TEST: De Bedste Elbil til børn i test 2022

I denne artikel har vi samlet 33 af de bedste elbiler til børn, du kan finde på markedet lige nu. elbiler til børn her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 16 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver elbil til børn. Så er du på udkig efter den helt rigtige elbil til børn til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige elbiler til børn her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Mark Thorup Højfeldt
16 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
33 Produkter
Sidst opdateret: maj 25, 2022
35 timer Tid brugt
Mark Thorup Højfeldt

Mark har passion indenfor tech og underholdning, så han ved alt om elektronik.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Elbil til børn i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST TIL PRISEN
Elbil 6V
Elbil 6V Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
?
442.23 kr 114 kr

Bedste pris hos:

Only4kids
BEDST I TEST
Azeno Mercedes Elbil Til Børn Maybach G650
Azeno Mercedes Elbil Til Børn Maybach G650 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • God kvalitet
 • Let at betjene
?
2359.00 kr 1599 kr

Bedste pris hos:

Føtex

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Azeno Mercedes Elbil Til Børn Maybach G650 ?
PREMIUM VALG
Azeno Mercedes GLC 63S Coupe 12V Elbil ?
BEDST TIL PRISEN
Elbil 6V ?
Tilføj Produkt
Pris1599 kr3799 kr114 kr
Alder (fra) Lyd, Lys 3-
Egenskaber- Lyd, Lys, Musik, Rat, Støddæmpere-
Materiale Plastik PlastikPlastik
Antal af gear- 3-
Volt (batteri)- 12 V6 V
Effekt (motor)---
Maks. belastning---
Maks. hastighed---
Design- Gummihjul, Sidespegl, Åbningsbare døre-
Antal af sæder- 21
Køretid---
Opladningstid- 10 timer-
Tema---
Farve---
Antal---
Højde- 64 cm53 cm
Dybde- 137 cm99 cm
Bredde- 86 cm50 cm
Vægt-27.5 kg-

Bedste Elbil til børn under 2000 kr. Top 3

Azeno Audi R8 Elbil 12V Azeno Audi R8 Elbil 12V1395 kr
0
Bedste pris hos: Innoliving.dk
Azeno Mercedes GTR AMG 12V Azeno Mercedes GTR AMG 12V1299 kr
0
Bedste pris hos: Føtex
Azeno Buffalo Elbil 12V Azeno Buffalo Elbil 12V1549 kr
0
Bedste pris hos: Lekmer DK

Hvilket Elbil til børn mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Elbil til børn.

#1
Lamborghini
0
#2
MegaLeg
0
#3
Azeno
0
#4
Feber
0
#5
vidaXL
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Guide: Sådan vælger du den bedste elbil til børn

Hvis du gerne vil købe den bedste elbil til dit barn, din niece, din nevø, dit barnebarn eller lignende, er der flere ting, du skal forholde dig til. Du bør nemlig aldrig bare vælge den første og den bedste elbil til børn, som du finder.

I stedet bør du undersøge forskellige faktorer, da det hjælper dig med at vælge den mest perfekte model til det pågældende barn. Det lyder muligvis en smule besværligt. Men heldigvis er det slet ikke så svært. Du skal blot følge vores guide, da vi her hjælper dig med at vælge den bedste elbil til børn.

Tips til valg af en elbil til børn

Langt størstedelen af de forskellige elbiler til børn på markedet kan bruges af børn fra 3 år. Dette gør sig også gældende her i vores elbil til børn test. Dog er det også muligt at finde modeller, der er velegnet til børn fra 2 år. Derfor bør du først og fremmest tjekke aldersmærkningen, inden du køber en specifik elbil.

Derudover er det værd at tænke over, om barnet har en speciel kærlighed til et specifikt bilmærke eller en specifik biltype. Det kan eksempelvis være, at barnet elsker Audi, hvorfor det er oplagt at gå efter dette mærke.

Det samme gør sig gældende, hvis barnet er helt vild med eksempelvis lastbiler eller traktorer. Der findes et væld af muligheder, så du kan være sikker på, at du kan opfylde barnets ønsker uanset, hvad han eller hun foretrækker. Det vil helt klart bringe barnet den absolut største glæde.

Ydermere skal du undersøge og overveje andre faktorer. Disse faktorer er følgende:

 • Pris – Hvor meget vil du betale for en elbil til børn?
 • Design – Tag et kig på sæder, hjul, lyd, lys, støddæmpere og så videre.
 • Batteri – Hvilken batteritype er der tale om?
 • Funktioner – Hvilke funktioner er bilen forsynet med? Er der musik, radio eller andre spændende funktioner?
 • Brugervægt – Hvor meget må føreren maksimalt veje?
 • Hastighed – Hvor hurtig kan bilen køre?
 • Sikkerhed – Er sikkerheden i top, eller er bilen ikke særlig sikker? Tjek gerne om der medfølger en fjernbetjening, samt om bilen er forsynet med en sikkerhedssele.

Der kan være stor forskel på de forskellige elbiler til børn, så det er vigtigt at udforske og forholde dig til ovenstående faktorer. Men selvfølgelig kan det være forskelligt, hvad du skal gå efter alt efter barnets ønsker.

Vil du gerne have en elbil til børn, der ligner en vaskeægte bil, så findes der identiske kopier. Du finder endda autentiske elbiler lige her i vores elbil til børn test. Lige meget hvilken en af disse elbiler du vælger, kan du være sikker på, at barnet får masser af sjove lege og timevis af underholdning ud af det.

Det er alfa og omega, at du tager et kig på batteri, brugervægt og hastighed, hvis du vil lave et godt køb. Det er vigtigt, at du ender med en elbil, som barnet vil bruge og bliver glad for. Batteriet er især et centralt element. Her bør du gå efter elbiler, der som minimum er forsynet med et 12V-batteri. Det sikrer, at bilen kan klare lidt af hvert og bruges udendørs uden problemer.

Det skal du huske på

Når du er på jagt efter en elbil til et barn, er det ydermere essentielt, at du køber en CE-mærket model. Er modellen CE-mærket, betyder det, at producenten står inde for, at selve produktet lever op til de europæiske standarder. Desuden kan du være sikker på, at producenten har fulgt alle sikkerhedsbestemmelser.

Derudover er det værd at have in mente, at en elbil til et barn bliver defineret som et legetøj. Det vil sige, at elbilen ikke må køre på offentlige veje. Får dit barn en elbil, må han eller hun altså kun køre rundt på privat ejendom og ikke på diverse offentlige områder.

Derfor bør du købe en elbil til dit barn

I dag finder du alt lige fra el-løbehjul til elcykler og el-ladcykler, der alle bruges flittigt af voksne. Vil du også gerne købe et smart elektrisk køretøj til dit barn, er det værd at kigge efter en elbil til børn.

Elbiler til børn er utroligt populære, og du ser dem nærmest alle steder. Det er der skam også en meget god grund til. For ikke nok med at disse biler er sjove for børn, så er de ydermere lærerige. Rent faktisk er der rigtig mange fordele ved at købe en elbil til dit barn.

En elbil har meget at byde på, så derfor finder du nogle af fordelene her. Her er de fem bedste grunde til, at du bør lade dit barn køre en tur i en smart elbil.

1) En elbil udvikler dit barns motoriske færdigheder


Når dit barn kører ud i det blå med en elbil, har han eller hun det helt sikkert meget sjovt. Udover dette så bliver dit barn uden tvivl også langt mere bevidst om omgivelserne og lærer det grundlæggende, når det kommer til navigation. En elbil kan altså være med til at udvikle dit barns motoriske færdigheder, hvilket er et stort plus.

Dette er på grund af, at elbiler til børn er designet til at se ud og fungere som rigtige biler. Det er derfor, at de kommer med indbyggede funktioner såsom døre, rat, gear og så videre. Når et barn kører i sådan en bil, lærer han eller hun at gøre brug af de nævnte funktioner. Rattet giver barnet mulighed for at manøvrere bilen rundt og betjene den helt selv.

Det betyder, at dit barn skal lære at finde ud af, hvordan han eller hun skal dreje for at undgå en specifik forhindring. Samtidigt skal dit barn lære, hvornår det er godt at sætte farten ned og meget mere. Alt dette kan være en yderst værdifuld læringsoplevelse.

2) En elbil får dit barn mere udenfor

Tablets, telefoner og videospil er blevet mere og mere populære. Det har haft den betydning, at mange børn ikke går udenfor og leger lige så tit. Det er ærgerligt, da det er meget vigtigt og lærerigt for børn i udviklingsstadier at lege udenfor. Ikke nok med at de er fysisk aktive, så udforsker og lærer de også nye ting om deres omgivelser.

Når det kommer til elbiler til børn, så motiverer de børn til at gå udenfor og lege. Derudover gør de også fysisk aktivitet sjovere for børn, hvilket er et stort plus. Det kan endda være, at elbilen ender med at inspirere barnet til at lege andre lege udenfor, så du ikke behøver at bekymre dig om dette.

Selvom at det måske ikke virker som meget, så vil dit barn altså få en smule motion af at køre en elbil. Det kan samtidigt styrke både ben- og armmuskler alt efter, hvordan bilen skal betjenes.

3) En elbil giver dit barn en følelse af at være mere selvstændig

Det er ekstremt vigtigt for dit barn (især hvis du har et mindre barn) at udvikle en følelse af selvstændighed og uafhængighed. Babyer er meget afhængige af deres forældre, men småbørn er forskellige. Det afhænger meget af barnet alt efter, hvor meget han eller hun klamrer sig til sine forældre.

Småbørn er netop begyndt at udforske verden på egen hånd. Det kan derfor være meget gavnligt at give sådan et barn en elbil på dette tidspunkt. Når dit barn kører rundt i en elbil, bliver han eller hun meget mere opmærksom og selvhjulpen.

Når barnet tager den fantastiske Audi eller Mercedes med ud at køre, lærer han eller hun at tackle diverse forhindringer og håndtere problemer på en proaktiv måde. Hvis et barn først overvinder en forhindring eller har gennemført en udfordrende tur, opnår barnet en følelse af at have præsteret noget.

Det kan være gavnligt for barnet selvtillid, selvværd og selvbillede. Samtidigt er det med til at styrke barnets følelse af selvstændighed og uafhængighed, hvilket altid er vigtigt for alle børn.

4) En elbil er utrolig sikker

De bedste elbiler til børn tilbyder en sjov oplevelse for dit barn uden at gå på kompromis med sikkerheden. Sikkerheden bør være din førsteprioritet, når du køber et legetøj af enhver art – og især, når der er tale om en elbil.

Elbiler til børn er bygget af slidstærkt og robust materiale, så det er meget sikkert. Derudover kommer langt de fleste elbiler med indbyggede sikkerhedsfunktioner såsom en fjernbetjening og en sikkerhedssele. Disse funktioner minimerer effektivt risikoen for diverse ulykker eller skader.

Alligevel er det vigtigt, at du sørger for, at dit barn hele tiden er sikker. Derfor bør du aldrig lade barnet bruge elbilen uden opsyn. Desuden er det essentielt, at du sikrer dig, at barnet spænder sikkerhedsselen og eventuelt bruger en hjelm, inden han eller hun kører afsted.

Sidst men ikke mindst er det absolut en fordel at bruge fjernbetjeningen så længe, at dit barn ikke er vant til at køre bilen, eller hvis barnet ikke er gammelt nok til selv at betjene den.

5) En elbil er god for dit barns fantasi

Børn har altid godt af at få brugt deres fantasi samt at være kreative. Og det får de uden tvivl mulighed for med en elbil. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænserne, når det kommer til at finde på lege ved brug af en elbil.

Når dit barn kører afsted ud i verden med sin elbil, er det muligt at finde på masser af sjove lege. Dit barn kan blive helt opslugt af sin egen fantasiverden, når hun eller hun kører ud på eventyr.

Giver du dit barn en politibil, kan han eller hun lege politi og røver. Det er ligeledes muligt at lege, at barnet er på tur med sin familie, kører hen til supermarkedet eller er på vej ud for at redde prinsessen fra den farlige drage. Der er nærmest ikke det, som en elbil ikke kan bruges til, når det kommer til sjov og spas.

Leder du efter en elbil til dit barn?

Nu har du fået fem gode grunde til, hvorfor du bør overveje at give dit barn en elbil. Det er en fantastisk måde for dit barn at udvikle sig på og lære noget nyt, mens han eller hun på samme tid har det sjovt.

Her i vores elbil til børn test finder du et godt udvalg af populære elbiler til børn, så du kan vælge din eller dit barns favorit. Det vigtigste er, at du ender med en elbil, som dit barn vil bruge i lang tid og få størst glæde af.

Hvis du vælger at give en elbil til dit barn i gave, kan du være sikker på, at du får smilet frem på hans eller hendes læber. Stort set alle børn vil nemlig elske at køre ud på eventyr i deres helt egen bil.

Desuden er det som regel også rigtig sjovt for forældrene at kigge på deres lille pus, der helt selv sidder og styrer en bil. Og kan dit barn ikke helt selv styre bilen endnu, kan du bare overtage styringen i starten. Det er skam sjovt for både børn og voksne.

1

Azeno Audi R8 Elbil 12V Anmeldelse

Azeno Audi R8 Elbil 12V
0
Specifikationer
 • Alder (fra): 3
 • Egenskaber: Fjernstyring, Lyd, Lys, Musik
 • Materiale: Plastik

Flere Specifikationer: Antal af gear - 3; Volt (batteri) - 12 V; Effekt (motor) - 70 W; Maks. belastning - 30 kg; Maks. hastighed - 6.0 km/h; Design - Gummihjul, Sidespegl, Åbningsbare døre; Højde - 56 cm; Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af Azeno Audi R8 Elbil 12V

Her finder du en eksklusiv hvid elbil til børn fra Audi, der er yderst flot. Elbilen er fremstillet med fokus på alle de små detaljer, så du får en elbil i luksusklassen. Med denne elbil kan dit barn hurtigt blive kørende, så I kan have en masse sjove timer sammen. Dog anbefales det, at barnet minimum skal være 3 år, før elbilen tages i brug.

Mere information

Denne lækre Audi er udstyret med to 12V-motorer, tre fremadgående gear samt et enkelt bakgear. Derudover kommer bilen med et kraftigt 12V-batteri, og det er endda også muligt at bruge bilen på både asfalt, grus, græs, fliser med mere. Bilen har spejle og plastikhjul og er fuldstændig en minikopi af denne fantastiske bil.

Takket være alle disse smarte funktioner kan dit barn altså få følelsen af, hvordan det er at betjene en bil. Det kan være en rigtig god læring for barnet både i forhold til koncentration, motorik og så videre.

Endvidere kommer Audi-elbilen med musik og kørelys. Der er en lydstyrkeknap, så musikken kan skrues op og ned, og det er muligt at tilslutte både MP3 og USB. Bilens døre kan åbnes, så det foregår på præcis samme måde, som når barnet stiger ind og ud af de voksnes biler. Sikkerheden er ligeledes i top, da bilen er forsynet med en sikkerhedssele.

Ved køb af denne model medfølger der ydermere en fjernbetjening. Dette er et stort plus, da en voksen hermed kan få kontrollen over bilen indtil, at barnet selv kan kontrollere den. Der er plads til et enkelt barn i bilen ad gangen. Barnet må maksimum veje 30 kilo.

Sidst men ikke mindst kan bilen køre mellem 3 til 5 km/t. Når den er ved at løbe tør for strøm, kan dette desuden ses på selve batteriindikatoren. Der er inkluderet en lader i købet, og ladetiden er på mellem 6 til 8 timer.

2

Lamborghini Sian Elbil Anmeldelse

Lamborghini Sian Elbil
0
Specifikationer
 • Alder (fra): 3
 • Egenskaber: MP3-Tilslutning, Lys, Lyd
 • Materiale: Læder, Metal og plastik

Flere Specifikationer: Antal af gear - 2; Volt (batteri) - 4 x 30W; Effekt (motor) - 4 x 12V, 30W; Maks. belastning - 30 kg; Maks. hastighed - 7 km/t; Design - Sidespejle, lædersæder, Gummihjul og seler; Højde - 40 cm; Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af Lamborghini Sian Elbil

Er du på udkig efter en kraftfuld og sej elbil til børn? Så bør du tage et kig på denne smarte Lamborghini. Med denne bil vil dit barn uden tvivl få masser af underholdning og sjov, da det vil føles som om, at han eller hun sidder i en vaskeægte racerbil. Den lækre bil ligner skam også en Lamborghini, så selv voksne vil blive misundelige.

Mere information

Denne flotte elbil til børn har en køretid på mellem 30 og 45 minutter, så der er rig mulighed for at få kørt en masse rundt. Bilen er udstyret med gummihjul, der har et godt greb. Det betyder, at dit barn vil sidde komfortabelt og sikkert til alle tider.

Derudover kommer denne Lamborghini-elbil med et stærkt 12V-batteri, der driver hele fire motorer. Det sikrer, at bilen kan køre stort set alle steder. Det har altså ingen betydning, om der bliver kørt på græs, på fliser eller på asfalt.

Den smarte bil kommer med alle de funktioner, som en normal bil har. Den har både lys, sæder af ægte læder, bakspejle samt MP3- og SD-indgange. Herved kan dit barn lytte til skøn musik, når han eller hun kører rundt i baghaven eller andre steder.

Vil du gerne have kontrol over bilen, er det muligt med hjælp fra den medfølgende fjernbetjening. Takket være fjernbetjeningen kan du betjene bilen så længe, at dit barn ikke selv kan. Det kan give dig ro i sindet.

Bilen anbefales til børn fra 3 års alderen og kan tåle en vægt på op til 25 kilo.

3

Azeno Elbil Politibil SUV 12V, Sort Anmeldelse

Azeno Elbil Politibil SUV 12V, Sort
0
Specifikationer
 • Alder (fra):
 • Egenskaber: Fjernstyring, Lyd, Lys, Musik
 • Materiale: Plastik

Flere Specifikationer: Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af Azeno Elbil Politibil SUV 12V, Sort

Med denne smarte elbil til børn kan dit barn virkelig være kreativ og få gang i fantasien. Der er nemlig et væld af sjove lege, der kan leges, når først dit barn sætter sig op i denne fantastiske politibil. Dit barn kan blandt andet lege, at han eller hun er på jagt efter forbrydere eller bare køre rundt og holde øje med, at alt er, som det skal være.

Mere information

Vælger du denne elbil til børn, får du uden tvivl den sejeste på markedet. Du får intet mindre end en smart politibil med rigtige gummidæk, der er forsynet med mange blinkende udrykningslys, seje lyde og med mulighed for at åbne og lukke dørene.

Dit barn skal blot trykke på en enkelt knap, og så går udrykningslyset i gang. Herved kan dit barn være sikker på, at alle giver plads til ham eller hende, så der kan blive orden i gaderne. Bilen kommer med et fremadgående gear og et bakgear. Det er derfor muligt både at køre fremad samt at bakke.

Der medfølger desuden en fjernbetjening, så de voksne kan overtage styringen af bilen. Dette er en fordel, da det herved er sikkert for barnet at bruge den, indtil at han eller hun selv kan styre den korrekt. Bilen har et 12V-batteri og to 12V-motorer, så den kan bruges de fleste steder.

Politibilen kan nå op på en hastighed mellem 3 og 4 km/t. Når den ikke har mere strøm, kan dette ses på batteriindikatoren. Ladetiden er på cirka 8 timer. Ved køb af politibilen medfølger der naturligvis en oplader.

Elsker dit barn at høre musik, er det skam muligt i denne elbil. Der er både musik, en USB- og en MP3-indgang, så der er lidt af hvert. Endvidere har bilen en justerbar knap til lydstyrken, så der kan skrues op og ned.

Den anbefalede alder for brug af politibilen er 3 år. Førervægten må ikke overstige 30 kilo.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Elbil til børn

Hvilken elbil til børn er den bedste?

Dette er et spørgsmål, der er svært at svare på, da det i bund og grund kommer an på din personlige mening. Dog er det en fordel at gå efter en elbil med et godt batteri. Desuden er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Det betyder, at der bør være en sikkerhedssele og en fjernbetjening. Sidst men ikke mindst er det altid et plus, hvilket forskellige funktioner bilen har i form af gear, lyd, lys og så videre.

Hvad koster en elbil til børn?

I vores elbil til børn test finder du elbiler med en pris på mellem 1.400 kroner og 3.000 kroner. Dog er det muligt både at finde dyrere og billigere elbiler. Prisen kommer typisk an på alt lige fra mærket til designet, batteriet, funktionerne og så videre.

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en elbil til børn?

Inden du køber en elbil til børn, bør du tage et kig på selve batteriet og sikkerheden. Det er de to vigtigste faktorer i forbindelse med køb af en elbil. Derudover er det en fordel at kigge på de forskellige funktioner, så du kan se, hvilken elbil der passer bedst til dit barns alder og behov. Selvfølgelig er prisen også en faktor, du bør have med i dine overvejelser.

Hvor sikker er en elbil til børn?

I dag finder du elbiler til børn, der er utroligt sikre. Du bør altid vælge en elbil, der kommer med en fjernbetjening. På den måde kan de voksne overtage styringen og betjene bilen indtil, at barnet selv kan håndtere bilen. Derudover bør du købe en elbil til børn, der kommer med en sikkerhedssele.

Hvilken elbil til børn skal jeg vælge?

Det kommer helt an på din egen samt dit barns præferencer. Hvis dit barn er meget glad for racerbiler, er det en fordel at vælge en elbil såsom en Lamborghini. Elsker dit barn derimod at lege politi og røvere, er det oplagt at købe en politibil som elbil. Der findes masser af muligheder, så du kan finde den perfekte elbil til dit barn.

Kilder

Kilder

I denne elbil til børn test er der lagt fokus på at finde et godt udvalg af elbiler til børn. Vi har fundet frem til populære modeller, så der er en elbil for enhver smag. Vi har et ønske om at give dig en objektiv anmeldelse og beskrivelse af de forskellige produkter.

Dog er der i dette tilfælde ikke nogen eksperttests af de pågældende elbiler til børn. Derfor kan du i stedet læse dybdegående beskrivelser af de forskellige elbiler, så du kan tage en beslutning i forhold til, hvilken model der er den bedste til netop dit barn.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Azeno Mercedes Elbil Til Børn Maybach G650
?
Azeno Mercedes Elbil Til Børn Maybach G650
2359.00 kr 1599 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.