TEST: De Bedste DeLonghi Espressomaskine i test 2024

Se alle DeLonghi Espressomaskiner i testen
124294 Anmeldelser
20 Produkter
52 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

85
DeLonghi ECP35.31 espressomaskine DeLonghi ECP35.31 espressomaskine Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
1056 kr. 1170.33 kr.
94
DeLonghi ECAM 650.75.MS DeLonghi ECAM 650.75.MS Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Let at bruge
 • Vandbeholderkapacitet på 2L
 • Mælkebeholder
9499 kr. 10639.60 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
DeLonghi Espressomaskiner giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste DeLonghi Espressomaskiner på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Espressomaskine
 • Fordele og ulemper

DeLonghi Espressomaskine test

Der er ikke noget som en god kop kaffe om morgenen – det er noget de fleste af os kender til i et kaffedrikkende land som Danmark. En god, nybrygget kop kaffe – velduftende og opkvikkende, med eller uden mælk.

Er du til god kaffe og gode bryggemetoder, er det oplagt at investere i en espressomaskine. En espressomaskine kan selvfølgelig lave meget mere end den stærke espresso. Espresso er nemlig grundstenen i et væld af kaffedrikke. Og med en espressomaskine kan du lave præcis din favoritkaffe, om det så er espresso, americano eller café latte.

Vil du finde en god espressomaskine, vil DeLonghi espressomaskine uden tvivl være et godt bud. Men hvem er DeLonghi, og hvad gør deres espressomaskiner til noget særligt? Læs mere om DeLonghi og deres espressomaskiner i denne artikel.

Om DeLonghi – Meget mere end kaffe

DeLonghi er et italiensk brand, som blev grundlagt i 1902. Virksomheden blev grundlagt af De’Longhi-familien i Treviso i Italien, hvor de startede med at producere små metaldele til industri, frem til 1950 hvor de kom på aktiemarkedet. Først i 1970’erne begyndte de at producere produkter til hjemmet – først en olieradiator, som blev en stor succes.

I årene efter udvidede de deres produktlinje og brand med alt fra radiatorer til blæsere – alle velkendte og innovative produkter til hjemmet. Senere kom også air condition og andre produkter på banen, før de begyndte at kaste sig over køkkenudstyr og husholdningsprodukter. I 2001 opkøbte DeLonghi Group det populære køkkenmaskine Kenwood, og de står således også som ejere den dag i dag.

I Danmark er DeLonghi måske mest kendte for deres kaffemaskiner, og især espressomaskinerne. Men faktisk var det ikke før 1993, de kom med deres første kaffemaskine, og der skulle gå 10 år, før de i 2003 kom med deres første fuldautomatiske maskine: Magnifica.

Efter en historisk aftale med Nespresso i 2004, indgik de et samarbejde, som gjorde det muligt for DeLonghi at producere udvalgte Nespresso-modeller. Det er nemlig ikke Nespresso selv – som er ejet af Nestle – der producerer deres kaffemaskiner. I stedet får de dem lavet hos andre producenter, herunder DeLonghi.

I 2012 kom Braun også ind under DeLonghi brandet, og det er altså tydeligt, at de står stærkt på markedet i dag. Men det var selvfølgelig espressomaskinerne vi kom fra. Hvad er det, der gør DeLonghi espressomaskinerne til dét, de er i dag?

DeLonghi espressomaskine – Ingen espresso uden DeLonghi

Som italiensk brand har DeLonghi uden tvivl kastet sig over deres rødder, da de gik i gang med udviklingen af kaffemaskiner, og måske især espressomaskinen. Det er helt sikkert også dét, vi kender DeLonghi mest for her i Danmark, og det er uden tvivl også derfor, at espressomaskinen er et af DeLonghis hovedprodukter.

Når det gælder DeLonghi, har de helt styr på, hvad det kaffedrikkende folk vil have. Uanset om det skal være nemt og hurtigt, eller om det skal være mere avanceret. Du kan nemlig få alle typer espressomaskiner fra DeLonghi.

Skal det være nemt og simpelt kan du vælge en af de smarte fuldautomatiske espressomaskiner, der kan lave espresso, kaffe eller kaffedrikke med mælk blot ved et tryk eller to på en knap. Denne type fylder dog også mere – og du skal forvente en højere pris. Til gengæld er det nemt.

Vil du gerne have mere kontrol over processen, kan du gå efter den manuelle espressomaskine, hvor du selv skal kværne kaffebønner, tampe og evt. justere espressomaskinen. De manuelle vil ofte være billigere, og de giver dig også større frihed til at brygge præcis den kaffe, du ønsker.

Uanset hvad du vælger, kan du forvente det bedste af det bedste med DeLonghi. DeLonghis espressomaskiner er af høj kvalitet, og de klarer sig utroligt godt i tests og blandt forbrugerne. Du kan lave din favoritkaffe – uanset om det skal være en espresso, americano, cappuccino eller café latte. Med en DeLonghi espressomaskine er mulighederne mange.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Espressomaskine

DeLonghi er et italiensk elektronik brand, som i dag er mest kendte for deres kaffemaskiner og espressomaskiner af høj kvalitet. De er desuden ejere af brands som Kenwood og Braun, og står desuden bag produktionen af flere Nespresso-maskiner.

Ja, det italienske brand DeLonghi er et godt mærke, når det gælder espressomaskiner. Du kan få flere forskellige, alt efter om du er til det nemme og fuldautomatiske, eller om du selv ønsker en del af styringen under kaffebrygningen.

Du skal først og fremmest gøre op med dig selv, hvilken type du vil have. Skal den være fuldautomatisk, automatisk eller ønsker du mere manuel kontrol? Alt efter model vil prisen også have en betydning, såvel som kvaliteten af brygningen. Størrelse, rengøring og funktioner kan også være en god idé at tage med i overvejelserne, samt om den skal have indbygget mælkeskummer.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. DeLonghi ECAM 650.75.MS
94
DeLonghi ECAM 650.75.MS
9499 kr 10639.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.