TEST: De Bedste Hundetrimmer i test 2024

Se alle Hundetrimmerer i testen
83264 Anmeldelser
31 Produkter
87 timer Tid brugt
Skrevet af: Stine Mortensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

87
Trixie Trim Knife Fine Trixie Trim Knife Fine Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
71 kr. 98.50 kr.
96
Furminator Undercoat DeShedding Tool Small Dog Short Hair Furminator Undercoat DeShedding Tool Small Dog Short Hair Læs mere om produktet
 • Nem at bruge
 • Enkelt design
 • God til prisen
135 kr. 176.00 kr.
94
Oster Golden A5 2-Speed Oster Golden A5 2-Speed Læs mere om produktet
 • Fremragende design
 • Let at benytte
 • Lav vægt
1590 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Hundetrimmerer giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Hundetrimmerer på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Hundetrimmer
 • Fordele og ulemper

Hvilket hundetrimmer mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor hundetrimmer.

#1
BaoRun
97
#2
Adler
94
#3
Kerbl
92
#4
Aesculap
89
#5
Heiniger
88

Find den bedste hundetrimmere

Er Fido pludselig blevet lidt for langhåret? Så mangler du måske en hundetrimmer. Men er det første gang, du skal ud og købe en hundetrimmer, kan det være lidt af en jungle. Derfor guider vi dig her til, hvordan du finder den bedste hundetrimmer til lige netop din firbenede ven. Der findes nemlig mange forskellige hundetrimmere, og det er slet ikke sikkert, at den hundetrimmer, som passer til Fido, også passer til Molly.

Hvad er en god hundetrimmer?

En hundetrimmer bruges til at klippe hundes pels, og en god hundetrimmer er en trimmer, som passer til din hunds pels. Den skal også være lydsvag, så hunden ikke bliver skræmt, og så skal en god hundetrimmer uføre en tæt og gnidningsfri klipning uden at hænge fast i pelsens enkelte hår. Med en god hundetrimmer kan du selv stå for at klippe din hunds pels. Får du hånd om hundetrimmerne kan du altså spare mange penge på hundefrisøren, ved at gøre klippearbejdet selv. Det er dog afgørende at værktøjet er i orden, og her findes der rigtig mange forskellige hundetrimmere på markedet og i mange forskellige prisklasser.

Sådan finder du den rigtige hundetrimmer

Når du skal ud og finde den bedste hundetrimmer til lige netop din hund, er der en række parametre, som er gode at have for øje. Det er for eksempel hundetrimmerens støjniveau og din hunds pelstype, da hundetrimmeren skal passe hertil. Du kan desuden overveje, om hundetrimmeren skal være bæredygtig, det vil sige, at hundetrimmeren for eksempel er genopladelig. Sidst men ikke mindst er det værd at overveje en trådløs hundetrimmer.

Hundetrimmerens støjniveau

Det kan være en fordel at investere i en hundetrimmer, som er støjsvag, da mange hunde nemt kan blive skræmte over høje lyde. Har du for eksempel en hund, som ikke bryder sig om at blive klippet eller har tendens til at være nervøs, så minimerer du risikoen for, at klipningen bliver en dårlig oplevelse, hvis hundetrimmeren er støjsvag.

Din hunds pelstype

Hvilken type pels, din hund har, kan have betydning for, hvilken hundetrimmer du skal investere i. I dag kan mange hundetrimmere dog tilpasses med forskellige klippehoveder, så de kan passe til alle typer af hunde og pels. Har din hund for eksempel krøllet pels, kan det dog godt være, du skal ud og investere i en hundetrimmer specielt beregnet til denne type af hundepels.

Hundetrimmerens bæredygtighed

Ligesom rigtig mange andre produkter på markedet i dag, kan du også få hundetrimmere, som er mere eller mindre bæredygtige både i produktion og levetid. Ønsker du en bæredygtig hundetrimmer kan du med fordel købe en hundetrimmer, som er genopladelig og dermed undgå at skulle købe batterier.

Trådløs hundetrimmer

Om du skal vælge en hundetrimmer med eller uden ledning er ofte en smagssag og en overvejelse om pris. Med en hundetrimmer uden ledning kan du uden besvær trimmer hele vejen rundt om hunden uden at flytte rundt på dig selv eller hunden. Er hundetrimmeren med ledning, kan der godt opstå lidt udfordringer med at få ledningen med rundt, og du skal selvfølgelig altid trimme din hund i nærheden af en stikkontakt. En trådløs hundetrimmer giver altså lidt mere bevægelsesfrihed.

Skal du have en god trådløs hundetrimmer vil den dog som oftest være dyrere end en god hundetrimmer med ledning. Med en ledningsfri hundetrimmer skal du også altid være opmærksom på, at hundetrimmeren er ladt op, inden du går i gang med at klippe. Om du vælger en hundetrimmer med eller uden ledning er altså især en overvejelse om pris og nemhed.

Vedligeholdelse af hundetrimmer

Når du har investeret i den perfekte hundetrimmer, vil du forhåbentlig også gerne have, den holder længe. Derfor bør du overveje, hvordan du i hverdagen, skal vedligeholde den bedst muligt. Et godt sted at starte er faktisk at sørge for, at din hunds pels er ren og gerne nyvasket, når du skal trimme den. På den måde undgår du, at snavs og skidt fra pelsen sætter sig fast i hundetrimmeren.

Når du er færdig med at klippe din hund, bør du rengøre hundetrimmeren med det samme, du er færdig. Venter du med at rengøre den til næste gang, den skal I brug, får du det nok ikke gjort alligevel. Jo længere tid, der sidder gammel pels og skidt i skærebladene, jo hurtigere slides bladene. Når du har rengjort hundetrimmeren er det desuden en god idé at smøre skærebladene med en passende olie.

96
Furminator Undercoat DeShedding Tool Small Dog Short Hair
94
Oster Golden A5 2-Speed
87
Trixie Trim Knife Fine
Tilføj Produkt
Pris135 kr1590 kr71 kr
Kæledyr HundHundHund
Hund Pels- & TandplejeprodukterPels- & TandplejeprodukterPels- & Tandplejeprodukter
Kat---
Pels- og plejeprodukter PelsplejePelsplejePelspleje
Hundepelspleje HundetrimmerHundetrimmerHundetrimmer
Vægt 0.1 kg0.77 kg-
Højde-4.8 cm-
Dybde---
Bredde-5.3 cm-
Materiale Bomuld--
Trimmer---
Længdeindstillinger---
Min. længdeindstilling---
Maks. længdeindstilling---
Klippebredde---
Rengøring---
Farve---
Strømkilde---
Producentens størrelse---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Hundetrimmer

Med en hundetrimmer klipper du sådan set hundens pels. Navnet er derfor ret misvisende. Trimmer du derimod hundens pels, klipper du ikke pelsen af, men plukker blot alt den døde pels væk, så det kun er den flotte, friske pels, som står tilbage. Derfor burde hundetrimmeren egentlig blive kaldt for en hundeklipper.

Det er ikke nødvendigt at have en hundetrimmer til din hund. Men har du en hund med en lang pels, der har tendens til at filtre, så kan du spare mange penge, ved at trimme hunden selv, frem for at sende Fido til hundefrisør, som koster mange hundrede kroner.

Der findes både gode hundetrimmere med og uden ledning. En trådløs hundetrimmer er super praktisk, men ofte også dyrere end en hundetrimmer med ledning. Du skal derfor overveje om du vil betale lidt ekstra for den ledningsfri model.

En god start er, at have den rette hundetrimmer. Er det første gang, du selv skal klippe din hund, kan du dernæst med fordel finde en video på nettet, som viser hvordan du skal gøre. Der findes også utallige bøger om emnet, som du både kan købe eller låne på biblioteket. Men forbered dig på, at det ikke bliver perfekt første gang. ?velse gør mester.

Det er vigtigt at rengøre sin hundetrimmer hver gang den har været brugt. Dermed sikrer du hundetrimmeren en lang levetid. Når du har trimmet din hund, fjerner du alle pelsrester fra skærebladene. Herefter kan du smøre bladene med en passende olie. Til sidst bør du opbevare hundetrimmeren sikkert, så bladene beskyttes mod snavs og risiko for slag og hakker.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Furminator Undercoat DeShedding Tool Small Dog Short Hair
96
Furminator Undercoat DeShedding Tool Small Dog Short Hair
135 kr 176.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.