TEST: De Bedste Miele Robotstøvsuger i test 2024

Se alle Miele Robotstøvsugere i testen
317 Anmeldelser
1 Produkter
59 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
68
Miele RX1 Scout Miele RX1 Scout Læs mere om produktet
 • Bedst i test
267 kr.
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Miele Robotstøvsugere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Miele Robotstøvsugere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Robotstøvsuger
 • Fordele og ulemper

Miele robotstøvsuger test

Robotstøvsugere er utroligt populære i dag, for det er nok de færreste af os, der er helt vilde med at støvsuge. Med en robotstøvsuger kan du nemt få gjort rent i hjemmet. Du bestemmer selv, hvornår og hvor ofte støvsugeren skal klare rengøringen, og du slipper for at skulle svinge den gamle støvsuger så ofte.

Et populært mærke, når det gælder almindelige støvsugere, er tyske Miele. Miele har i mange år været kendt for at være et af de mest populære husholdningsbrands i verden – særligt når det gælder hvidevarer, men også andre husholdningsprodukter som støvsugere og lignende. De er selvfølgelig også kommet på banen med robotstøvsugeren, som vi tager et nærmere kig på i denne artikel. Desuden kan du læse mere om Miele som virksomhed og deres historie.

Hvem er Miele?

Ligesom så mange andre tyske brands, har Miele en lang historie. Miele blev nemlig grundlagt i 1899 af Carl Miele og Reinhard Zinkann under navnet Miele & Cie. Her startede de med en fabrik til produktion af mælkecentrifuger i byen Herzebrock i nærheden af Gütersloh. Dernæst begyndte de at udvikle smørkærner under brandet Meteor for at gøre livet nemmere for bønderne i Tyskland.

Få år efter i 1903 kom turen til vaskemaskinen – først uden motor, men senere i 1910 en model med sin egen elektriske motor. Med udviklingen af elektriske motorer kom turen også til bilproduktion, grundet den store efterspørgsel og popularitet. Desværre måtte Miele dog droppe bilproduktionen igen efter bare to år, da det krævede en voldsomt stor investering for at kunne fortsætte. I stedet holdt de deres fokus på husholdningsapparater, og i 1914 kom de med den første vanddrevne vaskemaskine – et billigere alternativ til den eldrevne.

En ting der i den grad anerkender Miele er deres lange garanti – og i 1916 kom de med deres 10 års garanti – noget som de også holder fast i den dag i dag.

I årene efter udviklede Miele deres produktion af vaskemaskiner i forskellige udgaver – f.eks. kom de første kul- og gasdrevne vaskemaskiner i 1925. Inden længe kom turen dog til andre husholdningsapparater, og i 1927 begyndte Miele produktionen af støvsugere, som i årene efter blev meget populære.

Miele pustede ligeledes til produktionen af cykler og eldrevne cykler gennem Anden Verdenskrig, mens udviklingen af vaskemaskiner og støvsugere fortsatte. I 1958 kom også deres første elektriske tørretumbler, efterfulgt af de elektriske opvaskemaskiner.

I dag kan vi finde Miele navnet på næsten alle typer hvidevarer og husholdningsapparater. Mikroovne, komfurer, vaskemaskiner, strygejern, støvsugere og meget mere. Miele er i den grad blevet et populært brand, og et af verdens førende inden for elektronikapparater til husholdningen.

Miele robotstøvsuger

Med en robotstøvsuger fra Miele får du en perfekt kombination af intelligent teknologi. Mieles robotstøvsugere er nemlig udstyret med kameraer, sensorer, avanceret elektronik og software, der sikrer en jævn støvsugning på den nemmeste måde.

Du kan styre Mieles robotstøvsugere via en smart app, nemlig deres Miele Scout app, der er særligt udviklet til Miele Scout robotstøvsugerne. Dermed kan du også styre støvsugeren, når du er ude af hjemmet, og på den måde kan du sætte den til at klare støvsugningen, så du kommer hjem fra arbejde til et dejligt, rent hjem.

Robotstøvsugerne fra Miele har desuden forskellige funktioner og programmer, alt efter hvordan støvsugningen skal klares. Det er Turbo, hvis det skal gå ekstra hurtigt. Corner, hvis du skal have støvsuget ekstra godt i hjørnerne. Spot, hvis der skal klares støvsugning af små områder, hvor der er ekstra snavset. Og så selvfølgelig den automatiske funktion, der sikrer en jævn rengøring i hele rummet.

Det smarte navigationssystem sikrer, at støvsugeren kommer godt omkring. Den er udstyret med kameraer og sensorer, som sørger for at den ikke støder ind i noget undervejs.

Det er desuden muligt at vælge den mere avancerede Miele robotstøvsuger med Home Vision, hvor du kan få live-billedoverførsler på din smartphone. Så kan du holde ekstra godt øje med, om robotstøvsugeren nu også gør dét, den skal.

68
Miele RX1 Scout
Tilføj Produkt
Pris267 kr
Maksimal driftstid120 min
Opladningstid120 min
BatteritypeLi-ion
Batterikapacitet2200 mAh
Maksimal arbejdsareal150 m2
Støjniveau60 dB
Sugestyrke-
MoppefunktionNej
Maksimal trinhøjde2.0 cm
Kapacitet0.6 l
FilterAirClean
Timer-funktionJa
FjernbetjeningJa
AppstyringJa
Interaktivt kortNej
StemmestyringNej
Højde8.9 cm
Vægt2.8 kg
Bredde35 cm

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Robotstøvsuger

Miele kommer fra Tyskland og har eksisteret siden 1899, hvor virksomheden blev grundlagt af Carl Miele og Reinhard Zinkann. De producerer husholdningsapparater og elektronik, og er særligt populære for deres støvsugere og hvidevarer.

Ja, Miele er i den grad et godt mærke. Miele klarer sig ofte rigtig godt i tests af pålidelige testkilder ?? desuden får de også ofte gode anmeldelser blandt forbrugerne. Du kan dermed trygt vælge et produkt fra Miele.

Det er ikke alle robotstøvsugere, der er bedre end almindelige støvsugere. Den vil selvfølgelig gøre rengøringen nemmere, men med en robotstøvsuger får du sjældent støvsuget helt rent i hjørner og kroge, da de fleste modeller ikke kan nå der ind grundet deres form. En robotstøvsuger kan heller ikke støvsuge på trapper, og ikke alle modeller kan komme over dørtrin.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Miele RX1 Scout
68
Miele RX1 Scout
267 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.