TEST: De Bedste fodmassageapparat i test 2024

Se alle fodmassageapparater i testen
1244 Anmeldelser
5 Produkter
25 timer Tid brugt
Skrevet af: Mark Thorup Højfeldt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

82
Beurer FM39 Beurer FM39 Læs mere om produktet
 • Varmefunktion
 • Grå
 • 6 massagehoveder
 • Brugervenlig
489 kr. 494.00 kr.
91
Beurer FM90 Beurer FM90 Læs mere om produktet
 • Varmefunktion
 • 3 programmer
 • Sort
 • Brugernem
1199 kr. 1338.80 kr.
88
Beurer FM60 Beurer FM60 Læs mere om produktet
 • Varmefunktion
 • 18 massagehoveder
 • Flot design
 • Nem at bruge
639 kr. 877.40 kr.

Vores test af
fodmassageapparater giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste fodmassageapparater på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Fodmassageapparat
 • Fordele og ulemper

Bedste Fodmassageapparat
under 600 kr.

Top 3

Hvilket Fodmassageapparat mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Fodmassageapparat.

#1
Beurer
87
#2
HoMedics
0
#3
InnovaGoods
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Find det bedste fodmassageapparat

Er du på jagt efter et fodmassageapparat? Det er meget normalt at opleve trætte fødder efter en lang dag –særligt hvis du har gående og stående arbejde. Den rette fodmassage kan både virke styrkende og afstressende, og sikre dig den optimale velvære og livsglæde. Vi bruger fødderne meget, og det er derfor vigtigt med glade fødder. Får du ikke plejet dine fødder, kan det resultere i ømme fodsåler og i værste fald begrænset mobilitet.
 
Der findes mange forskellige fodmassageapparater på markedet, heriblandt fodmassageapparater med varme og apparater som kan sørge for akupressur, zoneterapi og shiatsu. Nogle apparater kører på batteri, så du opnår stor fleksibilitet, og flere af apparaterne kan betjenes med fødderne, hvilket naturligvis er ganske praktisk. I denne guide finder du test af fodmassageapparater, så du får den rette hjælp til at vælge det bedste fodmassageapparat til din situation.
 

Typer af fodmassageapparater

Fodmassageapparater findes i flere forskellige typer og prisklasser. Nogle apparater består blot af en simpel plade, hvor du placerer dine fodsåler, mens andre apparater nærmest ligner en forvokset hjemmesko, som du skal stikke fødderne ind i. Sidstnævnte er gerne forsynet med varmelegeme eller infrarød varme, som kan gøre fødderne mere modtagelig overfor massagen.
 
Der findes også de mere omfattende modeller, som foruden den klassiske fodmassage også kan massere underben og læg. Disse modeller ligner nærmeres et par sammenvoksede skistøvler, og er oplagt, hvis du gerne vil have løsnet op for musklerne helt op i benene.
 
Er der særlige områder af dine fødder, du ønsker masseret? Fodmassageapparaterne er forsynet med forskellige programmer, som giver mulighed for en målrettet behandling, der passer til dit behov. Tjek indstillingsmulighederne grundigt, inden du beslutter dig for en konkretmodel. De mest simple modeller giver en ensformig massage, mens apparater med forskellige programmer giver mulighed for at variere massagen.
 

Fodmassageapparat med varme

Flere af de fodmassageapparater, som findes på markedet i dag, er forsynet med varmeelementer eller infrarød varme. Den beroligende varme kan hjælpe med at løsne muskler og spændinger op, ligesom den kan sørge for ultimativ forkælelsefor de kølige fødder.
 
Den infrarøde varme er særligt god til fodmassageapparater, da den øger blodcirkulationen (og frigør affaldsstoffer). Infrarødvarme trænger længere ind i kroppens hudlag, og giver en mere behagelig varme, som også strækker sig op i benene. Efter opvarmningen med infrarød varme er fødderne mere tilbøjelige til at tage imod massagen. Varmen er således behagelig i sig selv, ligesom den hjælper med den dybdegående massage.
 

Fodmassageapparat med batteri

Flere fodmassageapparater er forsynet med batteri, og der er både fordele og ulemper forbundet med at vælge en model med batteri. Fordelen er naturligvis, at den batteridrevne model giver øget fleksibilitet. Du kan nemt finde apparatet frem, og placere det lige hvor du har lyst til, uden at skal have fat i en forlængerledning i passende længde. Du kan endda tage apparatet med ud på terrassen eller altanen.
 
Ulempen ved at vælge et fodmassageapparat med batteri er naturligvis, at du skal huske at lade apparatet op. Får du pludselig lyst til en omgang fodmassage, er det en nedslående opdagelse, at apparatet ikke har mere batteri. Alt efter hvor meget du benytter dit fodmassageapparat, slider du også på batteriet.
 
Om du skal vælge et fodmassageapparat med batteri eller ledning kommer an på hvordan du gerne vil bruge apparatet. Friheden, du finder i den ledningsfri model, kan hjælpe til med at du får brugt apparatet oftere.
 

Forskellige typer fodmassage

En fodmassage kan tjene mange forskellige formål –lige fra at nedbringe stress og bekymringer til at forbedreblodcirkulationen i fødderne. Behandlingen har også afslappende effekt i hele kroppen, hvor den lindrer musklerne i fødderne, så du undgår smerter og spændinger.
 
Fodmassagen kan altså fungere som en effektiv behandling, men kan naturligvis også være ren nydelse og selvforkælelse. At få masseret fodsålerne kan givemasser af velvære i hverdagen.
 
Mange fodmassageapparater fremhæver tilbud om forskellige massageformer som akupressur, zoneterapi og shiatsu, men hvad dækker disse begreber egentlig over? Grundlæggende minder de tre typer om hinanden, og tager udgangspunkt i, at fødderne er forsynet med en række vigtige trykpunkter. Ved at stimulering disse områder med tryk og berøring, kan man opnå en række gavnlige effekter.
 

Akupressur, zoneterapi og shiatsu

Akupressur er en oldgammel behandlingsform, som handler om at lægge pres/tryk på spændte muskler. Ligesom akupunktur arbejder akupressuren med særlige aku-punkter, som er spredt ud over hele kroppen. Ved at presse på netop disse punkter, kan du opnå ro og afslapning, og således ikke blot påvirke den fysiske men også den mentale tilstand.
 
Med zoneterapi er formålet at lave målrettede tryk under fødderne, som kan gå ind og stimulere kroppens enkelte reflekszoner. Den gamle behandlingsform bunder iidéen om, at alle dele af kroppen er forbundet med en zone i fødderne. Gennem zoneterapi kan man altså få fødderne til at kommunikere med andre dele af kroppen, og på denne måde skabe harmoni og velbehag.
 
Shiatsuer en gammel japansk behandlingsform, som har været anvendt til behandling af mange forskellige sygdomme og symptomer. Ligesom med akupressur og zoneterapi handler shiatsu om at stimulerekroppens trykpunkter (atsu betyder tryk), og på denne måde påvirke kroppens energistrømme.
 
De tre forskellige ’behandlingsformer’ dækker altså nogenlunde samme fænomen, og du behøver således ikke bekymre dig om, om det enkelte fodmassageapparat tilbyder den ene eller den anden form for behandling.
91
Beurer FM90
88
Beurer FM60
82
Beurer FM39
Tilføj Produkt
Pris1199 kr639 kr489 kr
Egenskaber Varmefunktion, Vaskbart betræk Infrarød, Varmefunktion Infrarød, Varmefunktion
AnvendelsesområdeFødderFødderFødder
MassagetypeLufttryksmassage, ShiatsuShiatsu, ?ltendeShiatsu
Antal programmer3 stk-1 stk
Intensitetsniveauer3 stk2 stk-
Maksimum fodstørrelse46.0--
Massagehoveder- 18 stk 6 stk
Materiale Plastik- Net
FarveSortGrå, HvidGrå
Strømkilde Ledning Ledning-
Effekt 48 W 50 W 25 W
Længde 42.0 cm- 23.0 cm
Bredde 36.0 cm 37.5 cm 30.0 cm
Vægt 4.5 kg 2.1 kg 1.5 kg

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Fodmassageapparat

Et fodmassageapparat fungerer ved at du placerer dine fødder på apparatets plade eller i de dertil indrettede huller. Herefter vælger du et massage program, og sætter apparatet i gang. Mens apparatet er i gang, masseres dine fodsåler efter alle kunstens regler.

Du kan bruge dit fodmassageapparat alt efter behov. Har du gående og stående arbejde, som slider på dine fødder, kan du sagtens bruge apparatet hver dag/aften. En massage bør typisk vare 10 til 20 minutter pr. gang.

Fodmassageapparater findes i mange forskellige prisklasser. Prisen afhænger bl.a. af apparatets mærke og funktioner. De simple massageplader er de billigste modeller, og findes til nogle få hundrede kroner. De lukkede apparater, som man stikker fødderne ned i, koster ofte 700-1.700 kr.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Beurer FM90
91
Beurer FM90
1199 kr 1338.80 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.