TEST: De Bedste Nilfisk Centralstøvsuger i test 2024

Se alle nilfisk centralstøvsugere i testen
0 Anmeldelser
0 Produkter
82 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
Bedst i test bliver kåret snart
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Score
Pris

Vores test af
nilfisk centralstøvsugere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste nilfisk centralstøvsugere på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Centralstøvsugere
  • Fordele og ulemper

Nilfisk centralstøvsuger test

Med en centralstøvsuger fra Nilfisk kan du nemt få støvsuget i dit hjem – du slipper for at skulle slæbe den store støvsuger med rundt, men kan i stedet koble støvsugerslangen direkte til en kontakt, og dermed støvsuge, støjsvagt og effektivt. Den egner sig godt til mindre arbejdspladser, såvel som de private hjem, hvor du har behov for en nem støvsugerløsning.

Hvem er Nilfisk?

Nilfisk er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1906 – først under navnet Fisker & Nielsen. Det var her Peder Andersen Fisker og Hans Marius Nielsen, som stod bag virksomheden. Produktionen bestod af elmotorer, som senere blev grundlaget for støvsugere, blæsere, boremaskiner og motorcykler. I dag består produktionen dog primært af rengøringsmaskiner, herunder støvsugere og centralstøvsugere.

Den første Nilfisk-støvsuger kom til verden i 1910, og med støvsugerens store popularitet, blev der valgt at fokusere på dette produkt, og de resterende blev taget af markedet – dog kom motorcyklen først til senere.

I 1954 havde Nilfisk solgt intet mindre end én million støvsugere – noget af en milepæl for den danske virksomhed. Gennen årene har de desuden opkøbt flere forskellige brands og virksomheder – herunder Electrolux’ rengøringsdivision i 1998, samt den italienske fejemaskineproducent Ecologica.

I dag står Nilfisk bag en lang række produkter inden for rengøring. De tilbyder både støvsugere og rengøringsmaskiner til det private marked, såvel som til industri. Nilfisk er i dag en globalt anerkendt virksomhed med deres globale mærke Nilfisk, samt Viper, som de overtog fra det kinesiske marked i 2007.

Hvad er en centralstøvsuger?

En centralstøvsuger er en særlig støvsuger, der kan installeres i dit hjem. Selve støvsugeren har en fast placering – du kan gemme den væk i bryggerset, på loftet eller et andet sted, hvor den ikke er synlig i dagligdagen. Herefter installeres rør i vægge, gulve eller loft i hjemmet, som sluttes til støvsugeren og går gennem hele huset. I de forskellige rum laves en kontakt, som støvsugerens slange kan sluttes til, og dermed kan du støvsuge i alle rum – nemt og effektivt.

Med en centralstøvsuger slipper du for at slæbe rundt på den store, klodsede støvsuger. Desuden er støvsugerslangen ekstra lang – mange har en længde på 9 meter, hvilket gør det nemt at komme rundt i de fleste rum.

Centralstøvsugeren egner sig især godt i større huse, hvor det kan være svært at nå hele vejen omkring med en støvsuger.

Bygger du nyt hus, kan det være en god idé at overveje at installere en centralstøvsuger allerede her, da det nemt kan gøre i forbindelse med gulvlægning, opsætning af vægge og mure. Centralstøvsugerens rør kan nemlig monteres i ydermure og indervægge, gulve, samt loft.

Det kan også være en mulighed at installere centralstøvsugeren i forbindelse med renoveringsprojekter – for eksempel hvis ydermure skal efterisoleres eller lignende, eller hvis der skal lægges nyt gulv.

Nilfisk centralstøvsuger

Med en centralstøvsuger kan du opnå en nemmere rengøring i hjemmet – du slipper for at skulle slæbe støvsugeren med rundt fra rum til rum, i stedet kan du nøjes med at tilslutte slangen til kontakterne i de forskellige rum, og nemt klare støvsugningen.

Med en centralstøvsuger fra Nilfisk kan du hurtigt få klaret støvsugningen derhjemme. Nilfisk byder på forskellige modeller, der passer til boliger på op til henholdsvis 150 kvm, 250 kvm og helt op til 500 kvm. Du kan vælge en smart pakkeløsning, hvor alt til installationen er inkluderet.

Centralstøvsugeren fra Nilfisk kræver selvfølgelig installation – men det kan gøres på forskellige måder. Selve støvsugeren bør placeres et diskret sted – langt fra selve boligarealet, for at slippe for støj. Du kan placere den på loftet, i kælderen, i et skab i bryggerset eller i garagen. Mulighederne er mange. Dernæst skal der trækkes rør gennem alle husets rum, det kan gøres i fundamentet, ydervægge, indervægge eller over loftet. Det kan også gøres langs gulve eller loft, men overvej om de skal eller kan skærmes af vejen.

Ved nybyggeri vil det være oplagt at installere en Nilfisk centralstøvsuger under byggeriet – på den måde er du sikret en nem og smart rengøring efter behov.

Med en Nilfisk centralstøvsuger er du sikret et bedre indeklima, høj sugeevne, lavere støjniveau og en utroligt nem og overskuelig støvsugning. Du kan vælge den støvsuger, der passer til dit hjem, og det vil gøre rengøringen i hverdagen til en drøm.

Tilføj Produkt
Pris

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Centralstøvsugere

Navnet Nilfisk har ikke noget med en fisk at gøre, men det kommer af navnet på de to grundlæggere af virksomheden: Fisker & Nielsen.

En centralstøvsuger fra Nilfisk koster fra omkring 3.000 og op til 8.000 kroner, alt afhængigt af modellen, samt om der er tilbehør og monteringsudstyr inkluderet i prisen. Med alt tilbehør koster centralstøvsugeren fra omkring 6.000 kroner.

Nilfisk er en dansk virksomhed, der siden 1906 har produceret støvsugere til det danske og internationale marked. De har desuden også stået bag Nimbus-motorcykelmærket, samt en lang række rengøringsmaskiner.

Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.