TEST: De Bedste Hundesakse i test 2024

Se alle Hundesakse i testen
3 Anmeldelser
3 Produkter
82 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

?
KW Smart Paw Scissors 16cm KW Smart Paw Scissors 16cm Læs mere om produktet
 • Enkelt deisgn
 • Let at benytte
 • God kvalitet
89 kr. 112.20 kr.
?
KW Smart Saks 18cm KW Smart Saks 18cm Læs mere om produktet
 • Flot design
 • Rustfrit stål
 • Let at brug
99 kr. 138.00 kr.
?
KW Smart Thinning Scissors 17cm KW Smart Thinning Scissors 17cm Læs mere om produktet
 • Premium valg
99 kr. 140.80 kr.

Vores test af
Hundesakse giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Hundesakse på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Hundesaks
 • Fordele og ulemper

Hvilket Hundesakse mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Hundesakse.

#1
Groom Professional
68
#2
Trixie
16
#3
KW
0
#4
Ferplast
0
#5
Kennel
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sådan vælger du de rigtige hundesakse til din hund

Du skal have en god hundesaks, lidt tålmodighed og en smule knowhow. I denne artikel vil vi lære dig det grundlæggende om, hvordan du klipper din hunds hår derhjemme, så du kan holde den pænest muligt.

Først skal du samle dit værktøj. Du skal bruge en hundetaske, en saks og en kam eller børste til at børste eventuelle knuder i hundens hår ud. Før du går i gang, skal du sørge for at give din hund et godt bad og børste den ud, så dens pels er fri for rod. Start med at rede hundens hår ud for at fjerne eventuelle knuder. Hvis du bruger en saks, skal du sørge for at bruge en saks med stump spids, så du ikke kommer til at klippe din hund ved et uheld. Begynd med at klippe eller klippe langs nakken af din hund og arbejd dig ned ad ryggen. Du kan også klippe hårene på siderne af din hunds krop. Når du er færdig, skal du rede det trimmede hår ud og børste det væk fra din hunds ansigt. Det kan være nødvendigt at trimme din hunds hår igen om et par uger, så sørg for at tjekke dens pels regelmæssigt.

 • Det grundlæggende i at trimme din hunds hår
 • Hvor ofte skal du trimme din hunds hår?
 • Hvad er de bedste redskaber, til at trimme din hund?

Det grundlæggende i at trimme din hunds hår

Hunde er et populært kæledyr af mange grunde, og en af dem er deres nemme pels, der er nem at vedligeholde. Det kræver blot en hurtig trimning med et par måneders mellemrum for at holde dem i god stand. I denne artikel lærer vi dig det grundlæggende om, hvordan du trimmer din hunds hår derhjemme med en hundeklipper. Først skal du samle dit værktøj. Du skal bruge en hundeklipper, en saks og en kam eller børste til at børste eventuelle knuder i hundens hår ud. Inden du går i gang, skal du sørge for at give din hund et godt bad og børste den ud, så dens pels er fri for sammenfiltringer. Start med at rede hunden ud med en kam pelsen for at fjerne eventuelle knuder.

Hvor ofte skal du trimme din hunds hår?

Hunde er ligesom mennesker, idet de skal klippes med jævne mellemrum for at holde sig flotte. Hvor ofte du skal trimme din hunds hår, afhænger af hundens race og hårtype. Nogle hunde har kun brug for en klipning hver sjette måned, mens andre måske har brug for en klipning hver fjerde uge. For at kunne bestemme, hvor ofte din hund skal trimmes, skal du tage et par ting i betragtning:

Hans race. Forskellige hunderacer har forskellige hårtyper. Nogle hunde har kort groft hår, mens andre er bløde og silkeagtige. Hvis din hund har kort groft hår, kan du sandsynligvis gå længere tid mellem trimningerne eller endda helt springe dem over, hvis den bare har brug for en genopfriskning mellem de enkelte snit. Men hvis din hund har blødt, silkeblødt hår, der har tendens til at knuder let, skal du trimme den oftere eller klippe knuderne ud, når de opstår.

Han skal klippes mindst en gang hver fjerde uge. Hvis den er aktiv og kan lide at lege udenfor, skal den måske have en opfriskning hvert par uger.

Den bedste måde at se, hvornår din hund har brug for en trimning, er ved at se på den. Hvis du kan se skaldede pletter eller knuder i pelsen, er det tid til en trimning. Hold øje med din hund, og sørg for at børste alle sammenfiltrede hår ud regelmæssigt.

Når du skal vælge den rigtige saks til din hund , skal du tage hensyn til, hvilken type hår han har. Hvis din hund har kort, groft hår, kan du bruge en saks med stumpe spidser. Disse sakse har afrundede spidser, der ikke skærer huden, hvis din hund pludselig bevæger sig. Hvis din hund har langt, silkeagtigt hår, skal du bruge en saks med skarpe spidser. Denne saks giver dig mere kontrol og gør det muligt at lave renere snit.

Hvad er de bedste redskaber til at trimme din hund?

Det er vigtigt at have det rigtige værktøj, når du trimmer din hunds hår. I denne artikel anbefaler vi de bedste redskaber til opgaven og lærer dig, hvordan du bruger dem sikkert og effektivt.

Først skal du bruge en god hundesaks. Disse sakse er specielt designet til at klippe hår, og de er mere stumpe end almindelige saks, så det er mindre sandsynligt, at de skader din hund. Du skal også bruge en kam eller børste til at fjerne eventuelle knuder fra din hunds pels, før du begynder at trimme den. Og endelig har du brug for lidt tålmodighed og noget knowhow. I denne artikel lærer vi dig det grundlæggende om, hvordan du klipper din hunds hår derhjemme så du kan holde den i bedste stand.

For at komme i gang skal du sørge for, at din hund er vasket og børstet. Kæm derefter forsigtigt din hunds hår for at fjerne eventuelle knuder og sammenfiltringer. Når du er klar, skal du tage din klipper og begynde at trimme din hunds pels i små sektioner, idet du skal passe på ikke at klippe for tæt på huden. Husk at bevæge dig hele tiden klippemaskinen i retning af din hunds hårvækst for at undgå irritation. Når du er færdig, skal du rede det klippede hår ud og børste din hunds pels for at fjerne eventuelle løse hår. Og det var det! Med lidt øvelse vil du kunne give din hund en professionel trimning på ingen tid.

?
KW Smart Saks 18cm
?
KW Smart Thinning Scissors 17cm
?
KW Smart Paw Scissors 16cm
Tilføj Produkt
Pris99 kr99 kr89 kr
KæledyrHundHund, KatHund
HundPels- & TandplejeprodukterPels- & TandplejeprodukterPels- & Tandplejeprodukter
Kat---
Pels- og plejeprodukter-PelsplejePelspleje
Hunde pelsplejeHundesaksHundesaksHundesaks
Vægt0.1 kg--
Producentens størrelse18cm--
Højde---
Bredde---
MaterialeRustfrit stål--
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. KW Smart Saks 18cm
?
KW Smart Saks 18cm
99 kr 138.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.