TEST: De Bedste Kontinentalseng 160×200 cm i test 2022

I denne artikel har vi samlet 22 af de bedste Kontinentalsenge i 160x200 cm , du kan finde på markedet lige nu. Kontinentalsenge i 160x200 cm her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 244 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Kontinentalseng 160x200 cm. Så er du på udkig efter den helt rigtige Kontinentalseng 160x200 cm til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Kontinentalsenge i 160x200 cm her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Stine Mortensen
244 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
22 Produkter
Sidst opdateret: maj 25, 2022
86 timer Tid brugt
Stine Mortensen

Stine er vores sportsnørd, så hun har helt styr på alt, hvad der rører sig inden for træningsudstyr og sportsgear. Og så elsker hun at lave lækker og god mad – og der skal jo ordentlige køkkenmaskiner til, så dem ved hun selvfølgelig også en masse om.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Kontinentalseng 160×200 cm i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST I TEST
Beliani Montpellier 160x200cm
Beliani Montpellier 160x200cm Læs mere om produktet
 • Enkelt design
 • God til prisen
98
2679 kr

Bedste pris hos:

Beliani
PREMIUM VALG
Beliani President 160x200cm
Beliani President 160x200cm Læs mere om produktet
 • Flot design
 • 5 zoner
 • God til prisen
98
11739 kr

Bedste pris hos:

Beliani

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Beliani Montpellier 160x200cm 98
PREMIUM VALG
Beliani President 160x200cm 98
BEDST TIL PRISEN
Beliani Senator Kontinentalseng 160X200cm 80
Tilføj Produkt
Pris2679 kr11739 kr11199 kr
Tilgængelige farver Beige, Grå, Hvid Beige, Grå, Hvid, Sort Grå, Grøn
Hårdhed-Medium/Hård-
Fyldning- Skum-
Materiale Polyester Polyester Polyester
Fjedersystem-Bonell, PocketBonell
Zone-5 zoner-
Fjedre pr. m2---
Type af sengDobbeltsengDobbeltsengDobbeltseng
Egenskaber-- Indbygget opbevaring
Miljømærkning---
Tæthed madras---
Præcis bredde169 cm--
Præcis længde213 cm--
Ben højde 13 cm 5 cm-
Højde 110 cm- 112 cm
Seng bredde 160cm 160cm 160cm
Seng længde 200cm 200cm 200cm
Mål 160x200 cm 160x200 cm 160X200 cm

Bedste Kontinentalseng 160x200 under 10000 kr. Top 3

Beliani Montpellier 160x200cm Beliani Montpellier 160x200cm2679 kr
98
Bedste pris hos: Beliani

Hvilket Kontinentalseng 160×200 cm mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Kontinentalseng 160×200 cm.

#1
JYSK
80
#2
Dreamzone
42
#3
Beliani
35
#4
Venus
0
#5
Dunlopillo
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Når du vil sove godt om natten

Vi mennesker bruger omkring en tredjedel af hele vores liv i sengen. Derfor giver det næsten sig selv, at en seng skal passe til den person, som ligger i den. Den rette seng sikrer en god nats søvn, og den modvirker samtidig, du får ondt i ryggen af at ligge i den.

Så går du og overvejer at købe en ny seng, bør du måske overveje en kontinentalseng. Kontinentalsenge er nemlig blevet utroligt populære de senere år, og flere og flere vælger at købe en kontinentalseng frem for en boxmadras-seng. Ved at investere i en kontinentalseng får du nemlig høj komfort og æstetik.

Hvis du leder efter en kontinentalseng i størrelse 60×200 centimeter kan du med fordel læse med videre her.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng, der kan fås i mange forskellige størrelser og styles. Hvis en kontinentalseng på eksempelvis 160×200 cm. er for lille, kan du i stedet kigge på en kontinentalseng 180×200 cm. Er en kontinentalseng på 160×200 cm og 180×200 cm i stedet for store til dit soveværelse, kan du også få kontinentalsenge, som kun er 140×200 cm. Du kan altså få en kontinentalseng i lige den størrelse, som du har brug for.

Hvis du investerer i en kontinentalseng, får du en komplet færdig seng, der er bygget op af tre lag. Det nederste lag består af en boxmadras. Ovenpå boxmadrassen er der en springmadras, som ofte er inddelt i zoner alt efter kroppen, mens der øverst ligger en topmadras. De tre lag giver dig en meget høj komfort og behagelig søvn, da de forskellige lag arbejder om at støtte din krops bedst muligt i sengen.

Guide til at købe den bedste kontinentalseng i størrelse 160×200 centimeter

Når du skal købe en ny kontinentalseng i størrelse 160×200 centimeter, er der flere ting, du bør overveje.

Ved køb af en ny seng er det afgørende, at madrasserne passer til lige netop dig og din krop. En kontinentalseng kan være en dyr sag at investere i, men holdbarheden for en kontinentalseng er til gengæld også ekstra lang, da du har mulighed for at vende sengens midterste lag, springmadrassen, når den er blevet slidt på den ene side.

Sådan vælger du den rigtige springmadras

Når du skal købe en kontinentalseng på 160×200 centimeter, er det vigtigt at vide, hvor meget du vejer.

 • Vejer du under 75 kg., skal du have en springmadras med en medium fasthed.
 • Vejer du mellem 75 kg. og 95 kg., skal du have en springmadras med en fast fasthed.
 • Vejer du over 95 kg., skal du have en springmadras med en ekstra fast fasthed.

Der er dog visse undtagelser, og det kan derfor være en fordel, at du får rådgivning af en sengeekspert hos din lokalesengeforhandler, inden du klikker din nye kontinentalseng hjem.

Sådan vælger du den rette topmadras

Udover springmadrassen, som er det midterste lag i kontinentalsengen, skal du overveje, hvilket topmadras, du vil have. Topmadrassen er det lag, din krop ligger tættest på, og det er derfor også vigtigt ikke bare at vælge det bedste og billigste tilbud, du falder over.

Topmadrassen sikrer din komfort og er med til at temperere don søvn. Derfor kan du få madrasser som både er beregnede til personer som sveder meget, og personer som har let til at fryse om natten.

Er du sidstnævnte type, bør du vælge en topmadras fremstillet af memoryskum, som din kropsvarme til at forme sig efter din krop. Topmadrassen bliver dermed opvarmet og hjælper dig til at holde på varmen, når du sover.

Hvis du derimod altid er meget varm og ofte sveder om natten kan en topmadras af latex være et godt valg. Materialet latex ventilerer godt og holder derfor din madras kølig.

Uanset hvilken af de to ovenstående typer af topmadrasser, du vælger, er du sikret masser af støtte både til dine hofter, dine skuldre og din lænd.

Vælg en kontinentalseng som passer til dit hjem

Sidst men ikke mindst kan udseendet på din kontinentalseng også være afgørende for, hvilken seng du skal vælge. For selvom sengens komfort selvfølgelig er det allervigtigste, er det for mange mennesker i dag også vigtigt, at deres seng passer ind i soveværelsets øvrige look. Heldigvis findes kontinentalsenge i dag i mange forskellige farver, og ofte kan du endda selv være med til at bestemme betrækket på madrasserne, så det passer til din indretning.

FAQ – oftest stillede spørgsmål om kontinentalsenge

Hvad er en kontinentalseng?
En kontinentalseng er en seng, som er bygget op af tre lag for at give den bedste soveoplevelse. Sengens base er en boxmadras som enten er lavet af komfortskum eller fjedre. Herefter kommer madrassen, hvor alle sengens zoner er inddelt. Til sidst afsluttes sengen med en topmadras. De mange lag gør sengen forholdsvis høj og dermed nem at komme ind og ud af.

Hvad koster en kontinentalseng 160×200 cm?
En kontinentalseng er dyrere end en almindelig boxmadras-seng. Til gengæld kan det ofte holde i flere år, da springmadrassen i midten af sengen er vendbar. I dag kan du få en kontinentalseng 160×200 cm fra omkring 7000 kroner og opefter.

Hvordan vælger jeg den kontinentalseng, som passer til mig?
Som med enhver anden seng, er det rigtig vigtigt, at din kommende kontinentalseng passer til dig og din eventuelle partner. Derfor kan det være en rigtig god ide at se, om du kan finde den kontinentalseng, du har i kikkerten, i en fysisk butik. På den måde kan du mærke, hvordan den i virkeligheden føles. Hvad der fungerer for dine naboer, fungerer ikke nødvendigvis for dig.

Hvordan passer jeg bedst på min kontinentalseng?
Ligesom alt andet i dit hjem, bør du rengøre din kontinentalseng nu og da. Desværre kan du ikke putte sengens forskellige elementer i en vaskemaskine. Du må derimod i gang med støvsugeren, det er nemlig den bedste måde, at holde din seng ren på. Er det kommet pletter eller skjolder på madrassen kan du købe særlige rengøringsmidler til dette formål. Husk desuden altid at bruge en rullemadras ovenpå din topmadras. Det skåner din seng for de værste pletter, og en rullemadras kan nemt gå i vaskemaskinen modsat resten af sengen.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Beliani Montpellier 160x200cm
98
Beliani Montpellier 160x200cm
2679 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.