TEST: De Bedste kontinentalsenge i test 2024

Se alle Kontinentalsenge i testen
91 Anmeldelser
43 Produkter
87 timer Tid brugt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

96
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 140x200cm Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 140x200cm Læs mere om produktet
 • Temperaturregulerende materiale
 • FSC-certificeret
 • Memoryskum
4699 kr.
98
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm Læs mere om produktet
 • Memoryskum
 • Temperaturregulerende materiale
 • FSC-Godkendt
6749 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Kontinentalsenge giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Kontinentalsenge på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Kontinentalseng
 • Fordele og ulemper

Hvilket Kontinentalsenge mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Kontinentalsenge.

#1
Huma
19
#2
Sengefabrikken
16
#3
Dreamzone
4
#4
Beliani
0
#5
Scandinavian Choice
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Kontinentalseng – fremtidens seng

Er du på udkig efter en ny seng? Så er du helt sikkert faldet over adskillige kontinentalsenge allerede. De er nemlig blevet utroligt populære de senere år. Med en kontinentalseng får du nemlig en meget behagelig seng, som kan tilpasses dig helt specielt, og tilmed en seng med en meget lang levetid.

Hvad er en kontinental seng?

En kontinentalseng en seng ligesom mange andre senge, som kan fås en lang række forskellige størrelser og designs. Forskellen på en almindelig seng med en boxmadras og en kontinentalseng er, at kontinentalsengen er bygget op af tre lag.

Det nederste lag består af en boxmadras. Det midterste lag, som ligger ovenpå boxmadrassen, består af en springmadras, som oftest er inddelt i zoner alt efter kroppens placering i sengen. Øverste lag består af en topmadras, som ligger tættest på din krop. De tre forskellige lag skaber samlet set en meget høj komfort, der er med til at understøtte en god nats søvn.

Hvert af de tre lag i en kontinentalseng kan justeres efter din krop og ønsker, så sengen passer lige netop til dig. Dette er en af grundende til, at kontinentalsengen er blevet så populær. En anden grund er, at en kontinentalseng har en relativt meget længere levetid end en almindelig seng med en boxmadras.

Springmadrassen, sengens midterste lag, kan nemlig vendes, når sengen begynder at føles lidt ”flad” (det sker først efter mange års brug). Når du har vendt madrassen, føles sengen som ny igen. Ved at vende springmadrassen forlænger du altså levetiden på din kontinentalseng. Hvor du med en almindelig seng måske skulle ud og investere i en ny seng, når den føles flad, slipper du i første omgang for dette med en kontinentalseng.

Når du skal vælge den rette kontinentalseng

Hvis du allerede har besluttet dig for, at du skal have en ny seng, og at det skal være en kontinentalseng, så vil det næste skridt være at vælge henholdsvis springmadras og topmadras.

Når du skal vælge din springmadras, er det en klar fordel at vide, hvor meget du (og eventuelt din partner) vejer, da det har noget at sige om, hvor fast springmadrassen bør være.

Som tommelfingerregel siger man at:

 • Vejer du under 75 kg., skal du have en springmadras med en medium fasthed.
 • Vejer du mellem 75 kg. og 95 kg., skal du have en springmadras med en fast fasthed.
 • Vejer du over 95 kg., skal du have en springmadras med en ekstra fast fasthed.

Topmadrassen handler i højere grad om, om du er en person, der let fryser om natten – eller modsat – er en person, som nemt kommer til at svede i løbet af natten.

Er du førstnævnte type, altså en person som nemt fryser om natten, bør du vælge en topmadras af memory skum. Memory skum former sig efter varmen fra din krop, og det er ligeledes med til at holde på varmen, når du sover.

Er du derimod typen, som nemt sveder om natten skal du gå i en stor bue udenom topmadrasser med memory skum. I stedet skal du gå efter en topmadras af latex. Latex ventilerer rigtig godt,og hjælper dermed til at holde din madras afkølet.

Når du har sammensat din topmadras og springmadras kan du slutteligt overveje, om din nye kontinentalseng skal se ud på en bestemt måde. Nogle går meget op i, at sengen skal passe ind i deres hjem, og her er det heldigt, at en kontinentalseng også fås i rigtig mange forskellige farver og looks. Hvis du undersøger lidt forskellige mærker, vil du helt sikkert også kunne finde en kontinentalseng, som du synes er flot.

98
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm
?
Hästens 2000T Kontinentalseng 180x200cm
96
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 140x200cm
Tilføj Produkt
Pris6749 kr425800 kr4699 kr
Farver GråBeige, Blå, Brun, Grå, Hvid, Sort Grå
HårdhedEkstra hård, Hård, Medium, Medium/HårdHård, Medium, Medium/HårdEkstra hård, Hård, Medium
Fjedersystem MemoryskumBonell, Pocket Memoryskum
Zone Træ- Træ
Fjedre pr. m2Pocket--
Sengetype5 zonerDobbeltseng5 zoner
Fyld 10 cmBomuld, Uld 10 cm
Materiale 58 cmStof 58 cm
Egenskaber 200cmTemperaturregulerende materiale 200cm
Miljømærkning 180x200 cm- 140x200 cm
Ben højde 220.0 m²9 cm 220.0 m²
HøjdeDobbeltseng-Dobbeltseng
Seng bredde Aftageligt stof, Temperaturregulerende materiale180cm Aftageligt stof, Temperaturregulerende materiale
Seng længde FSC, Oeko-Tex200cm FSC, Oeko-Tex
Mål 7 cm180x200 cm 7 cm
Præcis bredde---
Præcis længde---
Tæthed madras 180cm- 140cm

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Kontinentalseng

En kontinentalseng er en seng, som er bygget op af tre lag for at give den bedste soveoplevelse. Sengens base er en boxmadras som enten er lavet af komfortskum eller fjedre. Herefter kommer madrassen, hvor alle sengens zoner er inddelt. Til sidst afsluttes sengen med en topmadras. De mange lag gør sengen forholdsvis høj og dermed nem at komme ind og ud af.

En kontinentalseng er dyrere end en almindelig boxmadras-seng, mens den konkrete pris også afhænger af sengens størrelse. En seng på 160×200 centimeter vil for eksempel ofte være dyrere end en seng på 200×200 centimeter.

Med den højere pris følger dog ofte også en længere levetid end en normal seng, og en kontinentalseng kan holde i mange år, da springmadrassen i midten af sengen er vendbar. Den billigste, men samtidig også den mindste, kontinentalseng til to personer på 160×200 centimeter kan du i dag få fra omkring 7000 kroner og opefter.

Ved første øjekast kan en kontinentalseng ligne en ordentlig kolos, da den er højere end en almindelig seng, og samtidig har mindre plads mellem gulv og undersiden af sengen. Det betyder også, at hvis du er vandt til at have meget opbevaring under din seng for eksempel såkaldte bedrollers, så skal du finde nye steder til opbevaring, når du vælger en kontinentalseng. Derudover har en kontinentalseng samme dimensioner som alle andre senge i forskellige mål.

Som med enhver anden seng, er det rigtig vigtigt, at din kommende kontinentalseng passer til dig og din eventuelle partner. Derfor kan det være en rigtig god ide at se, om du kan finde den kontinentalseng, du har i kikkerten, i en fysisk butik. På den måde kan du mærke, hvordan den i virkeligheden føles. Hvad der fungerer for dine naboer, fungerer ikke nødvendigvis for dig.

Ligesom alt andet i dit hjem, bør du rengøre din kontinentalseng nu og da. Desværre kan du ikke putte sengens forskellige elementer i en vaskemaskine. Du må derimod i gang med støvsugeren, det er nemlig den bedste måde, at holde din seng ren på.

Er det kommet pletter eller skjolder på madrassen kan du købe særlige rengøringsmidler til dette formål. Husk desuden altid at bruge en rullemadras ovenpå din topmadras. Det skåner din seng for de værste pletter, og en rullemadras kan nemt gå i vaskemaskinen modsat resten af sengen.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm
98
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm
6749 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.