TEST: De Bedste Samsung Powerbank i test 2023

Se alle Samsung Powerbank i testen
19 Anmeldelser
2 Produkter
58 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: apr 5, 2023

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

?
Samsung EB-U3300XJEGEU Samsung EB-U3300XJEGEU Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
389 kr. 415.80 kr.
71
Samsung EB-U1200CSEGWW 10000mAh Samsung EB-U1200CSEGWW 10000mAh Læs mere om produktet
 • Bedst i test
389 kr. 415.80 kr.
?
Samsung EB-U3300XJEGEU Samsung EB-U3300XJEGEU Læs mere om produktet
 • Premium valg
389 kr. 415.80 kr.

Vores test af
Samsung Powerbank giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Samsung Powerbank på markedet i 2023
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Powerbank
 • Fordele og ulemper

Samsung Powerbank

Foråret er over os, og det varer heller ikke længe, før vi nærmer os sommerens festivaler. Ture i det fri byder på masser af muligheder, men vi lever også i en tid, hvor vi gerne vil have vores smartphones klar ved hånden, så vi kan høre musik, kontakte vennerne og aftale mødesteder i parken eller på stranden – eller måske festivalen. Vil du gerne sikre dig, at du ikke løber tør for strøm lige pludselig, er det derfor en god idé at have en powerbank med i lommen eller rygsækken.

Er du typen der er til Samsung Galaxy – som så mange andre mennesker er – så skal du selvfølgelig vælge en Samsung powerbank til din smartphone eller tablet. Her har du mulighed for at vælge både trådløse og ikke-trådløse powerbanks, der er perfekt til sommerens festivaler og ture i det fri. Læs mere om Samsung og deres powerbanks i denne artikel.

Mere om Samsung

De fleste kender Samsung – måske mest for deres populære smartphones, som er en af verdens bedst sælgende og ofte i hård konkurrence mod Apple. Men Samsung er så meget mere end det – og faktisk er Samsung i dag en af verdens største elektronikbrands.

Samsung har en lang historie – og vi skal faktisk helt tilbage til 1938 i det, der engang hed Korea. Her blev Samsung grundlagt af Lee Byung-chul med udgangspunkt i at skabe en handelsvirksomhed. Men som årene gik trådte de ind på andre markeder: fødevareproduktion, tekstil, forsikring, sikkerhed og retailbranchen. Og faktisk skal vi frem til 1960’erne, før Samsung kom på elektronikmarkedet.

I dag er Samsung inddelt i forskellige grupper – bl.a. Samsung Electronics, der som bekendt står for elektronikdelen. I dag står Samsung bag en lang række af de mest populære elektronikprodukter – alt fra computere og fjernsyn til tablets og smartphones – og selvfølgelig et væld af tilbehør hertil, blandt andet powerbanks. Og det er lige netop Samsung powerbanks, vi har taget et nærmere kig på til denne artikel.

For med et så populært lineup af smartphones som Samsung efterhånden har kunnet prale af i flere år, er det selvfølgelig oplagt med tilhørende powerbanks, der lige kan give dig lidt ekstra power, når du er på farten. Og det får du med Samsung Powerbanks.

Vælg en Samsung powerbank

Med en Samsung powerbank får du en powerbank i et lækkert look, der passer perfekt til din Samsung Galaxy smartphone eller tablet. Et lækkert, strømlinet look, med mulighed for at vælge forskellige batterikapaciteter og funktioner. Samsung Powerbanks finde i både trådløs og ikke-trådløs version, så du kan vælge dét, der passer dit behov.

En trådløs Samsung powerbank har desuden Fast Wireless Charging funktion, som sørger for at oplade din smartphone hurtigere. Desuden har du også mulighed for at oplade to enheder på én gang ved at oplade den ene trådløst, og den anden via kabel. På den måde kan du oplade to smartphones, eller en smartphone og et Samsung smartwatch på én gang.

Samsungs powerbanks er bygget i solidt aluminium og dækket med en blød gummioverflade, som sikrer et bedre greb – både når du holder den, samt når du har din smartphone til at ligge og lade op. Derved vil du undgå, at din smartphone glider af powerbanken.

Har du ikke behov for trådløs opladning, kan du også vælge en lidt billigere Samsung powerbank, hvor du oplader med kabel. Den kan selvfølgelig også bruges til alle typer smartphones og smartwatches fra Samsung, såvel som Samsung galaxy tablets.

Uanset om du er til trådløse powerbanks eller ej, er det hele nemmere med en Samsung powerbank. Du kan nemt og hurtigt oplade din smartphone, når du er på farten. Og den er perfekt til at have med i lommen eller i tasken. Så er du altid klar til ture i parken, på stranden eller andre steder, hvor du ikke lige har mulighed for at oplade din smartphone. Powerbanks fra Samsung er også perfekte til sommerens festivaler, hvor du med garanti kan få glæde af lidt ekstra strøm.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Powerbank

Samsung kommer fra Sydkorea, hvor virksomheden blev grundlagt i 1938 i det daværende Korea – først som handelsvirksomhed, men de har siden da udviklet sig og trådt ind på mange forskellige markeder – herunder elektronik, hvor de i er blevet til en af verdens førende elektronikbrands.

Det kommer an på, hvad du har behov for – skal det være 10.000 mAh eller 20.000 mAh. Skal den kunne oplade trådløst, eller skal den være med kabel?

Det er først og fremmest en god idé at overveje batterikapaciteten. Hvor mange opladninger har du behov for, og hvad skal du oplade. Det kan også være en god idé at se på størrelsen, samt pris. Og er det en powerbank til outdoor, er det en god idé at vælge en ekstra robust og vejrbestandig model.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Samsung EB-U1200CSEGWW 10000mAh
71
Samsung EB-U1200CSEGWW 10000mAh
389 kr 415.80 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.