TEST: De Bedste Eeese Affugter i test 2024

Se alle Eeese affugtere i testen
306 Anmeldelser
5 Produkter
68 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

89
Eeese Adam Eeese Adam Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
1974 kr. 2119.20 kr.
92
Eeese Emil Eeese Emil Læs mere om produktet
 • Bedst i test
1452 kr. 1509.40 kr.
90
Eeese Carl Eeese Carl Læs mere om produktet
 • Automatisk nedlukning
 • vaskbart filter
 • Støjsvag
2399 kr. 2415.40 kr.

Vores test af
Eeese affugtere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Eeese affugtere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Affugter
 • Fordele og ulemper

Eeese affugter test

Fugt kan være et stort problem i ældre byggerier, i skure og værksteder, campingvogne og andre knapt så velisolerede rum. En nem og billig løsning på problemet kan være en affugter. Med en affugter kan du nemt og effektivt holde fugt nede i et rum – det mindsker risikoen for fugtskader og skimmelsvamp, der kan være sundhedsskadeligt.

Med en affugter fra Eeese Air Care kan du afhjælpe en stor del af problemet og skabe et sundere indeklima. Læs mere om det danske brand Eeese Air Care og deres affugtere i denne artikel.

Hvem er Eeese?

Eeese hedder egentlig Eeese Air Care, og det er et dansk brand, som kom til verden i 2018 med deres affugtere, luftrensere, aircondition og luftkølere. Faktisk skal vi længere tilbage, da Eeese Air Care høre under den danske virksomhed Swim & Fun, som blev grundlagt helt tilbage i 2006, som en distributør af pools og tilbehør til pools i Norden. Med flere Gazelle-priser i kufferten, har Swim & Fun udviklet sig stødt, og med det resultat, at de har udvidet deres brand og produktlinje.

Dermed kom Eeese Air Care til, med fokus på luftrensende produkter, og de har opnået stor popularitet på det danske marked med deres udvalg af især affugtere. De ser imod fremtiden, og sørger hele tiden for at deres produkter følger med tiden – blandt andet ved at udvikle luftrensningsprodukter med Wi-Fi og Google Assistant kompatibilitet.

I 2022 blev Swim & Fun opkøbt af det spanske Fluidra S.A., så det er spændende at se, hvordan rejsen med pools og affugtere fortsætter.

Vælg en Eeese affugter

Adam, Axel, Carl, Danny, Emil, Hugo, Mark Otto, Tim og Valdemar. Nej, det er ikke drengene i en skoleklasse. Disse skønne navne er alle en del af Eeeses produktlinje af affugtere. Du finder deres affugtere i alle prisklasser – i det helt små, til de større væghængte modeller. Den mindste affugter er Tim med en kapacitet på 250 ml – fin til at fjerne fugt i bilen eller campingvognen. Du kan også finde Eeese affugter med højere kapacitet – fra 7 liter og helt op til 120 liter.

Af de almindelige affugtere går modellerne fra en kapacitet på 7 Liter med den lille smarte Mark, og op til 25 liter, som du finder hos Carl, Hugo eller Otto.

Desuden er det også muligt at vælge en smart to-i-en løsning med en affugter og luftrenser i ét. Den perfekte løsning til dig, der ønsker et optimalt indeklima.

Med en Eeese affugter har du dermed god mulighed for at komme fugtproblemerne til livs. Og i dag er det blevet endnu nemmere, da flere af Eeeses modeller er udstyret med Wi-Fi – en smart og moderne løsning, der gør det muligt for dig at styre affugteren direkte fra din smartphone, uanset hvor du er. Desuden kan de også tilsluttes Google Assistant, hvis du er til smart home og Google Home.

Hvad er en affugter og hvordan virker den?

En affugter er en lille maskine, der kan hjælpe med at fjerne fugt i et rum. Det gør den ved hjælp af en kompressor. Når du tænder affugteren, så begynder den at suge den fugtige luft i rummet ind. Dernæst sørger den for at kondensere fugten til vand ved hjælp af en form for fordamper, som afkøler luften til under dugpunktet. Dermed samler vandet sig på fordamperens overflade, og det føres videre i en vandbeholder – eller det kan løbe gennem en slange ned til et afløb, såfremt affugteren er tilsluttet der.

Affugteren puster dermed den kolde luft gennem fordamperen, som opvarmer luften igen og puster den ud i rummet.

Når affugterens beholder er fyldt, eller når affugteren måler luftfugtigheden til at være optimal, slukker den igen.

Men hvad er en optimal luftfugtighed? Generelt anbefales det, at luftfugtigheden er mellem 45-50%. Om vinteren kan det være svært at ramme denne luftfugtighed, og derfor kan det være et problem i mange hjem. Ældre byggerier er ofte hårdere ramt af for høj luftfugtighed, og her kan affugteren være en stor hjælp.

92
Eeese Emil
90
Eeese Carl
89
Eeese Adam
Tilføj Produkt
Pris1452 kr2399 kr1974 kr
KategoriLuftaffugterLuftaffugterLuftaffugter
EgenskaberAutomatisk genstart, Automatisk nedlukning, Skærm, Slangetilslutning, Timer, Vandtank, Vaskbart filterApp, Automatisk genstart, Automatisk nedlukning, Skærm, Slangetilslutning, Timer, Vandtank, Vaskbart filter, WIFIAutomatisk genstart, Automatisk nedlukning, Skærm, Slangetilslutning, Timer, Vandtank, Vaskbart filter
FunktionerLuftaffugtningLuftaffugtning, LuftrensningLuftaffugtning
KølemiddelR134A, R290R290R290
Anbefalet rumstørrelse (m²)50 m²120 m²100 m²
Luftgennemstrømning100 m3/h180 m3/h140 m3/h
Maksimal driftstemperatur35 °C35 °C35 °C
Minimum driftstemperatur5 °C5 °C5 °C
Blæser hastighedstrin222
Affugtningseffekt10.0 L/24h25.0 L/24h20.0 L/24h
Vandtank kapacitet2.6 L6.5 L5.0 L
Maksimalt støjniveau40 dB46 dB44 dB
Minimum støjniveau36 dB41 dB36 dB
Effekt---
Vægt (kg)10.514.614.5

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Affugter

Du kan affugte ved hjælp af en affugter. Det kan også være en god idé at hænge tøj til tørre udenfor, samt sørge for at lufte ud to gange om dagen af 10 minutter. Du kan også tænde emhætten, samt sørge for at dit hjem er varmet op til mindst 20 grader.

Det er forskelligt fra affugter til affugter, hvor meget strøm den bruger. Som regel udregnes det også ud fra, at affugteren kører i et døgn året rundt – og det er nok de færreste, der har affugteren kørende så længe.

De fleste affugtere larmer ikke særligt meget – faktisk kan de sammenlignes med et støjniveau som en støjsvag opvaskemaskine. Det er omkring 42 dB. Nogle affugtere er ekstra støjsvage og helt ned til 38 dB.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Eeese Emil
92
Eeese Emil
1452 kr 1509.40 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.