra Casios G-shock serie – stød-, vand- og korrosionresistent, i en perfekt kombination med Wear OS, der byder på masser af smarte funktioner fra Google. Kombineret med indbygget GPS er uret perfekt til at måle hastighed, afstand og mange andre detaljer.

Wear OS gør det muligt for dig at benytte Google Maps til navigation, høre musik via YouTube, tjekke kalender og bruge Google Home sammen med dine andre Google devices i hjemmet, samt komme i forbindelse med verden omkring dig.

Der findes dog også andre smarte ure fra Casio på markedet, der dog henvender sig til sport og træningsbrug. Her kan du få et ur med pulsmåler, skridttæller, kalorietæller og meget mere – perfekt til træning og aktiv sport i hverdagen. Disse findes i flere modeller, men fælles er at de også hører under den holdbare G-Shock kollektion.

Tilføj Produkt
Pris
Serie
Sport
Batteritype
Batteritid
Batteristørrelse
Egenskaber
USB
Pulsmåler
Displaytype
Farveskærm
Skærmopløsning
Hukommelse
Processor
Processorkerner
RAM
Operativsystem
Kompatibel med smartphone
Operativsystem
Farve (urkasse)
Farve (urrem)
Materiale (urkasse)
Materiale (urrem)
Glastype
Vandafvisende
Vandafvisende (klassificering)
Trådløs kommunikation
Navigationssystem
Bluetooth
Wi-Fi
Vægt
Højde
Tykkelse
Bredde
Bredde (urrem)

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Smart Watches

Ja, Casio er endelig kommet på banen med deres første rigtige smartwatch, Casio G-shock smartwatch. Indtil da har der primært været fitness ure, men nu er de på banen med det smarte GSWH1000-1 smartwatch.

G-shock er en serie af ure fra det japanske brand, Casio. Serien er yderst holdbar, og urene kan holde til både slag og rystelser.

Et smartwatch er et smart ur med en masse funktioner ?? det kan være ting som muligheden for at foretage opkald, modtage og sende beskeder, tjekke e-mails, høre musik, samt forskellig tracking af sundhed, aktivitet, søvn, blodtryk og meget mere. Der findes mange forskellige typer og brands af smartwatches på markedet i dag.

Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.