Warning: Illegal string offset 'enabled' in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/inc/template-functions.php on line 167

TEST: De Bedste Greylime Powerbank i test 2024

Se alle Greylime Powerbanks i testen
16 Anmeldelser
2 Produkter
62 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

?
GreyLime Power Stone II 10400mAh GreyLime Power Stone II 10400mAh Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
289 kr. 317.00 kr.
?
GreyLime Power Stone 10400mAh GreyLime Power Stone 10400mAh Læs mere om produktet
 • Bedst i test
289 kr. 317.00 kr.
?
GreyLime Power Stone II 10400mAh GreyLime Power Stone II 10400mAh Læs mere om produktet
 • Premium valg
289 kr. 317.00 kr.

Vores test af
Greylime Powerbanks giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Greylime Powerbanks på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Powerbank
 • Fordele og ulemper

GreyLime powerbank 

Elektronik handler ikke altid om smarte funktioner og masser af specs – ind imellem må der også gerne være lidt æstetiske overvejelser. For vi lever i et moderne samfund, hvor vores elektronik også afspejler vores personlighed. Du kan vælge laptops og smartphones i flotte farver – så hvorfor ikke også dine andre elektronikprodukter? Såsom powerbanks i flotte farver.

Det har danske GreyLime regnet ud. Og køber du en GreyLime powerbank, har du altså mulighed for at vælge mellem forskellige unikke designs og flotte farver – og bare rolig. Der er ikke skåret noget af kvaliteten, for den er bestemt også værd at komme efter.

Med en GreyLime powerbank får du altså det hele – flot design i skandinavisk stil, god kapacitet og holdbarhed. Der er ikke sparet på noget – og heller ikke på omtanken for miljøet.

Læs mere om den danske producent af powerbanks – GreyLime og find ud af hvorfor, deres powerbanks vil være et godt valg!

Mere om GreyLime

Hvem er GreyLime, og hvor kommer de fra?

Som du måske kan gætte på designet, kommer GreyLime faktisk fra Danmark. Det flotte design udstråler nemlig en tydelig streg af det nordiske look, kombineret med høj kvalitet og flotte farver og former. De kom til verden i 2015, hvor de hurtigt gjorde indtog på det skandinaviske marked – og vi forstår godt hvorfor. Designet skiller sig i den grad ud fra det gængse marked for powerbanks, og GreyLime er i den grad et friskt pust.

I dag laver GreyLime både powerbanks og mobilcovere – og sidstnævnte er lavet af miljøvenlige og bionedbrydelige materialer, hvilket er kærkomment i vores tid, hvor miljøet er i stor fokus.

GreyLime kom virkelig på det danske landkort – og er blevet et kendt navn – efter de vandt en test for deres Power Stone i Politiken. Og med Power Stone har de bevist, at det ikke bare handler om flot design, men også om det indeni. Alt det nørdede og teknologiske er pakket ind i et flot design, som virkelig skaber blikfang – og som er pænt at have liggende fremme eller at have med på farten.

I dag samarbejder GreyLime ifølge deres hjemmeside med flere modehuse, og de lavede også sammen med Mercedes Benz en custom model. Men som nævnt er designet ikke det hele, for GreyLime består af et team af kloge tech-nørder, der går op i at skabe de bedste og mest innovative gadgets. De stiller høje krav til dem selv – og det har altså resulteret i de fantastiske GreyLime powerbanks.

GreyLime – måske Danmarks flotteste powerbank

Alt behøver ikke være sort og gråt og ligne alt det andet – det er GreyLime beviset på. Med GreyLime får du ikke bare en powerbank – du får en Power Stone. Det er nemlig navnet på deres powerbanks, som er lavet i unikke designs og flotte farver, der emmer af nordisk design.

GreyLime powerbanks findes i fire forskellige farver: blå, grøn, beige og sort. Og det der virkelig adskiller dem fra andre powerbanks på markedet er de flotte og runde former, der virkelig lever op til navnet Power Stone.

I dag kan du finde Power Stone II hos mange webshops og forhandlere landet over – i de fire forskellige farver, og i forskellige størrelser. Du kan vælge mellem 20.000 mAh, 10.400 mAh, 5200 mAh og 2600 mAh. Hertil kan du også vælgee den fine lille Power Owl II, der er formet som en fin lille ugle og har en batterikapacitet på 7800 mAh.

Udseendet er ikke alt, og det er GreyLime klar over – deres powerbanks er af høj kvalitet og med høj kapacitet. Og som om det ikke var nok, så har de udviklet deres produkter med omtanke for miljøet. Deres smartphone covers er eksempelvis lavet i miljøvenlige og bionedbrydelige materialer, men faktisk gør de meget mere end det. Når du køber et produkt fra GreyLime, er du nemlig med til at gøre noget ekstra godt for miljøet. For hvert produkt GreyLime sælger, planter de nemlig et træ. Du er altså med til at støtte naturen og vores verden, når du vælger en GreyLime powerbank. Det er både godt for verden, og det er godt for dig.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Powerbank

Greylime er et dansk brand, der siden 2015 har lavet powerbanks, samt miljøvenlige mobilcovers i et moderne og nordisk design.

Det kommer an på, hvad du har behov for ?? men det kan efterhånden være en god idé at vælge en powerbank med mindst 10.000 mAh, da nyere smartphones efterhånden kræver en del for at kunne blive fuldt opladet.

Det kommer helt an på antallet af mAh på din telefon såvel som selve powerbanken. En powerbank med en kapacitet på 10.000 mAh vil ca kunne oplade en telefon med en kapacitet på 2000 4-5 gange.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. GreyLime Power Stone 10400mAh
?
GreyLime Power Stone 10400mAh
289 kr 317.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.