TEST: De Bedste Håndvægte i test 2022

I denne artikel har vi samlet 78 af de bedste Håndvægte, du kan finde på markedet lige nu. Håndvægte her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 7 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Håndvægt. Så er du på udkig efter den helt rigtige Håndvægt til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Håndvægte her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Mark Thorup Højfeldt
7 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
78 Produkter
Sidst opdateret: maj 25, 2022
80 timer Tid brugt
Mark Thorup Højfeldt

Mark har passion indenfor tech og underholdning, så han ved alt om elektronik.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Håndvægte i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores test af Håndvægte giver overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
ASG Neoprene Dumbbell Set 5kg ?
PREMIUM VALG
Abilica MX85 Adjustable Dumbbells 38.6kg ?
BEDST TIL PRISEN
Gorilla Sports Vinyl Dumbbells 2x3kg ?
Tilføj Produkt
Pris319 kr5495 kr59 kr
Mærke ASG AbilicaGorilla Sports
Justerbare håndvægte-Ja-
Farve Blå, SortSortRød
Materiale Neopren- Jern, Vinyl
Vægt pr. håndvægt5 kg 38 kg3 kg

Bedste Håndvægte under 500 kr. Top 3

Hvilket Håndvægte mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Håndvægte.

#1
Olive
0
#2
Abilica
0
#3
Abli
0
#4
Gorilla Sports
0
#5
Atom Sports
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sådan kan du bruge håndvægte til at komme i form

Håndvægte er et af de mest alsidige redskaber, du kan bruge til at komme i form. De giver dig mulighed for at ramme alle muskelgrupper i kroppen, og da de fås i forskellige vægtklasser, kan du tilpasse din træning til dit fitnessniveau.

Desuden er håndvægte meget overkommelige, hvilket gør dem til et godt valg hvis du er på et budget.

Her er nogle hurtige tips til, hvordan du kan bruge håndvægte til at komme i form:

  • Start med lettere vægte, og øg vægten gradvist, efterhånden som du bliver stærkere.
  • Brug en række forskellige øvelser for at ramme alle muskelgrupper.
  • Fokuser på god form for at få mest muligt ud af din træning og undgå skader.
  • Sørg for at varme op, før du træner, og køle ned bagefter.
  • Hav det sjovt! Det skal være sjovt at træne, så glem ikke at gøre det til noget, du glæder dig til.

Med en smule kreativitet kan du bruge håndvægte til at få en god træning i og nå dine fitnessmål. Uanset om du ønsker at opbygge styrke, tabe dig eller blot holde dig i form, er håndvægte et godt valg.

10 nemme øvelser til at komme i gang med håndvægte

Hvis du ønsker at komme i form, er håndvægte en god måde at gøre det på. Håndvægte er et alsidigt udstyr, der kan hjælpe dig med at ramme næsten alle kroppens muskler. Her er 10 nemme øvelser til at komme i gang med håndvægte.

1. Biceps curl: Start med at stå med fødderne i skulderbreddes afstand og hold en håndvægt i hver hånd i armslængde. Bøj i albuerne, og krøl vægtene op til skuldrene. Sænk håndvægtene ned igen til udgangspositionen, og gentag det hele.

2. Triceps extension: Start med at holde en håndvægt i hver hånd, mens du står eller sidder. Bøj albuerne og løft vægtene op over hovedet, indtil armene er helt strakte. Sænk håndvægtene tilbage til udgangspositionen, og gentag det hele.

3. Brystpres: Læg dig på ryggen med en håndvægt i hver hånd med håndfladerne vendt væk fra dig. Placer vægtene over dine bryst. Pres vægtene op, mens du holder armene strakte. Sænk dem tilbage til udgangspositionen, og gentag.

4. Bent-over row: Hold en håndvægt i hver hånd, mens du står med fødderne i hoftebreddes afstand eller sidder på en lav bænk med bøjede knæ. Hæng lidt fremad i hofterne og lad vægtene hænge ned mod gulvet. Træk vægtene op mod brystet, mens du holder armene tæt ind til kroppen og samler skulderbladene. Sænk dem ned igen, og gentag.

5. Skulderpres: Sid eller stå med en håndvægt i hver hånd, håndfladerne vender fremad og albuerne er let bøjede. Løft håndvægtene over dine skuldrene og pres dem lige op, indtil armene er helt strakte. Sænk vægtene tilbage til udgangspositionen, og gentag.

6. Lateral raise: Stå med fødderne i hoftebreddes afstand eller sæt dig på en bænk og hold en håndvægt i hver hånd. Løft den ene arm ud til siden, og hold den i ca. skulderhøjde, mens du løfter . Sænk den ned igen, og gentag med den anden arm.

7. Forreste løft: Start med at stå med fødderne i hoftebreddes afstand eller sidde på en bænk og hold en håndvægt i hver hånd. Løft den ene arm op foran dig, og hold den lige, mens du løfter den, indtil den er i ca. skulderhøjde. Sænk den ned igen, og gentag med den anden arm.

8. Squat: Begynd med at stå med fødderne i skulderbreddes afstand og hold en håndvægt i hver hånd i armslængde. Sænk dig selv ned i en squatposition, idet du holder ryggen ret og knæene over tæerne undervejs. Pres dig op igen til udgangspositionen og gentag.

9. Dødløft : Stå med en håndvægt i hver hånd med fødderne i hoftebreddes afstand eller siddende på en lav bænk med bøjede knæ. Bøj i hofterne og sænk overkroppen, indtil den er næsten parallel med gulvet. Hold ryggen ret, mens du gør det. Pres dig selv op igen til udgangspositionen og gentag.

10. Lunge: Start ved at stå med fødderne i hoftebreddes afstand og holde en håndvægt i hver hånd. Træd fremad med det ene ben og sænk kroppen, indtil begge knæ er bøjet ca. 90 grader. Pres dig selv op igen til udgangspositionen, og gentag med det andet ben.

Dette er blot nogle få af de mange øvelser, du kan lave med håndvægte. Prøv dem og se, hvordan de kan hjælpe dig med at komme i form.

Fordelene ved at bruge håndvægte til fitness

Det er ingen hemmelighed, at det er vigtigt at komme i form. Alle ved, at fysisk aktivitet kan hjælpe dig med at leve et længere og sundere liv. Men hvad mange mennesker ikke ved, er, at der er masser af måder at komme i form på, og at bruge håndvægte er en af dem.

Håndvægte er en fantastisk måde at forbedre din kondition, fordi de giver modstand, der kan hjælpe dig med at opbygge muskler og forbrænde kalorier. Og selv om der er mange forskellige måder at bruge håndvægte på, vil vi fokusere på tre af de mest effektive:

1. Dumbbell curls

2. Dumbbell presses

3. Dumbbell rows

Dumbbell curls er en god måde at opbygge styrke i dine biceps og underarme. Du kan starte med en lettere vægt og arbejde dig opad, eller du kan gå til tungere vægte med det samme for at udfordre dig selv.

Dumbbell presses er en anden god måde at opbygge styrke i brystet, skuldrene og triceps på. De er også en fremragende øvelse til at forbedre kropsholdning og mindske risikoen af skade.

Endelig kan dumbbell rows hjælpe dig med at opbygge styrke i din ryg og core, samtidig med at du forbedrer din kropsholdning. De er en god måde at afrunde din overordnede muskelopbygningsrutine på.

Hvis du er på udkig efter en effektiv måde at komme i form på, er det helt sikkert værd at overveje at bruge håndvægte. Med de rigtige øvelser og lidt hårdt arbejde, kan du opnå fantastiske resultater. Så hvad venter du på? Tag et par håndvægte og kom i gang!

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
ASG Neoprene Dumbbell Set 5kg
?
ASG Neoprene Dumbbell Set 5kg
343.20 kr 319 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.