TEST: De Bedste Kenwood Køkkenmaskine i test 2024

Se alle Kenwood Køkkenmaskiner i testen
11763 Anmeldelser
21 Produkter
61 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

90
Kenwood Kenwood KMX750AB Kenwood Kenwood KMX750AB Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
1999 kr. 2137.40 kr.
97
Kenwood Chef KVC3100S Kenwood Chef KVC3100S Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Turbo/Pulse funktion
 • Super kvalitet
2222 kr. 2604.60 kr.
95
Kenwood Chef XL Titanium Patissier KWL90004S Kenwood Chef XL Titanium Patissier KWL90004S Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • Rustfrit stål
 • Multidimensionsmixer
5879 kr. 6689.00 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Kenwood Køkkenmaskiner giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Kenwood Køkkenmaskiner på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Køkkenmaskiner
 • Fordele og ulemper

Kenwood Køkkenmaskine test

En køkkenmaskine er en stor hjælp i køkkenet. Den er perfekt til når der skal æltes dej eller røres ingredienser sammen – men den skal også gerne kunne holde til det. Med en Kenwood køkkenmaskine får du masser af power, der gør det nemmere for dig at klare madlavningen. Du kan bare smide ingredienserne i og lade maskinen klare arbejdet.

Kenwoods røremaskiner har i årevis været populære, og det er med god grund. De er nemlig udviklet med stor fokus på funktionalitet og holdbarhed. Og så følger de med tiden med deres intelligente køkkenmaskiner der kan meget mere end bare røre ingredienser sammen. Men hvem er Kenwood egentlig, og hvordan er de nået dertil, hvor de er i dag?

I denne artikel har vi taget et nærmere kig på Kenwood brandet og deres populære køkkenmaskiner. Læs om Kenwoods historie og deres rejse fra simple røremaskiner til innovative teknologier – og en nemmere hverdag i køkkenet.

Mere om Kenwood

Kenwood er en britisk producent af køkkenudstyr og går officielt under navnet Kenwood Limited. I dag er virksomheden ejet af italienske De’Longhi Group, men inden da har de en længere historie bag sig.

Kenwood blev grundlagt i 1947 af Kenneth Maynard Wood under navnet Woodlau Industries, sammen med sin ven fra krigstiden, Roger Laurence. Deres første produkt var en brødrister – et banebrydende produkt i England i 1947.

I 1948 kom de med den første røremaskine, A200, som er en forgænger for Kenwood Chef. Herefter forlod Roger Laurence virksomheden, og den ændrede således navn til Kenwood Manufacturing Company Ltd. Navnet er således meget åbenlyst, da Kenneth Wood også gik under navnet Ken Wood. 

Med en ny fabrik og 700 ansatte – og en klar idé om, hvad de britiske husmødre havde behov for, blev Kenwoods produkter utroligt populære, og blot få år efter var Ken Wood en af de yngste millionærer i Storbritannien. Allerede i 1950 kom turen dog til den banebrydende røremaskine: Kenwood Chef så dagens lys med deres Trailblazer Chef Mixer A700. Og som årene er gået har teknologien udviklet sig, og Kenwood er stadig en af de virksomheder, der følger godt med i dag.

I dag står Kenwood stadig som et stærkt brand – om end de i 2001 blev opkøbt af italienske De’Longhi Group, som nok er mest kendte for deres kaffemaskiner og espressomaskiner. Ikke desto mindre lever Kenwood brandet stadig, og de afspejler og efterkommer et behov for at gøre madlavningen og hverdagen nemmere for mange. Deres design er kompromisløst og innovativt – og med det resultat at Kenwood Chef’s originale designer, Kenneth Grange, faktisk blev udnævnt som ridder i 2013.

Fra simple røremaskiner til avancerede teknologier. Med Kenwood står du stærkt i køkkenet, og det har aldrig været nemmere at lave mad.

Kenwood køkkenmaskine – en sand klassiker

Med en Kenwood køkkenmaskine er du godt kørende i køkkenet. Kenwood har i mange år været et populært valg, når det gælder køkkenmaskiner og røremaskiner. Kenwood byder på køkkenmaskiner til både professionelle køkkener, såvel som private. Du kan finde Kenwood køkkenmaskiner i mange forskellige modeller, alt efter hvad du har behov for af motorkræfter, kapacitet og tilbehør. Såvel som prisklasse.

Prisen på Kenwood køkkenmaskine afhænger som regel af modellen – skålens størrelse, indstillingsmuligheder og motorkraft. Du kan heldigvis ofte finde mange Kenwood køkkenmaskiner på tilbud.

Uanset om du vælger en dyr Kenwood køkkenmaskine eller en billig Kenwood køkkenmaskine – eller om du er heldig at finde en på tilbud, kan du forvente høj kvalitet og muligheden for en nemmere madlavning.

Med en Kenwood køkkenmaskine er det nemt at røre dej sammen – du kan både lave kagedej, mørdej og gærdej. Og det er heller ingen sag at smide dejen sammen til surdejsbrød eller surdejspizza – din Kenwood køkkenmaskine skal nok klare sagerne for dig.

Du finder mange forskellige røremaskiner og køkkenmaskiner fra Kenwood – i forskellige serier alt efter dine behov.

På de nye Chef-modeller har du mulighed for at vælge den mest sublime køkkenmaskine, der ikke bare kan røre ingredienser, men også bruges til at opvarme ved hjælp af induktionsteknologi. Det giver dig mulighed for alt fra chokoladetemperering til tilberedning af wokretter. Ikke nok med det har den indbygget vægt, såvel som smart touch skærm for nem indstilling, foruden mulighed for et oprette forbindelse til app for nemmere opskriftstyring og madlavning. Fremtiden er her – også i dit køkken.

97
Kenwood Chef KVC3100S
95
Kenwood Chef XL Titanium Patissier KWL90004S
90
Kenwood Kenwood KMX750AB
Tilføj Produkt
Pris2222 kr5879 kr1999 kr
Sæt---
Tilbehør inkluderetDejkrog, Dejpisker, PiskerisDejkrog, Dejpisker, PiskerisDejkrog, Dejpisker, Piskeris
Skålkapacitet4.6 L7.0 L5.0 L
Effekt1000 W1400 W1000 W
Hastighedstrin-136
EgenskaberStænkbeskyttelse, Turbo/Pulse funktion, Variabel hastighedsfunktionBelysning, Multidimensionsmixer, Turbo/Pulse funktionDel tåler opvaskemaskine, Ledningsopbevaring, Multidimensionsmixer, Sikkerhedslås, Stænkbeskyttelse, Variabel hastighedsfunktion
Beholdermateriale-Rustfrit stålRustfrit stål
Materiale--Metal
Farve-SølvSort
Højde30.0 cm48.5 cm38.5 cm
Dybde28.0 cm49.0 cm35.3 cm
Vægt7.3 kg14.4 kg10.9 kg
Antal inkluderede skåle-2 stk1 stk
Bredde38.0 cm35.0 cm24.0 cm
Producent farve---
Ledningslængde---
Volume---
Skålkapacitet (kg)---
Mixerkapacitet---
Skålkapacitet (kg)---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Køkkenmaskiner

Kenwood Limited blev opfundet af Kenneth Wood i England i 1947. Ej at forveksle med den japanske virksomhed Kenwood Corporation, som producerer audio- og radioudstyr.

KitchenAid er især kendte for deres flotte designs og farver, men Kenwood er generelt bedre rent funktionelt, da det er kraftigere og mere hårdføre maskiner.

Kenwood blev i 2001 opkøbt af italienske De??Longhi, som også producerer køkkenudstyr. De??Longhi er især kendte for deres espressomaskiner og kaffeudstyr.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Kenwood Chef KVC3100S
97
Kenwood Chef KVC3100S
2222 kr 2604.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.