TEST: De Bedste Hundebørste i test 2022

I denne artikel har vi samlet 47 af de bedste Hundebørster, du kan finde på markedet lige nu. Hundebørster her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 2705 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Hundebørste. Så er du på udkig efter den helt rigtige Hundebørste til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Hundebørster her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Mark Thorup Højfeldt
2705 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
47 Produkter
Sidst opdateret: maj 27, 2022
85 timer Tid brugt
Mark Thorup Højfeldt

Mark har passion indenfor tech og underholdning, så han ved alt om elektronik.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Hundebørste i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST TIL PRISEN
Trixie Soft Brush Double Side
Trixie Soft Brush Double Side Læs mere om produktet
 • Materialer: Gummi, Nylon og Plast
 • Pelspleje
86
33 kr

Bedste pris hos:

ZooPet
BEDST I TEST
KW Smart Dog Brush S
KW Smart Dog Brush S Læs mere om produktet
 • Bedst i test
96
42.40 kr 36 kr

Bedste pris hos:

Med24.dk
PREMIUM VALG
Lila Loves It Dog Brush Long Hair
Lila Loves It Dog Brush Long Hair Læs mere om produktet
 • Hundebørster og Hundekam
 • Pelspleje
91
199 kr

Bedste pris hos:

Luksushund

Vores test af Hundebørster giver overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
KW Smart Dog Brush S 96
PREMIUM VALG
Lila Loves It Dog Brush Long Hair 91
BEDST TIL PRISEN
Trixie Soft Brush Double Side 86
Tilføj Produkt
Pris36 kr199 kr33 kr
KæledyrHundHundHund
Type---
HundPels- & TandplejeprodukterPels- & TandplejeprodukterPels- & Tandplejeprodukter
Kat---
Gnaver---
Materiale--Gummi, Nylon, Plast
Rengøringsoverflade---
Egenskaber---
Tilgængelige farver---
Pels- & TandplejeprodukterPelsplejePelsplejePelspleje
Hunde pelsplejeHundebørsterHundebørster, HundekamHundebørster
Kattepleje---
Producentens størrelseS-10x17cm
Højde---
Bredde---
Dybde---
Vægt---
Længde---

Bedste Hundebørste under 100 kr. Top 3

KW Smart Dog Brush S KW Smart Dog Brush S36 kr
96
Bedste pris hos: Med24.dk
KW Smart Flex Card S KW Smart Flex Card S65 kr
96
Bedste pris hos: Med24

Hvilket Hundebørste mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Hundebørste.

#1
Lila Loves It
91
#2
Furminator
88
#3
Karlie Flamingo
86
#4
Mikki
86
#5
Groom Professional
76

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sådan vælger du den rigtige hundebørste

Der er en grund til, at hunde er kendt som menneskets bedste ven. De er loyale, kærlige og altid glade for at se dig. Men de har også brug for regelmæssig pleje for at forblive sunde og se bedst ud. Det betyder, at deres pels skal børstes mindst en gang om ugen.

Men med så mange hundebørster på markedet, hvordan kan du så vælge den rigtige til din hund?

Her er nogle få faktorer, du skal overveje:

1. Hårtype

Det første, du skal tænke på, er din hunds hårtype. Er det kort og glat eller langt og tykt? Dette afgør, hvilken type børste du skal bruge for effektivt at fjerne snavs, snavs og sammenfiltre.

2. Afskæring

Alle hunde fælder, men nogle fælder mere end andre. Hvis din hund fælder meget, har du brug for en børste, der kan klare de ekstra hår. Ellers skal du børste for evigt!

3. Størrelse

Din hunds størrelse spiller også en rolle i forbindelse med valget af den rigtige børste. En lille hund har brug for en mindre børste, mens en stor hund har brug for en større børste.

4. Budget

Endelig skal du overveje dit budget, når du vælger en hundebørste. Nogle børster kan være ret dyre, men du behøver ikke nødvendigvis at bruge mange penge for at få en børste af god kvalitet.

Med disse faktorer i baghovedet kan vi se nærmere på nogle af de forskellige typer hundebørster, der findes:

 • Slicker-børste: En slicker-børste er et godt valg til de fleste hunde. Den har trådhår, der er effektive til at fjerne snavs, snavs og sammenfiltrede ting.
 • Børste med børster: En børste med naturlige børster er et godt valg til hunde med kort, glat pels. Børsterne er blødere end tråd og kradser ikke din hunds hud.
 • Pinbørste: En pinbørste ligner en børste med børstehår, men pindene er længere. Det gør den til et bedre valg til hunde med længere hår.
 • Kam: En kam kan bruges til alle typer pels og er et godt valg til hunde, der fælder meget.

Nu hvor du ved, hvordan du vælger den rigtige hundebørste, kan du komme ud og begynde at børste! Din hund vil takke dig for det.

11 måder at holde din hunds pels skinnende og sund på

Alle hunde skal børstes regelmæssigt på en eller anden måde, men hvilken type børste du skal bruge, afhænger af din hunds pels. Her er 11 måder at holde din hunds pels sund og flot på, uanset hvilken type pels den er:

1. Hvis din hund har kort, glat hår…

Du vil gerne bruge en der har tætliggende børster. Det hjælper med at fjerne snavs og snavs, der sidder fast i pelsen. En slickerbørste er et godt valg til denne type pels.

2. Hvis din hund har langt, tykt hår…

Du skal bruge en børste, der kan nå ned til huden. Dette vil hjælpe til at løsne eventuelle knuder og sammenfiltringer. En børste er et godt valg til denne type pels.

3. Hvis din hund har krøllet hår…

Du har brug for en børste, der kan hjælpe med at løsne pelsen uden at beskadige krøllerne. En bredtandet kam er et godt valg til denne type pels.

4. Hvis din hund har følsom hud…

Du skal bruge en børste, der er beregnet til følsom hud. Denne type børste vil være skånsom mod huden og vil ikke irritere den.

5. Hvis din hund fælder meget…

Du skal bruge en børste, der kan hjælpe med at fjerne løse hår fra pelsen. En deshedding børste er et godt valg til denne type pels.

6. Hvis din hund er tilbøjelig til at…

Du har brug for en børste, der kan hjælpe med at løsne og fjerne måtter fra pelsen. Et dematningsværktøj er et godt valg til denne type pels.

7. Hvis du ønsker at fjerne lopper…

Du har brug for en børste, der kan hjælpe med at fjerne lopper fra pelsen. En loppekam er et godt valg til denne type pels.

8. Hvis du ønsker at fjerne sammenfiltre…

Du har brug for en børste, der kan hjælpe med at fjerne sammenfiltre fra pelsen. En detanglingsspray er et godt valg til denne type pels.

9. Hvis du ønsker at give glans…

Du har brug for en børsteder kan hjælpe med at give pelsen glans. En poleringsklud er et godt valg til denne type pels.

10. Hvis du ønsker at fjerne skæl…

Du har brug for en børste, der kan hjælpe med at fjerne skæl fra pelsen. En skælbørste er et godt valg til denne type pels.

11. Hvis du ønsker at fjerne snavs…

Du har brug for en børste, der kan hjælpe med at fjerne snavs fra pelsen. En gummihandske er et godt valg til denne type pels.

Uanset hvilken type pels din hund har, findes der en børste, der kan hjælpe med at holde den sund og flot. Tal med din dyrlæge eller en professionel groomer for at finde den bedste børste til din hunds individuelle behov.

Hvilken slags foder er bedst til at holde dit kæledyrs pels sund?

Det er ingen hemmelighed, at en sund kost er vigtig for et menneskes generelle velbefindende, og det samme gælder for vores kæledyr. Faktisk kan det, vi fodrer vores hunde med, kan have stor betydning for deres helbred – herunder deres pels.

Her er listen over de bedste fødevarer til at holde dit kæledyrs pels skinnende:

 • Omega-3-fedtsyrer er gode til at bevare en sund pels. Fødevarer som laks, tun og sardiner er alle fremragende kilder til omega-3-fedtsyrer. Du kan også finde omega-3-tilskud i de fleste dyrehandlere.
 • En anden god mulighed er at fodre dit kæledyr med foder, der er rig på biotin. Biotin er et vandopløseligt vitamin, der hjælper kroppen med at omsætte fedtstoffer og proteiner. Fødevarer som lever, æg og gær er alle gode kilder til biotin.
 • Zink er et andet mineral, der er vigtigt for at holde dit kæledyrs pels sund. Ligesom biotin hjælper zink kroppen med at omsætte fedtstoffer og proteiner. Du kan finde zink i fødevarer som østers, oksekød og kylling
 • A-vitamin er også vigtigt for en sund pels. A-vitamin hjælper kroppen med at producere talg, som er en fedtet substans, der holder huden og håret fugtet. Fødevarer som gulerødder, søde kartofler og spinat er alle gode kilder til A-vitamin.

Så der har du det – nogle af de bedste fødevarer til at holde hundens pels sund og skinnende på!

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
KW Smart Dog Brush S
96
KW Smart Dog Brush S
42.40 kr 36 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.