Warning: Illegal string offset 'enabled' in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/inc/template-functions.php on line 167

TEST: De Bedste Fitbit Smartwatch i test 2024

Se alle Fitbit Smartwatch i testen
36725 Anmeldelser
4 Produkter
86 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

90
Fitbit Luxe Fitbit Luxe Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
889 kr. 1008.60 kr.
90
Fitbit Inspire 2 Fitbit Inspire 2 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
249 kr. 615.67 kr.
?
Fitbit Sense Fitbit Sense Læs mere om produktet
 • Premium valg
1872 kr. 1982.40 kr.

Vores test af
Fitbit Smartwatch giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Fitbit Smartwatch på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Smart Watches
 • Fordele og ulemper

Alt om Fitbit Smartwatch

Med et Fitbit smartwatch kan du få godt gang i en mere aktiv hverdag. Smarturene fra Fitbit er nemlig specielt udviklet til dig, der ønsker at få mere styr på din aktivitet og træning i løbet af dagen. Her får du smartwatches af høj kvalitet, der gør det nemt at holde styr på din sundhed. Læs mere om Fitbit og deres populære smartwatches her.

Hvem er Fitbit?

Som navnet lyder har vi at gøre med fitness. Fitbit er nemlig en elektronik og fitness virksomhed, der især har fokus på fitness produkter, som aktivitetstrackere og smartwatches.

Fitbit blev dannet under navnet Healthy Metrics Research Inc. i San Fransisco i Californien i 2007. Grundlagt af James Park og Eric Friedman. Det var i marts måned, men allerede i oktober valgte de at ændre navn til Fitbit – et nok noget mere passende navn. Der skulle lidt bump på vejen til – blandt andet et søgsmål om varemærker fra Fitbug, grundet beskyldninger om brud på copyright. Dog vandt Fitbit, og de kunne fortsætte deres rejse.

Fitbit startede ud med deres Fitbit tracker, men har med tiden udviklet sig til de mere ikoniske smartwatches, der kan bruges til at logge forskellige aktiviteter, kalorietal og meget mere. Desuden står de også bag en lang række produkter inden for sundhedssektoren.

Men især deres smartwatches er blevet utroligt populære – særligt inden for aktiv hverdag og træning. Så er du på udkig efter det perfekte smartwatch til sundhed og aktivitet, vil et Fitbit smartwatch være et godt bud.

Få en aktiv hverdag med et Fitbit Smartwatch

Med et smartwatch fra Fitbit kan du få godt styr på hverdagen – og du kan opnå mere aktivitet i hverdagen, når du kan holde styr på din sundhed og din bevægelse. Et fitbit smartwatch kan nemlig bruges til at måle mange ting i din hverdag – hvor meget bevæger du dig, hvor meget sover du og meget mere. Fitbit kan nemlig måle mange ting i løbet af din dag – dit aktivitetsniveau, din træning, hvad du spiser, din vægt og din søvn.

Et Fitbit ur kan også hjælpe dig med at holde fast i en sund og aktiv hverdag – det kan motivere dig til at få bevæget dig nok. Fitbit hjælper dig ikke bare med at måle søvn, aktivitet og meget mere – det hjælper dig også med at forstå, hvordan du kan bruge disse målinger i hverdagen.

Fitbit smartwatch til opkald og meget mere

Du kan vælge mellem forskellige typer smartwatches fra amerikanske Fitbit. Er du på udkig efter en smart aktivitetstracker, der kan måle søvn, aktivitet, puls og sågar din cyklus, og hjælpe dig med at tilrettelægge dagen efter dine resultater? Eller er du på udkig efter et rigtigt smartwatch med både aktivitetstracker og kommunikationsmuligheder som opkald, beskeder og andre fede funktioner?

Med de forskellige smartwatches fra Fitbit kan du vælge den model, der passer dig og din hverdag. Fælles for alle er dog, at der er stor fokus på aktivitet og sundhed. Alle kan måle din aktivitet, søvn, skridt, forbrændte kalorier og meget mere. Og så kan du endda bruge det i poolen – Fitbits smarture har nemlig vandtæthed på ned til 50 meters dybde.

For at kunne følge ekstra godt med, anbefales det også, at du installerer Fitbit-appen på din smartphone. Den findes både til Android-telefoner og iPhones. Du skal bare finde den i din Google Play butik eller i App store, hente den ned, og så kan du nemt komme i gang med at sætte dit Fitbit smartwatch op i appen. Har du ikke en kompatibel smartphone, kan du bruge Fitbit Connect app’en som også fungerer på laptops.

90
Fitbit Inspire 2
?
Fitbit Sense
90
Fitbit Luxe
Tilføj Produkt
Pris249 kr1872 kr889 kr
Serie Fitbit Inspire Andre Andre
Sport Svømning Cykling, Fitness, Multisport, Svømning Multisport
Batteritype Li-polymer Li-polymer Li-polymer
Batteritid 240.0 timer 144.0 timer 120.0 timer
Batteristørrelse---
Egenskaber Accelerometer, Søvnmåler Accelerometer, Gyroskop, Hudtemperatur, Søvnmåler Accelerometer, Blodsyreniveau (SpO2), Skridttæller, Søvnmåler
USBNejNejNej
Pulsmåler Indbyggede Indbyggede Indbyggede
Displaytype- OLED (AMOLED) OLED (AMOLED)
Farveskærm-JaJa
Skærmopløsning---
Hukommelse---
Processor---
Processorkerner---
RAM---
Operativsystem---
Kompatibel med smartphone Android, iPhone Android, iPhone Android, iPhone
Operativsystem- Fitbit OS-
Farve (urkasse) Sort Guld, Sort Grå, Hvid, Sølv
Farve (urrem) Hvid, Rosa, Sort Hvid, Sort Hvid, Rosa, Sort
Materiale (urkasse)- Aluminium Rustfrit stål
Materiale (urrem) Silikone Silikone Silikone
Glastype- Gorillaglas-
VandafvisendeJaJaJa
Vandafvisende (klassificering) 5 ATM (50m) 5 ATM (50m) 5 ATM (50m)
Trådløs kommunikationBluetooth Bluetooth, NFC, Wi-Fi Bluetooth
Navigationssystem- GLONASS, GPS-
Bluetooth 4.0 5.0-
Wi-Fi-Wi-Fi 3, Wi-Fi 4-
Vægt- 40.4 mm 130 g
Højde 12.9 mm- 10.2 mm
Tykkelse-12.4 mm 36.3 mm
Bredde 16.8 mm 40.4 mm 18.0 mm
Bredde (urrem)---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Smart Watches

Ja, du kan hente Fitbit-appen til din iPhone, så du kan bruge den samen med dit Fitbit smartwatch. Det gælder også smartphones med Android. Du kan finde Fitbit appen i din App store eller Google Play butik.

Har dit smartwatch søvnmåler, bruger det en indbygget pulsmåler til at måle din puls og regne ud, hvornår du sover, samt hvilket søvnstadie du er i. Din puls vil nemlig falde, når du falder i søvn, mens den kan stige under de forskellige søvnstadier.

Et smartwatch kan bruges til mange ting. Det kan blandt andet bruges til at registrere og måle din aktivitet, din søvn og din generelle sundhed. Du kan også vælge smartwatches, der har kommunikationsapps, så du kan bruge det til at foretage opkald, modtage og sende beskeder, tjekke mails og meget mere. Nogle smartwatches kan også bruges til musik, tjekke vejrudsigt og lignende.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Fitbit Inspire 2
90
Fitbit Inspire 2
249 kr 615.67 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.