TEST: De Bedste Electrolux Robotstøvsuger i test 2024

Se alle Electrolux Robotstøvsugere i testen
598 Anmeldelser
2 Produkter
68 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

85
Electrolux PI92-6DGM Electrolux PI92-6DGM Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
3899 kr. 4979.00 kr.
87
Electrolux PUREi9 Electrolux PUREi9 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
228 kr. 242.00 kr.
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Electrolux Robotstøvsugere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Electrolux Robotstøvsugere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Robotstøvsuger
 • Fordele og ulemper

Electrolux robotstøvsuger test

Er du også træt af at støvsuge derhjemme hele tiden? Der er ikke noget mere kedeligt – og så er det ovenikøbet også hårdt for kroppen at rende rundt og svinge støvsugeren omkring.

Med en robotstøvsuger kan du nemt få gjort rent i hjemmet, helt uden du behøver belaste din krop – ja, du behøver faktisk ikke engang løfte en finger. Sådan næsten i hvertfald.

Vælger du en robotstøvsuger fra Electrolux kan du forvente en effektiv rengøring med deres innovative teknologi og unikke og smarte design. Og selvom Electrolux’ første robotstøvsuger – som faktisk også var verdens første – måske var lidt et flop, så har de udviklet sig til en utroligt anerkendt robotstøvsugerproducent i dag. Læs mere om Electrolux og deres rejse til nogle af de bedste robotstøvsugere på markedet.

Alt om Electrolux

Electrolux blev grundlagt i 1919, da virksomhederne AB Lux og Svenska Elektron AB gik sammen som virksomhed, ledt af Axel Wenner-Gren i Stockholm. Lux stod blandt andet også bag den populære luxlampe, som var udendørsbelysning – kendte i det svenske gadebillede. Men nu kom turen til støvsugeren.

Electrolux var trætte af bøvlede støvsugere, og de drømte om en mere let og brugervenlig løsning, der kunne gøre hjemmet sundere, øge hygiejnen og give et bedre indeklima, hvorfor de begyndte at producere støvsugere. Det blev til den utroligt populære Model V, som er kendt verden over.

Som årene kastede Electrolux sig over flere markeder, og med opkøb af forskellige virksomheder, blev det muligt at opstarte produktionen af andre produkter til husholdningen – det var vaskemaskiner, opvaskemaskiner, foodprocessorer og meget mere.

I dag er Electrolux et utroligt velkendt mærke i Danmark, og vi er mange, der er glade for deres støvsugere, men også hvidevarer. Også deres robotstøvsugere er et populært valg.

Verdens første robotstøvsuger – Electrolux Trilobite

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at Electrolux står bag verdens første robotstøvsuger. Electrolux har nemlig været pionerende på støvsugermarkedet med deres produktion af støvsugere helt tilbage til 1919.

Trilobite navnet kommer af trilopit, et uddødt leddyr som levede på havets bund for millioner af år siden, og robotstøvsugeren minder i den grad om en trilobit i dens design. Idéen om robotstøvsugere ligger dog længere tilbage i fiktionens verden – og med en noget anden udformning.

Desværre blev Trilobite robotstøvsugeren ikke nogen synderlig succes. Den virkede som sådan fint nok, men der var ofte problemer med at den kørte ind i objekter og vægge og gik i stå, samt der var områder, den ikke støvsugede ordentligt. Der er heller ikke noget at sige til, at sensorerne på denne model næppe har været så gode dengang.

Heldigvis har Electrolux udviklet og forbedret deres robotstøvsugere til en noget mere pålidelig kvalitet, som vi ser i dag.

Lad en Electrolux robotstøvsuger klare den kedelige rengøring for dig

Der er sket en hel del siden Electrolux Trilobite, så du kan trygt vælge en Electrolux robotstøvsuger i dag. De er designet til at klare et væld af udfordringer i dagligdagen – og vælger du en robotstøvsuger fra Electrolux, kan du dermed forvente en nem rengøring uden bekymringer.

Robotstøvsugeren fra Electrolux kalder ikke på dig, når den bakser med et gulvtæppe eller dørtrin – den er nemlig designet til at lære dit hjem at kende, og du kan ved hjælp af en app lære den hvor den skal køre rundt og støvsuge, samt hvornår – og dørtrin og gulvtæpper er ingen hindring.

Med den indbyggede sensor og kamera kan robotstøvsugeren nemt komme omkring og støvsuge alle hjørner. Den har et indbygget 3D Vision System, som opdager og opfanger alt – og finder alt støv. Den smarte form, som Electrolux selv brander som Trinity Shape, sikrer nemlig at robotstøvsugeren kommer rundt i alle hjørner og kroge uden problemer. Og med en stor kapacitet kan du nemt få støvsuget i stuen eller hele lejligheden.

Du kan vælge mellem forskellige driftstider – så du kan finde den støvsuger, der passer til dit behov og dit hjem. Alle med mulighed for at benytte af den smarte app, der gør det nemt for dig at holde styr på, hvor støvsugeren skal støvsuge. Du kan sågar sætte den i gang med at støvsuge, når du ikke er hjemme. Så kan du komme hjem til et skønt og rent hjem.

87
Electrolux PUREi9
85
Electrolux PI92-6DGM
Tilføj Produkt
Pris228 kr3899 kr
Maksimal driftstid40 min120 min
Opladningstid180 min120 min
BatteritypeLi-ionLi-ion
Batterikapacitet-4000 mAh
Maksimal arbejdsareal120 m2-
Støjniveau75 dB75 dB
Sugestyrke--
Moppefunktion-Nej
Maksimal trinhøjde--
Kapacitet0.7 l0.7 l
FilterVaskbartVaskbart
Timer-funktionJaJa
FjernbetjeningJaJa
AppstyringJaJa
Interaktivt kort--
Stemmestyring--
Højde8.5 cm8.5 cm
Vægt2.5 kg2.5 kg
Bredde-31.5 cm

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Robotstøvsuger

Der er flere ting, der er gode at overveje, når du skal vælge en robotstøvsuger. Først og fremmest bør du se på, om du har dyr i hjemmet – nogle robotstøvsugere er bedre til dyrehår end andre. Overvej også sugeevne, batteritid og kapacitet, samt hvilken prisklasse du vil gå efter.

Ja, robotstøvsugere kan sagtens være gode og effektive nok. Vælger du en robotstøvsuger af god kvalitet, kan du få klaret de kedelige og besværlige opgaver i hverdagen – du får mere tid mellem hænderne, og du kan nyde et rent hjem uden besvær.

Det er faktisk det svenske brand, Electrolux, der står bag verdens første robotstøvsuger, Electrolux Trilobite i 1996.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Electrolux PUREi9
87
Electrolux PUREi9
228 kr 242.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.