TEST: De Bedste Neato Robotstøvsuger i test 2024

Se alle Neato Robotstøvsugere i testen
2857 Anmeldelser
1 Produkter
58 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
80
Neato D8 Intelligent robotstøvsuger Neato D8 Intelligent robotstøvsuger Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
 • High Performance Filter
 • God kvalitet
3799 kr.
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Neato Robotstøvsugere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Neato Robotstøvsugere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Robotstøvsuger
 • Fordele og ulemper

Neato Robotstøvsuger Test

Er du på udkig efter en god robotstøvsuger, bør du tage et nærmere kig på Neato.

Neatos robotstøvsugere byder nemlig på en banebrydende teknologi, da de ved hjælp af lasere og kameraer aflæser og kortlægger rummet, for at sikre en bedre støvsugning. Det er en optimal løsning – og du får et godt stykke arbejde gjort. Helt uden du skal løfte en finger.

Læs mere om Neato og deres støvsugere i denne artikel.

Hvem er Neato?

Historien om Neato er ret spøjs – og faktisk startede idéen i et klasselokale, hvor Joe Augenbraun sammen med sine klassekammerater J.B. Gomez og Linda Hirschhorn Pouliot pønsede på noget.

De ville gerne skabe et særligt produkt, og med en fælles interesse i robotteknologi, og ønsket om at skabe en start-up virksomhed med fokus på produkter til kvinder, lagde de en plan. Faktisk besluttede de sig for at deltage i Stanford Universitetets årlige Entreprenørkonkurrence i 2005. Her var det et krav, at de udviklede en forretningsplan for en ny virksomhed. På daværende tidspunkt var markedet for robotstøvsugere mildest talt ikke noget at råbe hurra for. Robotstøvsugerne kunne simpelthen ikke gøre ordentligt rent.

De besluttede sig derfor for, at det kunne gøres bedre – det måtte være muligt at udvikle en mere gennemtænkt løsning. Den løsning kom de med i 2010, hvor Neato lancerede deres første robotstøvsuger med et intelligent navigationssystem med brug af laser og kamera. En teknologi som mange andre fabrikanter af robotstøvsugere har taget til sig.

Neato og Vorwerk Group

Det var også i 2010, hvor Neato fik lidt hjælp på vej af den tyske husholdningsproducent Vorwerk Group. Vorwerk investerede nemlig i Neato og hjalp dem godt på vej. I årene efter fortsatte Neato med at udvikle robotstøvsugere i samarbejde med Vorwerk. Det gjorde de helt frem til 2017, hvor Vorwerk endte med at opkøbe Neato, og i dag fortsætter de med produktionen af robotstøvsugere som en underafdeling af Vorwerk, fortsat under Neato-navnet i en underafdeling i San Jose i Californien.

Vorwerk selv er som nævnt en tysk virksomhed, der har sine rødder i Wuppertal. Vi skal faktisk helt tilbage til år 1883, hvor virksomheden blev grundlagt af brødrene Carl og Adolf Vorwerk. Her hed virksomheden Barmer Teppickfabrik Vorwerk & Co. Længe gik der dog ikke, før de splittede op igen, og Carl Vorwerk fortsatte alene. Produktionen bestod af gulvtæpper og møbelstoffer af høj kvalitet, og med tiden begyndte de også at udvikle de væve, som blev brugt til at lave de flotte materialer.

Efter Vorwerks svigersøn trådte til som partner i 1907, begyndte de under Første Verdenskrig at udvikle produktionslinjen – til noget så anderledes som gearenheder og elektriske motorer til grammofoner. Salget af grammofoner faldt dog drastisk i 1920’erne hvor radioen kom til verden, og i stedet satte de sig for at producere elektriske støvsugere. Det blev til den såkaldte Kobold Model 30.

Herefter fortsatte produktionen af støvsugere, gulvtæpper og møbelstof, men med tiden kom der også fokus på andre husholdningsprodukter – og Vorwerk opkøbtee sågar den amerikanske kosmetikproducent, Jafra Cosmetics i 2014.

I 2017 opkøbte de som bekendt også Neato, og det er her, det virkelig har taget fart.

Hvorfor vælge en Neato robotstøvsuger?

En Neato robotstøvsuger ikke bare en robotstøvsuger – de er nemlig udstyret med en innovativ teknologi og unikt design, der gør det nemt for den at komme omkring og støvsuge. Den smarte D-form – som netop er noget der skiller sig ud inden for robotstøvsugere – gør det nemlig muligt for støvsugeren at komme helt ind i hjørnerne og støvsuge uden problemer.

Neato robotstøvsugerne adskiller sig ligeledes ved at de kører rundt i lige linjer, frem for tilfældige mønstre. Robotstøvsugerne scanner omgivelserne fuldt ud i 360 grader og bruger desuden en såkaldt SLAM algoritme til at kortlægge rummet. Desuden var Neato også de første til at benytte sig af den smarte LiDAR teknologi, der laver en fotografisk kortlægning af rummet, og på den måde også kan arbejde i mørke – en utroligt imponerende og innovativ løsning.

Med Neato er støvsugningen blevet til en drøm – perfekt til dig, der hader at støvsuge selv. Det unikke design sikrer en jævn støvsugning og rengøring – hvor som helst i hjemmet. Desuden er Neato støvsugerne udstyret med det fantastiske HEPA-filter, som sikrer en ekstra god filtrering og fjerner snavs og støv effektivt, og på samme tid filtrerer og sender renere luft ud.

80
Neato D8 Intelligent robotstøvsuger
Tilføj Produkt
Pris3799 kr
Maksimal driftstid-
Opladningstid-
BatteritypeLithium-Ion (2100 mAh)
Batterikapacitet-
Maksimal arbejdsareal-
Støjniveau-
Sugestyrke-
Moppefunktion-
Maksimal trinhøjde-
Kapacitet0,7 liter
FilterHigh Performance Filter
Timer-funktion-
Fjernbetjening-
Appstyring-
Interaktivt kort-
Stemmestyring-
Højde10,1 cm.
Vægt3,6 kg.
Bredde33,6 cm.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Robotstøvsuger

Ja, Neato robotstøvsugere er utroligt gode og effektive ?? de er lavet i et smart og innovativt design, der sikrer en jævn støvsugning, også helt inde i hjørner og kroge.

De fleste robotstøvsugere virker ved hjælp af sensorer eller lasere, samt evt. kameraer, der aflæser rummet, som den skal støvsuge. På den måde kan den finde en rute, hvor den samler støv op og rengør imens, samt undgår forhindringer.

Neato blev oprindeligt dannet i Californien i USA, men i 2017 blev de opkøbt af den tyske elektronikvirksomhed Vorwerk.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Neato D8 Intelligent robotstøvsuger
80
Neato D8 Intelligent robotstøvsuger
3799 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.