TEST: De Bedste kontinentalsenge i test 2022

I denne artikel har vi samlet 119 af de bedste Kontinentalsenge, du kan finde på markedet lige nu. Kontinentalsenge her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 1696 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Kontinentalseng. Så er du på udkig efter den helt rigtige Kontinentalseng til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Kontinentalsenge her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Nanna Møller Jørgensen
1696 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
119 Produkter
Sidst opdateret: maj 25, 2022
87 timer Tid brugt
Nanna Møller Jørgensen

Nanna er vores grafiske designer, og oven i det elsker hun at lave mad og bage. Derfor ved hun selvfølgelig også en hel del om køkkenmaskiner, blendere og foodprocessorer. Hun er ikke bare god til at smide en lækker kage eller lasagne i ovnen, men kan også smække en lækker hjemmeside sammen.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste kontinentalsenge i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST TIL PRISEN
Beliani Montpellier 160x200cm
Beliani Montpellier 160x200cm Læs mere om produktet
 • Enkelt design
 • God til prisen
98
2679 kr

Bedste pris hos:

Beliani
BEDST I TEST
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm Læs mere om produktet
 • Memoryskum
 • Temperaturregulerende materiale
 • FSC-Godkendt
98
15999 kr

Bedste pris hos:

Sengefabrikken
PREMIUM VALG
Sengefabrikken Stockholm Kontinentalseng 200x200cm
Sengefabrikken Stockholm Kontinentalseng 200x200cm Læs mere om produktet
 • Memoryskum
 • FSC, Oeko-Tex
 • 5 zoner
 • Temperaturregulerende materiale
90
37999 kr

Bedste pris hos:

Sengefabrikken

Vores test af Kontinentalsenge giver overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm 98
PREMIUM VALG
Sengefabrikken Stockholm Kontinentalseng 200x200cm 90
BEDST TIL PRISEN
Beliani Montpellier 160x200cm 98
Tilføj Produkt
Pris15999 kr37999 kr2679 kr
Tilgængelige farver GråGrå Beige, Grå, Hvid
HårdhedEkstra hård, Hård, Medium, Medium/HårdEkstra hård, Hård, Medium, Medium/Hård-
Fjedersystem MemoryskumPocket-
Zone Træ5 zoner Polyester
Fjedre pr. m2Pocket220.0 m²-
Type af seng5 zonerDobbeltseng-
Fyldning 10 cmMemoryskum 13 cm
Materiale 58 cmTræ 110 cm
Egenskaber 200cmAftageligt stof, Temperaturregulerende materiale 200cm
Miljømærkning 180x200 cmFSC, Oeko-Tex 160x200 cm
Ben højde 220.0 m²10 cm-
HøjdeDobbeltseng68 cmDobbeltseng
Seng bredde Aftageligt stof, Temperaturregulerende materiale200cm-
Seng længde FSC, Oeko-Tex200cm-
Mål 7 cm200x200 cm-
Præcis bredde--169 cm
Præcis længde--213 cm
Tæthed madras 180cm6 cm 160cm

Bedste Kontinentalseng under 15000 kr. Top 3

Beliani President 160x200cm Beliani President 160x200cm11739 kr
98
Bedste pris hos: Beliani
Beliani Montpellier 160x200cm Beliani Montpellier 160x200cm2679 kr
98
Bedste pris hos: Beliani

Hvilket Kontinentalsenge mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Kontinentalsenge.

#1
JYSK
69
#2
Dreamzone
45
#3
Sengefabrikken
31
#4
Beliani
24
#5
Huma
19

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Kontinentalseng – fremtidens seng

Er du på udkig efter en ny seng? Så er du helt sikkert faldet over adskillige kontinentalsenge allerede. De er nemlig blevet utroligt populære de senere år. Med en kontinentalseng får du nemlig en meget behagelig seng, som kan tilpasses dig helt specielt, og tilmed en seng med en meget lang levetid.

Hvad er en kontinental seng?

En kontinentalseng en seng ligesom mange andre senge, som kan fås en lang række forskellige størrelser og designs. Forskellen på en almindelig seng med en boxmadras og en kontinentalseng er, at kontinentalsengen er bygget op af tre lag.

Det nederste lag består af en boxmadras. Det midterste lag, som ligger ovenpå boxmadrassen, består af en springmadras, som oftest er inddelt i zoner alt efter kroppens placering i sengen. Øverste lag består af en topmadras, som ligger tættest på din krop. De tre forskellige lag skaber samlet set en meget høj komfort, der er med til at understøtte en god nats søvn.

Hvert af de tre lag i en kontinentalseng kan justeres efter din krop og ønsker, så sengen passer lige netop til dig. Dette er en af grundende til, at kontinentalsengen er blevet så populær. En anden grund er, at en kontinentalseng har en relativt meget længere levetid end en almindelig seng med en boxmadras.

Springmadrassen, sengens midterste lag, kan nemlig vendes, når sengen begynder at føles lidt ”flad” (det sker først efter mange års brug). Når du har vendt madrassen, føles sengen som ny igen. Ved at vende springmadrassen forlænger du altså levetiden på din kontinentalseng. Hvor du med en almindelig seng måske skulle ud og investere i en ny seng, når den føles flad, slipper du i første omgang for dette med en kontinentalseng.

Når du skal vælge den rette kontinentalseng

Hvis du allerede har besluttet dig for, at du skal have en ny seng, og at det skal være en kontinentalseng, så vil det næste skridt være at vælge henholdsvis springmadras og topmadras.

Når du skal vælge din springmadras, er det en klar fordel at vide, hvor meget du (og eventuelt din partner) vejer, da det har noget at sige om, hvor fast springmadrassen bør være.

Som tommelfingerregel siger man at:

 • Vejer du under 75 kg., skal du have en springmadras med en medium fasthed.
 • Vejer du mellem 75 kg. og 95 kg., skal du have en springmadras med en fast fasthed.
 • Vejer du over 95 kg., skal du have en springmadras med en ekstra fast fasthed.

Topmadrassen handler i højere grad om, om du er en person, der let fryser om natten – eller modsat – er en person, som nemt kommer til at svede i løbet af natten.

Er du førstnævnte type, altså en person som nemt fryser om natten, bør du vælge en topmadras af memory skum. Memory skum former sig efter varmen fra din krop, og det er ligeledes med til at holde på varmen, når du sover.

Er du derimod typen, som nemt sveder om natten skal du gå i en stor bue udenom topmadrasser med memory skum. I stedet skal du gå efter en topmadras af latex. Latex ventilerer rigtig godt,og hjælper dermed til at holde din madras afkølet.

Når du har sammensat din topmadras og springmadras kan du slutteligt overveje, om din nye kontinentalseng skal se ud på en bestemt måde. Nogle går meget op i, at sengen skal passe ind i deres hjem, og her er det heldigt, at en kontinentalseng også fås i rigtig mange forskellige farver og looks. Hvis du undersøger lidt forskellige mærker, vil du helt sikkert også kunne finde en kontinentalseng, som du synes er flot.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Kontinentalseng

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng, som er bygget op af tre lag for at give den bedste soveoplevelse. Sengens base er en boxmadras som enten er lavet af komfortskum eller fjedre. Herefter kommer madrassen, hvor alle sengens zoner er inddelt. Til sidst afsluttes sengen med en topmadras. De mange lag gør sengen forholdsvis høj og dermed nem at komme ind og ud af.

Hvad koster en kontinentalseng?

En kontinentalseng er dyrere end en almindelig boxmadras-seng, mens den konkrete pris også afhænger af sengens størrelse. En seng på 160×200 centimeter vil for eksempel ofte være dyrere end en seng på 200×200 centimeter.

Med den højere pris følger dog ofte også en længere levetid end en normal seng, og en kontinentalseng kan holde i mange år, da springmadrassen i midten af sengen er vendbar. Den billigste, men samtidig også den mindste, kontinentalseng til to personer på 160×200 centimeter kan du i dag få fra omkring 7000 kroner og opefter.

Hvor stor er en kontinentalseng?

Ved første øjekast kan en kontinentalseng ligne en ordentlig kolos, da den er højere end en almindelig seng, og samtidig har mindre plads mellem gulv og undersiden af sengen. Det betyder også, at hvis du er vandt til at have meget opbevaring under din seng for eksempel såkaldte bedrollers, så skal du finde nye steder til opbevaring, når du vælger en kontinentalseng. Derudover har en kontinentalseng samme dimensioner som alle andre senge i forskellige mål.

Hvordan vælger jeg den kontinentalseng, som passer til mig?

Som med enhver anden seng, er det rigtig vigtigt, at din kommende kontinentalseng passer til dig og din eventuelle partner. Derfor kan det være en rigtig god ide at se, om du kan finde den kontinentalseng, du har i kikkerten, i en fysisk butik. På den måde kan du mærke, hvordan den i virkeligheden føles. Hvad der fungerer for dine naboer, fungerer ikke nødvendigvis for dig.

Hvordan passer jeg bedst på min kontinentalseng?

Ligesom alt andet i dit hjem, bør du rengøre din kontinentalseng nu og da. Desværre kan du ikke putte sengens forskellige elementer i en vaskemaskine. Du må derimod i gang med støvsugeren, det er nemlig den bedste måde, at holde din seng ren på.

Er det kommet pletter eller skjolder på madrassen kan du købe særlige rengøringsmidler til dette formål. Husk desuden altid at bruge en rullemadras ovenpå din topmadras. Det skåner din seng for de værste pletter, og en rullemadras kan nemt gå i vaskemaskinen modsat resten af sengen.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm
98
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm
15999 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.