TEST: De Bedste Dyson Håndstøvsuger i test 2024

Se alle Dyson Håndstøvsugere i testen
4043 Anmeldelser
1 Produkter
92 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
94
Dyson V11 Absolute Dyson V11 Absolute Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • Aftageligt håndsæt
 • Flot design
5190 kr.
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Dyson Håndstøvsugere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Dyson Håndstøvsugere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Håndstøvsuger
 • Fordele og ulemper

Dyson håndstøvsuger test – alt om Dyson

Håndstøvsuger, håndholdt støvsuger, ledningsfri støvsuger – kært barn har mange navne. Og skal det være rigtigt kært, så skal der stå Dyson på.

Dyson er et yderst populært valg, når det gælder håndstøvsugere. En Dyson håndstøvsuger er både nem at bruge, og så er den yderst effektiv. Du slipper for at bøvle med ledninger, der er i vejen, og du kan have støvsugeren med overalt – både indenfor og ude i bilen, campingvognen eller værkstedet.

Hvem er Dyson?

Dyson Limited – eller Dyson som er det mest anvendte navn – er en multinational teknologivirksomhed, som i dag holder til i Singapore. Dyson står bag en lang række elektronikprodukter til husholdningen, herunder støvsugere, hårtørrere, håndtørrere, luftrensere og meget mere.

Dyson blev grundlagt af englænderen James Dyson, som var træt af støvsugernes kvalitet i 1970’erne. Det startede da han kom hjem med en støvsuger i 1974, som efter kort tid brug mistede sugeevnen. Han åbnede støvsugeren op, og kunne se at den var gal med filteret i støvsugerposen.

I årene efter erfarede han ligeledes, at støvsugernes system var ineffektivt – og han opdagede de smarte cyklonsystemer, der ved hjælp af centrifugalkraft kunne opsuge snavs i fabrikker. Datidens cyklonsystemer var meget store, så Dyson begyndte at se på, hvordan man kunne konstruere dem i et mindre format, der kunne bruges i støvsugere.

Dyson forsøgte at få den virksomhed, han arbejdede i, med på opgaven, men de var skeptiske og endte faktisk med at fyre ham. Hvis en smartere løsning kunne opfindes, så havde de velkendte støvsugerfabrikanter nok allerede gjort det – tænkte de.

Heldigvis fik Dyson hjælp med en investering og et lån, og i skuret bag sit hjem lykkedes det ham at udvikle en prototype på den cykloniske støvsuger. Her var det endnu ikke så nemt – Dyson havde i 1984 forsøgt at sende prototypen til amerikanske Amway, uden held – og året efter kom Amway med en støvsuger der mindede utroligt meget om Dysons design, hvorfor han endte med at sagsøge dem for brud på ophavsretten.

Endelig kom Dyson støvsugeren

I 1985 kom den japanske virksomhed Apex Ltd. på banen med en interesse for Dysons design – og det blev til den første cyklonstøvsuger, som blev solgt i Japan. En populær støvsuger, som også vandt en designpris i Japan i 1991.

Efter lidt flere bump på vejen kom James Dyson op med Dyson Appliances Ltd, og han udviklede den første egentlige Dyson-støvsuger – om end det først var efter 2001, at Dysons virksomhed selv varetog produktionen, hvor det hidtil havde været under andre støvsugerbrands.

Siden da er det gået stødt frem for Dyson og deres støvsugere. I 2009 begyndte Dyson virksomheden også at udvikle andre teknologier som håndtørrere, blæsere og hårtørrere. I dag forhandles Dyson støvsugere i mere end 65 lande verden over.

Her i Danmark er Dyson nok mest kendt for deres støvsugere – nemlig de ledningsfri håndstøvsugere, men rundt omkring på offentlige toiletter på arbejdspladser og offentlige institutioner er især deres håndtørrer også at finde.

Hvorfor en Dyson håndstøvsuger?

Dyson er en af de mest populære håndstøvsugere på markedet – og selvom mange andre producenter er begyndt at følge godt med, så er Dyson alligevel en stor favorit, som ikke sådan lige er til at vælte af pinden.

Med en Dyson støvsuger får du en sugeevne, der er ud over det sædvanlige. Ofte har Dyson støvsugerne også en længere driftstid end mange andre håndstøvsugere på markedet – og så er de veludstyret fra køb. Du får nemlig flere forskellige mundstykker med til, som kan bruges til forskellige overflader, og gør det endnu nemmere at have dem med omkring i hjemmet og bilen.

En Dyson håndstøvsuger koster som oftest mere end mange andre håndstøvsugere på markedet – men det er med god grund. Det er bedre kvalitet, og teknologien er en af de bedste på markedet. Den særlige cyklonteknologi byder nemlig på en imponerende sugekraft. Og skulle det halte lidt, så er det nemt at rense filteret, så den er fit for fight igen.

94
Dyson V11 Absolute
Tilføj Produkt
Pris5190 kr
EgenskaberAftageligt håndsæt, Batteridrift, Genopladelig
Støjniveau-
OpsamlingPoseløs
Opsamlingskapacitet0.76 L
Filter-
ArbejdsradiusBlå, Lilla
FarveBatteri
Strømkilde60 min
Batteritid270 min
OpladningstidJa
Genopladelig-
Batteritype1261.0 mm
Våd- og tørstøvsuger250.0 mm
Motoreffekt261.0 mm
Sugeeffekt3.05 kg
Sugeevne (kPa)-
Højde-
Bredde-
Dybde-
Vægt-
Ledningslængde-
Slangelængde-
HEPA-Filter klassifikation-

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Håndstøvsuger

Ja, det er det bestemt. Dysons støvsugere er utroligt effektive og nemme at bruge. Det smarte design gør det nemt at støvsuge, samt tømme støvsugerens beholder.

Det kan være svært at finde den rigtige håndstøvsuger ?? der findes mange gode på markedet, og det bedste du kan gøre er derfor at overveje, om det skal være en lille håndholdt støvsuger uden forlænger, eller det skal være en længere, ledningsfri støvsuger. Et godt bud vil være Dyson, som er kendte for deres utroligt effektive håndstøvsugere med høj sugeevne.

Hvilken Dyson håndstøvsuger der er bedst, afhænger af dit behov. De findes i dag med forskellig motorkraft, kapacitet og forskellige funktioner. En af de særligt populære er Dyson V11 Absolute Extra, som har høj sugeevne og lang batteritid. Overvej hvad dit behov er, og vælg ud fra det.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Dyson V11 Absolute
94
Dyson V11 Absolute
5190 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.