TEST: De Bedste OnePlus Smartwatch i test 2023

Se alle OnePlus Smartwatch i testen
0 Anmeldelser
0 Produkter
62 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: jan 19, 2023

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
Bedst i test bliver kåret snart
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Score
Pris

Vores test af
OnePlus Smartwatch giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste OnePlus Smartwatch på markedet i 2023
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Smart Watches
  • Fordele og ulemper

Alt om OnePlus og deres Smartwatch

Med et OnePlus Watch får du et smartwatch i høj kvalitet til lavere priser. Et smartwatch der passer perfekt til din OnePlus smartphone. For hvorfor nøjes med mindre, når du kan få mere?

OnePlus er relativt nye på markedet – både hvad angår deres smartphones men også andre produkter. Det er derfor ikke sikkert, at du har hørt meget til dem før. Ikke desto mindre brager de frem med deres produkter.

I denne artikel har vi taget et nærmere kig på OnePlus og deres bud på de populære smartwatches. Men først: Hvem er OnePlus? 

Mere om OnePlus

OnePlus er en af de nyere smartphone producenter, og faktisk skal vi frem til 2013, da virksomheden blev grundlagt af den svensk-kinesiske iværksætter Carl Pai og den tidligere næstformand for OPPO, Pete Lau. Fokus var at skabe en smartphone af høj kvalitet, men til en lavere pris end andre smartphones af samme kaliber. Det skulle være et simpelt design – men høj kvalitet.

Desuden udviklede de også et styresystem, baseret på CyanogenMod og Android, deres Cyanogen OS, som bruges i deres smartphones i dag. Et meget åbent system, der også er en fordel for mange udviklere. I dag benytter de sig af OxygenOS, der også er et Android-baseret system.

OnePlus har især udviklet sig på det sydøstasiatiske marked, men de er efterhånden også ved at være et velkendt smartphone brand i resten af verden. Det har desuden budt på udviklingen af flere nye produkter – nemlig også OnePlus Buds, samt OnePlus Watch, deres smartur, som vi også tager et nærmere kig på her. De såkaldte wearables, er nemlig blevet yderst populære de seneste år.

OnePlus Smartwatch – sæt dit eget præg

Med et smartwatch fra OnePlus får du en god kombination af høj kvalitet og masser af funktioner til en lav pris. Et OnePlus Watch er nemlig udstyret med en koboltlegering i den midterste ramme – noget helt unikt for smartwatches, og ellers noget der som regel kun findes i high end brands og luksuriøse ure. Desuden er uret også udstyret med rustfri stål med høj korrosionsbestandighed og selvfølgelig helt nikkelfri. På selve urskiven finder du et safirglas, der både giver et renere look og øget lysstyrke. Perfekt til at beskytte mod ridser.

Når du køber et OnePlus ur kan du vælge mellem forskellige remme – og faktisk er det også muligt at finde andre urremme end dem fra OnePlus, så du kan sætte dit helt eget personlige præg, da de er lavet i en god standardstørrelse.

Med OnePlus Watch kan du bruge dit ur som en smart musikafspiller – kombiner med et har OnePlus buds, og overfør musik til dit smartur med plads til 4 GB musik. Lige til alle yndlingssangene.

Brug også smarturet til at holde øje med dine notifikationer fra din smartphone. Her kan du tjekke beskeder, foretage opkald og meget mere. Det er nemt og det er smart. Og hvad nu med vejret? Det kan du selvfølgelig også tjekke på dit OnePlus Watch – det viser dig nemlig vejrudsigten på din nuværende placering.

Kom op og i gang med OnePlus smartwatch

Med et OnePlus Smartwatch er der oplagt mulighed for at komme i gang med træning og bevægelse i dagligdagen. Uret har nemlig en lang række sundhedsfunktioner, som gør det nemt at holde øje med din krop og din sundhed. OnePlus Watch har nemlig indbygget skridttæller, søvnmåler, hjertefrekvens iltmætning, samt GPS, så du kan følge med i hvor langt du kommer. Pas også godt på dig selv med den smarte Zen funktion, der gør det muligt at holde øje med dit stressniveau, og som giver dig mulighed for at træne åndedrætsøvelser til at give mere ro i krop og sind.

Kombineret med din OnePlus Smartphone kan du følge godt med i din træning og dit aktivitetsniveau. Perfekt til dig, der ønsker at få mere gang i hverdagen og få en sundere krop.

Tilføj Produkt
Pris
Serie
Sport
Batteritype
Batteritid
Batteristørrelse
Egenskaber
USB
Pulsmåler
Displaytype
Farveskærm
Skærmopløsning
Hukommelse
Processor
Processorkerner
RAM
Operativsystem
Kompatibel med smartphone
Operativsystem
Farve (urkasse)
Farve (urrem)
Materiale (urkasse)
Materiale (urrem)
Glastype
Vandafvisende
Vandafvisende (klassificering)
Trådløs kommunikation
Navigationssystem
Bluetooth
Wi-Fi
Vægt
Højde
Tykkelse
Bredde
Bredde (urrem)

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Smart Watches

Ja, OnePlus Watch har en vandtætgrad på 50 meter under ISO-standarden 22810:2010.

Et smartwatch er et ur, der har et indbygget styresystem og er tilsluttet internettet. Det kan have forskellige apps og funktioner, der giver dig mulighed for at tjekke notifikationer, foretage opkald, høre musik, samt tjekke din sundhed og aktivitet i form af søvnmåler, hjerterytmemåler, skridttæller og meget mere.

Der findes masser af gode smartwatches på markedet, så det er svært at vælge. Overvej hvad dit budget er, samt om du er til et særligt styresystem eller kompatibilitet med din smartphone. Design og funktioner kan også have betydning.

Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.